19 de setembre del 2008

LORD PARERA



Després d'estar 5 minuts de rellotge plorant d'emoció per sa notícia, he decidit fer-la pública a sa cofradia (amb es permís de Maese Parera).

Encara que sembli un fotomontatge propi de sa nostra genial secció Premsa, està extret des suplement des Diario de Mallorca dedicat en es món des trot: Al Trote. Deman per favor a tot cofrare que llegeixi amb tranquilitat s'article sencer, perquè és de pur culte (podeu pitjar damunt i se veurà més gran).

Dia 13 de Desembre són ses eleccions. Xisco saps que si fa falta mos feim es carnet de criador o jockey per aupar-te en es poder.

Es tentacles de sa cofradia no tenen límit!!

FELIZ COMIENZO POST.ESTIUENC

Hola, buenas tardes.
Espero que todos ya estéis en vuestras orbitas, cada cual en su rutina y el que no lo esté, que aproveche. Como hace mil años (alguno menos) que no hago un post aquí va una portadita. Que ja era hora!


Punto y aparte. Voy a aclarar un poco este hecho “inexeplicable”, de porque me he inventado el jueguecito este: ayer por la mañana mientras muchos dormíais, estudiabais, estabais en clase, haciais un combinat a sa plaça, comprabas un cruasán, paseabais por las ramblas, mirabais la UCL, desayunabais nesquik con tostarricas, jugabais al Ispro, yo me he desayunado dos epidurales, ya que estoy un poco fotudet. A lo que voy.. no es que sea un megafriki xD, pero me intentaba distraer de alguna manera, antes y durante de dichos actos. Esto es lo que ha dado de si.. darle vueltas al cap ..un encrucijado. Entre otras cosas tambien le he rezado a la virgen del Pilar, y eso que no soy creyente. El ser humano en según que situaciones es totalmente imprevisible, y llegas a sorprenderte de ti mismo.


Es un encrucijado conmemorativo con algunas de las palabras más dichas dentro y fuera del blog. Las palabras van en vertical.

1.Cardumen (mola la palabra cardumen) de gente que lo forma. Comunitat. Congregación o asociación autorizada de devotos con fines piadosos.

2.Que fas! A on pares? Se pot aplicar sempre que vulguis.

3.Persona que bada moltissim.

4.Sa canya d’aconteixement. Si és de politges sona millor.


5. Si anam a fer uns.. només serà al mes de Juliol o Agost.

6. Paraula mágica formada per incicials de paraules. Si lo haces no conduzcas.

7. Se aplica a qualquier cosa, sujeto, objeto, etc. que sea malo, funesto, nefasto, perjudicial, molesto, penoso, inservible, defectuoso, dañino, viejo, pérfido, dificultoso, estropeado, enredador, envejecido, maligno, peligroso, nocivo, deficiente. “En Rustu fa ...”

8. Perfecte. Maravellos. Jaiden.

9. Lo mas importante en caso de que seas un sujeto 3.(mirar descripción numero 3), es poder levantarte. Millorar sa situació.

Saldrá finalmente la palabra clave en horizontal.

Si creeis que falta algun cuadro o algo.. puede ser, ya que no soy un profesional de estos temas.. si lo fuera, trabajaria para Vacaciones Santillana.

Con amor, desde la más maravillosa isla del globo terráqueo.

Bruno

Text amagat aquí!

Richard Wright

Dilluns passat va morir es ca vell Rick Wright, tecladista i membre fundador de Pink Floyd, a nes 65 anys víctima de cancer.

En Wright mai va cridar massa s’atenció a sa banda, en part eclipsat per en Roger Waters i en Dave Gilmour, però com a compositor va fer aportacions importantíssimes en “Dark Side of the Moon” (va ser es compositor de “Great Gig in the Sky” i “Us and Them”) i cançons com “Shine on You Crazy Diamond”.

En Rick va estar fora de sa banda durant un temps, quan gravaven The Wall es va acabar barallant amb en Waters i va amenaçar de cremar qualsevol gravació feta tret que ell hi fòs. A nes final va decidir anar-se però va ser contractat com “músic extern” durant sa gira de s'àlbum.

Durant “The Final Cut” no va participar de cap manera però a 1987, amb un Pink Floyd sense en Roger Waters, va tornar per a col•laborar en “A Momentary Lapse of Reason” (apareix com a músic convidat per problemes legals).

En “The Division Bell” ja va estar 100% reintegrat a sa banda, va ser co-autor de 5 temes i va participar en sa gira mundial.

Fora de Pink Floyd va tenir diversos projectes solites, es primer en 1978, “Wet Dreams” que ho considerava un total error. En 1984 va fer una banda que es deia Zee, que va tenir un sol disc: “Identity”. En recents anys va participar amb en David Gilmour en una cançó i sa gira des seu últim disc, “On an Island”.

En Richard Wright, a sa foto tot sol, passarà a s’història com s'home que va sobreviure a ses dues morts des grup: sa primera va ser, s’inevitable marxa den Syd Barret, destrossat per una malaltia mental desencadenada per consum de LSD. Barret es va separar de Pink Floyd en 1968 i, encara que va viure fins a juliol de 2006, després des grup va deixar sa música i es va convertir en un ciutadà anònim a nes que, amb una vida estable, li feia poca gràcia que algun fan despistat li recordés sa seva anterior vida d'artista.

Sa segona mort de Pink Floyd va tenir lloc després de s'aparició, en 1979, de The Wall. Durant sa gravació des disc, Wright va ser despedit per en Roger Waters, en aquesta època lider absolut de sa banda. Curiosament, es caràcter flemàtic den Wright el va salvar de sa ruïna: es teclista va continuar com músic de sessió durant sa gravació des disc i sa posterior gira. Com aquesta va ser un desastre econòmic -principalment per culpa de sa megalomanía escènica de Waters, que va arruïnar a sa banda amb una desorbitada producció-, va ser s'únic dels quatre que es va salvar de sa bancarrota.


Personalment, Pink Floyd, ja ho vaig dir a sa meva presentació cavellística, sempre han estat es meus. Em vaig desplaçar a Barcelona devers 1996 per a veure un directasso i mai ho oblidaré. M’han fet disfrutar molt, molt, durant anys. Vagi s'homenatge per en Rick Wright.

PD: Caudi, es teu comment m'ha fet dur Us and them aqui. És seva!!

17 de setembre del 2008

Cicle de cinema argentí a Ca'n Dinsky

Bon vespre cans vells; demà dijous torna es cicle de cinema argentí a sa galeria d'art de Son Servera. Aquesta vegada toca "Martín (Hache)", dirigida a 1997 per Adolfo Aristarain. És una pel·lícula que dona molta importància als diàlegs, a on cada personatge té una manera de fer i dir les coses, així com una perspectiva distinta sobre la vida. A qui no l'hagi vista i pugui passar per Ca'n Dinsky, que no s'ho pensi. Si ja l'heu vista, veniu igualment, encara que sigui a fer una cervessa; meam si aquesta vegada que me'n encarrego jo no compareixerà ni es que ha d'obrir...

Sa pel·lícula començarà a les 22.00, es prega puntualitat...i assistència!

Nota de suicidi de Kurt Cobain



Sa darrera frase, It's better to burn out than (to) fade away, (més val que cremar que apagar-se lentament) està extreta de sa cançó Hey Hey, My My, un clàssic des ca vell Neil Young.

Aquí podeu veure sa carta manuscrita escanejada i, a més, teniu sa traducció completa a s'espanyol, encara que en recoman sa lectura en anglès, que no és massa complicada i segurament reflexi millor es caos que tenia en Kurt a dins es capet.

16 de setembre del 2008

New Wave

Un post que tenia a sa recamara per èpoques d'absència participativa de n'edu (el "turco" mesetario) i jo... reportatge de sa revista dj, manipulació cero, fiabilitat 100. Es un poc parida, tot comença amb sa broma d'una foto i via mails s'acaba generant una cosa així...






Desde sus inicios estos dos jovenes dj's marcaron un estilo propio y contundente. A pesar de ser hijos del epic-techno han sabido abrirse camino entre los mas grandes, llegando a la cúspide, el fin de semana pasado, en el Love Parade donde miles de europeos aclamaron sus nombres cual dioses paganos.
Sin embargo gran parte de este éxito se debe a la imagen y el carácter que desprenden tanto detras de los platos (siempre mano a mano), como por sus excentricidades. Comentan las malas lenguas que a su llegada a Londres exigieron a los responsables del Ministry 25 rusas de entre 16 y 45 años en el camerino, 18 gramos de coca, 1 gramo de heroina y dos botellas de bourbon. Y eso que solo hicieron una sesión.
Johannes lo tiene claro: 'si salí de mi Dinamarca natal fue para vivir sin helarme y poder sentirme como Dios haciendo que la gente se mueva como y cuando yo quiera', por su parte Eddie se ha definido como un triunfador: 'en Colombia me di cuenta que podía triunfar incluso siendo herrero, la musica solo ha sido uno de los caminos posibles'.
Al parecer desde su primer encuentro, en la facultad de ingenieria aereonautica de Berlin, estos dos veinteañeros (ambos nacieron en el 85) han sabido conjugar profesionalidad con escandalos; desde sesiones privadas para Raniero en Mónaco, hasta polémicas declaraciones sobre la legalización de la pederastia o la infamia del islam: 'el islam es una religión de pobres sumisos que estan un poco cabreados con el resto del mundo' (Bild on Sontag feb,2007). Sin embargo ellos han salido siempre ilesos amparados por la contundencia de su éxito y su creciente carisma.
La mayoria de dj's actuales han alabado a estas dos perlas de la música, y se han resentido de las potentes sesiones que han perpetuado, ya que la mezcla del electro y el techno aleman de primera decada, unida a elementos visuales y grandes discursos desde los platos, han hecho que el público europeo vea en Carl Cox a un músico clásico que se manejaba bien con el violín.
De lo que no hay lugar a dudas es que estos dos jovenes escurridizos a la prensa, los focos y a las mentes bienpensantes, son, sin duda alguna los causantes de la próxima 'new wave' del electro europeo.

15 de setembre del 2008

UdVarios especial edition: UdVarios Calvos

Bones a tots! reprenem sa blogoactivitat amb un UdVarios que romp amb sa dinàmica anterior frikisme exagerat i videos d'osties. Avui xerraré d'un des colectius al qual pertany des quals n'hi ha de molt estimats i, com no, de molt odiats, amb tots voltros: una de calvos varis (com no per tofipunts)

1.- Antonio Lobato

Personatge que se dedicava a presentar ses sempre mordòriques noticies esportives de telecinco fins que varen decidir donarli sa missió de alabar, adorar, felar i algún pic comentar tota sa vida den Fernando Alonso. Entre ses perles que se poden publicar sobre akest home hi ha akestes:

a.- se refereix a en Fernando Alonso com a Fernando o com ell el va batiar Magic Alonso
b.- dibuix publicat a Tintáculo sobre sa relació profesional que uneix aquesta inseparable parella
c.- basta que poseu antonio lobato al youtube i no vos aturareu de riure

2.- Mortadelo y Filemón

Brutal duo creat per en Paco Ibañez que varen atracar es ón des comic a milers de nins. No puc dir res que no s'hai dit d'akesta parella, només que tots don són calvos i es seu kiefe també. Només vos deixaré uns enllaços frikis

a.- wikipedia
b.- trailer película




3.- Bruce Willys

Un dels actors més brutals des cinema. Recordat per películes com La Jungla de Cristal, Armagedon o La guerra de Hart. Ha protagonitzat sa majoria de películes amb uns cabells agonitzant per unes deprededores entrades que no l'han perdonat però ja va fer La jungla 4.0 amb una evident alopecia. Xerrant de tot, fa una temporada no sé amb qui xerrava de que La jungla de cristal és un des millors noms per una película que se podien posar, per es qui no ho sapigueu es títol original és Die Hard que és una expressió que segons tenc entés vol dir "que no mor facilment" i s'expressió que li correspondria en castellà seria duro de matar.

Links:

a.- wikipedia bruce willys
b.- trailer La jungla 4.0, qui no l'hagi vista que la vegi per favor
c.- tema central de sa banda sonora d'armagedon, pastelón

Au idò! més calvos a sa pròxima!




Crackovia: AVUI

Després des fracassat experiment de Barçòvia, ses ments pensants de Polònia ho tornen a intentar.
Després de veure sa Promo, promet (ja, ja, ja). Avui vespre s'estrena, després des Té Ena (ja, ja, ja).

Capdepera qdex (o qbex) :P


Visca s'estiu i ses vacances.
A pesar des munt de flashos que varen caure damunt s'escenari en aquests moments que reflexa es video, només m'ha arribat aquesta pel.liculeta filmada amb so mòbil de'n Michele (sí, s'homo de na Rosa de s'Oratge). Sa qualitat és dolenta però mostra es bon ratet que vaig passar a ses Festes de Capdepera.
PD: Mirau-ho bé pq no ho tornaré fer.


Quan va acabar sa berbena capdeperina sa cofradia va partir cap a Cala Rajada. Es veterans tornarem a cases, més d'un sense claus. Au girau un poc es cap si heu de veure aquest video fet amb so mateix mòbil des que em va acompanyar a puesto.

PD: Disculpau resolució video, però no hi ha res mes.
Vaig a preparar s'equip UEFA FANTASY, que això comença demà...
Pensava que seria un passeig militar però vos veig preparats. Ara xerr de sa Lliga Yahoo. EPP.
Salut per tots.

14 de setembre del 2008

Uefa Fantasy Football 2008/2009

Amics i amants des fútbol de més alta competició:

Pràcticament copii es post que vaig fer l'any passat, perquè tots faceu via i vos apunteu a sa genialíssima UEFA Fantasy Football



De què se tracta això? Idò es system és algo semblant a sa mítica Liga Fantástica Marca, però només per equips Champions. Tens un pressupost limitat, has de triar una plantilla de 15 jugadors (11 titulars) amb, com a màxim, dos jugadors de cada equip, i fer punts... Hi ha una classificació general i premis per es més crackots (que, òbviament, no serem noltros) però es tema és que també pots fer lligues privades, i això és lo que he començat a fer...

Sa majoria de voltros ja haureu rebut un mail amb sa invitació per fer un equip. Qui no hagi rebut es mail i vulgui apuntar-s'hi (abans de dia 16!!!) s'ha de registrar aquí i, una vegada creat s'equip (Enllaç de sa pàgina principal de sa lliga AQUÍ), ha d'anar a Ligas i a s'apartat Apuntarse a una liga personal, introduïr es següent codi:

40288-8424


Una vegada apuntats, a esperar fins dia 16 i a mirar quina és sa vostra millor alineació per sa jornada. Com a mostra, vos deix una captura des meu equip. Podeu comprovar que m'he dedicat a fitxar 11 bons i 4 mordors, perquè si no es duros no te basten.



A sa secció Reglas podeu estudiar com va sa mecànica de punts, de canvis, de fitxatges, etc. Es tema fitxatges, per exemple, és que pots realitzar una venda i un fitxatge per cada període entre jornades, i si en fas més lo que fan es descontar-te 2 punts des teu total per cada fitxatge extra. Un altre tema que s'ha de triar bé és es Capità, ja que a qui adjudiquis aquest honor (se pot canviar quan se vulgui) se li doblaran es punts de sa jornada.

Cómo lo llevais fer un soparet a final d'any tipo es 10 darrers paguen es 10 primers??

Res, Cans Vells, apuntauvos, i sort!!!

PD: Cançoneta per ambientar quan faceu ses alineacions...:P