7 de setembre del 2007

Nou servei express de correus


Express Mail - Funny video clips are a click away

Djokovic

Resulta que en Novak Djokovic mos ha sortit bastant pallasso.
Avui he vist per sa tele que després de guanyar es partit de quarts de final del US Open contra en Moyà ("te quedan muchos años de tennis"), sa fiera serbia aquesta ha començat a imitar a nen Nadal i na Sharapova davant d'un entregat públic que omplia les grades de la pista Arthur Ashe. Pues pareix que no són els únics q sap imitar...
Al següent vídeo podreu veure bona part del seu repertori on, a més den Rafa i na Maria, surten en Federer o en Roddick.
Sa veritat es que fa gràcia i tot...



Dedicat especialment als amants del tennis, especialment a n'Artur i en Chopo

5 de setembre del 2007

Comença sa pretemporada oficial


Comença s'Stage de pretemporada a Barcelona

Avui vespre d'11 a 12 des vespre a s'escola industrial

4 de setembre del 2007

Coses vàries

Soccer player gets crazy (by Chopo)



Montatge? Realitat? Paripé? Està posseït? La palma? Una nova modalitat des gallinisme???


Totti el Tonto


Esper que vos hagi agradat sa nostra nova amiga. Pes qui no ho sabeu, es seu nom és Ilary Blasi, i és sa senyora des crack de la Roma Francesco Totti. D'aquest bon homo vos vull xerrar.
Resulta que, des de fa uns anyets, a Itàlia se considera a mestre Totti com es futbolista més beneit (entès com a curtet, poc viu, ignorant...) des país. Sona estrany per qui l'ha vist en es terreny de joc, perquè es tio és molt llest jugant, però és així. Se diu que, és, en part, pes seu marcat accent romà (que sona molt pagès), per sa seva limitada capacitat d'expressió oral, i perquè una vegada va afirmar que mai s'havia llegit un llibre. Sigui per lo que sigui, sa qüestió és que, a s'actualitat, en Totti és es personatge preferit pes contadors de xistes, una espècies de Jaimito 'a la italiana', però sempre remarcant es seu baix nivell d'intel·ligència. Tot això, sorprenentment, essent com és s'ídol des seguidors de la Roma.
Sa història, però, no queda aquí, perquè mestre Totti, quan se'n va enterar que sa gent feia xistes sobre ell (que no crec que fos molt tard...), encara que primer se degué pegar una bona emprenyada, va decidir publicar una sèrie de llibres anomenats "Es 100 millors xistes sobre en Totti (recollits per jo mateix)", i donar es guanys aconseguits (va ser un best-seller a Itàlia) a UNICEF, d'on és Ambaixador de Bona Voluntat...
Pot ser tot lo tonto que volgueu, però és solidari. I bon jugador. Ah, i de bon ull amb ses dones tampoc va coix...

Vos deix amb un recull de xistes sobre es fiera Totti.

Totti llama a una teleoperadora para consultar un prefijo. “Debe marcar el 10”, le recomienda la amable señorita. Y el futbolista contesta irritado: “¡Pero cómo! ¡Eso no es posible! ¡Si mi teléfono solamente tiene hasta el número 9!”.

Un periodista le pregunta a Totti qué le parece el enfrentamiento entre Estados Unidos e Irak. Y Totti, responde: “Los dos son muy buenos equipos, resultado incierto, lástima que sólo se pueda clasificar uno para el Mundial...”.

Francesco Totti va al bar con un amigo y ambos piden un café. El amigo le dice: “Tómatelo deprisa, porque si no pierde el aroma. Y Totti: “¿Que pierde la Roma? ¿Y qué más te da? ¿Acaso tú no eres del Lazio?”.

Totti le dice a uno de sus amigos: «Ayer vi un libro que se llama Cómo solucionar el 50% de sus problemas». «¿Y lo compraste?» «Sí, me compré dos».

Gattuso, Vieri y Totti se encuentran un espejo mágico que tiene el poder de conceder un deseo a quien lo piense frente a él. Gattuso es el primero que se pone delante: “¡Yo pienso ser el hombre más guapo de Italia!”. El espejo resopla: “Puff, concedido”. Vieri es el siguiente: “¡Yo pienso ser el hombre más inteligente de Italia! El espejo resopla: “Puff, concedido”. Y le toca el turno a Totti: “Yo pienso...” Y el espejo resopla: “Puff, concedido”.
  • Article de s'AS on se recullen altres xistes de mestre Tette.
  • Anunci de PEPSI on se pot comprovar que no li importa enriure's d'ell mateix.


Increïble versió

Acab amb un hit enorme des cantant d'Audioslave, es senyor Chris Cornell (Cres Kernel en cavellístic), que fa una versió acústica des Billie Jean den Michael Jackson (i la clava)