19 de març del 2010

Sorteig Quarts de Final Champions League





Partit de tornada a casa davant Arsenal (quarts de final) i davant Inter/CSKA (semifinal)!!!
Un franchute arribarà a semis segur!!!
No jugarem de blaugrana a Madrid!!!
Cesc torna al Camp Nou!!!
Herny torna a Londres!!!

18 de març del 2010

champions league

fa estona que aquí no se xerra futbol i és ben hora joder

Sorteig

4 - 0 i a quarts de final. Això és el resum des partit d'ahir vespre. Anem a xerrar de lo uqe està per venir. Demà a les 12:00 a Suïssa se farà es sorteig per es quarts de final. Sorteig pur, és a dir, 7 rivals possibles:

Manchester United: a priori es més complicat i, per a mi, s'ideal. Si s'ha d'anar a per sa Champions, és es eu pareixer, millor que te toquin es rivals complicats de bon començament i punt. Que venguin.


Inter de Milán: Venen llançats després d'haver eliminat al Chelsea. Sense Ibra i sense el Messias lis varem passar per damunt a dins es Camp Nou. Que venguin que es duels amb en Mou sempre són apassionants.

Bayern: L'any passat s'apissonadora Barça les va destrosar. Enguany amb s'incorporació den Robben "cames de vidre" no són molt millors. Que venguin.

Arsenal: Equipillo de jovenets que no té res a dir a dins es panorama continental. I a veure si així en Fàbregas entén a quin equip ha de jugar.

Lyon: s'equip va eliminar al Madrid. Cert morbo si que tenen però tenen molt poque opcions.

Girondins i CSKA: Pura comparssa.

Segons sa meva opinió i intentant respectar sa màxima de "no hi ha rival petit", els autèntics ogros des sorteig són el Barça i el Manchester, campió i subcampió de s'anterior edició. Tots els altres són bastant asequibles, és a dir, sorteig que no ha de preocupar menys als cules més socis.

Equip de sa dècada

Fent una comparativa entre el Barça i el Maligno per intentar veure quin haurà estat es millor equip de sa dècada, sa qual acaba amb es present any.

Aquí hi ha com, al meu pareixer, he assignat els punts:




un 1 significa guanyar, un 2 finalista, un 3 semifinalista i així succesivament

aquí tot es recull des punts



Sumant es punts tenim que el barça té 102 punts i el Madrid 108. Posant que falta per sumar es punts del barça de sa present edició de sa Champions i com a mínim seràn 4 i tota sa lliga per decidirse se pot ser millor eqip de sa dècada a nivell espanyol, si segueix akest sstema clar.




ACTUALITZACIÓ


Mos ha tocat el puta Arsenal!

Es camí cap es Bernabeu s'aplana!


17 de març del 2010

PETITES GRANS COSES

Hola a tots i totes. Ja que en Manti va fer es post den Banksy, molt interessant per cert, m'he animat a posar es meu granet d'arena a engreixar un poc sa llista dels posts més tipo art.
Ja que vivim en una ciutat com Barcelona, ciutat des disseny, famosa pes seu "modernillisme" des de ja fa anys i en que se mos bombardeja contínuament amb tantes coses que no som capaços d'assimilar... cadascú agafa una petita part d'allò que li crida s'atenció lo suficient com per quedar-s'ho a sa retina i guardar-ho a sa seva petita capsa de records. Això pot servir per moltes coses: sorpreses, revelacions, inspiracions, emocions fugaces (o no tant), o simplement per posar-te una rialla a sa boca.

Això és lo que me va passar quan vaig veure per primera vegada ses obres d'aquesta parella de fotògrafs a una tenda d'art que hi ha pes gòtic, són Akiko i Pierre. Normalment se dediquen a fer fotografies per a revistes culinàries i supòs que de tant de mirar sa mateixa cosa arribes a veure-hi coses que no hauries pensat mai. Amb una mescla de menjar, color, surrealisme, curiositat, imaginació i humor creen paisatges amb activitats ordinàries situades en escenografies extraordinàries. Quan ho vegeu ho entendreu. Aquí vos deix un petit variat de ses seves sèries temàtiques, però si en voleu veure més podeu anar a sa seva pàgina web: www.minimiam.com










Bon profit!

16 de març del 2010

algú ho troba raro?

sa meva pregunta és si algú ho troba raro, a mi no m'ha sorprés gens (extret des www.marca.com)

La Guardia Civil perdona una multa a CR9

  • La Benemérita le dejó marchar al darse cuenta de que era Cristiano

15/03/10 - 22:04.

Ser Cristiano Ronaldo tiene sus cosas buenas. Por ejemplo, que te quiten las multas. Hace una semana se dirigía en su Porsche Panamera negro a Valdebebas para realizar el último entrenamiento antes del partido ante el Lyon cuando se topó de frente con la Guardia Civil.

Según el diario portugués el Correio da Manha iba a más velocidad de la permitida cuando la Benemérita le paró para pedirle los papeles. Al ver que se trataba de Cristiano Ronaldo le dejaron marchar sin multarle para que no llegara tarde al entrenamiento, pero antes se hicieron unas cuantas fotos con el futbolista para enseñar después a los amigos.


i per acabar, sa millor foto que pulula d'akest subjecte:



Cristiano iavoneres!!!

14 de març del 2010

LEE




Pes qui li agradi The Lord of the Rings

Es senyor Tolkien, autor d'una de ses trilogies més conegudes des planeta, mos va encadilar a molts amb sa seva obra, no només amb The Lord of the Rings, sino amb d'altres des seus títols. Magistralment, en Peter Jackson mos va demostrar com es pot dur a terma una adaptació més que correcte a nes cine d'una obra de tal magnitud. És per això, i mentres esperem "El Hobbit" de sa mà d'en "Guillermo del Toro" (El laberinto del Fauno entre altres), que hi ha hagut un seguit de gent, que, mitjançant donacions de tot tipus, ha fet un film que es pot veure a través de sa seva web i que ara vos deixaré penjat, on s'explica ses aventures de Arathorn, pare de n'Aragorn durant una mica més de 70 minuts.

Aquí vos deix és link de sa noticía publicada a El Pais



PD: només està en versió oriuginal subtitulada, només faltaria!

Des de Girona intentant ser funcionari, Rufire