19 de novembre del 2008

Una de Facebook

Anem a xerrar un poc des Facebook.

Per sa xarxa l'he trobat definit com "una eina social que posa en contacte a persones amb els seus amics i altres persones que treballen, estudien i viuen prop d'ells".

Pot ser útil aquesta eina per localitzar amics amb qui es va perdre es contacte, o per a agregar noves amistats.

Però sa finalitat essencial pareix que és intercanviar fotos o missatges (i pujar-ne pes blog, tipo cofrare Xisco s'altre dia).

Sa veritat és que no li acab de veure encara més utilitat que passar es temps i xafardejar què putes fa aquella o avonés (iavoneres) aquell altre.

S'apartat grups s'ha creat per a reunir persones amb interessos comuns.

Són conegudes per voltros, cans vells, ses noves plataformes:
- Un facebook para Crisitna Cuadros (per cert, ja el t'has fet, Cris?)
- Camina per Son Servera. Camina! (que conseguirà poca cosa, molt pooooca).

A s'apartat "cercar amics" (sa lupa) vaig posar un dia "ca vell" i em varen sortir multitud de friends, entre es que mereixen especial menció en Cane Vella i na Cassie Vella. Naturalment, amb aquest nom ja són face-amics meus i estàn a sa meva llista. Els hi vaig enviar un missatge explicatiu de per què els convidava (blog dels cans vells, bla, bla, bla...) i m'acceptaren.

A "inici" i "minut a minut" apareixen ses novetats.
Criden s'atenció frases com:
"Xavi Casadevall ha comprado una pistola en la guerra de pandillas" o "Marc Canovas Fons ha comprado un prostíbulo en la guerra de pandillas".
Un dia, convidat per en Xavibanyo, hi vaig entrar i vaig fer tanta sanc que em vaig assustar. Em sortien missatges com "está herida gravemente Fulanita de tal" (amb sa foto des Face corresponent). Ug!.
Disculpes, banyolí, per no haver participat en aquesta guerra.

Es mur és un espai que està bé. Té una utilitat parescuda a s'SMS des mòbil.

I des putes regals, què men deis. Aquesta és unaltra. Quan vas a fer es regal (tipo cubata, cervessa, o flor) te surt es tema estruquen de sa targeta de crèdit en pantalla, o PayPal, i te fuig sa regalera tot d'una. O no?

Bé, cofrares, això ha estat tot per avui. Mos veim a nes Face, en es blog i "en los bares"!!

PD: Caskete, ¿Para cuándo tu facebook?
Cuads, Tòfol, Pibe, Caso, etc. (tots es que no en teniu) I voltros què?
:P

18 de novembre del 2008

LEE: Jornada 5

Bones penya,

una nova jornada baix sa xitxarra de s'Escola Industrial, una vegada més amb només dos partits jugats, a causa de sa suspensió des partit des Buidadotes. Sa jornada se va saldar amb una clara victòria des New's contra R de Rodett (1-4) i amb un partidarro final entre dos des presumptes favorits en es títol d'aquest any: uns batalladors Güizas i uns afortunats Gerrets, que se tornen a alçar amb es liderat de sa LEE després de guanyar, amb certa polèmica, es matx (3-4). En es New's, destacar es debut estelar des flamant fitxatge Lerdo, que va fer front a sa llegenda urbana que desaconsella sa pràctica des futbol en dia de buidada i se va marcar dos bons xitxarros i una assistència a en Lluc 'Ferrocatas' Canovas.


Resultats de sa jornada




Classificació




Propera jornada


Hi ha hagut un canvi en es calendari degut a s'aplaçament des partit de les 17:00 per part des Gerrets. Enlloc des New's - Gerrets, idò, se jugarà es partit aplaçat fa dues setmanes New's - Xapetes Taronges.

Aquellos maravillosos años


Sobren els comentaris. jo fa una hora que ric...

17 de novembre del 2008

VAYA PODER DE CONVOCATORIA! Crònica d’ una nit de festa.

Una festa que no va passar inadvertida és sa base d’aquest post. Tot va començar amb una frase imperativa des rei des cotarro, Marc: “ Dissabte festa” per celebrar es seu 26 è aniversari. Au idò! Es dissabte va començar amb jo, en Marco V i na Laura nant per premià de mar a fer una bona menjada a ca’n Jorge, de xuletons, birres, caliu, sangria... Es altres; Marc, Marco i Joao s’encarregaren de moure sofàs i lo que comporta una festa d’ aquesta magnitud. Sa varen fer les 22h amb sa victòria del Barça i a mitjanit sa gent va nar arribant fins que sa festa va ser lo que va ser: Una gran festa! Una flat party amb 59 persones i pico, xumades! També va donar lloc a grans aconteixements: Lerdo fitxa pes News Cagarros, filmació des vídeo de moda ( Dónde está Irene?), Marc de travolo, policia corrupte.. ! I per finalitzar vos deix amb es gran coment que resumeix lo que va ser:

“Tema festa aberrant, com molen ses putes festes de pis.
Ara m'ha tocat "bailar con la más fea" i telefonar a s'administrador. Ja estava al corrent des per percal i m'anava a cridar avui horabaixa. M'ha agraït que m'anticipes a sa seva jugada i supós que no passarà d'aqui, he tirat de repertori amb es tòpics:”

”- Una festa a l'any no pot fer gaire mal.
- Va ser algo un poc improvisat... (60 persones. :-"Vaya poder de convocatoria" me va dir es polisuc. "La Cofradia es muy extensa" li havia d'haver dit).
- Se mos en va anar una mica de ses mans.
- Anirem una mica més alerta...

bla bla bla”

( Joan Company, 2008)

Es meu primer post, miam si vos agrada!

ASÍ SON LAS COSAS Y ASÍ SE LAS HEMOS CONTADO!