15 de desembre de 2010

8ena jornada: redempció


Crònica

després de dues setmanes allunyats del Coliseu Industrial per es pont i per s'aplaçament de sa jornada 7 per incapacitat des Tauras per presentar un equip de garanties es Celtics han tornat i ho hem fet amb victòria. Vells fantasmes passaven per es meu cap desde aquell desafortunat partit on uns Buidadotes justos d'efectius van confiar amb mi i, perque no dir-ho, no vaig arribar ni a la meitat del nivell mínim. Doncs aquest cop hem guanyat! i , estrenant compte golejador, he fet es primer golet a sa lliga. No és molt però per quelcom es comença. Es rival, tot i fer el seu partit, va demostrar perque està al puta pou i no fa falta ni termòmetre ni 1x1. Només vull remarcar el paper de dos jugadors.

Primer em referiré a Mágico Cuadros que va recuperar ses millors sensacions anotant els tres primers gols del partit, justament, el primer diumenge que va compareixer dient que sa festa des dia anterior havia esat na puta merda.

Per acabar aquesta pseudocrònica i donar pas a sa segona part des post voldria anomenar a mestre Bruno. Si a una crònica anterior el vaig criticar per engatar-se de pilota en diverses ocasions i truncar algún contratac, és de justicia reconeixer que aquest diumenge ho va clavar. Va regatejar, emportarse dos defenses i va amollar sa pilota cap sa frontal de s'àrea deixant es porter venut i amb un pam de nas permetent que jo entrés comodament i empenyés s apilota a plaer per anotar el primer gol. Com va dir en Winston Churchill "he descobert que ses paraules són una dieta equilibrada i a vegades mes les he hagudes de menjar".Derbi


aquesta setmana toca derbi. Ja serà calent de per si. Sense voler entrar en crítica absurda vull fer 4 pinzellades sobre es rival que mos trobarem: es totpoderosos i líders Gerrets.

Són un equip on sa claven sa defensa i destrocen al contratac. I no perdonen. Si tenen una oportunitat te la faràn i saben manejar perfectament es tems des partit. Anem a fer un 1x1 tot i es risc d'equivocarme ja qe no conec massa bé a La Banda del Patio.

Eguzki

central de gran estatura però no precisament lento. Molt contundent. Sap treure sa pilota juga i no se complica. Porta gran perill als corners perque sap escaparse dels defenses i dirigir bones carabossates cap a porteria.

Company

conegut per tots. Tàctica i tècnica entre Vilafranca i Manacor. Juga amb gran tranquilitat i no se caracteritza per fer grans despplegaments físics eprque tampoc li fan falta. No és un gran definidor però en clava alguna amb sa cama bona. Amb sa dolenta just just l'endevina.

Jami

un gran desconegut per a mi. Per lo que el vaig veure jugar contra es soviètics pateix bastant quan es partit es dur.

Manti

conegut per tots. No destaca en res però si és es pixixi cofràric és per alguna cosa.

Ramón

vigorós jugador. Gran conductor de pilota i té un xut que si te fer te pot deixar sec

Cànovas

De tots és sabut es seu exagerat individualisme. Poc rigor defensiu. Gran definidor de sang freda. És es Mourinho de sa LEE.

Tomeu

crec no importa dir res. Haurem de donar "órdenes de equipo".

porter

ni puta idea

poques fisures se veuen a s'equip de ses bosses de basura. Haurem de tenir un molt bon dia per aconseguir es tres punts. Ses cases d'apostes els mostren com a clar favorits però torres molt més altes han caigut i no foren ses darreres. També haviem de perdre contra es Portal Kids i els varem fer passar per sa puta pedra. Pot ser no estiguem tant envant com ells a sa classificació però no ens guanyaràn sense haver tret sa puta fel per sa boca. Pot ser tenguin en Tomeu i noltros sa baixa de n'Antrax però no serà aquest diumenge es dia en que sa fusió des New's i des Buiders mostri por o sumisió a davant s'etern rival. Es Celtic serà, comandat per el Capità Vallejo, una flamarada infinita de furia cap es "ninguneo" constant que patim per part des Gerrets i si perdem que sigui havent-ho donat tot i donant sa mà al final del partit reconeguent, si es dona, la victòria del rival.

es compte enrera ha començat.

I per demostrar sa deportivitat dins sa qual se jugarà es partit propòs, so tothom hi està d'acord, que després des mateix aniguem, es dos equips junts previ passar per dutxa, a fer dues birres i comentar sa jugada i es lances des partit.

A partir d'aquí, no puc pensar en res més que no siguin cançons ultramotivadoresvamos Buiders!


LEE: Jornada 8

S'acosta es final de 2010, i amb ell es final de sa primera volta a sa LEE. Per tres equips, aquesta és sa darrera jornada de sa primera volta, mentre que per d'altres encara quedaran fins a dos partits aplaçats, que se jugaran durant es mes de Gener.

Es partit estrella de sa jornada passada enfrontava es dos colíders de sa competició, uns sorprenents Spartak Moreyov i uns solidíssims FC Gerrets. Es segons no varen donar lloc a sa sorpresa i després d'una primera part igualada (1-2) foren un cicló a sa segona i no donaren cap opció als soviètics (1-10). Per altra banda, també hi ha havia un interessant partit entre Güizas i Portals Kids, que va finalitzar amb un clar 12 a 5 favorable als guixaines. Als altres partits, guanyaren es favorits: The New's Buidadotes, amb gol den Tòfol, s'imposà a Decadència (11-4), R de Rodett (amb s'alta den Toni Crupi) derrotà es Fausto Mamani Team (4-0) i Mandandanga es va desfer des Ràcing Taura (6-2).


Resultats de sa jornada


Classificació


Pitxitxi


Propera jornada

Al Loro!! Diumenge hi ha derbi cofràric!! Tothom que no faci res Diumenge, vos vull a s'Escola Industrial a les 19 hores (ojo canvi d'hora) per viure un partidàs!! Podran uns New Buiders cada vegada més en forma tallar sa impressionant ratxa des Gerris?

14 de desembre de 2010

TIKI-TAKA

Com a homenatge a aquest ca vellot amb totes ses lletres i a s'increible joc que practica es NOSTRO Barça, adjunt un vídeo extret de s'espai des Facebook des Rodet, amb un gran ventall de jugades de combinació, es famós TIKI-TAKA acunyat per mestre Montes.

Apart, només per als més freaks, he penjat a un post amb data de 2005 es xat múltiple que mos hem marcat avui vespre, amb motiu de sa nostra primera lliga Fantasy de s'OFM. Molt recomanable per qui mos conegui un poc i tengui 15 minuts lliures. Pes que hi érem, OBLIGATORI, he arribat a plorar de rialles amb sa de paridotes que s'han arribat a mollar.

XAT PRE-FANTASY OFM
I ja que estam amb joc de qualitat, gens de mal fa aquest vídeo amb es vint millors moments de n'Iniesta. Impressionant.