8 de febrer del 2008

Guitar Heroes

Jornada santvicentina ahir per part de jo i en Banyo, com manden es cànons:

  1. Anada en FGC (Mr. Sentve ja passar de fer-mos de taxista)
  2. Sopar de Pa amb Oli clàssic (amb pa català i embotits a ultrabalquena)
  3. CanDavids (company de casa) amb es seu clàssic saber estar batínic
  4. Porrazos de bona herba santvicentina
  5. Guitar Hero 3 (Wii)
    • Es nivell medio és semblant en es nivell difícil dels anteriors Guitar Hero's
    • En Banyo eu va surant
    • Even Flow és un hitarro
    • Black Magic Woman és un altre hitarro
    • En Sentve és un crackot: va surar sa cançó més difícil de sa història des GH: Dragonforce - Through the fire and flames (això sí, en nivell medio)
    • Hi ha penya molt més malalta que en Sentve (sa mateixa cançó, en nivell experto)

    • Mooooooolt més malalta... (lo mateix, però amb un nin de 9 anys)

  6. Sobades a Santvi
  7. Tornades amb FGC: sa mica de sesta envoltats de forasts

6 de febrer del 2008

Yes, we can

No se si a voltros vos passa (imagin que no) però cada vegada me molen més ses primàries nord-americanes. O sigui, no se si ho sabíeu però ahir era es dia que es yankis anomenen SuperTuesday, un des dies més importants per s'elecció des candidats tant des Partit Demòcrata com des Partit Republicà, ja que se decidiran es delegats de més de 20 estats. Bé idò mirau fins a on arriba es meu frikisme que lo primer que he fet avui dematí ha estat entrar a CNN.com per veure com havia quedat es
tema. Com a breu resum (tp és sa meva intenció informar-vos de com van ses putes primàries) vos puc dir que ara mateix sembla que mestre McCain (es de ses patates) serà es candidat des republicans i que es duelo a muerte entre es negre i sa dona (perquè negar-ho) està en un empat tècnic que se decidirà, probablement, dimarts que ve.

Així, en part perquè imagin que sa majoria preferiríeu un president demòcrata a republicà (obviant els que se la suda completament), i en part perquè sa cosa està molt més renyida entre es demòcrates, supòs que tots, d'una o altra manera, vos heu sentits atrets per sa lluita entre aspirants.

Una de ses característiques que tenen aquestes primàries i que les fan especials és que, com els és propi, es putes yankis tenen sa capacitat de convertit tots i cadascun des seus actes en espectacle pur i dur (supòs que això fa que encara atregui més). Lemes impactants, shows, debats a gran escala, fitxatges mediàtics (quedau-vos amb aquest article), banderetes, pancartes... Qualsevol cosa relacionada amb aquesta paraula que tant mos mola: SHOWTIME.

I, com és obvi, a tot show d'aquestes característiques hi ha d'haver una cançó, que ajudi a transmetre es missatge lo més enfora possible i que afluixi sa llagrimeta en es votants. M'acaben de passar sa cançó de mestre Obama (composada per Black Eyed Peas) i sa veritat és que arriba: missatge clar, bones paraules, i molta sensibleria. A més, es vídeo mola, tant pes format amb que està fet, com per sa penya que hi surt: actors de Perdidos, Heroes, Prison Break (gran Sucre!), Anatomia de Grey, 4400 i... angelet... n'Scarlett.




Vos deix també es vídeo de sa cançó de na Hillary Clinton (a càrrec de na Céline Dion) perquè no m'acusin de partidista (iavoneres).

5 de febrer del 2008

Carnaval 2008: Banyoles

Bones cofrares,

arriba es torn des sector cofràric que eu va donar tot pes Pla de l'Estany, pes ja clàssic Carnaval de Banyoles...
Sa temàtica va ser una que va quedar en el tintero l'any passat (per pellosa), defensada per mestres Parera i Cuads, i que va agradar en es nostros amics catalans, sobretot en en Cabra, a qui encara estam esperant...
Per si no eu podeu endivinar, anàvem de Spaghetti Western: pura pell en un inici però que va donar es seu joc a lo llarg des vespre...

Es cofrares presents (Lluc, Kempes, Kane i Sentve) se varen embarcar a sa furgoneta oficial de sa cofradia propietat de s'Estany n. 1 de Sant Vicenç dels Horts, i allà se trobaren amb es clàssics banyolins que s'apunten any rere any a ses idees parideres des cofrares assistents: amfitrió Xavi Banyo, "saber estar" Tommy, Andreu Badi i un recuperat Castanyer àlies "Tato", que tornava a sa convocatòria després de sa seva baixa per causes xumorístiques de l'any passat (Bob Esponja)...

Com podeu imaginar, es setentot va estar allà, juntament amb s'actuació estelar de "El Frenillo de Gauguin", que per lo que hem vist va superar amb escreix sa "digali" música "digali" ball de saló des grupetxo que surt en es vídeos de ses terres serverines.

Vos deixam amb un 1X1 clàssic i unes instàntanies que reflexen es tema.

Lluc - Killer

Es petit des Cànoves va demostrar de lo que és capaç i se va montar un bulo sobre unes feines a damunt un rostoll, tb conegut com Fuck'n'Rostoll

Xavi Banyo - Mermat

Un partit intrascendent en Diumenge dematí (a BCN) el va privar d'una excel·lent actuació a ses seves festes preferides. Així i tot eu va donar tot fins a les 5:30 des dematí.

Sentve - Crític

Després d'un inici fulgurant i una xumorada important, va tenir un bajón i se va dedicar a despotricar de tot tipo d'acte lúdico-festiu d'aquestes característiques. Sa seva inmillorable conducció de sa furgo va salvar es seu paper.

Tommy - Elegant

Una vegada més, es banyolí va demostrar es seu "saber estar" en tot tipo d'events, lluint amb desparpajo i qualitat es seu disfraç en principi patètic. Se comenta que se va posar es guardapit des casament de son pare.

Badii - Productiu

Condicionat pes seu curro en es Restaurant fins tipo la una des vespre, s'ha de dir que eu va donar tot es pocs minuts que va tenir i fins i tot va acabar amb una oportunitat manifesta de buidadota.

Carles - Repetitiu

Per cinquè any consecutiu va recòrrer en es clàssic repertori i va tornar a oferir-mos un disfraç de Wally amb tots ets accessoris d'anys passats. Encomiable s'esforç i s'originalitat d'aquest jove banyolí.

Quim - Sorprenent

Després de dos anys de disfraç fàcil (vagabundo i fuster), va sorprendre a sa concurrència amb un elegant traje que resaltava ses seves aptituds com a mafiós de categoria. Tot un crackot.

Cabra - Desaparegut

Seguint sa seva línia habitual de sortir un dia a sa setmana va apostar erròniament pes Divendres, sense pensar que l'endemà tenia Carnaval. Corren mals temps per l'antic crack, que té actituds més pròpies d'un ex-jugador.

Harold - Borrat

Després d'una sèrie d'anys apel·lant en es lema de que un bon disfraç comença amb una bona pintada de cara (lo demés és secundari), aquest any se li havien acabat ses provisions de pintura i va decidir quedar a ca seva tranquilament.

Kempes - Recuperat

Després des mes més light de s'any a terres barcelonines, va tornar a demostrar que se mou com a peix a dins s'aigo a fóra camp, amb una estadística per enmarcar (hat-trick en es darrers anys), donant espectacle fins a altes hores i aprofitant tots es seus moments.

Kane - En forma

Com a Caudillo i ca vell des Carnavals banyolins, no va fallar a sa sisena convocatòria consecutiva i va demostrar que ets anys no passen per un amic des vespres.


Cofradia i allegados en es principi de sa festa



Sa xumada comença a ser important



Es banyolins, com sempre, donant-ho tot



Ueu, quins caretos, directa a sa secció EPP & QDEX



Patètic intent de sa clàssica foto de forces especials amb un petat que hi anava disfressat (se pareixia a n'Uli de Gresca)



Foto de poster a lo Indiana Jones que demostra lo dolent que és xumar



Kempes en estat de gràcia



Es rei des vespre o un des bulos més grans de sa història?



By Kane & Kempes

Carnaval, carnaval...


Wendy i Peter Pan




Smith (ajudant Capitan Garfio) i Juan (germà Wendy)


<


Tres grans currantes! Bons pintors!



Una festada a sa plaça amenitzada per "Van the show" (sa Xineta va canviar el color de ses faroles)



Hi havia vaques, estatues de la llibertat, cowboys, polis, guerrers medievals, elvis, trologditas, madones velles amb rulos que posaven cubatas... Vamos, una festada...












Dr. House al habla

Sense demanar-li permís i sudant de qualsevol tipo de copyright, vos pas aquests assaigs fets pes colega i gresquero I.C. (es seu sobrenom a sa xarxa se veu que és Dr. House) sobre dos des grans problemes que tot mascle se troba a ses nits de cacera. Un plaer llegir-ho...

Bat Factor

Bern me ha pedido que escriba algo en su group. He pensado en posicionarme como el escritor sexual, porque para los temas serios parece que él está bastante puesto. Además lo del sexo suele vender bastante, si bien es cierto que la manera de tratarlo difiere bastante si el target es un público femenino o masculino. Como he visto que hay un par de chicas apuntadas intentaré no ser muy guarro.

Quería hablar un poco del fenómeno Bat Factor, conocido también como Bad Factor. (a partir de ahora BF). El otro día salió el tema en una conversación con unos amigos y me apetecía profundizar un poco más, y quizás conseguir la visión de Eva, yo mismo e Irene.

Básicamente el BF es aquella chica que se interpone entre un chico y su presa cuando éste está en una situación buena de lanzamiento de caña.

Lo primero que hay que tener claro es que NO HAY NADA PEOR que ser un BF. Digamos que si tengo una hija, prefiero que sea la más puta zorra calienta pollas de Barcelona a que sea una BF. No tengo vocación de legislador, pero si algún día me veo con ánimos opositaré para Senador para poder conseguir instaurar la Pena de Muerte para los BF's.

Hay que decir que si bien teóricamente el BF también podría ser un chico, en la realidad es algo que no puede ocurrir. Si un chico fuera un BF alguna vez, automáticamente dejaría de ser considerado como ser humano y pasaría a ser simplemente pura mierda, por lo que este tema pasará a tratarse en todo caso en el futuro post Excrementos: La caca y sus derivados.

Tras esta pequeña introducción de algo que todos sabíamos lo que quisera analizar es el porqué alguien puede llegar a convertirse en un BF para luego intentar dar soluciones a tan grave desastre.

Según mis estudios realizados sobre el terreno hay 4 posibles causas básicas para ejercer de BF, a saber:

a) El BF se aburre porque ella no tiene a nadie tirándole la caña
b) Al BF le gusta el chico que se intenta ligar a su amiga
c) Al BF le gusta su amiga
d) El BF es mala persona

Mi teoría sobre la causa d) es que cuando un chico es mala gente, suele focalizar su maldad en la violencia física. Esto va desde romper un retrovisor por la calle, pegar una paliza a alguien, hacer una masacre en un instituto o convertirse en un tirano dictador.
En cambio las chicas malas focalizan su maldad en cosas no-físicas, como puede ser la envidía asquerosa porque su amiga ha encontrado unos zapatos de Donna Karan un 80% rebajados o la tortura psicógica a su pareja porque este se fue a tomar unas cervezas con sus amigos el día que cumplían 4 meses de relación. Pues bien, el equivalente a un dictador tirano en mujer sería convertirse en un BF. Frente a esto no tengo solución posible, nadie pudo detener a Hitler y nadie podrá detener a un BF de causa d).

Pero para las otras causas sí que hay un solución, y es lo que me gustaría explicar, para que si algún día una chica lee esto se replantee hacer de BF:

a) Si te aburres en la discoteca, en vez de joderle un posible polvo al desesperado de turno, le dices "me puedes conseguir un chico por favor mientras tú hablas con mi amiga?". Ipso Facto el tío te habrá presentado a 10 posibles candidatos, incluso es posible que deje colgada a tú amiga porque se de cuenta que con lo caliente que vas tiene más opciones contigo.

b) Si te gusta el tío, díselo. A él tanto le da tirarse a una que a otra, y en el hipotético caso que realmente le importara, tú te sacarás un peso de encima, él te rechazará pero tú podrás volver al mercado libre de presiones y centrarte en conseguir otros chicos.

c) Si te gusta tú amiga, lo primero de todo, díselo al tío. Seguramente se pondrá tan cachondo que se irá a su casa a tener fantasías sexuales con las dos. Y lo segundo, díselo a la chica, que salir del armario femenino esta de moda.

Así que mi conclusión es que POR FAVOR, NUNCA os convirtáis en un BF, y en caso de que penséis que lo podéis estar siendo, revisad si es por una de las 3 primeras causas, porque como véis son evitables.

Por último me gustaría rebatir la creencia popular de que un BF es "la típica gorda y fea". Me atrevería a decir que en la mayoría de casos es más bien al contrario. La gorda y fea (es importante recalcar la conjunción Y, pues todos sabemos que una fea delgada "tenía cuerpo de modelo..." y una gorda guapa "bueno, de cara es mona") está tan acostumbrada a quedarse más sola que la una que no suele tocar los cojones. En cambio es bastante común que la típica que suele ligar se convierta en BF porque esa noche su amiga está triunfando más que ella.

Si algún chico quiere aportar experiencias personales o alguna chica dar su punto de vista desde el otro bando, yo por mi parte encantado.

Consideración Importante: Debido a la ingestión de alcohol u otros alteradores de las neuronas, los chicos pueden ver BF's dónde simplemente hay amigas rescatadoras: si una chica salva a su amiga de un borracho lamentable NO es BF.


La Cobra

Hoy quería hablar sobre el movimiento nocturno más temido por los lanzadores de cañas: La Cobra. Como siempre, con la intención de conseguir algún día esa panacea que algunos vienen prometiendo últimamente, analizaré las causas que pueden llevar a alguien a realizar tan terrible movimiento para luego intentar ver como poder evitarlo en la medida de lo posible.

Por si hay algún despistado, os recordaré cual es el significado de La Cobra, a parte obviamente del mortal reptil y de nuestro payaso más querido .

La Cobra es aquel rápido movimiento de cuello que una presa (en un 90% de los casos hembra) hace cuando un cazador intenta besarla, con el objetivo de intentar evitar el contacto de la boca atacante (en el 90% de los casos infectada de alcohol).

Las causas más comunes para tener que llegar a tan fatal movimiento son:

a - La presa tiene pareja
b - La presa no está interesada en el cazador
c - La presa se hace la dura
d - La presa solo quería cubatas gratis

Vayamos en orden:

a - Hay gente que piensa que si alguien tiene pareja no debería ir tonteando por ahí, y menos hasta el punto de tener que ir haciendo cobras. Yo no puedo estar más en desacuerdo con esta afirmación. Suficiente losa creo que es salir de noche teniendo pareja como para encima no poder divertirse un poco. Es más, si teniendo pareja haces La Cobra, es que no pones los cuernos. Pues muy bien que me parece. Otros te llamarán CalientaPollas (o calienta...¿coños?) pero para mi eres un héroe o heroína. Para mi ser un-una Calienta implica no tener pareja.

b - Este es para mi sin duda alguna el caso más grave. Esto sí es ser Calienta Pollas, aunque yo prefiero llamarle Hijo/a de Puta. Por dos razones:

1: Obviamente, si el tío o tía no te interesa, SE LO DICES. O le giras la cara. O le dices que es feo. Pero por favor, NO LE HAGAS CASO. Con 10 segundos que hables con él ya no quedas como una borde, no hace falta dar coba toda la noche para que el tipo se flipe pensando que esta noche podrá dejar las pelis porno en el cajón.

2: ¿Te crees que el tiempo es ilimitado o qué? ¿Te crees que después de darte la brasa a ti podrá sin problema tirar la caña hasta triunfar? Pues no. A no ser que seas especial el tiempo es un bien muy preciado y así que tonterías las mínimas. So many fishes, so little time.

Excepción: Supongo que no hace falta aclarar esto, pero si alguien está intentando violarte puedes hacer todas las cobras que quieras.

c - En la mayoría de ocasiones por miedo a ser tildada de "Guarra", "Fácil" o similares, hay tías que la primera noche optan por una cobra. Están en su derecho, aunque han de tener presente que han humillado a su pretendiente, así que es posible que éste pase de ella la noche siguiente, porque aunque no lo creáis, alguno tiene un poco de orgullo todavía. Es por ello que lo recomendable después de hacer una cobra de tipo c es hacer una pequeña insinuación en próximos encuentros.

d - Un clásico en el que todos hemos caído alguna vez. Cosas como ésta forjan el carácter de una persona, así que tampoco puedo decir que esto sea malo. Si bien es cierto que la frase de dudoso gusto "son todas unas putas" se suele pronunciar después de una cobra de tipo d, creo que es algo que el chico tiene derecho a pronunciar tras haber tirado 8 euros como un puto primo. Lo único que puedo recomendar aquí es no invitar nunca, que ya está bien que nosotros tiremos nuestro sueldo en cubatas ajenos mientras ellas se lo gastan en bolsos propios.

---------------
Doctor House al Habla
por I.C.

3 de febrer del 2008

Carnaval 2008 Son Servera

Sa mica d'introducció: Aaaauup! Aquí vos deix una foto d'ahir vespre...

Un poc de resum: Sa visita a s'illa per tema reunió familiar (como no!) me va servir per poder half-disfrutar des Carnaval a Son Servera. (half-disfrutar perque es vespre acabà prest per jo... tipo les 3:00h, ug i ppt)
Que hi pinten es Mafis dins sa Cofradia...? Ido molt!(chiste fácil) Ahir gran pujada a s'escenari donant-ho tot per s'espectacle i deixant alucinat a tot serverí que havia acudit a sa Plaça des Mercat. (Va faltar es tongo den Juli per endur-mos es premi) Posterior desplaçament a sa Plaça de l'Iglesia amb aparició estelar den Pau (sense comentaris) i fi de trajecte a n'es Mr Jones on un servidor hi va deixar sa pell.


Pintors, boses de pa i Pau Calada versió 80's

PD: Estic segur que hi ha moltes més fotos, esper que se publiquin, però sobretot vull veure es reportatge gràfic (amb videos i tot) on apareixen un grup de pintores currant-se sa façana de ca ses totes. En canvi, si hi ha fotos des paripé a s'escenari, deman que, per favor, siguin destruides inmediatament...