10 de desembre del 2010

LEE: Jornada 7

Bones a tots,

Amb molt de retràs degut a sa vaga de controladors (?) arriba s'entrada setmanal dedicada a sa LEE. Com que vaig fatal de temps no hi haurà crònica, només comentar que es liderat segueix en mans des FC Gerrets, perseguits per Spartak Moreyov i Güizas.

Resultats de sa jornada





Classificació



Pitxitxi



Propera jornada



8 de desembre del 2010

III CHRISTMAS ESTRUQUEN, MEMORIAL SIR JAMES KOJON




Es resultats de s'enquesta "Quin dia faries es Sopar Cofràric (& Kojon's Match)?" no ofereixen dubtes: una apabullant victòria de dissabte, 25 de desembre.

Avui he mogut fils per jugar i no hi ha problema. Si no deis lo contrari, dissabte dia 25, a les 17:30 hores (respectant dinars familiars), sa Cofradia pujará a SES ERES, mític estadi local, a jugar es III CHRISTMAS ESTRUQUEN, MEMORIAL SIR JAMES KOJON. Evidentment tothom durá sa seva camiseta Kojon I, ò Sir James Kojon II, indistintament.

Ara queda per resoldre:

1.- Si va bé hora i data proposades. Si va bé només he de recordar a nen Jaume Bassa tres dies abans que ha de venir a obrir es camp i encendre llums.

2.- Lloc de s'estrucada. Data fotuda, dia 25, pareix. Es Cruse sempre estarà allà.

3.- S'ha de dur baló, aigo i demés que se vos ocurreixi.

4.- Tema equips. S'ha de cercar una fòrmula adequada a ses circumstàncies per nivellar dos equips i que no sembli un Barça-Palamós, per exemple...

Per tofipunts, anau contestant. Salut!make gif