17 de febrer del 2011

JUGADOR DE DIBUJOS ANIMADOS

'JUGADOR DE DIBUJOS ANIMADOS'. Així el va etiquetar en Valdano quan en Romario de Souza Faría jugava a nel Barça.

Aquest crackot va marcar 665 gols a partits oficials.

El 1988, amb 22 anys, va ser contractat pel PSV Eindhoven holandès. Va estar 5 temporades en aquest club fins al 1993 i amb ell es va proclamar tres vegades campió de Lliga el 1989, 1991 i 1992, va ser màxim golejador de tres campionats: 1989, 1991 i 1993; va guanyar dues edicions de la Copa dels Països Baixos, el 1989 i el 1991, i va marcar 165 gols en només 163 partits.
Uns numeros de autèntic fora de sèrie.

Aquest video mostra jugades de una etapa desconeguda den Romario. El PSV.
No té desperdici. Atenció a nes primer gol, amb una cintura rompuda i un defensa i es porter en terra... buffff
Després hi ha jugades de sa seva mítica temporada amb el Barça (30 gols en lliga, pitxitxi).

Gràcies Romario.

EL GUARDIAN DE LAS ESTRELLAS [MUST SEE]





BONUS TRACK: EL BARÇA, DAT



BONUS TRACK 2: ODIO ETERNO AL FUTBOL MODERNO!

una de varios

El resum no està disponible. Fes clic en aquest enllaç per veure la publicació.

LEE: Jornada 12

Bones a tothom.

Avui no hi ha crònica que vaig justíssim de temps.

Resultats de sa jornada



Classificació



Pitxitxi



Propera jornada

15 de febrer del 2011

sant antoni


després de gairebé un mes desde dia 17 de Gener toca publicar unes quantes reflexions. L'any passat va ser que sa carrossa que varem fer no s'ajustava al establishment de Son Servera. I enguany, es poc humor demostrat davant fotomontages, vídeos i es temazo que conjuntament tota sa Cofraria des Cansvells, es "contraris" com ens anomenen certs sectors, va elaborar (millor subratllar lo de "tota" ja que no podem assegurar que tothom que llegeixi aquest blog ho entén tot a sa primera).

Aquest cap de setmana per Son Servera he pogut comentar els fets amb diferents persones residents a sa metrópolis i només tenc sentiments contradictoris. Primer de tot m'he assebentat dels desagradables actes ocorreguts els dies des foguerons i de Sant Antoni demanant responsabilitats a diferens persones més properes o menys a aquest Blog per mitjà d'amenaces i demandes d'explicacions. M'han contat que hi va haver una cinquentena de foguerons i que , desafortunadament, més de la meitat estaven buits al cap d'unes hores o amb poca-nula activitat. També m'han confirmat que hi ha un sector serverí que, com en un estat democràtic en el que vivim, no comparteix sa mateixa visió humorística de s'Acte de sa Murta. No s'escaparia de sa normalitat si no fos perque se veu que ens tenen (als "contraris") una rabiada gegant per tot el que s'ha publicat a aquest blog. També vaig poder sentir dir que ses carrosses havien estat un èxit sense cap novetat respecte a anteriors edicions fins fa dos anys. També va arribar a ses meves orelles que hi ha almenys 6 persones que duen es temazo al mòvil. Ademés, també hi ha gent que pensa que algún de noltros va escriure es famós article de Nou Sant Antoni al Cala Millor 7 sobre ses suposades carències des dimoi gros.

Com podeu veure sa vida continua a Son Servera fluint sense cap obstacle. Anem a mollarne 4 de fresques:

1.- me pareix patètic que se demanin explicacions per el que es publica en aquest blog. Sempre s'han amollat pedrades criticant tot lo criticable i fent broma de tot quan existeix. Qui no ho pugui sofrir que no entri en aquest blog.

2.- Estic contentíssim que ses beneides fossin un èxit i que no es detectessin pertorbacions del que correctament procedeix. Tot i així, m'entristeix que cada any siguin més avorrides i només siguin una desfilada d'animals, tractors i camions enmurtats.

3.- Celebro sa quantitat de foguerons que es fan cada any, és una gran mostra de participació des poble. Prest arribarem a ferne un per habitant i podrem calificar ses Festes de Sant Antoni com ses millors de Mallorca. No està bé que hi hagi molta gent a cada fogueró perque un ha de poder estar ample. El que està bé és poder fer molts foguerons i a les 00:00 tothom a dormir.

4.- Tal i com he exposat, m'encanta que hi hagi gent que no li agradi el que es publica en aquest blog, només faltaria!!! de fet, també m'agrada que hi hagi gent que ens tengui ràbia per ses publicacions derivades de sa Festivitat des Canvi de Murta. És com si aquesta penya pensés que nosaltres volem sa destrucció d'un personatje públic de Son Servera quan realment crec que no s'ha fet mai cap crítica però bé, sa polèmica hi ha de ser.

5.- No sé si va ser algú de sa cofraria es que va escriure es famós article al Cala Millor 7. Del que estic segur és que no vai ser jo. Ah! per es quatre cofrares despistats que encara s'ho pensen: tampoc vaig ser jo es que crida "visca Sant Antoni de Son Servera" al vídeo de sa Retransmisió des Canvi de Murta.

Abans des comiat vull dir una cosa: pot ser tenguem raons per amagar ses publicacions que varem fer. Només esper que aquestes raons no siguin que "algú està molest" o "perque algú ha protestat" perque si així és podem tancar es blog i cadascú a ca seva.

PD: he posat una foto den Pep Granera a d'alt de tot perque ell molava.

xampions.- vuitens de final

de tots és coneguda sa marxa imperial que manté el Barça a sa lliga. També esperam amb ànsia sa final de Copa contra el maligno. Però demà hi ha tema. Demà hi ha xampions. L'Arsenal des futurible Cesc ens espera a London per veure qui pega primer en aquest combat. És d'ultraobligat visionat aquest vídeo que crec que ja he penjat algún cop.



força barça!

Nota de s'Admin: Me prenc sa llibertat d'afegir aquest peazo de videaco que mos va fer arribar en Jaqme. Pell de gallina


Ens MOU l'orgull culé! from Edu Teixidó on Vimeo.

14 de febrer del 2011

TOP GEAR: LANCIA

Cofradia, viendo la muerte lenta y dolorosa del Blog, es hora de sacar a la palestra nuevos posts, a modo de desfribilador para intentar, al menos, rescatar algo de este antaño épico punto de reunión Cofrare.

Poniéndonos en materia, tal vez asaltar este rescate mediante un post sobre motor no sea muy acertado, si bien en la Cofradia nunca ha habido una gran afición más allá del fútbol, las menores de edad y el acohol económico en proporciones legendarias.

Top Gear, el mejor programa de la historia del mundo del motor, especialmente desde su segunda época que empezó por el año 2000, nos trae un documental conciso y necesario sobre el mítico fabricante Lancia. Os recomiendo el visionado, aún y cuando no os llame la atención el tema, pues el estilo de estos tipos es entretenido, tanto que a lo largo de su carrera se les ha llegado a acusar de homófobos, racistas e irrespetuosos, algo totalmente necesario para el humor, entendámonos, ¿de que sirve el Holocausto, si luego no puedo hacer chistes sobre ello? Top Gear comparte el humor Cofrare, no el humor correcto, si es que a éste último se le puede llamar humor.

Yo, particularmente, no comparto la opinión de que Lancia sea el mejor fabricante de cuantos ha habido, pues en su caso creo que merece ese honor Mercedes, pero si que creo que han hecho el mejor coche habido y por haber, muy por encima, en mi opinión, de cualquier Ferrari, Aston Martin o similares.

Alguno sabrá de que modelo hablo, para el que no, que se mame el vídeo hasta el final y lo sabrá...





El siguiente video, no es realmente la 3ª parte del documental sobre Lancia, aún y lo que reza el título, se trata de un especial que trata exclusivamente el Lancia Stratos Rally. Otra visión recomendada de un coche legendario.



Si el Blog responde, o aunque no lo haga, en la próxima entrega descubiremos a un personaje clave de la Historia del motor reciente, conocido como The Stig...

3ra plaça - C'mon New's Buiders!


(Clicau per fer-la gran)