1 de novembre del 2007

concurs de fotos

bones a tots, iniciam akest nou any de blog amb sa publicaci'o de ses fotos des primer concurs:

Autor: Penya
Titol: Cignes Luzern
Interpretant sa temàtica com "va d'animals", t'envii una foto que vaig fer a Luzerna (Suïssa) a un grupo de japos que estaven flipant amb els cignes que hi ha rondant per allà. I com que és una ciutat turística i els cignes deuen estar acostumadíssims a que els hi donin de jalar, pues s'hi acostaven amb tota sa confiança del món (véase es coll estirat cercant sa mà de sa dona). I como no, com a bons japos, allà estava sa càmera per inmortalitzar es moment (véase s'homo acotat). Feien bastant de barullo i tot Déu s'aturava a veure sa escena (véase mirons des pont).

Autor: Rosa
Titol: Graduacio

Divendres va ser la meva graduació. Per fi sóc Enginyera!!! I com que hi ha gent que li agrada dir-me trutja he pensat que seguia sa temàtica de sa setmana!!





Autor: Andreu Servera
Titol: Vaya Par

Veig que se cosa va de porcs penjats en bon dematí, aquí en van dos, amb sa gràcia de Deu, alabat sia el senyor! Ell ens indica el camí de les nits, màgiques, salvatges com ninguna hagi pogut existir en tot l'univers contant amb l'infint pur del colors gays, visca El Barça, i els seus jugadors, mmmmmmmmmmm quines festes roni, eh...!!!



Au ido, akestes tres fotos entren a concurs juntament amb sa de a aubes porkines que vaig penjar. Ja ho sabeu, ara toca votar donant 2 punts a sa que mes vos agradi i 1 a sa seguent, hi ha de temps dins diumenge! i a veure si per es pr'oxim concurs se reben m'es fotos!

31 d’octubre del 2007

Sa mica d'art per començar es nou any

Bones cofrahims,

vos deix un breu còmic que m'ha passat una amiga, concretamente na Neus, una al·lota banyolina que ha estudiat Belles Arts (va coincidir, com no, amb en Manti) i que ara mateix resideix a Euskadi i recentment ha trobat sa seva vocació, com a dibuixant de còmics. Qualsevol comment serà benvingut.

Nota: Pitjau damunt es dibuixos per poder-los veure en toda su expresión i llegir es textos...






Fins aquí es còmic. També me va enviar aquest dibuix, que compartesc amb tots voltros.

L'home llimona





Fins avui vespre!

30 d’octubre del 2007

Felicitats caudi!!

Aprofitant l'aniversari del gloriós dia de l'alçament blogeraci, em trobo en condicions d'aconsellar que, per tal que el blog funcioni amb l'ordre que el nostre caudillo propugni, faria be de contractar aquests jovenets que tanta experiència demostren en l'art de la guerra.

CANSVELLS.COM. Any I


Bones cofrares!!

Avui fa un any, mestre Xisco Parera me va plantejar sa idea de crear un Blog per recollir ses quatre activitats que s'anaven fent al llarg de sa setmana. Lo que va començar essent un "a verlas venir" amb poquíssimes (no mos enganem) esperances de futur, se va anar convertint (gràcies a tots voltros, és clar) en un lloc de trobada, un laboratori de parides, una finestra compartida d'opinions, records i paranoies.
Per sempre més queden ja es termes (creats al llarg d'aquest any) cofradia, UG, sa neta, buidawaves, una de varios, bolsabasuráceos, forasts, politges, quin system!, ureñazos, half-mordor, i tants altres, fins i tot es propi nom de sa pàgina, CANS VELLS, triat una mica al tun tun però que ha acabat definint-se de manera perfecta com a concepte i que tots sentim ara com a nostro.

Per part meva, he de dir que estic realment content de que sa cofradia, normalment poc propensa a sa creació o a agafar s'iniciativa de forma gratuïta, s'hagi implicat tant i de tal forma amb sa pàgina, i hagi fet que aquest any que hem passat quedi de manera perenne dins sa retina de tot cofrare. Esperem que poguem seguir molts més anys posteant, commentant, derribant, passant-ho puta, tb xumant, i que, sigui aquest o un altre es mitjà per compartir ses nostres experiències, poguem fer-ho junts.

Amb sa intenció de no resultar massa sensiblero de lo que es estrictament necessari, i aprofitant que s'aniversari bloggeraci coincideix amb es des Caudi (com no podia ser d'altra manera) vos emplaç a tots a sa festa que se celebrarà, si no hi ha cap denou, demà Dimecres 31 d'Octubre, a partir de les 23:30, a sa seu borrelliana (Comte Borrell, 187 , 5è 2a). Sa intenció és xumar fins tipo les 2, per després desplaçar-se en massa cap en es centre i celebrar una de ses nostres mítiques sortides pes Centro, o sigui a verlas venir. Tot cofrare i/o allegado de n-èssim ordre està ultraconvidat. Tot cofrare que falti estarà a un click. Tot assistent a sa festa ha de dur de xumar. Jo hi posaré es toc exòtic, en forma de Tequila, Absenta, o similar, a part des típic pica-pica de rigor...

Res més, vos convid a deixar ses vostres impressions, com sempre, via comment, i, de totes maneres, mos veim demà a sa festa!

29 d’octubre del 2007

Números 900

No sé si ho sabíeu, però avui m'acab d'enterar que tot número 900 (o 901 o 902) té associat un número fixe, des qual ses companyies no informen per qüestions "digali" econòmiques. Ara que quasi tothom té tarifa plana per números fixos, podria ser sa neta saber quins són es números fixes corresponents a cadascún des números 900 en es que hem de cridar habitualment.
M'han passat aquesta pàgina (http://nomasnumeros900.com/), que funciona com un simple cercador. Tu poses, per exemple, 'Vueling 902333933' y clickes a 'Buscar' i sa pàgina te troba quin és es seu número fixe associat. En aquest cas, 933 787 878. Pues com aquest, altres. Supòs que tothom s'ha trobat amb sa situació d'haver de telefonar 30.000 vegades a Telefonica o Ya.com per una o altra incidència. Idò, si voleu estalviar, podeu utilitzar aquesta web.

No hi són tots, però algo és algo. M'imagin que amb es temps sa cosa augmentarà.

Resultats de s'enquesta

Aprofit es post per penjar-vos ses imatges de ses votacions de ses dues darreres enquestes.
1) Per flipar que tanta gent hagi acabat....
2)Sa cofradia està molt a verlas venir aquest pont....




Vos deix amb un hitillo, supòs que tots l'haureu sentida, una vegada més en Chris Martin la clava.