28 de juny del 2007

Arriba s'estiu!!

Desfilada de "diosas" en majúscules i amb poca roba. Típic i tòpic però no he pogut resistir sa temptació de compartir-ho amb la resta de cofrares.

27 de juny del 2007

S'esperada foto!!

No comment...

Sa tele a s'ordenador i pelis a nes mòbil

Bones a tots cofrares. Ara ja feia dies que no penjava res a nes blog. Com sa gran majoria de vegades es una cosa un poc "friki" però que pot ser útil o, si més no, entretingut. Per aquells que no tenen tele a s'habitació però que sí tenen un ordenador (portàtil o de taula) connectat a internet (de banda ampla sinó no tira) i que volen veure sa tele per que fan un interessantísim episodi de "Prison Break", "House" o un documental com "El apareamiento de la Cebras Africanas" vos propos una idea bastant útil. És un mini-programilla que es diu ZATOO el qual l'obriu, us demana una contrasenya (que previament heu especificat), i mirau sa tele amb una qualitat més que acceptable. De moment només es veuen una certa quantitat de canals, però supòs que anirà augmentant. També sé que no és cap novetat veure sa tele per internet, però sí que és sa primera vegada (almenys jo) que he trobat un programa de certa estabilitat. Sa pàgina és:

http://zattoo.com


Es programa és totalment gratuit i només és necessari registrar-te sense donar cap dada personal, si no es vol, amb una direcció de correu i una contrasenya pròpia basta. Bueno, espero que ho proveu i ja direu coses.

Una altra frikada que he trobat "por los mundos" és un programa que es diu 3gp-video-converter. Aquesta programa (és de pago, però bé si ho voleu gratis emule "al poder") és una eina, per aquells que tenguin mòbils més moderns capaços de reproduir vídeos i tenguin suficient capacitat, que el que fa és tranformar els arxiu de video que poguem tenir (.avi,.mpg, .mpeg, .vob...) a ca nostra a nes pc per pasar-ho a nes nostre mòbil (que reprodueix arxius .3gp almenys es nokia però crec que és un stàndard) amb una qualitat de video i so bons.

PD: espero no haver-vos avorrit massa i sé que a molts vos importa una merda. Però a tots aquests..........vos foteu, jejeje.

Desde el curro con amor, Rufire

26 de juny del 2007

Xisco Parera, primer guanyador de sa lliga de cofrares a s'OFM

Al·lots, queden tres jornades pes final de sa lliga des cans vells i ja tenim es títol decidit. Mestre Xisco s'ha fet amb sa victòria de manera clara i contundent, a partir d'una trajèctoria regular i sense altibaixos, que li va atorgar es liderat a principis de temporada i que l'hi ha permès conservar-lo sense gaire maldecaps.
Des de WWW.CANSVELLS.COM li volem donar s'enhorabona més sincera i desitjar-li un brillant futur.

Ara per ara, amb es títol i es descens totalments decidits, s'interés per sa lliga se centra en sa lluita, per una banda, per sa segona plaça (amb tres equips en un punt), i , per una altra, pes dos llocs UEFA, amb tres equips a sa pomada. També està prou interessant sa lluita que mantenen (gairebé des de principis de temporada) un grup d'equips allotjats a sa zona baixa de sa classificació.

Recordau, igualment, que lo que realment té mèrit és aconseguir classificar-se per damunt des teu objectiu inicial, així que hauríem de xerrar des gran èxit de 4 cofrares, encapçalats per s'autèntica revelació de sa temporada, Mr. Fancy Pants, a qui segueixen d'aprop és seu company Tòfol i es Pibito Sureda. Destacar també es bon paper de s'allegado CanDavids, Sir Xixolino i Ca Vell, que entraran en zona de punts si res no canvia a final de temporada.

A sa imatge adjunta podeu veure com està sa lliga a sa jornada actual.

PS: Se segueix després?

25 de juny del 2007

Sa confradia per Arbúcies

Sant Joan 2007


Corresponsal cofrares a Arbúcies



Després d'un parell de dies de discusions sobre on celebrar sa revetlla de Sant Joan, mestre Kempes, senyora Lleba, senyora Joana i jo mos deixarem seduïr pels mètodes vicentins i mos decantarem per una festa privada a un fora-vila a Arbúcies (devora es Montseny).


Arribarem a puestos sobre les 22:00. Es lloc era una meravella. Una masia arreglada enmig des bosc a ses faldes des Montseny. Llumets de nadal, escenari complet montat, banyera plena d'alcohol, paridad de sexes (tot i que poca dona disponible), sistema de botifarres, futbolin, i molt bon ambient.


A mestre kempes li va costar ben ficar-se a nes paper i començar a fer-se amb sa gent (tots sabem que aquest és es tipo de festa de mestre Company)controlant es sistema de torrades i altres paripés davant s'estupefacció de sa gent. Sa penya era genial, els de Sant Vicenç caven bé!


En acabar de sopar es senyor Sentve va pujar a s'escenari i, en una enorme mostra de "cavellisme" i "saber estar" va fer un autèntic recital de cantant còmic que mos va deixar esbrevonats de riure.


Dues hores després va baixar de s'escenari i, en adonar-se des cego que duia provocat per un sistema de "caipis" ensucrades, se va amarrar a un barral d'aigo de 5 litros intentant fer baixar es cego.


En apagar s'equip va fer aparició es famós Sing Star, que una vegada més va estar allà. Però al contrari d'altres ocasions, es gran triunfador des vespre va ser mestre Company, que en un sistema de finals a 5 partits se va imposar a un Johnny Santvi que res va poder fer davant es recital d'armonia musical de mestre Company.


A nes final mos colgarem deves les 7 des dematí al raso, protegint-mos com podiem des fred, moscard, formigues gigants i altres 17 castes d'insectes de gust molt agre que mos tantejaren durant lo que va dormir sa dormida (5 hores).


L'endemà arribà lo millor de s'estada. Es descobriment de sa riera d'Arbúcies que passa a pocs metres de sa casa. Un rierol d'aigo fresca allà on just just podies posar ses bosses en remull, però que era gloria en bon diumenge de ressaca.


A nes final un system de festa. Bona gent, bon ambient, bona música, bon menjar,... Ses fotos xerren per elles mateixes.



Mestre Santvi damunt s'escenari


Johnny Santvi, manos a la obra



Kempes en su salsa


En Santvi, un porter de primera peruana, i "lo milloret des vespre"



En darrer terme mestre Cesc, s'enorme amfitrió.











... no és lo que pareix.


Tampoc és lo que pareix, nedant entre alcohol.


Cridades entre cofrares



es combat des vespre


















fixau-vos amb en Sentve, pareix una loca!


Despertars ressacosos

En remull a sa riera



En Kempes se coloca es "peluquín"




A falta de pilotes de platja, bones són sindris!!






Bienvenu Titi!

Actualitzaré es post: 30.000 personas aclaman a Henry



M'he donat compte q es blog no pot passar per alt aquesta imatge:

Avui presentació!

Tipo joc per perdre un minutet amb 4 fotetes divertides:


Pon a prueba tu sabiduría y tus dotes de fisonomista
acertando el nombre de todos los personajes
que te proponemos a partir de fotos de cuando eran niños.
(aquesta foto val molt!, vamos titi! enguany amb es 4-2-4 tornant a un sistema llegendari del Brasil dels 70 o jo q se quin, arrassarem!)

JUGAR AL 'QUIEN ES QUIEN'


Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

després d'un cap de setmana ultraintens i variat, arriba es dilluns i es resultats d'una enquesta que s'ha mantingut 10 dies en cartellera, ja que vaig pensar que amb tot es tema de canvis domiciliaris des cofrares NPFGM tenir-la un parell de dies més penjada.
Clarament, lo que recordam amb més estima de sa nostra infància és sa sèrie Bola de Drac (29 vots), uns dibuixos animats que han assolit sa qualificació de mite vivent entre es joves de sa nostra generació. Sorprenentment, sa segona posició és per un artilugi que va tenir molt d'èxit i que ara sa joventut ha condemnat a s'oblit: sa Mano Loca (17 vots). Tot un system aferrar-les per ses parets. En tercer lloc, i possiblement degut a sa quantitat majoritària d'homos a sa cofradia, hi trobam es Cromos PANINI (15 vots), aquelles col·lecciones que provocaven en noltros un vici nociu per ses butxaques de ses nostres mamàs però molt beneficiós per na Maruja i en Santi Sevillano, kioskeros oficials des poble de Son Servera. Finalment, destacar es quart lloc compartit per El Equipo A i sa BH (13 vots), dos elements imprescindibles per un al·lot des 80.
Res més, esper que vos hagi agradat rememorar aquells elements clau dins sa nostra formació com a persones.
I avon eres?