13 de juny del 2009

Videos rapidos

Shii, la nueva consola para mujeres...




Racismo en el fútbol europeo, los españoles recibimos en este vídeo...

12 de juny del 2009

S'acaba sa LEE!!

Pues sí al·lots, lo que pareixia impossible després de tots es problemes que hem tengut aquest any (catàstrofes meteoròlogiques, aplaçaments eterns, encarregats nedadors...), se farà realitat aquest Diumenge. S'acaba sa Lliga de s'Eixample Esquerre!!

A més, s'emoció protagonitzarà sa jornada, ja que se jugarà es partit que decidirà es campionat! Tant Gerrets com Güizas arriben amb opcions de 'campeonar' i s'ho jugaran tot a una carta en es partidàs de les 17 hores. Per altra banda, s'Atlètic Buidadotes intentarà acabar dignament es campionat contra uns Xapetes Taronges que encara aspiren a sa quarta plaça.


Resultats de sa jornada



Classificació




Propera jornada



10 de juny del 2009

QUE MEJOR CIUDAD PARA ENTRAR EN EL OLIMPO!

Bones gent! Crec que ja era ben hora de fer un post a un blog de grans magnituds com és aquest.
Sa qüestió principal de tot això és s'estada a Roma durant sa gran final de sa Champions que com tots be sabeu va enfrontar a nes nostro estimat FCBarcelona vs ManU. Tot un partidarro que prometia emocions de tot tipus.

Intentaré fer un breu resum del meu gran dia (27 de Maig) por los mundos romanos.

Tot va començar un dimecres bastant calurós, eren tipo les 11:00 i clar està, es nirvis ja esteien presents i vaig decidir anar a fer una mica de turisme ja que no es venia alcohol en tota Roma.

La primera aturada va ser el Coliseo on hi havia sa magnifica Copa, que després de unes hores ja formaria part de ses vitrines del Barça.




Segona aturada: Fontana di trevi. Allà mos varem trobar a una multitut culé on se varen fer uns quants cantics per anar encalentint sa veu.





Després de tirar ses respectives monedes a la fontana demanat el desig de sa Champions mos varem trobar amb aquest bon homo.



Lo Puto Rocky culeeee!

I sa darrera aturada antes de dinar: Plaça d'Espanya! No haviem vist cap multitut anglesa fins arribar allà.




Després d'haver fet sa mica de turisme, varem tirar de sa classicota pizza, i fer voltes en busca del bar perdido que tengues ous de posarmos unes birres... i el varem trobar! 4 eruos sa birra...pero k es estoooo! varem decidir pagar una ronda cada un (erem 4) per mem si pillavem un poc es puntillo per encara disfrutar més de tota aquella emoció i nirvis continguts.

De camí a sa zona d'allà on sortien els busos en direcció a s'estadi, ens trobarem a mestre Eloi (reporter del club tv3), i amb el puntillo que duiem varem anar directe a xupar càmara.

De camí amb el bus


Quan estavem ja dins del recinte varem trobar a dos crackots amb aquestes camisetes:




Terrible Henry i Piquembahuer.

Aquí ja arriben els instants previs al partit. Primer a sa Fanzone i després dins l'estadi.









Una anèctoda dels moments previs: Esteia jo mossegant ungles a nes meu seient i veig que a unes 8 files darrera jo hi ha un personatge de color, anomenat Patrick Kluivert. Es sentiren crits de tota la grada: Que Patrick Kluivert marqui un goooool!


I aquí, uns videos de quan ja haviem guanyat! TRI-Campions!






Força Barça.

9 de juny del 2009

Xavi Pilla Rollos

Snowspotting - ¿Lo echas de menos? from Lluís Panadés Julià on Vimeo.




Vídeo creat pen Lluís, cosí den Manti i Reial Porcell, i protagonitzat pen Xavi Pilla, allegado de primer ordre. Molt yonki tot plegat.