10 de febrer del 2007

Operaris de primera

Aquí vos deix amb un parell de fotos des rídicul perpetrat ahir vespre per tres integrants de sa cofradia, que ho varen donar tot a sa festa de disfrassos de ses nostres amigues banyolines. En principi sa idea era disfrassar-se de Bebop i Rocamassissa o de Mestres Estellicons, però sa típica falta de previsió va provocar que mos vengúes tot U.G. i que haguéssim d'anar a comprar es disfraç es mateix dia a les 8 des vespre en es Xino més proper. Resultat: això que veis.

S'ha de dir que sa festa va ser molt bona, bons setentots de tothom i, com no, sa zona de derribos va ser instal·lada òptimament i amb excel·lents resultats...
Com podeu veure, es rídicul és majúscul, però s'ha de dir que es major redícul des vespre va ser es des senyor Neta, que va preferir quedar a cases en previsió des soparet d'avui en honor den Cuads i de cara a no estar massa cansat a sa seva estrena com a currante dilluns... Nate, te vares perdre una bona festota...
















Aquí una foto des survivors. Llàstima que sa foto no tengui audio perquè podríeu sentir es gemecs des tiret des senyor Xeva, que se sentien amb total nitidesa des de sa sala...





Avui repetim festota (hi ha es dubte des senyor Kempes que L.V.U.E. i diu que després de lo d'ahir ja no li poden retreure res...XD) per despedir a en 'Màgico' Cuadros, que mos deixa un meset per iniciar un periple orgasmàtic per Argentina. Acab amb una raresa d'un grup ultramític, ja de culte entre tots noltros. Potser no l'haureu sentida però és un hit.

9 de febrer del 2007

Fent una mica més de sang!!!!

Be ido, a veure si ara vol entrar es puta video. S'ha música és apropiadissima!!!
Vos ho dedic a tots!


Monxo, me permet sa llicència de afegir un altre vídeo de temàtica semblant i molt encertat...Ain't got no home...

Julen lopetegui; autoderribos per excel.lència.

Iep, aqui us deixo dues perles del que va ser un dels porters més fugaços del Barça que recordo; Julen Lopetegui. Zubizarreta, que el senyor Cruyff durant el vol de tornada d'Atenes'94 va optar per eliminar fulminantment, va deixar les files del FCB. L'home va arribar al Prat, sense copa però amb la carta de llibertat sota el braç. Quedava doncs una plaça lliure per ocupar la porteria, i els invents no van donar resultat. Aquí us deixo una lamentable mostra d'autoderribos amb lletres majúscules d'un d'aquests invents que es van dur a terme.
El passat:

Atenció en el minut 00:25, on s'aprecia la paupèrrima execució de la parada pròpiament dita.
El present:

Lopetegui prova una altra disciplina. El món de la televisió també li ve enorme.
Després de dir "España està por encima", rep una descarrega i cau fulminat.

Guanyador des World Press Photo 2006

Vegent que mestre Nate ha encetat sa vessant més cultural des Blog, m'animaré a fer un altre article dins aquest àmbit, ara que he acabat de dinar i ses ganes de fer feina són nul·les.
No sé si recordareu es post des senyor Penya on xerrava des World Press Photo, tot un system de concurs on s'intenta premiar sa foto (relacionada amb es periodisme) més interessant, colpidora, suggestiva... de cada any. Com vos podeu imaginar, sa majoria de fotos que surten a concurs estan relacionades amb es conflictes armats, ses desigualtats, sa pobresa, i altres temes que reflexen sa part negativa d'aquest món nostro.
Pues bé, sa qüestió és avui s'ha anunciat sa foto guanyadora des World Press Photo 2006, i no és altra que sa que veis aquí abaix. També se pot veure ja sa darrera galeria de fotos guanyadores. Sa foto està presa a s'agost de 2006, en plena crisi israelo-libanesa (info wikipedia, només pes més interessats en es tema), i mostra un grupillo d'al·lots rics de Beirut que se passegen amb es seu descapotable per una zona totalment derruïda de sa ciutat.

Una de ses raons que ha donat es jurat per concedir aquest premi és que "no podem deixar de mirar aquesta foto. Conté la complexitat i les contradiccions de la vida, enmig del caos". Per jo, pot ser vista com una representació de s'actitud des Primer Món (sí, sí, noltros!) davant tota sa quantitat de desgràcies que pateixen es ciutadans del que anacrònicament se denominava es Tercer Món.
Supòs que tots heu sentit a xerrar més o menys d'aquest conflicte, però dubt que sàpigueu exactament ses causes que el varen originar, així que, si hi estau mínimament interessats, mirau-vos s'article que he linkat més adalt. Un altre factor clau en tot aquest conflicte és entendre què cony és Hesbol·là (crec que en català s'escriu així), es grup armat que va ser un des causants des conflicte.

Mirant sa gal·leria, he trobat que he de penjar un parell més de fotos, perquè sa majoria són ultraníquel...



Alex Livesey, United Kingdom, Getty Images for Sports Illustrated.
Peter Crouch of Liverpool scores against Galatasaray, 27 September








Arturo Rodríguez, Spain, The Associated Press.
Tourists on Tejita Beach help migrants, Tenerife, Spain, 30 July/3 August








Moises Saman, Spain, Newsday.
Presidential elections, Haiti, February





Au idò, meam si ses aportacions de tots ajuden a formar-mos una opinió pròpia, independent i crítica, i a que, a poc a poc, mos interessin cada vegada més aquests temes, menys agradables i divertits que sa majoria de coses que marquen es nostro dia a dia.

Una abraçada a tots i una cançó (escarrufant...)

U U Oleguer!!!

Com molts de vosaltres ja sabreu, aquesta setmana hi ha certa polèmica amb un article que va escriure el nostre estimat Oleguer on, entre altres temes, fa referència a Iñaki de Juana Chaos. Crec que la majoria esteim orgullosos de la forma de pensar de n'Oleguer (tot i que a vegades es pugui equivocar, aqui cadascú tendrà la seva opinió), un tio amb cap que tot i viure envoltat d'un món de luxes i privilegis segueix mantenint un pensament inconformista i crític amb la realitat que ens envolta. Ell sap que les opinions q defensa no tenen gran ressò mediàtic i per això aprofita la posició que ocupa a la societat, jugador de tot un Barça (de lo qual esteim ben orgullosos), amb tot el q això representa sobretot per la societat catalana.
Bueno, aniré a lo que era la meva intenció i vos pos un link a s'article (q és molt gran)
Per cert, la darrera notícia és que el seu patrocinador, Kelme, deixa de ser-ho degut a aquestes declaracions. Bastant pellós tot plegat i mostra la gran llibertat d'expressió que regna en aquest país. Ja s'està moguent un boicot contra la marca.

Bueno fieres q pensau de tot això??

Ara dos videos:
1)Entrevista curteta


2)el seu gol extraordinari (s'únic):


cançonetes pròpies per sa temàtica, en a q??


8 de febrer del 2007

Lecciones del maestro

Mucho se ha rajado del "pagafantas"... parece que todos somos grandes maestros del mujerielismo, pero seamos francos, todos llevamos un pagafantas en el interior. Parece que todos hubieramos actuado infinitamente mejor que el "pagafantas" (al que yo conozco como "Calzoncillos enormes")

Solo una persona hubiera actuado mejor de lo imaginablemente perfecto. Os hablo de "El Maestro", dejemos que nos de unas lecciones...

parecidos razonables?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿

seguint es filó obert per es senyor Lluc, un des millors posicionats per accedir al rang de Ca Vell, public en forma de parecido lo que un boses va dir cap allà en el 2004 i que millor akell dia s'hagués mort o algo que li hagués impedit escriure

es primer es bastant recercat:























no importa esser molt vius per veurel es parecido...no se com se mos havia passat per alt, es segón parecido està molt més clar q es primer, tots tenim un punt menos a s'escala cavellistica per no haverlo vist abans:






















au idò, disfrutau-ho!!!!!

Darrera jornada i partits a recuperar

Bona gent arriba sa darrera jornada de sa nostra estimada lligueta amb moltes coses a decidir.
Sa darrera jornada i els partit a recuperar són aquests:

Dimenge 11 de Febrer (darrera jornada)
16:00 Cocos Locos vs The Buidadotes
17:00 F.C. Gerrets vs Roca 29
18:00 Els Angels den Tomeu vs ses Xapetes Taronjes
19:00 Ses Bistis vs Deforasport
Dilluns 12 de Febrer (partits aplaçats)
23:00 F.C. Gerrets vs Els Angels den Tomeu
Divendres 16 de Febrer (partits aplaçats)
23:00 Cocos Locos vs Deforasport
Diumenge 18 de Febrer (partits aplaçats)
18:00 Deforasport vs The Buidadotes
19:00 Cocos Locos vs F.C. Gerrets

7 de febrer del 2007

Pagafantas vs Niño loco alemàn

Amb una ànsia vigorosa de descobrir noves informacions sobre les desventures del nostre apreciat "convidallimonades", m'he trobat pel youtube una barreja explosiva; el niño loco alemàn veient el video del sr.convidallimonades. Grans subtitols i posada en escena. Va por usetedes.

Akira Toriyama nazi?

bueno gent, això ho he trobat a un forum friki, a nes principi ho anava a posar tot aquí, però quan ho vegueu sabreu perquè m'he decantat per posar només es link..

anem a posar un poc de polèmica a sa saga bola de drac.. deleiteuvos amb aquest mega estudi!

http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=1&fil=42242

Som major!!

Bueno atl.lots/es! crec que avui és el dia més indicat per publicar el meu primer post, i també el primer que publica un/a new (que ja no és tan new)!!

Si, avui faig 18 anys (vease a la part superior de sa pàgina, bon detall marc!) i podem dir que ja no hi ha cap cofrare menor d'edat, el caganius oficial ja es un de voltros!

També dir que m'estic plantejant fer un system de festa a sa casa de cala bona donat que l'amon Canovas major fa una de ses seves habituals visites a ciutat! Això encara està per confirmar.. primer voldria saber s'èxit què té sa proposta i per tant saber si els cofrares que esteis per Mallorca hi assistirieu.. be idoi, fins aki sa meva aportació.. es seguirà informant de sa seu newsacomera.

salut!

una de varios

El resum no està disponible. Fes clic en aquest enllaç per veure la publicació.

Així son ses coses

Seguint amb so frikisme

Com ja he comentat abans a nes video den Tofol (que es un gran treball de recerca i investigació),per mi faltava que es centressin en una imatge de bola de drac que va canviar tota la dinàmica de la sèrie: sa primera transformacíó den Goku. Au, pels amants de Bola de Drac i demes frikis

Des de el curro, con amor

Sempre podem dir...



...que veníem a posar un aparato d'aire acondicionat...

6 de febrer del 2007

una de varios

Es darrers dies hi ha hagut rumors de que en cristiano ronaldo formarà part de sa constelació d'estrelles blaugrana a partir de sa temporada q ve. Tot l'any passat varem tenir un cas similar, s'anomenat cas Henry (jénry com diu en JJ Santos) Es cas Henry va tenir es suport de molts blaugranes, tants com detractors. Sa veritat es q en akell moment no feia cap falta, i menys després d'acabar sa temporada amb sa Champions a davall es braç, pero ara mateix treuriem uns 8 o 9 punts al sevilla i haguessim tengut en Tití i no haguessim hagut de dependre de s'olfacte den guddy. Que hem de fer amb en cristiano? Hem d'apostar fort perque vengui? O l'enviam a la merda? No seria necesari reforçar alres posicions de sa plantilla, vos deix un parell de respostes posibles:

1.- el fitxam
2.- a la merda i que el fitxi el madrid
3.- a la merda que ja tenim en santi ezquerro per es moments dificils

deman sa vostra opinió en akest tema q sense cap dubte marcarà es compàs en tot lo que ve a ser es tema de fitxatges

canviant de tema, per es mes frikis de bola de drac he trobat sa pagina www.boladedragon.com/
on s'hi poden descarregar capítols i pelicules senceres. faré un petit resum del que ve a ser serie q me va marcar. Està composta per 5 sagues:

1.- Bola de Drac --> quan en goku es petito, per alguns sa millor època de sa serie. Va des de que en Goku i na Bulma se troben i emprenen sa recerca de ses boles de drac, coneixen a tots els seus amics, destrueixen l'exercit de sa cinta vermella (Red Ribbon), participen a 3 tornejos de les arts marcials i guanyen a Satanas Cor Petit pare i fill.

2.- Bola de Drac Z , sa saga den Freezer --> va des de que en Radix arriba a sa terra fins que en Goku guanya a en Freezer al planeta Namek passant per sa batalla den goku contra els guerrers de l'espai Vegeta i Nappa a la terra

3.- Bola de Drac Z, sa saga den Cel·lula --> va des de que en trunks viatge al passat i explica a tota sa penya que vendran els androides fins que en Son Gohan (Son Gohanda en castellà i Gojan en Mexicà) se carrega en Cel·lula

4.- Bola de drac Z, sa saga den Bu --> molts anys després de que en Cel·lula morís tota sa penya decideix participar a un torneig d'arts marcials, en goku torna de l'altre món per participar-hi, amb això que compareix en Babidi que fa resucitar en Bu i se donen de palos fins q akest darrer mor

5.- Bola de Drac GT --> en goku torna a ser petitó per desitg del Gran Pilaf i sen va amb en trunks i na Pan (pareix sa neta) a cercar ses boles de drac per tot l'univers s'enfronten a un tal baby, a s'androide super A-17 i als 7 dracs malignes

jejejejeje, kina frikiada, al you tube podeu veure casi tots es capitols pero en audio latino (mexicà) cosa que no acaba de ser recomanable

aki vos deix amb un amv que vaig trobar per es youtube que va des de en radix fins a en Bu:



canviant de terç totalment de tema, fa un parell de setmanes que duim envant es tema de sa batinització. Crec q podem donar a en fires com una bala perduda perque ho du arrelat fins al subconscient i no hi podrem fer res, ja es massa tard. Ens hem de centrar amb es Mantillos. Crec que lo primer q hem de fer es robar-li es risk i cremar-lo i després llevar-li es batín i fer-li menjar. Resulta que hi ha un lloc d'Arabia Saudí que se diu Harf Al Batin. Deu tenir algo a veure.

Fa uns mesos es senyor cuadros va criticar un ca vell fumbolista que fins i tot te un nom d'estadi, aki vos deix amb so seu millor gol:



au ido hasta nueva entrega


Quien quiere ser un ca vell (50x15)

Ca vell:



Autoderribo:

Més trucos...

Bones,

es misteris de s'informàtica han provocat que aquest vídeo enviat pen Gaspar m'hagi arribat a jo però que no s'hagi penjat allà on s'havia de penjar, és a dir, aquí. Com a Big Brother des blog vos ho penj, i aprofit per donar s'enhorabona a mestre Guespa, que no ha perdut s'ocasió d'aportar nou coneixements sobre es món des trucos, ara que es tema està candent...
Per cert, ahir es nucli dur va anar a veure una peli molt recomanable: El truco final (The Prestige). Dirigida pen Christopher Nolan, realitzador de Memento (increïble peli d'obligada visió per tot confrare), i amb ses destacades actuacions den Hugh Jackman (Lobezno), Christian Bale (American Psycho, Batman Begins...), Scarlett Johansson (...mmmmmm....), Michael Caine (ca vell donde los haya) i, atenció, David Bowie!

Ara sí, vídeo i explicació des senyor Guespa...



Jean-Pierre Vallarino, quin ca vell! impossible fer-te autotrucos...

Ya ves lo que se pot fer amb es so

Aquí vos deix una frikada que m'han enviat que es curiosa. Fixau-vos lo que se pot fer amb diferents frequencies de so. Ojo a posar els altaveus molt alts per que vos pot fer mal a ses orelles i absteniu-vos (si vos es possible i ho dic per experiència) d'escoltar-ho amb cascos.

5 de febrer del 2007

Mon·nana'm a Nurburgring

Rock'am'Ring agafa força! dies 1, 2 i 3 de Juny a Nurburgring (Nuremberg)
Primers grups confirmats (fora broma)
Smashing Pumpkins
Linkin Park
Beatsteaks
Muse
Billy Talent
Mando Diao
Evanescence
Wir Sind Helden
Korn
Slayer
Dave Matthews Band
The Hives
Arctic Monkeys
My Chemical Romance
Kaiser Chiefs
Jan Delay & Disko No. 1
Mia.
The Kooks
Wolfmother
Stone Sour
u.v.a.
pd. Estira que ve peix!!

Batinització expansiva


Com tots ja sabeu, el efectes de la batinització, iniciada pel líder comunista Nocillov, son devastadors. Un a un, van caient com a mosques els cofrares del nucli de l'eixample. Aqui veiem l'última víctima del nostre ferotge enemic, deixant anar la fabulosa, pero repetitiva partida de risk a canvi d'una peli, unes tosta rica amb el seu respectiu got de llet i cap al llit, tot un exemple de com s'ha d'afrontar la batinització una vegada ja no es pot fer res per evitar-la.
En el procés de batinització hi han una serie de pautes establertes, pautes casi indesxifrables per a la resta de la humanitat, per aixo, ens hauriem de fer amb el manifest del batinisme per a poder saber a que ens enfrontem. Com a bons cofrares, ens veiem obligats a evitar tal revolució social. Sirá dur, pero valdrà la pena. Perdrem companys, pero mai deixarem als ferits enrera, un cofrare mai abandona a un altre cofrare. La invasió ja es aqui, no ens queda altre remei que afrontar-la i resignar-se o renunciar-la i lluitar.

Pd: He de reconeixer que tals efectes son molt potents i que a mi, ja m'han començat a apareixer alguns símptomes.

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

aquí teniu es resultats de s'enquesta de sa setmana passada. Sa cofradia demostra que poseeix un gran esperit aventurer i qui més qui menys farà algo aquest febrer. Sa majoria de vots ha anat a recaure en es viatget de cap de setmana tipo Ryanair (18%), encara que es viatges d'una setmaneta també estan allà (10%). S'ha de destacar sa presència de fins a 6 autoderribos, que provenen òbviament des currantes que no tenen més remei que quedar-se a ca seva (15%). Com sempre, Quin system! segueix comptant amb es suport de sa cofradia, amb 12 vots...
Ara arriba s'enquesta d'aquesta setmana!

una de varios

Repasades a s'actualitat, com casi sempre, per punts:

1.- el barça va empatar ahir al Reyno de Navarra: Lo positiu podem dir q va ser q en un jornada on el madrid va perdre i el sevilla va empatar no està malament un puntet pero fa un parell de jornades q hauriem d'haver aprofitat. Un aspecte remarcable es que n'Eto'o va retornar després d'una llarga absència. Esperem q la seva moral dinamiti akesta dinàmica de pesimisme i mal joc blaugrana. Un altre aspecte es sa titularitat den Santi, que cony pinta el de calahorra en akest barça? que algú m'ho expliki per favor!!!!

2.- hi ha hagut unes incorporacións (incorporació = in de una corpora?????) de fèmines que no conec:
- antonia : va fer un post sobre el sant antoni de sa pobla
- Lida : fa un comentari sobre en Derribo-Kempes

demanaria i agrairia a qualsevol que m'expliquesin una mica de ki se tracten perq no se ki son, caudillo Help me please!!!

3.- Se veu que ahir es Buidadotes varen guanyar. Clar que si ekip, necessitavem una victòria!!! Ara que xerrant de futbol he de dir que es Mallorca Soldiers encara som vigents campions invictes des X-mas cup

4.- S'estan fent es primers contactes per concretar sa gira Karronyil 2007, ja està gairebé firmat un concert a ses festes de es Llombards, un puta llogaret deixat de la ma de deu que està situat per Santanyi o no se sap a on. Enguany se promet renovació de repertori i camisetes noves que ses velles ja fan olor

5.- N'Antrax pareix que acaba de tenir enllestit es meu super DNI pagafanteril, ses relacions entre es Sin piedad i jo s'estan debilitant donada sa meva poca diligència a s'hora de tancar es contracte, deman publicament a n'antrax q espabili i q no miri tant de porno

6.- Ha aparescut un nou terme, supos q popularitzat per es cansino canoves: Autotruco. Que algú m'expliqui q vol dir per favor

7.- Estic preparant un mega post comentant tota sa serie de Bola de Drac, només per els més frikis


au idò, salut a tots i visca Sant Gintònic!!!!

S'ha de ser inutil

Bones senyors. Després d'un temps d'inactivitat vos deix aquest video perque vegeu aquesta "individua". Després diuen que se dones no són perilloses a nes volant, jejejejeje.

Desde el curro con amor, Rufire

Fixau-vos en es moviment instintiu de la dona per recuperar es bolso!!!!



PD: aquí vos deix una altra conductora professional!!!


4 de febrer del 2007

Autotrucos S.L. (super lamentable).

El nucli dur informa:
Ahir va tenir lloc una pantomima sense sentit per terres baixllobregatines en forma de sortida a matar. Es nucli dur de sa confraria, composat aquella nit pes padrinet Kempes, el niño burbuja Neta, s'autotrucable Caudillo i un Xavi Santvi cegat fins les celles amb tot i amb tothom, varen fer acte de presència a Molins de Rei en ocasió de La Fira de sa Candelera (o catenària).
Lo que se preveia com una sortidota imposteable, va agafar forma i cos a passos agegantats, per acabar convertintse en una nit més de derribos amb sense aturador. Tot va començar en el recinte gastronòmico-firal on vam adquirir un sistema de tickets horrorós que no garanti
a menjar una merda. Al final els billets de 20 varen desplegar-se per evitar es rídicul més absolut. Acabat aquest episodi "tema struquen" vam decidir seguir una comparsa de persones amb instruments tipo "gitano" (acordeons, panderetes, triangles...i un homo amb zancos), els quals mos convidaven a anar a nes racó des gegants vells, lo qual ens va animar a seguir tal trista pandilla d'individus.
En es racó dels gegants vells, dit també racó català s'havia habilitat un sistema rústic amb bales de palla i "fogueres de postal" que provocaven riures entre es nucli dur, especialment en un inspirat xavi santvi que va deixar-se la pell en la seva particular batalla regionalista contra es pobles limítrofs amb es seu. L'ambient rústic volia amenitzar una vetllada de cantautor protesta + groupies, seguit d'una nova comparsa intitulada "Vandevinatxo" (nom autoderribic) que mitjançant un sistema d'acordeons novament ara amb gralles, van posar una de ses múltiples notes negatives des vespre. Obviament, vam deixar de banda tot aquesta pamema lúdico-festiva per dedicar-nos a fer des trajeo un art que va tenir diversos protagonistes.
Coses trajeades:
  1. Vial de Cornisa; una broma de carretera prevista de cara a un futur incert, en la que es preveu utilitzar maquinària pesada, camions bañera i tuneladores d'ultima generació per perforar el parc natural de collserola. Els ànims estaven força caldejats entre les faccions més radicals d'uns il.lusionats (lease il.lusos) molinencs que creuen que encara poden amagar la repercussió que ha tingut la industrialització en una depauperada perifèria urbana.
  2. Pre-púbers santvicentines; grupuscle femení sin orden ni concierto, ultrahormonades que havien tingut la sort o la desgràcia de tenir es sr. Sembei com a monitorillo durant un període curt de sa seva vida. En un moment de desesperació i pèrdua de papers després d'un excés de pomades, el sr. Santvi va engegar literalment a la merda una part de sa concurrència.
  3. Porter de la discoteca "Celtic molins"; personatge simiesc que va tenir la gosadia de prohibir l'entrada als membres de sa cofradia. Un hàbil xavi santvi que jugava practicament a domicili no va dubtar en amenaçar-lo esgrimint arguments infal·libles (tipo; "conozco al jefe del local, le vende carne a mi madre, i a lo mejor le viene un poco grande que le deje de comprar de un dia para otro"). A pesar dels riures provocats no van ser assolits els objectius inicials.
  4. Saber estar 0 des senyor Kane, que va demostrar es seu poc sentit des ridícul, i se passejava per ses gèlides terres d'extrarradi amb un jerseret prim i uns guants mida Marga poblera, comprats en es darrer moment a uns entregats venedors que estaven recollint sa paradeta i menjant-se unes tristes panotxes... Déu meu quin ridícul...

Veient impossible sa troballa de qualsevol símptoma festiu en aquell poblutxo, sa cofradia va decidir partir por tiempos cap a Santvi, concretament a ca sa senyora Sentva. En un darrer acte de rebeldia juvenil, es cans vells Santvi i Marc varen fer un nova entrega de sa típica broma de partir amb es cotxo i deixar es colegas tirats correguent darrera (molt repetida però sempre efectiva).
Arribats a ca sa senyora Sentva, sa cosa se va convertir en un recital des saber estar 0 per part de tothom, sense cap tipus d'excepcions. Per començar, sa irrupció a sa nit santvicentina de El niño burbuja Neta, que va demostrar una vegada sa seva suprasensibilitat davant sa presència d'exemplars felins (sistema de moixos de sa senyora Sentva)... Congestió nasal, ulls vermells a rebentar, atxems constants, inicis d'asma... enormisme en general. En canvi, es ca vell per excel·lència senyor Joan Kempes va donar mostra (una vegada més, i en casa ajena) des seu amor pes dormitoris i se'n va anar cametes ajudeu-me cap en es llit. Ets altres dos integrants de sa cofradia varen iniciar un lent descens cap a s'autoderribo més flagrant, sobretot es senyor Kane que va introduïr en es complex món lingüístic cavellista es concepte Autotruco, mitjançant unes lliçons teorico-pràctiques exercint sa més absoluta de ses nedades. Basicament va intentar efectuar, a sa Sra. Santva, es truco de sa moneda en es front, amb un èxit nul, ja que amb es setentot i durant s'explicació no va adonarse que la moneda havia caigut a ses primeres de canvi i va continuar "auto-trucantse" i cavant sa seva pròpia fossa pegantse clatellades com un beneït. Es senyor Neta en un moment que pareixia que es simptomes felins no l'atormentaven va decidir animar-se i també es va realitzar un "auto-truco", en es seu cas es d'agafar es mexero amb la boca en una postura atletico-gasparina.
La nit va prosseguir amb més o menys encert, i no van faltar ses mítiques entradotes a nes llit des senyor Kempes, que va reaccionar amb un crit ofegat que va desapareixer entre es llençols, en veure que a banda des membres cofrares hi havia presències desconegudes com poden ser un cubano de nom René, un Nanu fistulat de cap a peus, i un fiera de nom Oriol, colegues den santvi i que van arribar en el moment del declivi total.
Tot plegat ha acabat en un dinar a Casa Mora; "el plato fuerte de sant vicenç dels horts", conformat per grans dosis d'oli en tota sa seva plenitut (ja sigui fregit, cru, barrejat amb all...). En definitiva, un autèntic festival de greixos sobresaturats que servirien per reconstituir les respectives flores i faunes intestinals.
PD.Per tancar una noticia d'ultima hora que mos ha agafat per sorpresa, resulta que el combinat excepcional buidadota que avui s'enfrontava contra ses bistis ha donat un recitalot a lo gerrètic, i ha guanyat el partit amb un 6-5 enganyós ja que, segons les fonts, el recital ha estat descomunal. (minut 2 : 2-0 a favor dels buidadotes)

Un rapid gelou!

Eis nois i noies, cans vells i ... (com es diuen les noies?????). Un bon amic (Jakub, polac pero no catala eh) m'ha passat aquestes fotos i he pensat de compartir-les amb altres bons i grans amics... Com a petita introduccio d'una groupie de karronya.
Us deixo amb aixo... (per cert, no hi ha accents..., ordinador irlandes..., putos irlandesos...)
Molts records des d'una terra allunyada i com un poc rara...
Karronya grouppie