24 de març de 2010

New's campions LEE 2009/2010Aquest d'aqui som part des New's, s'equip campió de sa Lliga Eixample Esquerra. Falten en Lluc i en Toni, es crack de baix a la dreta és en Bua, un mite dins Cansvells.
Després d'una dura lliga colze a colze amb s'equip des Gerrets, i s'equip des Güiza's, varem donar un cop damunt sa taula guanyany a nes Gerrets despré que es Güiza's perdessin casi tota possibilitat de lluitar oes títol i a falta de dos partits, pràcticament teniem assegurat es títol. Després de disputar aquest cap de setmana una joranda de tràmit final, ja podem dir que sabem estar i som CAMPIONS!!
Es New's hem estat un bloc tota sa competició i aquí mostram quines són ses aportacions de cadascú a n'aquest equip:Miquel Larsson: Va jugar només mitja temporada amb noltros perquè va haver de partir cap a Irlanda. Ha estat és nostra jugador número 6. Quan ses coses se posaven lletges podiem confiar amb ell. Se'n va anar a lo grande marcant 4 gols a nes seu partit de despedida. Veni, vidi, venci.
Sando Ibrahimovic: Poderós. Aprofita sa seva gran corpora per fer-se lloc enmig de ses defenses rivals i té un instint innat per obrir es marcador en moments difícils quan es New's mos costa arribar a porta. Sempre recordarem gols seus com es testarazo que va obrir sa llauna contra es Güiza's a sa primera volta. A final de temporada a marcat tendència modística posant-se una sabata de cada color.
Toni Henry: Sempre ha aportat però no ha estat es seu millor any per ses seves intermitents aparicions. Sa seva habilitat per protegir sa pilota en situacions ofensives permetia que arribessin es jugadors de segona línia per acabar sa jugada per sorpresa. Tant de bo sa LEE hagués pogut disfrutar més d'ell.
Tomeu Lucio: Contundent en defensa i sorpresiu en atac. S'ha marcat actuacions brillants davanat es millors atacs de sa LEE amb marctages que desesperaven a qualsevol davanter. Incansable en defensa, no dubtava en pujar d'excursió a s'atac sobrat de forces, tot i que no amb molta fortuna. Va deleitar tothom present amb sa frase: "He fet un hattrick! Avui follaré!". Gran Tomenbauer! Millor te va es futbol que és bàsquet.
Lluc Del Piero: Un de's pesos pesats dins en vestuari. Veterano dins s'equipo ho demostra dins es camp amb molt de saber estar. No destaca en res perquè ho fa tot, mutiusos dins sa pista tant li és defensar aferrimament com se es referent atacant a falta de'n Sandro. Sense fer renou s'ha col·locat com a segon màxim golejador de s'equip. S'únic retret que se l'hi pot fer és es seu pèssim olfacte a d'hora de rastrejar es mercat en busca de fitxatges invernals.
Bruno Gerrard: Buque insignia des New's. Gran capità i líder dins es camp. Aporta tant es tasques defensives com des de segona línia fent incursions amb molt de perill dins s'àrea rival. Capaç d'inventar jugades impossibles en un pam de terreny. Serà recordat tant pes seu joc com per defensar es colors de s'equip amb ses elàstiques del Pozo Murcia o sa del River Plate. Que bé, Bruno!
Genís Arshavin: Elèctric. S'ha arribat a fer imprescindible dins s'equip perquè ha donat ordre, rapidesa i sobretot, gol. S'ha coronat com a Pichichi de sa lliga amb 26 gols en 12 partits. Sempre podrà presumir que es dos partits que han perdut es New's han estat durant sa seva absència. Igual que Pichichi també se'n du es premi Sparring, i es que només amb es partit des Àngels den Bartomeu, ha rebut més que tot s'equip junt.
Sergi Carlos Kameni: Personaje. Que dir d'aquest? Mentre tot s'equipo pencava ell estava davall palos cridant i donant ordres. A nes partits difícils, qui rebia ses pilotades era ell. Capaç de fer es passes més imprevisibles a nes rival tenguent un company a dos metros, ha tengut destellos de qualitat pegant pilotades que han acabat dins porteria rival. Porter més golejador de sa lliga però quan ha volgut provar fortuna de jugador de camp ha patinat.


Fins aquí sa temporada New's, l'any que ve procurarem ser-hi defensant sa segona corona aconseguida a nes darrers tres anys.

Post fet pel Sergi, porter des News i tret des seu blog. unahabitaciopetita.blogspot.com

23 de març de 2010

una mica de fotos

akí se publica menos que un dimecres de juliol al MARCA

Per tots es que els hi agradi fer montatjes fotogràfics, modificar imatges, colaixos (com coño s'escriu????) i demés cosetes per perdre es temps

Mirant fotos de n'aBUAcate per es feisbuc he vist que tenia fotos modificades per una pàgina anomenada www.befunky.com

Aquesta uep està de puta mare. Sense pagar res te dona accés a uns quants efectes per aplicar a ses fotos que hi pugis.

Aquí vos deix dues mostres:


Foto originalFoto original

També té s'opció de modificar fotos amb xorradetes vàries que sempre està bé per perdre una mica es tempsMestre aBUAcate m'acaba d'informar d'una altre pàgina que també està de puta mare

No va de lo mateix que s'anterior, se tracta de colocar sa foto que noltros volguem a un escenari que ens proporciona sa uep.

exemples


sa pàgina en si és www.photofunia.com

Ale pues, a veure si sa gent s'anima a publicar alguna cosa que això fa més pena que es villarato