5 d’octubre del 2007

Fibló a Mallorca





ja ho avançava ahir en el marc de UdVarios: Palma va sofrir un fibló (fonts metereològiques pensen q possiblement 2, Calde iavoneres?) Sa nostra estimada metrópolis serverina i llogarets no varen sofrir cap tipo de mal i se varen enterar per IB3. Vos deix un parell de fotos.


aspecte de sa carretera de Valldemosa a davora EMAYA



mala barrina...

Carrer General Riera a s'altura de sa residència

Sa 2a, 3a i 4a foto els he agafades de www.diariodemallorca.com, si algú s'hi vol passar per mirar més fotos q hi vagi. Sa 1a i sa darrera els he fetes jo avui dematí quan anava cap a sa Universitat. Ho dic perq estaria bé que comencessim a posar ses fonts d'allà on treim sa informació publicada, crec q profesionalitzaria bastant es blog en general.

Voldria donar sa meva més sincera enhorabona a en Xisco Parera que ha acabat sa seva formació per continuar amb es negoci familiar però q segons "fuentes fidedignas" s'estima més invertir en el negoci de cavalls sementals i eugues per fer foiegras. Enhorabona!

Pròxim post:

Reportatge sobre es "Sin Esfinter Tour 2007: Kagandonos en todo!"

Contingut: Llista i resum de concerts, Fotos varies, Videos, Lletres de ses noves cançons i entrevistes als protagonistes (?)

setmanari musical: stairway to heaven

Aquesta setmana vos vull mostrar unes quantes versions d'un dels clàssic més clàssics del mundo mundial. Se tracta de sa mítica Stairway to heaven, versionada i recordada mil i una vegades des de sa seva edició en cd a 1971, on formava part d'aquella obra mestra anomenada "IV" (LED ZEPPELIN). Hi ha mil opinions i comentaris sobre sa lletra de sa cançó, uns troben que xerra d'una tia, altres de farlopa, etc. Altres diuen que es títol fa referència a sa forma de sa cançó (in crescendo, ascendent, començant pausadament i acabant amb solazo de guitarra i crits posseits per part de Robert Plant...aquest seria el cel). Be, jo vos deix un parell de versions curioses:

A dues guitarres, molt guapa, recta final apoteòsica


Versió sesentera a mort, melodia totalment canviada, sona a beatles por los cuatro costadas...irreconosible


Cant gregorià, pantomima màxima (maxium pantomim)


Una altra que se surt dels marges (es tio és un freak des grossos)


Foo Fighters, cachondeo a matar


I sa meva preferida, baix sa supervisió de Mr.Zappa, entre sa conya i s'homenatge (ojo a nes solo amb vents, nota per nota)

Frank Zappa "stairway to heaven" 1988

Discazos:

Fuzztones "lysergic emanations" 1985

Jeff Beck "wired" 1976

Temazos:

Coldplay "careful where you stand"

The Who "you are forgiven"

Escenes tòrrides

Bones cofrares!!!Això és un post ràpid però que VAL LA PENA mirar-lo (sobretot es mascles). Sa primera escena és un troç de sa peli den Tarantino, Death Proof, que quan la varem veure a sa seu buidadota des carrer Mallorca varem flipar. Es per dir amb totes ses paraules: DEU NIDÓ!!! (o com s'escrigui) Pos res, es tema és que a nen Kurt Russell li fan un "bailoteo" que soc jo i faig que me'l repeteixin mil vegades o més. Bé, ja basta de paraules i anem a lo que toca.




Aquesta segona escena no té gens que envejar a s'altra i ja és tot un clàssic des cine, al igual que sa peli. Pes nedadors que encara no sapiguen quina peli és, és "From dusk till down", "usease", "Abierto hasta el amanecer". Tot s'ha de dir, una altra peli de'n Tarantino rodada en col·laboració amb es seu gran colega Robert Rodríguez



Ja donareu ses opinions

Desde el curro con amor, Rufire

4 d’octubre del 2007

UdVarios

Weno gent, avui retorna UDVarios amb més força que mai, posts llarguèrrims a balquena! esper q vos agradi, ja vos avís q pot ser que sigui una mica més serio q en edicions passades però avui ha sortit així. Akesta temporada canviam es format, he introduit es tofipunts:

1.-Redeu de vent!

resulta q ara mateix acaba de fer a palma una puta ploguda acompanyada per una ventada q ha fet por. Resultat: no he pogut anar a jugar a tenis com tenia previst, pis inundat per es buits de ses vidrieres tot i que ses persianes estaven tancades. Com a darrera conseqüència sa caiguda d'un arbre enmitg d'una illeta de ses avingudes..vaja paripé...



2.- Alliberar movils

supos q molts ho sabeu però weno, sempre hi ha es 4 cofrares nedadors q s'enteren de ses coses tardèrrim. Resulta q se poden alliberar movils facilment amb un tràmit de 5 minutets i gratuitament (adverbi molt agregat a sa confraria).

pases a seguir:

a.- tenir un movil objecte de ser alliberat.
b.- introduir a dins es movil una targeta SIM operativa q hi funcioni.
c.- solicitar es codi IMEI --> se tracta d'escriure: *#06# i automàticament rebràs un codi al teu mòvil
d.- anar al google i posar "liberar movil *marca* *modelo*" i vos sortiran un caramull de pàgines per ferho.
e.- seguir ses instruccions de qualsevol pàgina d'akestes i tira milles.

avui n'he alliberat un d'una amiga meva i ha anat de puta mare.

3.- Fuga de Cerebros

estic estudiant un aspecte q preocupa molt i està molt de moda tractar en teoria econòmica: Fuita de cervells. Tothom més o manco sap q vol dir però ho dirè per es 4CNQSEDSCT. Sa fuita de cervells és sa residència i treball a s'estranger per part de treballadors altament qualificats (diplomats, llicenciats, doctorats i personal investigador). Aquest tema preocupa molt no per el pais d'acollida sinó per el pais de procedència ja que normalment és per falta de oportunitats o qüestions institucionals. Akests països de procedència solen ser pobres o en vies de desenvolupament i perden el q s'anomena capital humà, perdent així un dels màxims potencials q tenen per creixer però no hi posen remei per les remeses de $$$ q envien akests emigrants.

Vos deix un parell de links per es q se vulgui interessar en el tema:

Grupo Banco Mundial


wikipedia


Red de Argentinos Investigadores y científicos en el exterior

4.- Peliculons

Torna una subsecció q vaig iniciar i no va tenir continuació. Akell pic vaig analitzar sa sempre recordada, sempre infravalorada, sempre imitada però mai igualada i molt manco superada Rocky 4. Avui faré una petita referència a un altre película q me va marcar quan era petit: Batman (Tim Burton -1989)

No me refereixo a Batman y Robin, ni a Batman Returns ni res d'això. Me refereixo a sa peli protagonitzada per en Michael Keaton amb en Jack Nicholson com a Joker i a na Kim Basinger en un diga'm-li discret paper com a Vicki Vale. Sa peli akesta aconsegueix enrevoltar-te d'una aura de foscor i penombra q va molt amb so personatge den Batman però es personatge q m'agrada de veres és en Joker. Vos deix aki un parell de videos penjats i vos recoman a tots q vegeu sa peli.


- linkazo al trailer

-escena on es joker ho pasa puta, degut a sa deformació de s'escena anterior es veu obligat a una operació per sa via ràpida

- escena on se veu es Joker reunit amb 4 mafis de Gotham City, notar q sa broma i sa rialla sempre va amb ell.

- Joker Vs BatWing, en Joker és un tio amb dos coions i si en Batman li ve amb una avioneta tuneada ell li treu un pistolon.

Extres:

a.- vos recoman q mireu per www.peliculasonline.org a s'apartat de series algún capítol de s'anime den Batman, crec q són dels millors dibuixos que he vist mai a una serie d'animació (sentit literal de dibuix no me refereixc a sa serie)

b.- qui no recorda sa serie de TV3 de Batman? si si, akella... on fins i tot varem poder veure: batman i robin Vs tiburon, penós...

c.- en Joker fa una mica de por a akesta peli però es q el fet de q vagi vestit de payaso (recadito) és lo millor de tot. Hi ha una película basada en un llibre de mestre King on també hi ha un clown dolent, ja serà per sa pròxima entrega


Au idò gent, i recordau: Si toreau a una plaça dolenta procurau no pagar es bou!

La vuelta al cole

Aquellos niños, con esas ropas de El Corte Inglés, sonrientes y sin problemas de obesidad o hipermetropía... Eso no son niños, son hijos de puta, traidores de la raza infantil. Como me dolía ver ese anuncio. Como el de Vacaciones Santillana, pero ese, es otro tema...

Ha pasado el verano y tras muchas (pero muchas) frases para la Historia y superada la muerte clínica del Blog, la cual nos ha demostrado que la teoría del Nucli Dur no es mas que pura falacia balánica (?), nos toca retomar el pulso de vida perruna.

Como era de esperar, Editoriales Forasteros e Hijos, sacará en breve una nueva entrega de su mas prolífica publicación, la Magna Enciclopedia Forast, el cual en esta nueva temporada editil (?), tratará, entre otros y con alta posibilidad de modificaciones, los siguientes temas:

- La Familia Forast.
- El jóven Forast tras la puesta de Sol.
- El Forast en el extranjero.
- La Península, el paraíso Forast.

Salud y Bienvenidos.

PD: Yo no soy antimonárquico.

Juan Carlos I, Rey de Forastlandia

Noticies Vàries

Bones a tots cofrares. Com que de tant en quant trob necessàri destacar qualque noticia o qualque cosa que trob pes diaris, avui vos penjaré un parell de noticies que crec que no deixaran indiferent a ningu.

S'Àrtic se mos fon a marxes forsades (ADN)

Com tots sabeu, es canvi climàtic és una realitat. El que potser que no es sàpiga és quan es produirà. Pos d'aquí molt poc tindrem una prova contundent: a s'any 2020 s'Àrtic haurà desaparegut, segons publica sa NASA. Aquestes prediccions canvien cada any, ja que en 2005 es preveia aquest desatre per s'any 2100 i l'any passat per s'any 2040. I és que d'aquí poc podrem (haurem millor dit) d'estiuejar a s'Àrtic on aquest s'any s'han arribat a temperatures de 10-15 ºC i una màxima de 22, que ja té collons.

Però hem de pensar que sa gent s'està concienciant en sa lluita contra es canvi climàtic. O no? I és que lo més trist de tot és que quatre governs (Rússia, Canadà, Dinamarca i, com sempre, els Estats Units) ja s'estàn disputant tan ses riqueses que s'Àrtic donarà, un cop fos, des seu interior (gas i petroli) com des seu exterior (es fondrà es pas del Noroest que estalviarà ses grans rutes marítimes intercontinentals o pagar es pas des Canal de Panamà).

Així mos queda pensar, realment es vol evitar es canvi climàtic???

Un poc de Tecnologia (ja que en Nate m'ho exigeix)

Aquesta nova entrega de tecnologia es centrarà en dos productes des quals ja deveu haver sentit a parlar (o no): I-touch i procesadors Intel Core 2 Quad. En es primer cas, s'I-touch és s'evolució des popular Ipod que tothom coneix. Com a màximes evolucions amb es seu predecessor, a destacar sa seva pantalla tàctil, és a dir que s'elimina sa famosa "rodeta" per poder navegar amb es dits, sense necesitat de punter. A n'això se li ha d'afegir una nova pantalla de 3'5" polsades amb uns colors brutalment nítids i clars i conexió wi-fi, és a dir, connexió allà avon hi hagi línia. Vamos gairebé com s'I-phone, però sense sa possibilitat de ser telèfon. S'única pega es preu i sa capacitat: uns 289 € es de 8GB i uns 389€ es de 16GB.

En quant a nes nou processador d'Intel, domés dir que qui vulgui un ordenador potent de veritat (Cuadros es teu ho és i molt, però clar, jejejeje) i es pugui gastar un poc més que es pilli aquest "cor" de PC. Per fer una explicació bàsica, un ordenador, fins ara, duia processadors d'un nucli, es a dir, la velocitat de s'ordenador és s'especifica des seu processador. Ara, s'han posat de moda es processadors de doble nucli i tant Intel com AMD varen fer ses seves apostes: s'Intel Dual Core i s'AMD x2. Amb això sa velocitat quasi bé es duplica, es a dir que si abans sa velocitat era d'1 ara, amb aquests processadors es de quasi 2 (que no mos venguin sa moto per que no es dobla la velocitat de manera absoluta). Pos bé, Intel ha fet un pas més i ha arribat a nes 4 nuclis, per lo que la velocitat es quadriplica, gairbé. Res un puta bistiiiiiiiiii!!!!!


Un poc de cine: Bola de Drac

Ja està aquí, per fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Moltes vegades haviem sentit que es faria una peli sobre BOLA DE DRAC, però podriem dir que eren "bulos" generat per quasi sa necessitat de veure es dibuixos que varen marcar s'infancia de quasi tots nosaltres. Pos bé, sa FOX ha dit que finaciarà sa peli que dirigiràJames Wong (director que sol fer pelis d'acció com El único). I no serà una "guarrada" de peli, en principi, com aquella versió xinesa que es va fer de baix pressupost (però que crec que ningú ha vist a excepció de, podria ser, en Tòfol?) sinò que sa FOX hi destinarà un pressupost de 100 milions de dòlars a produir-la. En quant a nes personatge que farà de Goku tot apunta cap a Jet Li o s'inigualable Jackie Chan, encara que es primer té més opcions. S'estrenarà, en un principi, en es 2010. De moment no se sap res més (FONT: diari Metro pàgina 26, secció OCI)

Bé, de moment aquí vos deix aquesta parrafada perque, sobretot es que currau, estudiau... o simplement tingueu temps per perdre, vos entretengueu 2 minuts de sa vostra llastimosa vida


Desde el curro con amor, Rufire

3 d’octubre del 2007

kin system

Cracks: Vassilis Tsartas

Continuarem amb més vídeos de cracks. Personalment tenc predilecció per jugadors esquerrans i uns dels que més em va cridar l'atenció a la segona meitat dels '90 (yeah) fou aquest grec de tècnica exquisita.


Difícilmente podrán olvidar los aficionados sevillistas las buenas tardes que les hizo pasar, en su momento, Tsartas, uno de los mejores lanzadores de faltas que haya pisado la liga española. El greigo, Fue 70 veces internacional marcando 12 goles, algunos de ellos vitales, como los que marcó ante España o la República Checa en el camino de Grecia hacia la gran final de Portugal hace tres años.
Habiendo empezado su carrera en el Naousa FC, Tsartas fichó en verano de 1992 al AEK Atenas, donde ganó la Liga griega en 1993 y 1994, y la Copa en 1996. Después pasó cuatro campañas en el Sevilla FC, para luego volver al AEK en 2000 y ganar una nueva Copa en 2002. En 2004, ya en plena descendencia en su juego, se marchó al Colonia y ahora, en el Ethnikos de la segunda división griega, ha decidido retirarse de forma definitiva (febrer de 2007). Encara va arribar per ser campió d'Europa amb Grecia...

Mirau aquest vídeo de gols només amb el Sevilla. Fa un puta munter de gols de falta i un des darrers després d'un còrner és espectacular...

Pasen y vean..

Sons nikels!

Postillo sobre noves tecnologies... Fire! t'estàs quedant enrera!
Notícia de www.vilaweb.cat

El revolucionari so de les holofonies

A internet ja es poden sentir sons en tres dimensions ben espectaculars

Un holograma és una imatge en tres dimensions, i una holofonia, un so en tres dimensions. Quan sentim un so podem determinar-ne l'orientació i la proximitat, però els sistemes de reproducció de so no solen arribar tan lluny. Tot i amb això, s'han desenvolupat tècniques per a reproduir sons en tres dimensions d'una manera molt realista, que es puguin captar amb uns auriculars. Escolteu-ne una mostra ben espectacular.

Si la mostra us crida l'atenció, en podeu sentir més aquí i aquí.

Aquesta tècnica de reproducció de so fou ideada el 1983 per l'argentí Hugo Zuccarelli, i poc més tard l'italià Umberto Maggi en va patentar un mètode semblant. L'holofonia es basa en una evolució del mètode d'enregistrament binaural, consistent a enregistrar els sons amb dos micròfons que imiten l'aparell auditiu humà (per això se solen situar en una reproducció d'un cap humà, com a la foto). Però Zuccarelli va anar més enllà. Segons la seva teoria, les orelles no solament reben so, sinó que també n'emeten, cosa que permet de determinar la distància i la direcció dels sons. Per això el seu sistema fa que es barregin el so enregistrat binauralment i un so digital que serveix de referència, però que l'orella humana no pot captar.

2 d’octubre del 2007

yeah!!!...?

Que les coneixeu aquestes dues padrinetes?

i a n'aquest calvorotas??


Ido no! no son ses "totes"... és una escultura d'un tal Ron Mueck:

i es calvorotas tampoc és ningú conegut... també és una escultura enormous des tal Mueck:

1 d’octubre del 2007

proximament...


Un Nou diA comença, i ses esperances Des cofrares minvEn i Veuen que pot ser no tornin a gAudir d'akella gRan seccIó, jO vos dic q no deSespereu, molt aviat tornarà...