5 de gener del 2008

Yin Yang menos es mas...

Yin Yang menos es mas, polos opuestos que nunca se cruzan... ja ho deia en Pau Donés i supós que d'allà es xinos varen treure aquest fabulós i enganxadís Arcade... tal dia com avui, en LLuquet i jo, aterrats ja a sa Ciutat Comptal, mos hem passat ni més ni manco que 5 hores hincadíssims... amb porros i dinar incluits (s'ha de dir). Es joquet té 25 pantalles i se tracta de fer que els dos homonets (yin & yang), un de blanc i un de negre, arribin a sa meta. Tots dos juguen a mons paral.lels i s'ha de pensar bastant per fer que arribin tal com toca. Vos ho recomanam per un dia que volgueu tudar temps perqué val la pena.

Joc Yin-Yang... Híncau-vos!

Bueno, a part d'això també m'agradaria compartir un parell de videos amb voltros, meam que vos pareixen:





I finalitzam es post desitjant-vos a tots un 2008 ple d'amor...


Love 2008 - A funny movie is a click away

4 de gener del 2008

Sorteig Copa del Rei i ajudes per sa vivenda

Ei cofradia!

A l'espera de sa realització d'un megapost sobre sa increïble estància a Aarhus, encetaré s'any (després de s'interessant post den Brunetti) amb es resultats des sorteig celebrat fa menys de mitja horeta per designar ets emparellaments de vuitens i quarts de final de sa Copa del Rei. Després de sa trista i gens commentada derrota contra s'etern rival, no estaria de més pensar en que es un titulillo tipo sa Copa podria arribar a alleugerar ses nostres penes. Després des half-redícul d'abans ahir contra l'Alcoyano (2-2, doblete d'Ezquerro), es proper rival que mos toparem serà el Sevilla. Per sort jugam es segon partit a cases, així que meam si tenim sort i podem passar a quarts, on mos espera es guanyador de s'eliminatòria Recreativo - Villarreal. En es gràfic adjunt podeu veure tots es partits, d'on destaca un atractiu Mallorca - Madrid.
Es partits de Vuitens se juguen es 9 (anada) i 16 (tornada) de Gener (ja!), mentre que es de Quarts se celebraran es 23 (anada) i 30 (tornada) de Gener.



Apart d'això, ja estan aquí ses tan cacareades ajudes per sa vivenda de Mr. ZP i de sa superministra Carme 'o sigui' Chacón, tb coneguda com Car Machacón en cercles íntims. M'ho he estat mirant un poc i crec que pot interessar a més d'un cofrare. Per si no acabau d'estar informats, sa informació bàsica se resumiria en lo següent:

  • Ajudes de 210 €/mes per ajudar en es pagament d'un pis de lloguer (només una ajuda per pis)
  • S'han de tenir entre 22 i 30 anys.
  • Es beneficiari de s'ajuda ha de ser es titular des contracte de lloguer (no acab d'estar segur si es que surten en es contracte com a companys de pis siguin també titulars...)
  • Es beneficiari de s'ajuda ha de cobrar menys de 22.000 € anuals bruts (Kempes iauoneres...)
Aquí, aquí i aquí teniu es formularis i informació sobre ses ajudes a Catalunya (3 PDF's perquè són així de xulos) , i aquí es formulari per ses ajudes a Balears, per gent com en Tofi, na Galis (?¿) o es Komando Koqueto.

Vos deix amb una de ses cançons que més han triomfat aquests dies per Aarhus, ara que sa senyoreta torna a estar d'actualitat.

boomp3.com

Ostia! I Bonus Track i tot, que hi haurà! Un vídeo-paripé més protagonitzat per sa cofradia, titulat amb total encert per mestre Pina com Setentot per Manaclot. Ho negaré tot...

3 de gener del 2008

FELIZ AÑO NUEVO Y TODO ESO TAN GUAPO!!..

feliz año a todos los que hacen alguna excursion por aqui..
supongo k cuando vuelva la rutina volverá esto a llenarse de cosas.. fotos navideñas, comentarios .. avidòí!

bueno el tema es que nose si lo sabrá la genteta o no.. se puede solicitar una BECA de movilidad y en principio se puede pedir aunque se haya pedido la otra (la típica de estanco) de para los que estudian fuera de "ses illes" y no puedan cursar en palma porque no disponen de la carrera. Aqui lo detallo. Este trámite lo hacen en el Centre Universitari de Manacor (CUM).
http://www.manacor.org/cum/ esta es la web donde lo detalla- concretamente en el apartado "serveis" luego "Si estudies a una altra universitat...". Aqui pone lo siguiente:

Si estudies a una universitat presencial de fora de la nostra comunitat autònoma, posam a la teva disposició els nostres ordinadors perquè puguis fer consultes acadèmiques per internet o fer ús del programari que hi tenim instal·lat.
Anualment el Govern de les Illes Balears presenta una convocatòria extraordinària d'ajudes al desplaçament d'aquells alumnes que segueixen estudis universitaris fora de les Balears. Aquesta convocatòria està restringida a aquells estudis que no es puguin fer a la UIB. Els requisits per poder rebre l'ajuda inclouen la matriculació d'un mínim de 30 crèdits per curs i l'empadronament a un municipi de les Illes. El CUM tramita tota la documentació per la sol·licitud d'aquestes ajudes, per tal que els alumnes no hagin de desplaçar-se fins a Palma. El termini de presentació és d'octubre a desembre.
La xarxa d'universitats que formen l'Institut Joan Lluís Vives, aquelles de parla catalana, ofereixen cada estiu la possibilitat de fer cursos dotats amb crèdits de lliure configuració o lliure elecció. Aquí hi trobaràs informació i et podràs matricular d'algun d'ells.

Primero he tenido que ir al CUM y he rellenado unos papeles y luego lo he entregado en el Ajuntament. Hoy he ido hoy a entregar el papelerio que consta: fotocopia DNI, fotocopia de la cartilla donde se quiera cobrar, fotocopia compulsada (te la hacen en el banco) del recibo donde pone que has pagado la matricula, fotocopia compulsada de la matricula del curso.
me han dicho que hay plazo hasta el 31 de Enero, no se si la darán o no, pero por pedir que no quede, de todas maneras no me hago responsable sólo quería que lo supieseis, para más información preguntar en el CUM o en el ayuntamiento.

.. tengo el honor de hacer el primera entrada del año!
Un abrazo y que tengais un buen y feliz año!