15 de maig del 2009

Así raya el Madrí!

Un home al·lega ser del Madrid per negar que va ratllar 20 cotxes vestit amb el xandall del Barça


Un home condemnat per un Jutjat Penal de Múrcia per causar danys en gairebé 20 cotxes va al·legar en defensa seva que els testimonis s'havien equivocat a l'identificar-lo amb un xandall del Barcelona ja que ell és seguidor del Reial Madrid.

L'Audiència Provincial de Múrcia ha confirmat la condemna contra V. R. i ha assenyalat que el seu al·legat respecte a l'afició per l'equip madrileny "no té rellevància, per distorsionant". El tribunal, al confirmar la sentència dictada pel Jutjat Penal número tres de Múrcia el juny del 2008, ratifica la condemna de quatre mesos de multa, amb una quota diària de sis euros.

El seu vehicle no va ser danyat

Així mateix, l'obliga a sotmetre's a tractament ambulatori o extern en un centre mèdic per ser tractat del trastorn dissociatiu que pateix. La sala afirma que V. R. va ser identificat pel vigilant del garatge on va cometre els danys i per altres testimonis, un dels quals el va reconèixer pel xandall del FC Barcelona que vestia en el moment dels fets, que van tenir lloc el gener del 2007.

El jutjat ha declarat provat que l'acusat va ratllar 16 cotxes aparcats al garatge d'un edifici de la pedania murciana de Puente Tocinos, i hi va produir danys per gairebé 18.000 euros, i se sospita que també va ser l'autor dels danys que van patir dos turismes més. La sentència ha recollit també que els dos únics automòbils no danyats van ser el de l'acusat i el d'un amic.

LINK

13 de maig del 2009

LEE: Jornada 15

Bones a tots,

una jornada més, sa LEE avança cap en es seu final, amb emoció tant a ses posicions capdavanteres com a sa lluita pes quart lloc. Jornada de pallisses sa passada, amb es dominador de sa Lliga (Güizas i Gerrets) arrassant es seus respectius rivals i amb uns Reial Porcell que donaren un cop d'efecte i se tornen a col·locar amb opcions de quedar quarts.

Ara sa Lliga se decidirà en ets enfrontament directes entre es tres capdavanters, Atlètic Buidadotes (encara amb opcions de títol), FC Gerrets i Güizas.

Sa propera jornada se presenta amb un disputadíssim derbi entre es Gerrets i es Buidadotes, vos convidam a tots es que no tengueu cap feina a venir a s'Escola Industrial a animar a ambdós equips.


Resultats de sa jornada





Classificació




Propera jornada

12 de maig del 2009

VIÑAROCK 2009: Capítol 0

En un moment aleatori des viña on estavem tots reunits se va proposar fer una crònica dividida en 3 parts. Com que n'Arñi, en Toñi i en Pep Toñi encara estan de resaca i no han pogut complir amb sa seva "obligació" faig aquesta previa fotogràfica per veure si s'animen:

Dia 0. PreViña:

Sa avanzadilla d'enguany, grupúscul de motivats que decidim partir un dia antes de que comenci es Viña, va estar composta per: en Frega (com que l'any pasat se li va fer curt enguany va espabilar i se va assegurar un puesto a nes cotxo des dimecres...) i es ja clàssics i repetidors Ll.Canoves, M.Canoves i jo. Aquí deix ses 4 fotillos i es videos, patètics però il·lustratius de lo que va ser es primer vespre per Villarrobledo





Lluc xumant:


Frega xumant:



Video-Bonus: Botines - Tote King:


+fotetes:






11 de maig del 2009

Mestre Bud Spencer

Després de 1000 anys sense penjar res, aqui deixo aquesta perla d'anunci. Genial