25 de gener del 2008

Que dolent és xumar...

No puc superar sa introducció d'en Bruno... Deu mevet! Així que sense cap altre comentari (no fa falta...) vos deix un parell d'autoderribos:


Borracho's compilation


UDVVV:

Monty Python it´s RepairMan!
El chiste más gracioso del mundo

Daniel Higienico y la Quartet de Baño Band (Saps que ho ets de jove...)

UN DÍA COMO CUALQUIER OTRO

Érase una vez; en un país tropical real.. que iba yo por Plaza de Espanya en una tarde invernal de esas en el que el sol en Barcelona no se ve (por causas que no voy a explicar).. pues iba yo caminando tan campante y cuando de repente por arte de magia (apareció detrás de una marquesina de autobus-TMB) un apuesto ruiseñor montado a galope ( en definitiva: una persona que parecía normal) me dio un papelito propagandistico (dígase también pergamino del tesoro para encontrar algo que nos hará felices), este ponía lo siguiente:
Antes de empezar, garantizo que no he modificado nada, es decir simplemente lo he copiado.


MAESTRO KARANTAI
VIDENTE

SOY VUESTRO ULTIMO RECURSO
Resuelvo todos los problemas de inmediato, con don hereditario desde hace 27 generaciones poseo un poder sorprendente, experiencia, seriedad y rapidez demostrado en todos los ámbitos, impotencia sexual, mal de ojo, para ayudarles en todos sus problemas amorosos, incluso en situaciones desperadas, poseo un gran poder a distancia, que provoca atrae y refuerza, en resumen, todo tipo de artes ocultas, vera a sus enemigos de rodillas, mejorar sus situación social y financiera, desintegro a los demonios de infierno, gracias a mi asombroso, secreto, hombres y mujeres estarán a sus pies, puedo conseguir, que tu pareja sea fiel, y sumisa a tu voluntad, la suerte te sonreirá, pago después de resultado en 3 días 100% GARANTIZADO
LLAMA AHORA

Mov: 627.644.08nueve

Aseguro que no he inventado nada. El tipito ya se podría haber trabajado algún punto y seguido porque te deja sin aire.

...ya no se que decir.
Desde que llamé veo desde lejos, no me duelen los huesos y he dejado de usar la T-10.

22 de gener del 2008

Sant Antoni a Gràcia 2008


Dissabte es el dia. Tots els que no vàrem poder disfrutar de Sant Antoni a Mallorca tenim s'oportunitat de donar-ho tot a Gràcia. Com cada any i com a bons mallorquins serem allà!

Vos deix amb es programa.

Son festes!
_____________________________
NOVETAT

Combat de glosadors:
dijous 24 a les 19:30, Espai Mallorca

Combat de glosador amb els millors de cada poble! Els glosadors seran Pilar Pons i Miquel Ametller (Menorca), i Mateu Xuri i Antònia Piu Piu (Mallorca). Amb la col·laboració de Sa Sargantana.


Qualcú s'anima??


21 de gener del 2008

Concierto de CHESUDAKA

HOLA.
24.01.2008 - CHE*SUDAKA ACUSTIC LIVE!!!!
Ciudad: barcelona
País: España
Sala: ZAC CLUB (diagonal 477)
Precio: 5 euros
Más detalles: ACUSTICO

PARA MÁS INFO: WWW.CHESUDAKA.COM

perla periodística

He trobat akesta perla ara fa una estona per s'sport. De molt recomanable lectura.



El absentismo "injustificado"

Josep González

Leía ayer en un diario que el absentismo laboral es uno de los problemas laborales menos estudiados, sobre todo, el fenómeno de las bajas que se conocen como ‘injustificadas’, aquellas que no son ocasionadas por un accidente laboral o una enfermedad. Afirmaba un experto que la falta de motivación era una de las claves que explicaba este absentismo ‘injustificado’... y, entonces, pensé: ¿a mí qué me recuerda esto de la motivación?

Cuestionado por qué un empleado desmotivado no dejaba la empresa en vez de mantener una relación de bajo nivel, con repetidas ausencias, se apuntaba que puede que el trabajador “esté ‘secuestrado’, es decir, que sepa que en otro sitio no le van a pagar lo mismo”. Y volví a pensar: ¿pero a mí de qué me suena esto?

Seguí leyendo para mi asombro que Suecia, donde disfrutan del ‘Estado del Bienestar’, fuera el país europeo con mayor absentismo laboral. ¿La culpa? Del gobierno, que era demasiado benevolente con sus ciudadanos, protegiéndolos en exceso y originando unas nuevas generaciones que tendían a acomodarse y que quieren el máximo beneficio con el mínimo esfuerzo. ¿Máximo beneficio y mínimo esfuerzo...?

Esto me suena, me dije una vez más, mientras dejaba de lado la lectura y me disponía a meterme en la cama pensando en cumplir con mis obligaciones maritales. Pero no pudo ser. La ‘patrona’, la dueña de la empresa, alegó un malestar repentino y general, algo asintomático, pero que la imposibilitaba para la ‘jornada laboral’. Otra baja injustificada, reflexioné nuevamente, y fue entonces cuando até cabos y caí en la cuenta: absentismo, ausencias, falta de motivación, máximo beneficio, mínimo esfuerzo... ¿Pero dónde demonios estás Ronnie?

El Futbol es asi

LEE: Jornada 6

Bones, bones, bones a tothom!

S'equador de sa LEE s'acosta, i ses posicions a sa taula classificatòria se van perfilant. Després des resultats d'ahir, sembla evident (anàlogament a lo que podem veure a sa LFP) que es títol de sa lliga és cosa de dos. Pitjors coses s'han vist, o més ben dit hasta el rabo todo es toro, però molt han de nedar es dos primers classificats perquè es seus perseguidors els posin en seriosos problemes...
Pel que fa en es partits, sa jornada va començar amb un Gerrets - Àngels den Tomeu, que va deparar una victòria àmplia pes primers (12-4), que se varen saber sobreposar a ses nombroses baixes, i amb es flamant fitxatge d'hivern 'El Vasco' Eguzki i sa cessió temporal den Monxo Pinto Colorado, varen oferir dosis de bon joc i gols a sa parròquia gerrètica.
Es segon partit enfrontava a s'Atlètic Buidadotes i es líder New's Team. Una vegada més, un inconmensurable partit den Pau Company (dos gols i una assistència a Mr. Sion), unit en es rigor defensiu des Buiders (personificat en sa figura den Marco 'Schwensteiger' Llull)i sa nul·la eficàcia ofensiva des News a sa segona part, ocasionaren un final de partit d'autèntic infart, que acabà en unes tables (3-3) amb regust a victòria pes Buiders i que provocà es primers rostres de decepció des fins ara immaculats News... En Pibito Sureda, desaparegut durant tot es partit, va ser fins i tot xiulat, i algunes portades de diaris esportius de renom ja xerren del "ocaso de su carrera"...
Per acabar, Ses Xapetes Taronges varen tirar d'ofici per imposar-se, per un ajustat 4-3, a uns Tramuntana Six que estan pagant sa novatada a sa Lliga, ja que ses errades de concentració i sa relaxació en moments clau estan privant a s'equip de consolidar-se a sa zona alta de sa taula...


Resultats de sa jornada


Classificació de sa jornada


Estrella de sa jornada

Aquesta setmana s'estrella de sa jornada no se pot personalitzar en un sol jugador, ja que foren fins a 4 es jugadors des Gerrets que aconseguiren un hat-trick. De fet, com que només hi havia 4 jugadors de camp (Tomevet, Manti, Eguzki i Marc), es Gerrets se repartiren es gols entre tots, i de manera equitativa. Per tant, s'Estrella de sa jornada 6 són es cracks gerrètics, amb sa inestimable i desinteressada col·laboració den Monx com a porter consolidat de sa cofradia...



Propera jornada

Sa darrera jornada de sa primera volta decidirà moltes coses. Seran es New's capaços d'aguantar sa pressió i proclamar-se campions d'hivern? Aconseguiran es Rodett's aprofitar sa jornada de descans dels Àngels den Tomeu i abandonar es farolillo rojo derrotant uns crescuts Gerrets? Aconseguiran es Tramuntana Six trencar sa seva ratxa de 2 derrotes consecutives doblegant als imprevisibles Buiders? Tot això, i molt més, Diumenge que ve a partir de (esperem) les 4 des capvespre...