8 d’octubre del 2010

en andaluz!

aquest post verssarà sobre un debat etern i estèril on cadascú té sa seva opinió, tot i que molts l'amaguen. Començarem amb amb unes declaracions den S. Ramos, seguirem amb un resum d'un artivle des MARCA i acabaré amollant una pregunta. Allà va.

La Roja juga a Salamanca. Els mitjans de comunicació s'omplen sa boca dient que sa selecció estrena s'estrella de sa pitera davant sa seva afició. Juguen a el Helmántico. Juguen a sa ciutat de s'idolatrat Vicente del Bosque. Ademés juguen a sa ciutat on Don Vicente va fer el seu únic gol com a internacional i, també, juguen encara amb s'empenta de sa victòria al darrer Mundial celebrat a Sudàfrica. Llàstima que esrival sigui Lituania he arribat a llegir.

Tots ja deveu saber sa roda de premsa que van protagonitzar en Sergio Ramos i en Gerard Piqué. Un periodista li demana al Xulito Piqué si pot respondre a una pregunta en català per Tv3. Aquest li respòn i weno...dentro vídeo.



Tornam a avui dematí i al MARCA. He llegit un article, que no he estat capaç de trobar a sa web, i vos en gai, de memòria, 5 cèntims:

"si están en Salamanca, por el partido de la selección española, la de todos, hay que hablar en castellano"

i després de tot això he vist que en Pau Kempes ha deixat anar aquesta perla al facebook:

"El Pau Company Santos Els qui diuen que a Mallorca xerram mallorquí i no català...també defensen que a Andalucia se xerra s'andalús i no s'espanyol?"


Mai he tengut tendències patriòtiques cap a Espanya però tampoc no tenc res en contra del País en sí però pareix que hi ha sectors que consideren a sa penya que no té es castellà com a llengua materna molt menys espanyols. Que conyo pareix!

OFM TARDOR 2011

Al·lots, s'any torna a començar, ses Festes de la Mercè han passat, ses classes ja són aquí, sa LEE comença Diumenge que ve... i no pot faltar a sa cita anual un clàssic entre es clàssics de sa Cofradia, es joc amb més hores dedicades de sa història.

Com mana sa tradició, començarem sa temporada amb una clàssica LFP. Aquí vos deix un link per poder accedir a pressupostos, objectius i plantilla de cadascún dels equips. Se comenten possibles incorporacions tipo Artur, meam com està s'assumpte entre es 20 players.


Sense més dilacions, vos deix amb sa captura, que marca s'ordre de triatge.



Tancam es post amb una foto EPP des pitjor jugador de sa temporada passada, tot un EverTekoso.

7 d’octubre del 2010

Un poc d'entreteniment

Bones a totes senyors/es

Ara feia temps que no col·laborava a n'es "nostrat" blog. Doncs bé. Vos duc una coseta perquè (sobretot es que feis feina, per tema descansar i tal) vos entretingueu i perdeu es vostro valuós temps mirant això. Com es pot veure a simple vista és un mapa. Però és un mapa de's "món parlat", a nes qual es representa per importància lo que ocuparia, proporcionalment a n'es seu ús, cada un des submons internetístics (tooooooooooomaaaaaaaaa). Es comença a llegir pes requadres petitets de l'esquerra, per acabar amb es mapes grans! Si passau una estoneta mirant segur que vos entretindreu.



PD: ho heu de mirar en gran eh!!
PD2: sino ho veis prou bé aneu aquí

Desde el curro con amor, Rufire

6 d’octubre del 2010

Estrucada amb clembuterol



Primer. Què és es clembuterol. Link explicatiu.

Segon. Segons s'article des link, sa concentración de clembuterol trobada pes laboratori és ínfima, ridícula, irrisòria, i es límit mínim exigit per sa detecció de Clembuterol a una prova antidopatge és 40 vegades més del que han trobat a n'Alberto Contador.

Tercer. Pareix ser que s'ha trobat plàstic a sa sang den Contador. Link. Això podria determinar que en Contador s'haguès fet una autotransfusió de sang.

Cuart. Hi ha, a sa vista des links i des video precedents, una maniobra orquestada per desacreditar públicament n'Alberto? Hi ha esports d'èlit que fan lo que lis surt literalment d'allà abaix.

Finalment, un video protagonitzat pes meu admirat i "quinto" Perico Delgado ("ico, ico ico, el Tour es de Perico!"). Reconeix obertament es dopatge a nes mon des ciclisme.



És culpable ò és innocent en Contador?
Fins on arriba aquesta hipotètica culpabilitat ò innocència?
Va ser s'estrucada de s'entrecot que li va provocar es tema?
Debat a la palestra.
Qui se banya?

5 d’octubre del 2010

ANTISISTEMA

Perdemos la juventud el día que dejamos de ser ácratas; el día que comenzamos a comprender y a disculpar al sistema. Perdemos la juventud el día que dejamos de soñar con el paraíso en la tierra, un paraíso para todos; el día que empezamos a llamar con desprecio "utópicos" a los que siguen soñando; el día que se nos despierte el sentido práctico y entramos en el juego y aceptamos las reglas.

Perdemos la juventud el día que nos levantamos dispuestos a vendernos al mejor postor y al mejor impostor; el día que nos doblemos a la sinrazón de la fuerza y del chantaje. Perdemos la juventud el día que en nuestros cuarenta principales llega al número uno el dinero; el día que admitimos que todo y todos tenemos un precio; el día que estemos dispuestos a vender cualquier cosa, si no por un plato de lentejas, por unos kilos de papel.

Perdemos la juventud el día que aceptamos al ganador y no damos un duro por una causa perdida. Perdemos la juventud el día que aceptemos que esto es lo que hay, que siempre ha sido así y que no se puede hacer nada para cambiarlo. Perdemos la juventud el día que nos miremos a un espejo y no se nos cae la cara de vergüenza porque hemos perdido la vergüenza. Perdemos la juventud el día que miramos alrededor y sólo vemos lo que puede verse; el día que alargamos la mano y sólo tocamos lo que puede tocarse.

Perdemos la juventud el día que el mundo deja definitivamente de ser mágico.


Jesús Quintero (el Loco de la Colina)





I acab amb un article sobre es tema, que m'ha semblat molt interessant, i que no combrega amb sa cantinela oficialista.