25 de novembre del 2006

Pes bé de sa cofradia des cans vells

Com ja sabeu tots, demà sa juga una jornada clau pels interessos de sa nostra molt estimada cofradia de cans vells.
A les 16:00 ET (East Time) se juga es partit entre Cocos Locos (líders imbatuts de sa lligueta dels diumenges) i els nostros molt estimats The Buidadotes. Una derrota dels primers i una victòria al partit contra Roca 29 podria significar per els Gerrets acabar sa jornada com a líders de sa lligueta, cosa que realment demostraria es companyerisme i s'estima que hi ha entre els membres d'aquesta gran cofradia a sa que pertanyem

Des d'aquí donar tot es meu suport gerrètic a s'equip verdesc i desitjar-li tota sa sort del món.

De totes maneres crec més factible una altra cosa que ha proposat mestre Company "ca padrí" en possessió d'una gran saviesa i sentit comú. Demà diumenge s'equip verdesc podria anar a fer una volta per sa ciutadella a menjar una paella i disfrutar des paistatge de sa costa Barcelonina mentres els Gerrets ocupen el seu lloc al camp i intenten guanyar un partit que a priori se presentaria molt més disputat. Això sí, hauriem de menester ses camisetes, per disimular un poc.

Recordau que és pes bé de sa cofradia!!

Noltros sa propera volta vos deixariem jugar contra els joves tenres, ai no, ses xapetes, ai tampoc, contra els Angels den Tomeu, q vos pareix??

24 de novembre del 2006

Rocco: the real "ca vell"



document grafic a nes q se pot veure es ca vell per excel·lencia exercint: gimnasi,meditació (cara al sol)...fixau-vos com li posa lletra canina a sa musica de fondo,,tot un document gràfic q passaran per ses escoles des segle XXII,,,es final es lo millor...mai li ha agradat q el gravin...
drets d'autor xavi santvi cos....li agraim akest document q ni es national geographic...

Estau estressats?

Podeu fer una de ses majors adiccions de sa història o, si necessitau alliberar molta energia negativa, una volteta amb cotxo.

Si res d'això vos convenç, es recurs fàcil sempre va bé.

Setena jornada des Cicle de Cinema


Aprofit un descanset des projecte per penjar sa llista de películes d'aquesta setmana.

Després de tot un Acorazado Potemkin, que per fi surt de llista, es llistó està amunt!!

1. La leyenda del pianista en el oceano (1999, G Tornatore) que ocupa és lloc de peli que no surt mai.

2. Solo ante el peligro (1952, Fred Zinnemann)

3. Eva al Desnudo (1950, Joseph L Mankievicz)

4. Tiempos Modernos (1936, Charles Chaplin)

5. Psycho (Psicosis) (1960, Alfred Hitchcock)

6. El Gran Dictador (1940, Charles Chaplin)

7. De aquí a la eternidad (1953, Fred Zinnemann)

8. Apocalypse Now (1979, Francis Ford Coppola)

9.My Fair Lady (1964, George Cukor)

10. 21 Gramos (2003, Alejandro González)

Sa llista és bastant mediàtica. Mos veim com sempre dilluns a puestos!!

23 de novembre del 2006

Viatge a Normandia

Bones a tots,

un parell d'integrants de sa cofradia des cans vells han decidit aprofitar es pont de sa Constitució per montar un viatget a sa mansió que té en Xisco P. a Normandia. Es viatge consisteix amb una estància amb tots es gastos pagats (per s'M.D. corporeixon) a ca seva, juntament amb una sèrie d'activitats lúdiques vàries, com seran:

=Visitar es llocs més emblemàtics des voltants.
=Gaudir de sa meravellosa possessió den Xisco P.
=Jugar al SingStar.
=Beure sidra.
=Menjar.
=Beure sidra.
=Jugar a cartes.
=Beure sidra.
=Menjar.
=Fumar porros.
=Menjar.
=Fumar porros.
=Menjar.
=Beure sidra.
=Dormir.

Se preveu sortir de Barcelona en dos cotxos (llogats aquí) es dimecres dia 6 de Desembre sobre les cinc des dematí, per arribar a ca'n Xisco sobre les set des capvespre. Això no és segur però és lo més probable. Se tornarà diumenge dia 10 es dematí, per arribar a Barcelona tipo vespre. Es montant des lloguer des dos cotxos puja fins a 300 euros, a pagar entre tots ets integrants d'aquest viatge.
De moment ja som en Xisco P. pròpiament dit, en Company, en Nato Vallejón, na Cristina Capó, sa Llobinera, una amiga seva poblera presuntament anomenada Marga (al·lota den Vicenç) i jo. És a dir, som set.

Si a qualcú de voltros vos fa ganes apuntar-vos a tan magne event, basta ho digueu. Enviau A MATAR PA PA PA al 5550 i quedareu enregistrats a sa base de dades. També podeu telefonar a qualsevol de noltros i vos atendrem gustosament. Si no voleu gastar, podeu accedir a aquesta web i posar ses vostres dades, o fer un comment a n'aquest post, i mos posarem en contacte amb voltros de qualque manera.

No importa decidir-se demà, es cotxos se reservaran avui perquè ja som set. És a dir, si vos ho pensau i vos mola, estau a temps d'apuntar-vos durant aquests dies. Lo que passa és que si som més de deu haurem de llogar un altre cotxo, així que o se fa un grup gran ara i en llogam un altre, o només hi ha tres places.
Meam si vos animau perquè promet.

Au idò, un saludo i visca es cotxos de lloguer.

BOMBAZO informativo!

SPORT, sempre amb The Buidadotes
IKER CASILLAS A TIRO

Després d'unes jornades de tranquilitat en l'ambient que enrevolta dos grans clubs com The Buidadotes i els Jerrets, les declaracions explosives d'un crack com Iker Casillas a la revista de prestigi internacional "Cuore" han començat a fer corre rius de tinta a la premsa esportiva.
El gran porter ha manifestat la seva intenció d'entrar a formar part de la disciplina del gran club verdesc. El jugador ha reconegut sentir-se totalment identificat amb la filosofía buidadora de l'equip de l'eixample barceloní. Després d'aquesta primera passa donada pel jugador, s'espera que la directiva buidadora comenci a moure fitxa, ja que sempre ha donat a entendre que abans de fitxar ningú, ha de ser el propi futbolista el que es manifesti en aquest sentit.
Per tant, sembla que aquest tema es comença a aclarir després de la gran rumorologia que l'ha envoltat a les darreres setmanes.
Decepción en la cúpula gerretica.
Aquestes declaracions han caigut com un gerro d'aigua freda a les oficines de l'equip dels gerris ja que, després dels insistents rumors apareguts aquesta setmana que apunten a la incorporació d'un porter (fixe) en el mercat d'hivern, esperaven unes declaracions en sentit contrari. Pareix que l'opció "A" de l'equip negre s'enfonsa i que les opcions alternatives comencen a agafar força. Els noms que sonen apunten a Ablanedo, Cedrún, Buljubasich, Angoy, Lopetegui, Mono Montoya, Stelea, Miki Garro o Aizpurua.


"LA ARAÑA" FIRE, TOCADO!

Després d'aquesta noticia bomba, un tema de preocupació ha envaït el club verdesc ja que l'arribada d'aquest crack afectaria de gran manera el paper protagonista que ha jugat Fire sota els pals de la porteria buidadora. Preocupa que aquesta notícia pugui afectar l'estat d'ànim de "la araña".

El considerat "jedai dels batins en potència" ha demostrat un gran nivell als dos partits jugats defensant la porteria i ha estat una peça clau en la seguretat defensiva i en els pocs gols encaixats. Des de el club, tothom s'ha afanyat a sortir al pas de les possibles especulacions que puguin sortir respecte al seu futur, i han destacat unànimement la seva condició de "pilar" aquesta temporada i les vinents.

Queda clar que la secretaria tècnica verdesca valora enormement la condició de "ca vell" que representa el jugador dins el vestuari i la seva gran qualitat alhora de salvar l'equip en els moments més dificils dels partits. De fet ja es comença a xerrar de la possibilitat d'una millora en el seu contracte que faria aumentar considerablement els extres firmats. Tot apunta q les millores afectaran a punts claus i extremadament complexos del seu contracte relacionats amb les subscripcions a PC World, la connexió a internet, els sandvitxos especialitat de la casa, la qualitat tèxtil dels batins i tot un llarg etcètera al qual ja hi dedicarem un article quan es renovi el contracte.

En definitiva, l'actualitat al voltant del club verdesc torna a ser tema de comentari a tots els racons del país.

22 de novembre del 2006

Un poc de debat sobre l'actualitat blaugrana

He llegit aquest article d'un lector de Sport (mallorquí havia de ser) i m'ha cridat l'atenció la idea que proposa. Voltros q trobau penya?? Jo trob q es podria provar qualqun partit, pq no? (un poc de frikisme no pot fer mal)


¿Por qué no Belletti de extremo?

Me gustaría hacer un comentario de mi opinión sobre las lesiones del Barça. Creo que en el Barça hay suficiente calidad y jugadores capaces de suplir las bajas de Eto´o, Messi y Saviola.Hay que recordar que en el equipo tenemos muchos defensas (Thuram, Beletti, Oleguer, Zambrotta, Puyol, Márquez, Gio, Sylvinho... incluso Motta, Edmílson, más la cantera), por lo tanto, yo propondría que un juador como Belletti, que tiene pocos minutos como defensa, y que tiene una gran proyección en ataque, se le pueda poner de extremo.Todos sabemos que el punto flaco de Belletti es defender, y lo bueno que tiene es atacar. Por lo tanto, hay que aprovechar sus cualidades y, cuando lo necesitemos, hay que pensar en él, que es rápido, desborda, y muy potente fisicamente.En definitiva, que no hay que alarmarse por si falla Giuly o Guddy, ya que seguimos teniendo a Ezquerro, que lo dará todo por el Barça, y Belletti o incluso Zambrotta de extremos.
¡GRACIAS!. ¡¡UN SALUDO DE UN MALLORQUIN MUY CULÉ!!

Stanley Jordan...un crack

http://www.youtube.com/watch?v=oZ68hjB-RBo

Aquí vos present a un dels màsters de sa guitarra, és tan espectacular que m´he vist obligat a compartir-ho amb voltros. Resulta que si escoltes un disc d'aquest tipo el classifiques inmediatament com un gran guitarrista...sa sorpresa ve quan veus un vídeo seu, i descubreixes que, allà on pensaves que hi havia dues guitarres, només n´hi ha una! (double hand technic, fixau-vos que amb una mà fa l'acompanyament i amb l'altra la melodia...impresionant)

FE DE ERRATAS

21 de novembre del 2006

Més cans vells

Bones tares a tots i totes. No sé molt bé què hi pint aquí entre jerretistes i buidadorers, però accept gustosament sa oferta de obrir es blog cansvells (gran blog i millor títol) a n'es mercat corí (segons paraules textuals d'en Marc Ca Noves).

Trescant per una web que recopila ses fotos més famoses de sa història m'he fixat en una foto en que surt en Chaplin amb un nin a davora (película The Kid, 1921), lo qual m'ha recordat una dada freak: aquest "raterinho" de sa foto nom Jackie Coogan, i amb es pas des temps no deixarà de fer cine sinó que se convertirà en un tal Fétido (qui no recorda "la familia Addams", amb en 'Guerxu', en Gómes & co. Estic xerrant de sa serie autèntica, sa que està en blanc i negre!).

Per indagar més sobre què se n'ha fet d'aquests antics cans vells televisius lo seu és visitar aquesta pàgina. A sa part d'abaix de sa pàgina podreu descobrir què se n'ha fet d'autèntics mites com en Batman i Robin de TV (un mite gay, en aquest cas), del Equipo A... i ja de passada destrossa es mite de que aquell nin de sa sèrie "aquellos maravillosos años", aquell que tenia una retirada a n'Elvis Costello, amb es temps s'havia convertit en un tal Marilyn Manson (Marilí Mansó, ponunciat en bon corí).

Per indagar més profundament sobre tot aquest tipo de "ca-vellor", entrau a la pàgina "qué fué de...?", i cercau es nom d'aquell ca vell que més rabi vos fa.
Com a proposta... què se'n va fer d'en Luke Perry? (gran actor I MILLOR LLINATGE).
Resposta: s'ha convertit en tot un jugador jerrètic, sota l'àlias de Joan Company.

Document gràfic que ho demostra:

***

P.D.: com a document històric, gran vídeo: "grandes pifias del Madrid" (...font: sport.es)

PP.D.: Ei Marc, fixa’t que a lo de “fotos més famoses de sa història” hi surt... na Lena!

Buscando a "El Mejor"

Puesto que tiene tirada esto de futboleros-cans vells... Tenía que poner esta ficha que he encontrado por la red... Ahí va el 1 vez internacional con España... García NAVAJAS.

Classificació a sa sisena jornada



Este no es J.A. De La Casa

Se que este video lo habeis visto todos, pero va para los que no habían oído este comentarista y, de todas maneras, es un video que nunca se puede dejar de ver.

Poneos en situación... Sois un argentino medio, con más pasión por el fútbol que dinero... Estais en vuestro bar favorito, donde veis los partidos de Newell's... 4 años despues de una guerra contra Inglaterra y vuestro pais en un bache... Argentina (vuestro equipo) juega los cuartos de final... Entonces, veis y ois esto en la tele:

PD: Subid el volumen... mucho.

MÉS CANOTS VELLS FUTBOLISTICS 80-90 ( QUALCUN NO ARRIBA I SE QUEDA A PUCER)

Un parell més de cans vellots, a n'aquest cas futbolistes des vuitanta i noranta, sa majoria nacionals, que ho donaven tot pels seus equips, les classificaré per posicions, qualcuns són un poc systems.

PORTERS: Ceballos, Cedrún, Ablanedo, Casey Keller, Paco Buyo,...

DEFENSES: Patxi Salinas, Berges, Aguado, Juan Ureña, Belsué, Tocornal, Gordillo, Solozabal, Bustingorri, Miquel Soler, Larraínzar,....

MITJOS: Francisco, Juan Vizcaino, Martín Vazquez, J.M Bakero, Abadia, Felipe Miñambres, Fran, Mostovoi, Valery Karpin, Orejuela, Rafa Paz,....

DELANTERS: Manjarín, Antón Polster, García Pitarch, Alfonso, Esnaider, Cuco Ziganda, ....



seguirem...

mos veim

Tot un TRAJE amb majúscules

Aquest text es podria donar com a prototip del q podem definir com a traje. Molts de vosaltres segur que ja l'haureu llegit però, pels qui no, aquí va tot un system de trajot a uns quillos!

Resulta k llego el otro dia a una terraza de un bar en mi pueblo(Griñon) con el A6,mi mujer y yo,aparco justo enfrente de las mesas y sillas y al lado de un pedazo de mercedes 600 SEL V12 con matricula m....nm osea k si no me ekivoco es del 1992 mas omenos bueno a lo k vamos,nos sentamos junto enfrente de los dos coches y creo k el dueño era un cincuenton k estaba tomando algo con su mujer a nuestro lado,en esto llega un 206 ultrastreetrayotunnig en un color inexplicable y todo reluciente y lo tipico con las ventanillas bajadas y la musica de maxima f.m a tope y pegando acelerones para k se oyeran sus "maxmegatubarros",va el tio y aparca en doble fila detras(en gran parte)del mercedacos y del mio,se bajan dos pinpines con los pelos despeinados hacia arriba y engominaos hasta el culo,se kedan mirando el Merche y mi A6 y se sientan en la mesa de al lado con otros tres colegas k ya estaban en la terraza,a la k venian a sentarse el hombre del Mercedes le dice educadamente al chico k le kite el "bollicao" digo el coche k va ha salir,el neng le dice k si k ahora mismo y entre risas con sus amigos comenta por lo bajini k una mier*a k mucho coche pero k le va ha tocar esperar un ratito mientraas el se regocija con sus amiguitos los cuales tambien se partian el culo,el cincuenton del Mercedes con el coche ya un rato encendido le toca el claxon y le dice k haga el favor de kitarselo y el niñato le dice "k te esperes hombreeee,tanta prisa y tanta poll*"palabras textuales y el crio sigue bebiendose su caña con los amigos de fondo partiendose el culo. Ahora viene lo bueno el tio del mercedes mete marcha atras y acelera a tope con sus 408 cv k tiene el bicho(si no me ekivoco)y le mete al del 206 un estacazo del copon y le empotra toda la puerta del copiloto pa dentro medio metro por lo menos,yo y todos los de alli nos kedamos flipando menos el crio del 206 k se kedo con cara gilipolla. Se avalanzan sobre el todos los chavales y tres o cuatro tios k estabamos alli les paramos los pies,el dueño del 206 le empieza a gritar al del merche k si esta loco k si tal....el cincuenton se baja trankilamente(la mujer ni se menea,se keda sentadita)y le suelta al chaval k creia k ya se lo habia kitado y k no habia visto el coche (jejeje) y le dice para mi la frase del siglo,al loro:"MIRA HIJO PARA SER CHULO EN ESTA VIDA HAY K TENER COJONES Y DINERO y ahora saca los papeles k hacemos el parte y no te preocupes k la culpa la he tenido yo pero tu coche se va ha kedar un mesecito en el taller,un poco as de lo k tu me has hecho esperar a mi" im-presionante la gente hasta aplaudia,el niñato no sabia donde meterse y creo k no va ha olvidar esa frase en su vida,je,je fue para verlo,casi le pido un autografo al del merche,mi heroe y hasta la mujer k nisikiera hizo gesto de preocupacion.A todo esto decir k el mercedes nisikiera se abollo,unos raguños de la inexplicable pintura del otro y ya esta vamos ni comparacion con lo k le hizo al 206.

20 de novembre del 2006

Y llegó Pancho Villa

"Pancho Villa" no es un pakistaní cualquiera... "Pancho Villa" era un gran matemático en la India... "Pancho Villa" era muy religioso... Pero "Pancho Villa", llegó a Barcelona.

"Pancho Villa"... Es el personaje mas carismático de la historia reciente del centro de Barcelona. Debido a La Gran Batinización solo Cuads, Marko y yo tuvimos el honor de conocer.

"Pancho Villa" era un vendedor de cerveza... pero, a partir del sábado, es un gran humorista.


En la foto: Marko, Pancho Villa, Cuadros, Panchi y Quilombo

un poc de poems..

ei penya aki vos coloc un parell de poemes systems...per donar-li un aire mes sentimental i amariconat a nes blog...esper q vos agradin si aixi es en posare un parell mes...si veig q "el pensamiento unico" me fa trajes varis q cuestionen sa meva sexualitat i tal,, just tenc una cosa q dir..."tomátela!" (nau a prende pes cul)..

Con las pelotas avasalladas

por la metralla de mentiras y verdades
Y sus hijos genocidas
y su voluntad fálica de ego-animales
Por bestias insomnes transitando conciencias
Vampiros verdes, soldados transgénicos, fantasmas de divisa.


Con las pelotas rotas…

De brazos y puños…
De manifiestos viejos…
De nacionalismos abstractos…
De fascismo por todos lados…

Con las pelotas rotas…

de muertes encajadas a mediodía-tarde-noche
de ojos que observan apagándose en el anonimato más asesino,

Que vomitivos discursos!

Que insolentes gestos!


Y que inofensivas las letras las palabras y las acciones

¿Qué hace la belleza de tus senos y la insolencia de tus manos acariciando…?

…Mis pelotas rotas.




GUERRERO DE VASO

Estrangulando
Lenta y sumisamente
Mi vanidad de jabón
Y mi ego de cera

Dejando caer
Todas las palabras enladrilladas
Y los gestos de destornillador

Me vence el tedio
En una guerra de honor petrolífero
En batallas de platos sucios
En noches color pastel

Vomitando
Lenta y sumisamente
Mi vida
Mi piel
Mis promesas
Y casi toda mi incoherencia

Golpeando
En paredes huecas que sonríen mi ingenua ansia de libertad
En epitafios de betún
en la nada de tus bostezos postizos

Derramad
Ante mi inocencia
Vuestras balas y culpas
Que cargaré en la conciencia
El haber nacido en esta especie de traumados guerreros de vaso.



INMOLACION

Voy a penetrar incesante
En lo más profundo
De tu jodida alma
Me dejare llevar hacia cada rincón desesperado
Hasta llegar a la plenitud de tu corazón
Y allí, justo en ese punto,
No vacilare un instante
Me inmolare, para que sepas lo que es amarte.

Blog des cans vells

wep, torn a escriure a akest blog per dir 4 dois a veure si passam una mica es temps.
Veig q sa penya comença a ficar fotos de cans vells historics i q fins i tot hi ha votacions!!!! aixo ho hauriem de fer q cadascu en presentes 3 i despres votar i aixi haurem elegit es ca vell de s'historia no? pot ser ho haguessim de fer per categories tipo futbol , deports en general, societat , musica , televisio, o se tria un ca vell general i punt, aixo ja ho decidirem, si vos pareix be akesta iniciativa se tracta de presionar es master canoves perq monti una seccio a part, salut a tots!!

Aixo si que es tot un ca vell


Un petit i sentit homenatge a un ca, que en el meu primer viatge a terres mallorquines em va deixar al.lucinat. Aixo es saber estar i lo demés son burdes imitacions. (moment místic del gran jefe. El vaig poder retratar gràcies al teleobjectiu, ja que qualsevol simple moviment a curta distància hagués estat un error fatal).

Nou hit per aquest nadal: LOITUMA


tot una cançó trencadora q ballarem aquest nadal!jeje
Ja s'han fet versions discotequeres i tot
preparau-vos per un temazo!

Possible viatge a Normandia


S'està comentant sa possibilitat d'anar a Normandia pes pont de sa constitució.

Aquest pont agafa de dia 6 a dia 10 però cap sa possibilitat d'anar-hi de dia 2, així agafariem dos caps de setmana.

Hi aniriem amb cotxo des de Barcelona, són entre 10 i 12 hores de viatge. D'aquesta manera mos asseguram movilitat allà i tenim sa possibilitat de fer aturada a qualque ciutat pes camí i inclús fer-hi nit.

A Normandia estariem a ca meva. Sa finca està a ses afores de Nonant le Pin, un poblet de 500 habitants (si arriben), a 90 km a nes sur de Caen, en ple cor des departament de l'Orne, terra de cavalls!!

No és una zona famosa ni per ses marxes ni per ses festes, o sigui que seria un viatge bàsicament cultural, de totes maneres sempre la podem liar noltros!

Dins ses possibilitats hi ha es Mont Saint Michel, Chartres, Dinan, Caen, Bayeux, Deauville, Cabourg, Honfleur, Beuvron en Auge, i com no sa ruta des Desembarc de Normandia, que com es seu nom indica va passar allà. A devora ca meva hi ha un niu d'ametralladores on els aliats se carregaven als nazis quan fogien des front en retirada cap a Paris! Quin system d'aliats!!

Pos un parell de fotos perque vegeu. Es viatge mola molt i no mos sortirà massa car.

Com més serem, més riurem!!


Honfleur

Le mont Saint Michel

Rouen


Chartres


Cementeri militar americà, aprop de 10.000 yankees!

Bateria de defensa de Longues sur Mer (mur de l'atlàntic)

Beuvron en Auge, una sidra que te cagues!!


Dinan, fa ganes tornar a nes vassallatge

Sa casa on estarem

Nova victòria dels Gerrets



L'equip Negresc aconsegueix la cinquena victòria consecutiva amb Puceu al 5 inicial i un Marc que torna a marcar
L'equip guanyà per 11 a 5 a uns Angels den Tomeu que desperten del somni d'haver guanyat a Roca 29
El partit no es presentava fàcil, amb l'absència de Company i amb Marc en ple brot tuberculós, però la força del conjunt es va imposar amb la tornada d'Andreu (absent als dos darrers partits) i els gols de Marc.
Va ser un partit fàcil en línees generals, jugat sense massa intensitat i amb errors estúpids en defensa, cosa que explica els 5 gols dels Angels.
Els Angels den Tomeu arribaren a posar-se per davant (1 a 2) durant la primera part. Però es va arribar al descans amb un 3 a 2 per als Gerrets. A la segona part van desplegar el seu joc habitual i en 10 minuts el partit va estar encarrilat. Amb aquesta victòria es reafirma al segon lloc de la tabla, suposant que els Cocos locos també guanyaren el seu enfrontament contra Deforasport.
Puceu va fer el millor gol del partit amb una jugada individual. El jugador ha confirmat que torna estar a punt i que es pot contar amb ell per els propers diumenges. Marc va callar amb 5 gols els rumors que questionaven el seu estat de forma.
Lamentar l'absència de l'afició que cada diumenge ens anima que ahir estaven de gira per mallorca amb l'equip blaugrana.
La setmana que ve partit clau contra Roca 29, que amb la lesió de Tomeu han perdut el nivell i la contundència d'altres anys.

19 de novembre del 2006

Sisena Jornada de Cinema "dígali" Clàssic


Després d'un dilluns d'impàs deguda a sa meva visita a Andorra torna es cine a Viladomat 214 i torna amb més força que mai! li diven JVC i en té 37.

Aquestes són ses pelis. Els afiliats a nes club ja coneixeu es procediment.

1. La leyenda del pianista en el océano (1999, G. Tornatore)
2. El Acorazado Potemkin (1925, Sergei M Eisenstein)
3 .El crepúsculo de los dioses (1950, Billy Wilder)
4. La naranja mecánica (1971, Stanley Kubrick)
5. La Huella (1972, Joseph L Mankievicz)
6. El talento de mr Ripley (1999, Anthony MinghellA)
7. El halcón maltés (1941, John Huston)
8. 21 Gramos (2003, Alejandro González)
9. De aquí a la eternidad (1953, Fred Zinnemann)
10. Solo ante el peligro (1952, Fred Zinnemann)

Au al·lots. Demà a puestos a les 9 i mitja. Confirmau assistència mitjançant votació!!