5 de febrer del 2011

BADIA CMSS, hemeroteca

Bucejant per s'hemeroteca de EL MUNDO DEPORTIVO he trobat autèntiques relíquies de sa temporada mítica 1987/88 en que s'històric BADIA C.M.S.S. va militar a 2ª B.

LINK 1. Titular des diari, BADIA EL "MILLOR" INSULAR. Aqui veim sa fitxa tècnica de sa plantilla, amb sos coneguts cofràrics que no necessiten presentació: JULIO FRANCO, porter, SEBASTIAN 'Capdur', PASTOR (batle Manacor), RAFEL NADAL, germà i tio des mites, es serverins BIEL CARRIÓ i TONI LLULL, es mític SALVURI, es santjoaner COMPANY, i tal vegada en coneixeu més.
Ara ja sabeu d'on venen ses habilitats des porter N&B Sergi. Tema genes.

LINK 2. Titular des diari, BADIA CALA MILLOR: UN MODESTO QUE QUIERE ABRIRSE CAMINO ENTRE LOS GRANDES. Tant aquest article com s'anterior daten de finals de 1987. Aquí hi ha una errada, es president no nom Guillén Meca, sino Miquel Meca.

LINK 3. Titular des diari, "BOMBAZO" EN MOLLERUSSA. Sa crònica de sa visita a nes camp des líder, amb victòria nostra per 1-2, i remuntada! Es manacorí, procedent del Mallorca, Jaume Salas, i es campaner Tomeu Obrador, autors des gols. El Badia va ser s'únic equip que va guanyar es dos partits a nes líder. I si no record malament, s'equip va quedar classificat a mitja tabla, i va haver de renunciar a sa categoria per problemes econòmics.
En Julio, porter. Una magnífica defensa Capdur, Mesquida, Salas, Pastor. Un doble pivot Rafel Nadal, Salvuri (fortíssims). Tres mitjes puntes, Jaime Fernández, Biel Riera i Tomeu Obrador. I un golejador 'nato' en punta, Biel Femenies, llorencí. Un 4-5-1-B en tota regla.

LINK 4. Titular des diari, BADIA EL "VERDUGO" DEL CAMPEON. El que vos he dit abans, va guanyar es dos partits a nes campió Mollerussa. Nueve jugadores rebasaron la treintena de partidos como titulares. Fue el caso del meta Julio; los defensas Jaime, Mezquida—sólo se perdió un compromiso por sanción—, Pastor y Salas; los centrocampistas Nadal, Obrador ySalvuri, y el delantero Femenias, máximo goleador.

LINK 5. Aquest retall de premsa és de 1982, 5 anys enrera respecte de tots els anteriors. Es titular ho diu tot: MACIZO, "TENTADO" POR UN TERCERA BALEAR. Aquest jugador, conegut com Chicho, va jugar amb el Barça den Johan Cruyff (jugador) a 1973 i va penjar ses botes a Cala Millor. Va jugar amb el Badia a 3ª divisió, després de passar per clubs com el Racing de Santander i el Rtvo. de Huelva.

3 de febrer del 2011

LEE: Jornada 10

Bones a tothom,

Arriba una nova entrega des resum setmanal dedicat a sa LEE, competició que ja ha començat sa segona volta, amb una jornada sense sorpreses.

Es dia va començar amb un partit complicat pes FC Gerrets, que havien d'afrontar sa ressaca provocada pes Sant Antoni a Gràcia amb un partit contra Mandandanga FC, que ja li havia complicat ses coses feia vuit dies. No obstant això, es gerris sortiren més enxufats que mai i s'alçaren amb sa victòria de manera contundent (13-3). Posteriorment arribà s'hora des derbi llevantí R de Rodett - The New's Buidadotes, que tengué emoció (2-2 al descans) i especularitat per parts iguals. Finalment es Gipsy Celtics se'n dugueren 'el gato al agua' (2-5). Posteriorment arribà es torn des Güizas, que com a equip més golejador de sa lliga tornà a demostrar es seu punch i derrotà àmpliament a Decadència (11-3). Finalment, es Portals Kids demostraren que estan en forma i que segueixen aspirant a places capdavanteres i derrotaren amb facilitat a Racing Taura (7-12).



Resultats




Classificació




Pitxitxi




Propera jornada


Degut a s'aplaçament des partit R de Rodett - Spartak Moreyov, els horaris han sofert un canvi, ja que s'han corregut tots es partits una hora més tard, per evitar s'hora maleïda de les 3.



30 de gener del 2011

2 partits, dues victòries

Dos diumenges seguits que es Celtic's sumam tres punts. Després de qe es Gerrets (puajjjjjjjjjj) trunquessin una marevellosa ratxa de victòries hem tornat a trobar es camí i seguim donant guerra per, al manco, intentar acabar a dins es 4 primers llocs de sa taula.

Diumenge passat tenguerem es Racing Taura com adversaris amb un Güiza infiltrat. 5-0 i cap a cases. Es partit no va tenir molta història però destacarem un parell de fets:

- en Cuadros, a pase des Pibe, va fer de abrelatas amb es seu cop de puntera marca de la casa.
- es Sergi va fer un partit memorable deixant sa porteria a zero i ademés va ficar un xitxarret.

Aquest darrer diumenge ha començat sa segona volta i els agermanats Rodets han intentat fer tremolar ses files verd-i-blanques. Després d'haver travessat una minicrisis qe els hi ha duit a un canvi de presidència amb s'ascens den Joan Albornoz al poder, venien d'aconseguir un empat amb el Portal Surfers. Sa mà des nou president se nota a s'equip i han plantat cara durant tota sa primera part. En Cuadros, una altre vegada, ha obert es marcador. Inmediatament es Rodis han fet s'igualada. Després, ha sigut es nostre Presi es que l'ha endevinada. Com a anèdota podem dir que el darrer gol que havia fet es presi havia sigut, precissament, contra es Rodets. Sa resposta Reodètica no s'ha fet esperar i gràcies a sa movilitat den Pepillo han aconseguit s'empat i així ha acabat sa primera part, amb igualtat de poders a damunt es ciment de s'escola industrial.

Durant es descans es Presi ens ha esperonat i ha donat ordres de presió total i donar-ho tot. Ses consignes estaven clares i durant els primers cinc minuts hem asfixiat als vermells de forma brutal, sense donar cap opció. I quan un equip ho dona tot d'aquesta manera, era d'esperar que arribessin es fruits. Primer ha sigut un gol des Pibe que ha rebut pase de n'Andreu i ha fet una vaselina al porter Rodet. Després ha tornat a ser es Pibe que un contratac i una definició immaculada ha tornat a foradar sa xarxa vermella. I sa joia de sa corona ha venut després. Un servidor se marejava intentant amagar sa pilota a un defensa rival i l'ha amollada horizontalment al nostre presi que de primeres l'ha ficada per n'Andreu que esperava al cor de l'àrea i que una remat inverosímil, trepitjant sa bolla i arrosegantla cap enrera, ha enganat es porter i sa pilota ha entrat per posar es definitu 5-2.

Gran partit entre equips germans uqe ha tornat a acabar amb victòria per noltros. Des 6 punts que ens jugavem amb es Rodets les hem pillat tots sis. He de remarcar un parell de coses:

- En Bruno, tot i rebre una pilotada a ses parts nobles, ha fet un partidarro, tant en defensa com en atac i ha donat tota una lliçó de colocació tàctica i canvi de ritme.

- en cuadros se destapa com autèntic abrelatas.

- a n'Andreu no li mola intentar fer cañitos o taconets.

- moltes memòries per aquest jugador rodet que anava amb sa camiseta de sa selecció espanyola. Un tio molt net, no ha pegat cap cosa, ni cap colzada, ni quan el deixaves assegut deixava es peu per fer sa traveta. Molt net, molt net. Llàstima que tanta netedat no s'hagi vist acompanyada amb que li surtis algún regate des milers que ha intentat, ni cap control una mica complicat des que se proposava, ni hagi ficat cap gol. I també, perque no dir-ho, llàstima que quan acabava alguna jugada xutant i que sa pilota pasés a gairebé dos metros de sa porteria fes gestos a lo Cristiano Ronaldo com atribuint s'errada a sa mala sort.


Bueno, ja tenim 18 punts i esteim tres per davant des Mandangas que avui han perdt contra es Gerrets. La setmana que vé os les hem de veure amb ells i se decidiràn gran part de ses nostres aspiracions. Quedam a l'espera de saber que ha fet l'espartak que les tendrem d'akí dues setmanes. Es N&B no renunciam a res i volem quedar, al menys, tercers en aquesta gran lliga.

Ah! tenim pendent un partit contra es Güizas! a veure si trobam data!

Força Celtic!

Premsa New's Buiders

Es Sant Antoni a Gràcia no passa factura als New's Buiders, que aconsegueixen una nova victòria.
Portada light amb un parecido raonable.