18 d’octubre del 2007

Que Viva ESSSSSpaña, coño!!!

Mirau aquests 3 videos (1, 2 i 3) pq no tenen desperdici. Són d'un reportatge utra niquel de CQC d'ahir sobre el dia de la Hispanitat!!. Ho he lincat pq encara no surt a n'es Youtube, però val la pena fer l'esforç de mirar-l'hos.

17 d’octubre del 2007

Tengo una pregunta para... Carod-Rovira



No se si qualcú de voltros ho va veure, però avui se n'ha xerrat molt. Meam si es vídeo ajuda a crear un poc de debat... Vull opinions a favor i en contra!!

16 d’octubre del 2007

Celebració 25è aniversaris



Bones al·lots i al·lotes. Com alguns sabeu diumenge passat (14 d'Octubre), un servidor va celebrar es seu 25è aniversari. Degut a aquesta dada tan important i aprofitant que messieur Monxo fa els anys aquesta setmana (divendres dia 19 d'octubre) vos volem convidar a una espècie de festeta a nes pis des carrer Mallorca. Com que ja se que molts de voltros aneu a Banyoles de festa, sa reunió queda convocada per dissabte dia 20 d'Octubre. Es tema serà en ses condicions següents:


1- No hi haurà sopar, com a molt hi haurà un parell de bosses de patatilles, olives.... i ja està

2-Tema beure. Mos encarreguem de pillar birres a balquena. En quant a licors o begudes "dures" va a compte vostro. Feis-ho com volgueu però es tema cubates està molt car (i bebem molt) i si sa previsió no me falla serà massa car per sa nostra economia convidar a tothom. Per això "lo dixo", qui vulgui cubates que so dugui ell (i pensau que ses cerveses seran limitades o sigui que jo de voltros en duria de whiskatxos, vodkas, xoriguers (va per tu Marga))....

3- Sa reunió quedarà emplaçada a les 23:00 hores. Farem un poc de paripé (i pot sortir qualque tipo de foto "Eu pas puta" o nou concurs /proposta de'n Tòfol) i després farem unes sortidotes allà on mos porti es vent

4-Apuntau a sa llista des coments es vostro nom si teniu pensat venir, per fer una previsió de qui vengui (pes tema birres i tal). Esper que sigueu bastants, es moment s'ho mereix.

5-Està convidat tothom que estigui relacionat d'una manera o altra amb sa cofradia. Esperam també de tot cor que sa presència femenina sigui notable


Esperam sa vostra assitència, malgrat sa festa prevista es dia anterior.

Això és tot esperam notícies

Farra & co.

Al·lots i al·lots, escoltaaaau!!

Arriba una nova edició de sa festa amb barra lliure més mediàtica de sa Comtal City, sí, sí, com tots sabeu arriba sa Te-le-co-farra!!!! Festival de sa xumoramenta!!!!
Aquest any, com no podia ser d'altra manera, comptam amb una facultat (en concret Medicina) amb majoria femenina per alentar es pocs mascles que encara dubtin on fermar s'ase!!!! Així que ja ho sabeu, si voleu posar en pràctica ses escenes tòrrides d'Anatomía de Grey o passar-vos es vespre fent derribos a lo House, aquesta és sa vostra festa!!! Sí, nena, síiiiii!!!
Molts de voltros, amics cofrares, disposau de ENTRADA GRATUITA a s'event per simple fet d'haver estat matxaca de sa Telecogresca de l'any passaaaaaaat!!!Ueeeeee!!Oh yes baby como me molo!!!
Per es quatre gorrionets que no gaudeixen de semejant privilegi, no passeu pena!!! En es míser preu de 16 €, teniu totes ses copes que voleu (o pogueu), és a dir, qui no xuma és perquè no vooool!!! Amb 17 dins sa cartera (1 € pes tassó) tens es vespre arreglaaat!! Lo mai vist!! Guapoooo!! Gràcies!!
Com cada any, sempre hi ha haurà es típics nedadors que se quedin sense entrada, perquè s'empanen o per lo que sigui! Pues aquest any hi haurà una novetat!! Qui se'n quedi sense no importa me cridi perquè sudaré d'eeeeeell!!! Buuuu!! Fuera! Fuera!
Recordau, divendres 26 d'Octubre, en es Velódrom d'Horta...

MEDICOTELECOFARRA


Danielillo

Bueno, abandonant es mode paripé, també m'agradaria informar es personal que aquest Dijous 18 d'Octubre mestre Daniel Higiénico toca en es Sidecar amb es seu grupillo. Ses entrades són a 10€, pero les puc aconseguir per 8 € si me deis que voleu venir... En Gaspi havia confirmat 2 people, així que ja direu, jo demà dimecres enviaré es mail per si ses mosques, lo que significa que entre avui i demà m'ho heu de confirmar...

Resultats de s'enquesta

Aquí vos deix es resultats de s'enquesta de sa setmana passada. He decidit aprofitar qualque post per penjar es resultats, ja que haver de fer un post només per allò era un poc forçat.
Es cofrares han triat sa Cultura Forast com sa millor secció des Blog. Enhorabona Edu!! Per cert, meam si t'hi poses que ja toca estrenar sa temporada amb un nou capítol... Ànims també en ets autors de ses altres seccions, ja que com veis tots heu rebut suport de sa cofradia (quina cosa més institucional que m'ha quedat això...)




Bonus futbolític


Acab es post amb dues perles. Sa primera és un golarro 'a lo Messi' que va ficar en Matias Fernandez 'Matigol', actual jugador del Villarreal, a sa seva època en el Colo-Colo.



Es segon vídeo és un que ja fa temps que s'hauria d'haver penjat: sa cançó dedicada a en Messi des seus compatriotes, "El pie de oro llegó". Pes Youtube ja han sortit moltíssimes versions, entre elles una en anglès, una en italià, una versió rock, una en portugués i una en chamamé... Aquí vos deix amb sa versió original.

Proposició de concurs

Avui dematí m'he aixecat i he tengut una idea que potser vos agradi. Resulta que pensat en sa possibilitat de fer un concurs entre es cofrares. Seria un concurs de fotografia, si si, i s'habilitaria segons ses següents bases:

1.- podran participar en akest concurs tots es cofrares i allegados de 1er, 2on i 3er ordre.

2.- sa periodicitat d'akest concurs seria setmanal.

3.- s'objecte des concurs es sa fotografia.

4.- cada participant podrà presentar una fotografia per edició

5.- sa temàtica des concurs es lliure, és a dir, poden ser fotos d'un paissatge, d'una famella explosiva q mostra es tanga o d'una cabra fent es pi, és completament lliure.

6.-ses fotografies presentades no importa que hagin estat fetes per es cofrare que les presenta, no importa que siguin actuals, poden estar trucades (en aquest cas s'ha d'avisar), no importa que respectin cap tipus de canon moral ni res per l'estil. S'única condició és que hagin estat fetes per una càmara fotogràfica o similar i no hagin sortit a cap tipus de publicació amb renom, per exemple: no val presentar una foto que hagi sortit a una revista.

7.- logística des concurs:

i) durant sa primera setamana es cofrares m'envien a mi ses seves fotografies via e-mail
acompanyades des títol i d'un breu comentari de 1 o dues linies.
ii) a final de setmana jo editaré un post amb totes ses fotografies rebudes a dins es termini.
iii) durant sa següent setmana tothom que visiti es blog podrà votar via coment sa
fotografia que li agradi més.
iv) a final de setmana es caudillo publicarà sa foto guanyadora a un apartat d'akests de la dreta anomenat "sa foto de sa setmana" o algo per l'estil sempre que ell doni es vist i plau a akest punt.


8.- akestes bases poden canviar via crítiques i sugerències

9.- es nom des concurs serà triat entre tots es cofrares i seria algo tipo "Competi de Fotos CansVells.com" o algo així.

10.- si akest post no té s'impacte necessari per tirar endavant es concurs això quedarà en una anècdota i no sen tornarà a xerrar pus mai.


Weno gent a veure si mos animam!

15 d’octubre del 2007

CRACKS MUNDIALS ver. MONXO

Ja que Mestre Nato es pasa mitja vida entre Mataro i Vic, m'he pres sa llicència de penjar aquest gran video d'un dels crackots futbolístics més importants que va donar França a la dècada dels 90, i que es convertí en un dels meus idols de la infància. Sí senyors, es tracta del senyor DAVID GINOLA "le magnific".

value="http://www.youtube.com/v/2bp6pdOvJJY">

"Cicle de cinema"


Dilluns 15 d'Octubre

22:00, on sempre



1. Melinda y Melinda



2. Cowboy de medianoche



3. My fair Lady



4. La chaqueta metálica



5. De aquí a la eternidad



6. La batalla de Argel



7. Tiempos Modernos



8. Historias de Philadelphia



9. El halcón maltés



10. La huella
pd: me ve ug posar els linkar.

14 d’octubre del 2007

Can Diskyn's & Co.


Bones a tots cofrares i cofrarines (?), divendres vespre sa vida cultural serverina va sumar un actiu molt important, se va inaugurar una galeria d'art anomenada "Can Diskyn's & Co." Està situada a davora es Cine "La Unión" i està regentada per en Toni (es germà den Rafa des Bar Nou). Vos deix penjades un parell de fotos:

Akí a la dreta veim una foto de s'interior de sa galeria. És un espai molt agradable, distribuit en varies altures i habitacions. Sa il·luminació va correr a càrrec de Juli que també va colaborar enormement en sa organització de sa inauguració.

Akí a la dreta veim una instantania des corral de sa galeria on també s'hi exposen cosetes. Akí abaix veim una foto d'un "foso" amb una espècie de mort a dins. Akest foso es degut a que sa casa on està ubicada sa galeria va ser en el seu moment el primer taller de cotxes a Son Servera i se n'ha aprofitat es foso per ubicarhi akesta obra. Cada mes se canviarà tot s'inventari de sa galeria, cosa que me fa demanar que posaran a dins akest foso a ses pròximes exposicions.






No podien faltar mai unes obres de s'artista serverí Pedro Flores. Ses seves obres empastades de pedra i metall rovellat han estat part de sa vida serverina akests mesos que han estat repartides per tot es poble amb acceptacions diferents per part des pati serverí.





També hi ha lloc per sa pintura. Akí abaix vos deix una foto d'un quadre q me va cridar s'atenció. No pos es nom de s'autor perq no men vaig enrecordar d'apuntarho (falta greu de profesionalitat) Sa foto no és de tot es quadre per no incorre en delicte contra sa propietat intelectual (?)




Per acabar vos deix dus fotos de s'obra q més me va agradar. És una aposta personal ja vos avís. És un cavallet loco que fa devers un palm d'altura. Està fet de cents i cents de petites soldadures.
















Weno cofrares, esper que vos hagi agradat i que quan pogueu hi pegueu un bot, vos asegur que al manco podreu fer algo diferent per la vila.

1r triangular "Qué dolent és xumar!!"

Avui tenim sa pista de 18:00 a 20:00.

Proposaria un triangular amb els tres equips confrares.

Deis coses via comment de com estàn els equips, es global pujarà a uns 60 €. Fins més tard!!