9 de maig del 2008

Portades dels lectors

Portades "a lo Cansvells" des lectors de s'Sport sobre sa situació blaugrana. Pitjau a damunt per fer-ho més gran.



"Pec" Guardiola, es nou míster. Esperem que es poemes den Miquel Martí i Pol i ses cançons den Lluís Llach inspirin en es nou tècnic blaugrana. Adeú Frank, Hola "Pec". Des de Cansvells.com confiam amb es fitxatge des ca vell Luis Enrique (ídol den Fire) perquè faci es paper de Perro de presa o Poli malo, per desinfectar es vestuari blaugrana de virus xumaires i altres paripés.

En Maties se defensa...

Foto
Matías ´El Humilde´, a la derecha con jersey azul, el pasado 28 de abril en el juzgado de guardia de Palma.



"Muchas de las cosas que os han contado sobre las carreras son mentira. ¡Pero si la mitad de los detenidos no ha participado en ninguna!". Matías ´El humilde´, considerado por la Policía como el organizador de las carreras automovilísticas ilegales que acabaron con 15 detenidos en Palma, no entiende el revuelo que se ha levantado a su alrededor. "En mi vida no ha cambiado nada, aunque me han quitado los coches", asegura en sus primeras declaraciones a un medio de comunicación tras su arresto. No quiere hablar, porque "nada de lo que diga antes del juicio va a servir". Pero habla.
Ha pasado la última semana alejado de la luz pública después de que el juez le dejase en libertad con cargos, a la espera de ser juzgado por un delito contra la seguridad del tráfico. "He tenido la tienda cerrada todos estos días porque siempre había periodistas esperándome. Han venido a mi casa hasta los de España directo", explica. Pero Matías ha vuelto ya a sus quehaceres habituales y desde el mostrador de su tienda, un paraíso de los videojuegos, trata de restar importancia a lo ocurrido. Recibe a este periódico con cautela, a la defensiva y se muestra reacio a ofrecer su versión. Pero no puede evitar defenderse de las acusaciones que pesan sobre él. "La Policía ha dicho muchas mentiras. Casi todo lo que han contado es falso. Para empezar, la mitad de los detenidos no ha participado nunca en ninguna carrera", afirma.
Es martes por la tarde y el cierre temporal de su negocio ha provocado una aparente acumulación de trabajo. Matías atiende a un cliente que le pide que le arregle una Playstation recién comprada de segunda mano en Internet, mientras un joven, aposentado frente a un gran televisor, disfruta de un videojuego.
"Estoy tranquilo. Para mí no ha cambiado nada, mi vida sigue igual que antes. No he hecho nada malo, porque carreras ha habido toda la vida" explica. Matías se muestra algo dolido cuando se mentan sus coches, potentes y caros automóviles que fueron confiscados en la operación policial. "Lo único diferente es que ahora no los tengo. Me han dicho que hay uno que ya lo han dado", cuenta. "Pero no quiero hablar, porque nada de lo que diga me va a ayudar para el juicio", repite. "Tenemos a la Policía en contra y nada de lo que pueda decir servirá. Ha salido por ahí gente hablando, diciendo que son amigos míos, aunque lo que han dicho tampoco es verdad".
Junto al mostrador desde el que Matías recibe los encargos, un cartel colgado en la pared y escrito a mano ofrece el CD de Matías ´El humilde´ a cinco euros. Es posible que su contenido cotice al alza, porque el joven ha decidido borrar todos los videos que había subido a Youtube, en los que exhibía sus flamantes deportivos. Las imágenes acabaron llegando a la vista de la Policía, que comprobó cómo algunas calles de Palma se convertían una vez a la semana en improvisados circuitos.
La operación culminó el 25 de abril, cuando varios jóvenes fueron sorprendidos ´in fraganti´ corriendo a toda velocidad cerca de Son Llàtzer. La Policía sostiene que Matías estaba allí, pero que huyó tras embestir a un coche patrulla. Una de las "mentiras" que según el acusado ofrece la versión oficial. Tampoco es cierto, sostiene Matías, que él fuera el organizador de las carreras, a pesar de que algunos de los arrestados le señalaban como el cabecilla. Los 15 detenidos, que han perdido sus coches y sus carnés, siempre han negado que hubiera dinero de por medio. Argumentan que apostar contra Matías sería como tirar el dinero.

Font: Diario de Mallorca

Me sobra el dinero!!!!

8 de maig del 2008

TORNA SA LLIGA DES CANS VELLS

Bueno al·lots, després de un anyet de sa darrera lliga crec q ja toca tornar a fer-ne una altra. Aquella emoció diària d'anar guanyant partits, aconseguir els respectius objectius, els clàssics piques entre sa penya, els acords i les negociacions per fitxatges... ja es troben a faltar.


Per això, he decidit agafar el relleu del senyor Parera i crear una lligueta. Sa clàssica LLIGA DES CANS VELLS torna. Ja ho sabeu, sa pretemporada ja ha començat i en pocs dies començarà sa competi oficial (queden 3 dies).
Entrau a on estan les lligues espanyoles i cercau al cercador de lligues que hi ha a l'esquerra Sa lliga des CANS VELLS i apuntau-vos. Si no trobau res és perquè no sou al servidor Sir Bobby!
Qui nedi i encara no sapi de que va, només ha d'entrar aquí i fer-se un compte. Tothom està convidat!
Vamos penya això va en sèrio... i recordau "al loroo, que nos estan embaucando, que no estamos tan mal!"


6 de maig del 2008

CLEE: Jornada 1

Cuantos de aquí lo son???

Després d'un pont ben aprofitat i on sa condició física no ha pogut fer altra cosa que empitjorar (excepte per 4 herois que volen córrer sa Cursa del Corte Inglés), torna sa competició més imprevisible i espectacular de s'any, sa Champions League de s'Eixample Esquerre. Començarem es post fent una crònica des partits jugats a sa primera jornada.

Es Diumenge va començar amb un interessant Gerrets - Tramuntana Six, que se va decantar des costat cofrare (10 -6) gràcies a s'encert de sa seva davantera, sobretot d'un inspiradíssim Tomevet, que amb 7 gols en es primer partit aspira a fer-se amb s'MVP de sa CLEE, després d'una LEE fins a cert punt decepcionant. Per sa seva part, es Tramuntana Six no varen donar es seu braç a tòrcer en cap moment, i demostraren que tenen molt a dir en aquesta competició.

Es segon partit de sa jornada (tb en es grup Daurat) enfrontava a R de Rodett i als Atlètic Buidadotes. Es Rodis, que comptaren amb es seu quartet de gala/nucli dur format pes clàssics Artur, Joan, Gròs i Deguer, feren un partit tremendament seriós (amb pinzellades d'autèntic futbol total), i s'aprofitaren de sa Paudependència des verdescs per avançar-se fins a un marcador de 3 - 0. Es Buiders demostraren una vegada més sa seva manca de gol i, encara que varen lluitar fins en es darrer minut, només poderen aconseguir maquillar es resultat fins a deixar-lo amb un ajustat 3 - 2. Aquest resultat complicat enormement ses aspiracions Buidadotils a repetir sa seva formidable tercera posició de l'any passat, i dóna ales en es vermells, que només necessiten un empat en es proper partit per deixar quasi segellat es seu pas a ses semis.

Per últim, es grup Vermell acollia un vital partit entre Xapetes Taronges i Àngels den Tomeu, que se preveu decisiu de cara a sa classificació per ses semifinals, ja que tothom dóna com a favorit en es New's Team per sa primera plaça d'aquest grup. En Natxo, capità de ses Xapis, mos ha passat una crònica completa de partit: aquí la teniu.

Xapetes se ha encontrado con un muro (rollo manchester) donde no habia manera de entrar un balon, angels estaba fortificado abajo y xapetes desesperados buscando huecos, en una contra a final del primer tiempo angels ha abierto el marcador en un gol de jugada magistral. Al principio de la segunda parte todo seguia igual hasta que por suerte un balon despues de los rebotes ha empatado el encuentro, pero angels se ha echado el partido a la espalda y ha vuelto a ponerse por delante en el marcador. A partir de ahi Xapetes ha cambiado de tactica esperandolos en el medio campo y a partir de ahi han podido entrar a rematar , donde el cansancio tambien ha ayudado para poder rematar la faena. Por la falta de delanteros en xapetes han sido los defensas los que se han tenido que hacer cargo de marcar los goles....Por remarcar (ya que lo escribo yo jejejeje) el capitan del ekipo (ke ya no es urko , ya que no se sabe nada de el...) ha dado la seguridad del 4-2 con un chicharro por la escuadra que ha abierto la boca de todo el publico que observaba...(0, no habia ni el tato...).... Resultat final: 5 - 2 a favor de ses Xapetes.

Resultats de sa jornada



Classificació


Estrella de sa jornada

Feia temps que aquest apartat no apareixia pes Blog, unes vegades per falta d'estrelles i altres per falta de ganes, però aquesta setmana hi ha un jugador que se mereix una menció especial, ja que no passa cada setmana que qualcú clava 7 gols. S'estrella d'aquesta jornada ha estat en Tomevet des FC Gerrets, que va guiar es seus en es partit contra es Tramuntana Six aconseguint 7 dianes.



Propera jornada




Per acabar, recordar-vos que DIUMENGE COM A MOLT TARD s'han de pagar 60 € per equip, per poder jugar sa Champions. Així que o m'ho ingressau en es compte que vos he passat via mail, o ho duis sens falta Diumenge a s'estadi.

Au idò! A córrer!

CURSA DEL CORTE INGLÉS AVONERES

Bones Cofradia, diumenge 18 de maig se celebra sa popular Cursa del Corte Inglés a Barcelona;
s'altre dia en Fires me va comentar que s'havia apuntat i vaig dir: tualmón, no pot fer gaire mal; i aixi que me vaig motivar a fer-la i ahir mateix me vaig apuntar i posar-me al dia amb es material des córrer (trobant-me en Tià Rubí a sa secció d'atletisme des Dechatlon, momentasso).

11 km per dins Barcelona i en bon diumenge dematí poden ser una bona llosa perque a nes personal li vengui sa mica gros i acabi passant de tot aquest "percal", però bueno, segur que pot ser una bona experiència i una altra bona estadística personal per tot cofrare, a més és s'edició número 30, encara molt enrera des 85 anys que duen ses 24 hores de Le Mans (què no té absolutament res a veure però queda niquelat).

Fer sa carrera és gratuit i se poden apuntar a qualsevol Corte Inglés a nes xiringuitos corresponents, també per internet crec. Te donen es dorsal i un val per un refresc; no té més complicació logística.
Des recorregut es "rompepiernas" de Montjuïc seria s'únic tram complicat juntament amb es factor diumenge demati i peresa. Ahir per cert, en vaig fer més de la meitat facilmanti i Monjuïc no té més història

També mos seria una molt bona injecció d'aire pur, neteja i renovació; val a dir, que només per unes hores, per a tots es motivats. Sobre tot per es Viñaroquers que han tornar un poc mermats de tant de destroy i per tots en general.
Au, a donar-ho tot

En definitiva, pura vida damunt s'asfalt
Més informació tipo per suqui:

(com me costa fer un post 5 mesos després, crec que és darrer era sobre Aarhus i ja ha plogut i hi hagut sequera vàries vegades)

Sabieu que... i qualque cosa més

En resposta a sa petició d'en Kane (reclamant s'autoria des 5 darrers posts) tornaré a posar algunes dades que val la pena mirar. N'he acumulat algunes a n'es pont que poden fer riure o plorar, segons com es miri.

  1. Espanya s'aproxima als índexos d'obessitat dels EUA. El Ministeri de Sanitat ha alertat que es 40,02 % des joves entre 2 i 29 anys pateixen obesitat.


  2. Multen cada dia a tres menors i 29 adults per fumar-se un canutet a n'es carrers de Catalunya (joder com mos agrada sa cosa)


  3. Només durant es pont, s'han caçat a 102 conductors sense carnet de conduïr (o bé no l'han tengut mai o bé el tenien retirat). Si tenim en compte que a a partir de dia 1 de maig està penat amb presó pos ja em diràs.

Fins aquí ses estadístiques. Avui m'extendré a dos notícies/frases que m'han impactat .

  1. Es senyor Acebes abandona es carro des PP, de manera que es "trio post Aznar"(Acebes, Zaplana, Rajoy) es queda amb es barbut com únic representant. De totes maneres no sé si "más male malo conocido que bueno por conocer"


  2. "Construí mi vivienda en un sitio donde no debía, pero lo hice por error". Eugenio Hidalgo, ex-batlle d'Andratx. Que vos sembla?


I com que avui estic inspirat proposaré una mica de debat.

Pensau que s'està fent massa publicitat sobre "el monstruo de Amstetten", és a dir, Josef Fritzl personatge que va tenir tancada a sa seva filla, violant-la, tenint fills amb ella i mantenint-los tancats durant molts anys, i que es pot tornar un mite o ídol de masses com ja va passar amb en Charles Manson o Jack The Ripper, fenòmen que ja va criticar Oliver Stone a "Asesinos Natos" (Natural Born Killers en V.O)

I fins aquí sa meva intervenció de bon matí a n'es curro recuperant hores.

Desde el curro con amor (i també molta son), Rufire

5 de maig del 2008

Viña Rock 2008: Post 0


A falta de tenir ses primeres imatges i es temps per comentar com han anat aquests increibles dies, penjaré dues cançons que podrien ser una perfecta síntesi de lo gran que és es Viña Rock. En breu intentarem fer un megapost relatant tot lo que ha donat de sí.

CUANTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!


Per començar, un remember d'una de ses millors actuacions des festival: Emir Kusturica & The No-Smoking Orchestra



I per acabar, es HIT d'aquest any, acompanyada d'instruments i en versió íntegra. Tots a cantaaaaaar!



PD: Es darrers 5 posts són meus... Avonereu!!!