5 de gener del 2007

Dues mariconadetes més...

Bones,

tipo regalo de reis, un test amb conclusions interessants (gentilesa de na Cati Pasqual), i un system descobert gràcies a un grandíssim ca vell com és en Penya. Resulta que a Youtube li ha sortit un imitador, però aquesta vegada amb cançons. Així que, si ningú ho remedia, pens posar una cançoneta a cada post, perquè (com diria es líder espiritual de sa Cofradia) no pot fer gaire mal. Sa primera serà sa cançó de moda aquests dies...Què voleu que vos digui, a mi també me mola...

Au idò, a matar i sort amb els Reis.

Uep!

Veig que en Marc ja ha fitat lo de Goear (http://www.goear.com/). Lo "xulo" d'aquesta pàgina és que pots penjar ses teves cançons i compartirles amb sa penya! (ho dic per si això dona qualque idea a components de Don't Push, o si en Roger s'estira i comparteix ses seves composicions... 'te tu a saber!).

Aprofit per demanar disculpes a sa sub-cofradia gerrètica (sub-cofradia dins sa meta-cofradia dels cans vells, vui dir) per es meu baix rendiment durant sa I Federations Serverines Xmas Cup com a jugador extra-comunitari 'corí'. Me venia un poc gros. No és excusa, però que t'avisin una hora antes + tanta rivalitat (que no anava amb jo) + torrons + dinars de porcella + en Joanet Caminador que estava allà dia sí dia també durant tot es nadal... me venia enorme. I consti que no vui desmerèixer sa justa victòria dels Mallorca Soldiers. Promet fer feina amb el Gerrets B per poder entrar qualque dia a n'es primer equip.

Classificació a sa jornada 9

Bones a tots,

m'acaba d'arribar sa classificació de sa lligueta de s'Eixample Esquerre. Com veis, Es Gerrets segueixen aspirant a tot, i es títol previsiblement se decidirà a s'enfrontament Cocos Locos - Gerrets, a una data que està per definir. The Buidadotes segueix colista, però no se pot dir que estiguin matemàticament exclosos des play-off. Es seus quatre propers partits, contra Ses Xapetes, Àngels, Deforaesport i Ses Bistis (antics Joves Tenres), seran claus. Es Gerrets, en principi, afrontaran es partits contra rivals menors abans, i se jugaran es títol de lliga a ses darreres dues jornades, contra uns revaloritzats i sempre temibles Roca 29, i contra els imbatuts Cocos Locos.

Força Gerrets i ànims a The Buidadotes!

4 de gener del 2007

Kin ca Vell!!

Sé que per molts de voltros és conegut. Crec que se mereix s'apelatiu de sublim.

Es meu germà va tenir es plaer de coneixer-lo i de disfrutar en persona (a ses escales de sa Granja de Son servera)des plaer de ses seves treballades melodies i d'aquestes lletres de temàtica tant diversa que te submergeixen a un univers paral·lel.

No és d'estranyar que sigui un dels mallorquins més famosos des moment per damunt dels protagonistes des "Cas Andratx".

Sa quantitat de material gràfic d'aquest al·lot és demencial. Aquest video crec que resumeix més o manco lo que és i lo que voldria ser.

...disfrutau...

Traga!!! Traga!!! Traga!!!

Busseant un poc pes Youtube (recordau que avui es es primer dia de curro i tampoc mos hem de cegar tant...) m'he trobat aquesta perla. Un tal Tomeu (Compao estudia't es dialecte, meam de quin poble són...) dóna tot un recitalot des saber estar i se pimpla cinc whiskys en menys de dos minuts. Se mereix entrar dins sa cofradia per sa via ràpida.

PD:Si busseau un poc més veureu que hi ha més vídeos des mestre Tomeu en plena acció. Se veu que sa beguda en qüestió és es nostro estimat Jackie.

3 de gener del 2007

Un poc de cultura!

presentació de
Bel Canto per Tomeu Matamales
Espai Mallorca
Dimarts 16 de Gener
20:00

Bona gent, després de tantes festes i desfetes, mos convé redireccionar-mos un poc. Dia 16 de Gener a les 20:00 se presenta a s'Espai mallorca es darrer llibre d'en Tomeu Matamales, conegut músic (ex-Amigo i gran amic den Pep Alba) a qui aquests darrers anys li ha pegat per escriure, amb gran èxit, guanyant el "premi de Xàtiva" amb el seu primer llibre "Les rares pedres fines".


Es llibre se titula Bel Canto, i ha estat galardonat amb es "premi de Narrativa vila de Lloseta 2006" (que se veu que és un bon premi).


Amb Bel Canto, Tomeu Matamales ens presenta dues històries separades per una distància d'un segle, però que acaben veient-se unides per una ciutat (Manacor), per la música i per un enigma que les acaba convertint en un apassionat joc de miralls.


Com a "momentani" Conseller de cultura, espectacles, oci i poques feines de sa Gran Cofradia dels Cans Vells, recoman àmpliament aquesta actividad extraescolar.


En tornarem a xerrar però crec que hem de fer país i anar-hi tots, no trobau?


2 de gener del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,
s'enquesta de sa setmana passada està un poc descafeinada per estar inmersa d'uns uns dies amb tant de moviment com Nadal. Així i tot, sa gent ha estat allà amb 17 vots. Quin system, com vàrem dir, ha tornat amb més força que mai i s'ha consolidat amb un 47%. Un 18% de sa gent ha opinat que lo més important era s'after (que bé Manu...), i es sandwich de nocilla i ses politges segueixen allà amb un 12%.
Properament una nova enquesta, ara me ve un poc gròs.



1 de gener del 2007

Missatge de Nadal, o no...

Vídeo que reflexa es nivell de patetisme que poden agafar uns joves de vint i pico d'anys a les 11 des dematí d'un 1 de Gener. Molts d'anys a tots i enhorabona per sa festa d'avui vespre...

31 de desembre del 2006

Concert DON'T PUSH

Vull donar ses gràcies a tota sa penya que va venir ahir a Ca'n Lliro, realment va ser un concert de puta mare i hi va haver festa fins tard.
Pes qui no hi éreu, dir-vos que vàrem fer un concertet de dues hores molt guapo, i després mestre Roger 'Es Federer de sa música' va donar un puta recitalot tocant fins a les 5 des dematí. Mentrestant, s'altra penya ballava, fumava, bebia, cantava, xerrava i buitreava . A destacar s'actuació den 'House' Cuadros cantant Creep (i moltes altres...) crossa en mà, i sa den Guiem 'Lliro' darrera (i damunt) sa barra. També s'ha de fer un esment a s'aparició estelar den Company acompanyat des seu tir 'Lida', i des seus col·legues (gran Rocamassissa).
Es cego que duiem en Cuadros, en Nate i jo tornant cap a Son Servera és per recordar, va ser apoteòsic. Excel·lent es concert den Cuadros tirat a sa butaca de darrera des cotxo, amb registre rèmora pur.
Properament s'intentarà pegar una penjadota de ses quatre fotos que varen fer es reporters gràfics.

"Aprofit" per desitjar-vos una bona festa de Cap d'Any i un bon canvi de system.