2 d’octubre del 2008

Propera Lliga OFM

Bones al·lots,

ara que estam tots assentats a ses nostres llars habituals, crec que és un moment propici per encetar una nova temporada des vici cofràdic més intens des darrers temps: s'Online Football Manager. Aquest any intentarem fer un ordre a sa tria d'equips, com ja vàrem acordar l'any passat, que se basarà en sa darrera classificació per punts. Mestre Tofito ja se va encarregar de crear una taula amb sa diferència entre Objectius i Classificació final, que només s'hauria de corregir afegint 5 punts en es Campió de Lliga (Edusso) i 2.5 punts en es Campió de Copa (Nate). Així doncs, sa llista de preferències a s'hora de triar equip, aquest any, va de sa següent manera:

1. Tòfol
2. Sion
3. Sentve
3. Edu
5. Ca'n Davids
6. Nate
7. Cuads
8. Xavi Banyo
9. Gori Pomer
10. Pibito Sureda
11. Monx
12. Manti
13. Marc
14. Lluc
15. Buenaventura Durruti
16. Bruno
17. Kempes
18. Jore
19. Mini-jore
20. Sandro Llull


Aquest post, idò, té com a objectiu bàsic començar a esbrinar qui està disposat a repetir lliga, en principi assumint que alguns allegados d'N ordre (vease Buenaventura o Mini-Jore (joc 0)) no jugaran, i veure a qui podem incorporar a sa nova lliga (vease Bua, Arny o altres allegados).

Per suposat es cuarteto borrellià (Kempes, Nate, Sionel i jo) mos donam per ja apuntats.

Venga idò, apuntau-vos a sa nova lliga via comments, i després crearé sa lliga i començaré a acceptar gent en s'ordre apropiat.

1 d’octubre del 2008

Detroit

Bones joves! Per fi arriben es temes que varem gravar a finals d´Agost. Se va fer de forma ràpida, un capvespre sa música i un altre ses veus, així que tampoc vos espereu massa (està gravat en directe, no per pistes, a pelo...). S´intenció era tenir alguna cosa per mostrar i això va sortir. Per Nadal, si no hi ha res de nou, gravarem 2 o 3 temes més i farem una maqueta com toca; per ara només un puta myspace (no hi ha més collons) que està en mans des meu germà i tota sa publicitat que sigui possible via cansvells. Ale, esper que vos agradi, això és lo que hi ha. It´s only rock´n´roll...





Quins records!!!!!!

Ho ho he pogut resistir. En Nato, com a bon facebookista, m'ha enviat una invitació per unir-me a un grup d'antics alumnes de Jaume Fornaris. I, com ja va passar amb unes fotos del Badia de Cala Millor de l'any de la picó no he pogut aturar de riure. Ara les penjaré i intentaré posar el nom d'aquesta mítica generació de Cans Vells. Per cert, val la pena passar-se per aquesta direcció i mirar un poc de fotos.Perdona-u per sa qualitat però clar, no es pot fer més. Per cert, curs 1995, 7a i 7b
No sóc capaç de reconèixer tothom, a veure si entre tots som capaços de recordar-ho
7a

Filera Superior d'esquerra a dreta: ni sorra, no ho sé, Lluïssa, Chari, Rocío?, Paloma, Fran (Pollo), Pep Capó, Toni Gallego, Oscar, Raul García.

Filera Central d'esquerra a dreta: Fullana, no el reconec, Victor Martínez, José Antonio, Marc Cànoves (alias Caudi), Oscar Ruiz, Igor, Raúl Flores, Diego, David Robert, Andreu Julià (es nostro estimat Mantilla).

Filera Inferior d'esquerra a dreta: Sandra, Bea, Marga Bonet (sa nostra Marga), Alex (cebolla), Juan Carlos (esqueloto), Álex (E.T. per es seus llargs dits), Dani, Rodríguez Roberto (cortina), Toni Cuadros, Juan Sancho (Xopo!) i Habacuc.


7B

Filera superior d'esquerra a dreta: Óscar Pérez (piranyaaaa!!!!!), Vanesa García, Ma Magdalena, Esperanza Raposo, Vinyas, Elisa, ?????, Ester Parra, Ester Mensa.

Filera central d'esquerra a dreta: David (Gallo), Iván Vitri, Marco Vallejo (Natoooo), Cati Piñero, Marta Contreras, Ramón Torres (es senyor Monxo), un servidor, Na Sole, Robin Alba (fill des nostro sempre recordat Pep Alba), Mónica

Filera inferior d'esquerra a dreta: Rosa, Marga Murillo, Biel Oliver (Canetti), Benjamin, Ramón Picazo, Ale, Manolito (germà de'n Francis), Paco Sánchez (es que li fa ses banyes a en Manolito), Serafín (més conegut com Sera), Miquel Sancho (Miki), Santiago Sevillano (Santi), Juaniu, Pedrito, Ana Belén Gómez (sa dreta)


Aquesta és de regal. Són un any més grans (8è A) però n'hi ha qualqún que cal destacar
sobretot es nostro estimat Andreu Servera Morey, més conegut per sa Cofradia com Puça (es primer començant per la dreta de sa fila superior) es qual ja despuntava com a Sex Simbol, amb es "flequillo" a lo Templeton Peck, alias "Fénix" del Equipo A. Altres clàssics a destacar són en Juan Emilio (primer per l'esquerra filera superior). De fet sa priemra fila superior no té desperdici. Després de'n Juan Emilio, en "Parro", es fill de'n Don Santi (mestre mitic des Jaume Fornaris, actualment a s'I.E.S Son Servera), Tomás Rincón (germà des mítics "lagarto" i "palote"), Tomeu, David Infante (sí sí, Infante Senior) i Juan Servera (més conegut pes sobrenom de "Pijo")



Que me'n deis d'aquesta. És un parell de generacions posteriors a sa nostra, però també són cofrares. Me refereixo a nes segon per la dreta de sa filera superior. Ni menys ni manco que es senyor Oriol Torres. Si baixau un poc sa vista, i potser irreconeixible (gràcies Caudi) es mestre Juan Albert Cuadros Llinàs, es Ca Vell Cuads (està a sa fila central i, sembla impossible, però és es de ses crosses!!!!!) Per finalitzar amb aquesta foto, el "niño de la Guitarra" que tans bons vespres mos ha fet passar, en Joan Palerm (filera inferior, començant per sa dreta). Per cert, en aquesta mateixa filera, sa segona per l'esquerra es sa germana des Pibe, na Xisca Sureda!!!


En aquesta no me liaré gaire perquè ja es dilueix una mica tot. Però cal destacar dos noms propis: Es primer per l'esquerra de la filera superior, Manu "Yoyas". Que me'n deis des tercer de sa mateixa filera també començant per l'esquerra; es senyor Jeroni també va ser nin.


Aquí sí que ja me perd del tot, però un nom destaca en aquesta foto de quissons joves, adherits a sa nostra gran família cofràrica: Lluc Cànoves, germàsdes Caudi. El podeu trobar a sa quarta posició de sa filera superior començant per la dreta.

Una de profes


En Jaume (català, enorme!!)

En segon pla, Joan Gayà,"playboy foraviler" (anglès)


Don José Luís (castellà i a mi almenys un any de mates)


Quique (gimnàsia)

Don José (vàries assignatures)

Bé amb això acab perquè mare meva, quin esforç de memòria. Pibe, no taetrob de cap manera, al igual que es mestres Tof o Marga Massanet. Me sap greu no hi ha fotos.

Desde el curro con Amor, Rufire

28 de setembre del 2008

En Van Basten i es Buitre

Avui que és diumenge futboler, perque passeu una estona abans de que comencin es partits de lliga, vos xerraré de dos cracks que, segur, coneixeu.



En Marco Van Basten, "tocayo" des cans vells Nato i Nate, i un poc des Caudi, nascut a 1964, va ser proclamat es millor futbolista d'Holanda de tots els temps, juntament amb Johan Cruyff. Mirau aquest video i disfrutau des futbol que va fer s'actual entrenador de l'Ajax, en Van Basten.

A moltes jugades, tant de sa selecció orange com del Milà AC, veureu que hi surt es ca vell Ruud Gullit, unaltre fenòmen que mereixeria també un post.



I em sap greu per voltros -perque quasi tots sou del Barça, cans vells-, ara vos he de xerrar d'unaltre crack d'aquell temps (va nèixer un any abans que en Marco).
Crec però que es bon futbol no n'entèn de colors.
Mos ha agradat en Maradona, en Zidane, en Messi, en Ronaldinho... i, com no, es Buitre.
Venga, disfrutau d'aquesta maravellosa jugada.