26 de febrer del 2009

Another OFM

Estimats cans vells.

Trob que és hora de començar una best OFM.

I voltros què en trobau?

Au idò, en es comments posau quina lliga voleu i, sobre tot,... apuntau-vos!!

Salut, Cofradia!

25 de febrer del 2009

política podrida

Ojo a sa noticia apareguda a sa secció de Part Forana de Diario de Mallorca. No se recordava un bus tan polèmic desde aquell que anava a Pina ple de serverins que ho donaven megatot al festival més important de música de es plà.


El juzgado de instrucción 5 de Manacor ha abierto una investigación por un presunto delito electoral, a raíz de unos hechos que ocurrieron en la jornada electoral de las últimas elecciones municipales y autonómicas en Son Servera. El juzgado ha citado...(segueix llegint)

Com a bonus d'akesta noticia vos deix sa cançó de política podrida y un foto històrica de sa tornada d'un Rock'n'Pina.



24 de febrer del 2009

Setmanari musical

Bones! Un parell de videos i uns temazos:

Wolfmother, rockers fins a sa mèdul.la. Es seu primer disc té moltíssima essència setentera, meam si treuen es segon i es reafirmen com sa gran banda que son.



Zappa plays Zappa! Exacte, es fill tocant temes des seu vell. Va fer una gira arreu del món amb uns músics d'escàndol, entre els quals n'hi havia que ja ho havien fet amb en Frank (es negre que canta, per exemple). Aquest tema és tan cachondo com interessant, pur estil Zappa.



The Jam, les restes del punk. Supòs que molts de voltros coneixeu o vos sona en Paul Weller (fa poc va tocar a Barcelona presentant "22 Dreams")...idò això és es seu primer grup, una banda que va començar amb molta influència del sò The Clash i que més endevant va tirar cap a estils més propers al New Wave. Una delícia.



Pink Floyd, pulse live'94. Aquesta pen Bua, sa puta amb més prestigi de Son Servera. Es video és de sa gira de 1994 i impresiona sobretot per s'escenografia, il.luminació, efectes varis, etc. Sa segona part des video amb solazo i efectes de llum no té nom...Be, que mos ho conti Mr. Bua que hi va ser...



Per acabar una versió d'un tema des mestre Otis Redding i un temazo amagat a "Goat's Head Soup"dels Stones. Fins al pròxim setmanari cofrares!



Braveheart de foravila


No estic segur de que hagi passat per aquí aquest video, però és níquel pur.

23 de febrer del 2009

Sentit de sa vergonya: 0 absolut

Benvolgudèrrims cofrares,
després de segles sense escriure una paraula per aquí, no me puc resistir a ampliar sa llista de fresses esperpèntiques...


Després de veure es srs. Monx i Xavibanyo a lo Maradona i David Bowie, respectivament (i m'autodon permís per penjar-los)...


... li toca es torn a una bastant desmillorada Amy


No hase falta desir nada más!

carnavals Son Servera 2.0

sense introducció




Assafates de Lost


Gitanes Adivinas Caxondas


Rigo i Senyora disfraçats de SuperServerins


Moment de Barra Americana


Jaume Rigo i Sus mejores hombres de San Fermín


Sa tuna serverina


Pepino i senyora de Cub de Rubick


On és en Pablo Motos


Noemí camarera de S'oratge de xulo putes, Bua de senyora de pago i Donoso de Punisher. I tot seguit s'autèntica Ca Vell de sa puta festa:


Mompare...

Caudillo posa una merda d'akestes de "Segueix llegint"

CARNAVAL 2009: Me cambio, cambio, me cambio....

Au idò, ara toca post des sector BCNístic.

Pes qui no ho sabíeu, enguany es grup catalano-carnavalero de sa Cofradia (presidit pen Manti, en Kempes i jo mateix) vàrem decidir fer un gir radical a sa nostra tradició anual de visites a Banyoles i vàrem acabar pegant per Vilanova, on teníem un contacte (cosí/germanastre/1r novio/allegado den Manti?) que mos proporcionava dos pisos francos per allotjar a s'estol d'ultrarèmores que som.

Així que, en un clàssic moviment estil 'a verlas', mos plantàrem a Vilanova i la Geltrú, no sense abans rebre una cridada de mestre Palerm (batín!) dient que li havien dit que a Vilanova es dissabte no hi havia festa. Avoneres.

Per cert, encara no he dit de què havíem d'anar disfressats! Idò a proposta de Mrs. Margalida, se va decidir que aniríem disfressats de s'icona publicitària més famosa des darrers mesos: EL HOMBRE DEL ANUNCIO DE GAS NATURAL!!

I direu, com putes? O bé direu, i sa penya vos coneixia?

A sa pregunta 1, contest:
  • Amb un pijama blau (vàrem descartar es mono-pijama blau per car).
  • Amb un gorro blau o de motius hivernals
  • Amb un telèfon mínimament antic enganxat amb SuperGlue en es gorro
  • Amb estalactites de gel fetes de film de cuina.
  • Amb pintura blanca clàssica per crear es freezing effect.
  • Amb unes half-neulilles creades per s'ocasió que intentaven imitar es símbol de sa neu
  • I, finalment, amb un pingüino (en vàrem cercar un però només vàrem trobar es disfraç, eh Marga?) que, a part de pingüino, va ser també modista (merci!!!)
I a sa pregunta 2, només hi ha una resposta: Vàrem triumfar com sa Coca-Cola! Flipant, sa penya no només mos coneixia, sinó que mos ovacionava! I ara torn en es punt que he deixat en suspens abans d'explicar-vos es tema disfraç. Hi havia festa? Pues s'ha de dir que sí, que n'hi havia, però molt lluny de lo que mos esperàvem després de sa frase den Manti "és una festa d'Interés Nacional". Així i tot, mos vàrem marcar una gran festa, amenitzada en gran part per un grupetxo que passava de fer versions de El Fary (amb imitació inclosa) fins a The Who (via C.S.I.). Més abaix veureu una foto d'un des components des grup en qüestió baix sa identitat den Paulino, un espècie de clon masculí (?) de na Paulina Rubio.

Però encara no vull donar pas a ses fotos sense mencionar (i AGRAIR!) en es mallorquins residents a Vilanova (Joan 'el primo', Joan 'es mecànic' i Miquel Àngel 'Murero'), que mos feren d'amfitrions de manera exquisida, i mos varen donar molt de joc. He de resaltar sa ja memorable figura den Joan de Santa Maria, excel·lent mallorquí i millor persona, que mos va acollir amb una amabilitat i generositat increïble, però que encara tenia un cop amagat per acabar-mos de flipar: ERA ES MECÀNIC DEN MATIAS EL HUMILDE!!! Si mirau sa foto adjunta, vos demanareu com pot ser que aquest tròs de pa (realment ho era) pugui tenir relació amb un des cràpules illencs per excel·lència. Idò sí al·lots, en Joan ha estat mecànic tota sa seva vida i no només era es que se dedicava a ficar-li es famós NITRO en es Lamborghini Diablo, sinó que ell mateix va participar a ses mítiques piques que causaren es famós judici. Òbviament a ell també l'enmarronaren, però cual Al Capone només el varen poder agafar perquè feia ses 'reformes' sense factura.


Au idò, ja no m'enroll més, aquí teniu ses fotos!!! (Cortesia de na Marga, hi havia altres càmeres ses fotos de ses quals no tenc)



Primera foto oficial des grup de la Era Glacial (falta es pingüí)

Un primer pla perquè sa gent pugui apreciar es disfraç (estalactperillita den Cuads mítica)

I aquí tenim es Pingüinillo!

Un QDEX de tant en quant NPFGM

Es familiar directe den Manti, mos va colgar a tots i va acabar sobant en es replà de ca seva

Paulino en ple èxtasi (Ni una sola palabra, ni gestos ni miradas, apasionadas...)

Una altra foto de grup (Gaspi avoneres) enrevoltant un punt negre (o era un forat?)

Una altra foto grupal, com podeu veure es jetos s'embruten, in Ballantine's memory...




Ale ale!!!
Fins aquí es post Carnavalesc, qui vulgui veure totes ses fotos de na Marga vos deix es LINK. Per veure ses altres fotos, veniu a ca nostra (Kempes) o agregau a na Carol d'amiga en es Facebook i retxau-la perquè les pengi!

22 de febrer del 2009

Disfresses, aperitiu

Aqui mos trobarem totes, a sa barra oratgera.

Previament haviem fet un poc de cantó per mirar de fer calaix pes vespre. No va anar malament...

Aqui haureu d'endevinar qui és es personatge d'enmig. Impossible. Idò és ben conegut.

Totes ses nines voltaven darrera sa barra...

Segona endevinalla exclusiva per sa gent que no era a sa festa. Qui són?

Dues nines damunt sa barra ballant. Ug.

Ambientasso por todo lo alto.

I alegria! Sobre tot.
Es menut mos va haver de treure fora a totes a les 4 i pico. Encara hi seriem, jojojo.
Això és un aperitiu de lo que hi haurà per facebook aquests dies.
Gran festorrio!
Son Servera tremola!