18 de desembre del 2009

Flute Box



Val molt la pena! Són 18 minuts però miraro es disfrutar! Si teniu pressa o passau de menjar-vos es 18 min, ficau-ho a partir des 7 o 8. Són cansvells de sa música i sobretot des Drum&Bass.

Vuitens de Final Champions League 2009/2010



Molta sort pels equips espanyols, en especial pel Barça i el Sevilla (Stuttgart i CSKA), una mica menys pel Maligne. Per cert, morbo a bastants enfrontaments:

  • Barça vs Hleb
  • Benzema vs Lyon
  • Sevilla vs ex-equip de Juande
  • Mourinho vs Chelsea
  • Milan vs Man U, dos megahistòrics enfrontats...

 Es quarts estan més aprop!!

16 de desembre del 2009

YOU´LL NEVER SES ERES ALONE

PARTIDARRO.


Idò sí! Finalment aquells partits de cadetes prevists se jugaràn a un altre camp i hem conseguit ni més ni manco que jugar a Ses nostres estimades Eres.

Tot està arreglat perque dia 26 a les 17.15 hores siguem allà, per començar a les 17.30 i jugar 90 minutarros intensius, és a dir, fins a les 19.00 hores. Disposarem de vestidor i, evidentment, llum artificial.

Ara hem de començar sa llista, perque és un 11 vs. 11 i hem de ser al manco 22.

Si som més, hi haurà banquetes de suplents, i cap problem.

També hem de decidir si feim un KOJON'S T-SHIRTS alegrement, ò dos equips ja prèviament establerts (tipo BARÇA vs. RESTE DEL MÓN, ZONA NOBLE ESTRUCADORA vs. NYAPING, etc.)




ESTRUCADA.


No crec que hi hagi inconvenient en lo que vos diré. Si n'hi ha ho deis.

He reservat taula per tipo 40-45 a nes Jordiet (com l'any passat).

Preu tancat, 25 nyapos. Inclou: buffet complet a matà (més bó que es buffet diari, segons m'han dit, tipo buffet de Nadal), amb postres des buffet, cervesa a balquena (pitxers) i vi també a balquena. I cafès.

Vos vull dir que es preu seu és de 20 nyapos sense cafè i amb un sol refresc o beguda. Per tant, amb aquest 5 nyapets extres guanyam es cafè i sa beguda a balquena. Crec que està bé.

Hem de seguir amb sa llista.




Finalment, és un bon moment per recordar es moment estelar de sa darrera estrucada bcn: sa cambrera epp, mr. bigotes i el gran CASKETE.

Caskete, Banyo, Santvi, Crupi,... i cualcú més que ara mateix no hi pens, un desplaçament dia 26 npfgm.

MOLTS D'ANYS I BONES FESTES!

15 de desembre del 2009

LEE: Jornada 6

Bones i fresques!

Arriba una nova crònica de sa jornada de sa LEE, marcada per dos enfrontaments amb morbo: els fins Diumenge invictes FC Gerrets contra es tercers classificats Güizas, i es líder per qüestió de calendari New's Team contra es quart classificat, s'Atlètic Buidadotes. Així, es primer partit des dia mos va deixar sa primera derrota des Gerrets després de pràcticament un any i mig, en un intens matx que se decantà des costat Güiza per detalls (2-1). Es segon partit de sa jornada va servir per veure sa primera victòria des nouvinguts Ràcing Taura, contra els ara colistes Decadència (6-4). Es qui estan forts aquest any són els Àngels den Bartomeu, que arrassaren a R de Rodett (2-6) i se col·loquen a sa quarta plaça. Una quarta plaça que perden es Buidadotes, després de sa seva derrota amb cinc homos contra es líders New's Team (6-3). En un partit on va faltar s'estrella buiders Beckenpauer, es verdescs varen tirar de casta i varen posar en seriosos problemes es New's, però no pogueren fer res contra sa superior qualitat des blancs.


Resultats de sa jornada




Classificació




Pitxitxi*



* Pendent d'actualització

Propera jornada


14 de desembre del 2009

Setmanari musical: compositors & solistes (vol. 1)


Rickie Lee Jones
















Vos present a una cussa vella que val moltíssim la pena. Fa anys que canta i composa, fet que, sumat a sa seva afició a aixecar es colze, fa que la seva discografia sigui variada i a vegades irregular. Aquí vos deix un tema des seu primer disc (ojo amb sa bateria, a càrrec des grandíssim Steve Gadd) i un altre de la seva darrera publicació (Balm in Gilead).





Quique González


Gran lletrista i, sobretot a nes seu darrer disc, gran músic i compositor. Lo que havia fet fins ara no m'acabava d'agradar del tot, sempre trobava que faltava o fallava alguna cosa (amb excepcions com sa cançó des video), però vos assegur que sa darrera publicació ("Daiquiri Blues") està a un nivell extraordinari; no només estic xerrant de grans temes, sinó d'una magnífica producció (s'ha gravat a Nashville, Tennesse). Video i dues mostres de Daiquiri Blues:







Stephen Fretwell

















Segur que vos sorpren aquest; grandíssimes cançons, una gran veu i un sò que enganxa. De lo que he escoltat me qued amb s'LP "Man on the roof" (2007). Vos deix tres temes que mostren prou be lo que he explicat. Ojo!







Varis







PsicoTelecoFarra 2009

ACTUALITZACIÓ!!!!

Demà aniré a comprar entrades per sa Farra, vull una fucking llista en es Comments amb termini final Demà Dimarts a les 17:00 hores. Qui estigui apuntat a aquesta llista tendrà entrada per sa Farra. Qui no, no.


Queda clar?


Arriba sa millor festa amb barra lliure de Barcelona, sa mítica Telecofarra!!
Aquest any, amb pichurris provinents de Psicologia Mundet(Lida avoneres!).




Demà comencen a vendre entrades!!!!

Més info aquí: http://www.telecogresca.com/noticies/telecofarra-09-18-desembre-23h-velodrom-dhorta

Una de Coros

Després d'un cap de setmana molt enriquidor per terres mallorquines on no vaig veure en Bua per mitg (ses males llengües diven que estava a ca seva sins una càmara d'oxigen ja que ara vol respirar aire megapur 24 hores, altres llengües diuen que ho ha abandonat tot i s'ha mudat al monestir de Lluc) podem començar sa setmana amb uns videos de musiqueta ( Setmanari Musical Rest in Peace) Són cançons conegudes per tots per en verssió des capellà. Vos en deix un parell, de totes maneres es youtube n'està plenèrrim.







i per acabar un video entranyable