8 d’agost del 2008

Inexplicable màgia

Hi ha un ca vell, o ca vellarro, o cussa vella, que mos pugui explicar com punyetes s'ho monta aquest mag per enganar-mos d'aquesta manera?



I aquest altre? Ufff...!

6 d’agost del 2008

Torrarock 08: Some pictures

Aprofit per postear qualcuna que altra fotillo que me va passar mestre Ross de sa festa de s'altre dia a sa platja de Cala Millor. És una llàstima però no surten fotos de Detroit, es pobre Ross va agafar un xungo provocat per sa xumada i s'herba mantekilia i se'n va haver d'anar PT abans d'hora...


Com a mínim tenim un vídeo gravat per sa cussa vella Schultheis, aquí el teniu.






I ara, ses fotos.







JetSet, es grup den Pau Kalada, va encetar sa festeta


Espectacle de fum i llums per ambientar es tema
Vaja dos putes cans vellarros


IB3 interessant-se per sa cofradia, estaria bé fer-se amb es document sonor


Lo den Cuads i en Manti no té nom. Com vos molen!!

A en Manti encara li dura sa cara. QDEX es poc (de quin color tenc ets ulls?)


Sa srta. Cuadros amb una allegada italiana


Sa Timbalada donant-ho megatot. Galis, Pavel, Rosa Oratge...


A altes hores, en Manti se treu es seu monster i m'intenta atacar. Vaig haver de córrer!


Na Cris amb un pose poc ortodoxa, amb en Pau que pareix que li toqui es cabells...

això si que és botar a sa comba...

Fent referència a n'es post de cançons d'estiu... he decidit posarvos es videoclip de RISE UP perque tots es cofrares recordeu lo que era botar a sa comba a s'escoleta... quin temps aquells fent aquestes virgueries amb dos companyeros rodant i sa penya botant... Es un puta system, això si que és botar a sa comba...

Ja tenim cartell


Degut a ses pressions que m'ha ficat es "caudi" ja tenc es cartell d'enguany a punt. Aprofitaré per resumir els 6 punts clau de sa festa:
1. Tema personal:
  • Aqui no ve qui vol. Ha de ser allegado de 1r o 2n ordre o convidat via amfitrió o embaixadors (diversos segons sa zona). Això ho dic perquè es nostro blog ja du casi 120.000 visites, no fos cosa mos trobassim amb un merder de personal i no ho surassim.
2. Tema beure:
  • Jo m'encarregaré de pillar tot es beure, inclós es gel, tassons i tal. Com es darrer any seràn 15 € per persona en concepte de col·laboració amb es beure, no en concepte d'entrada.
3. Tema horaris:
  • Lo seu és posar-s'hi prestet, tipo les 17:00 des capvespre amb els concerts que s'allargarien fins a les 00:00 o la 1:00. Després posariem en marxa es tema dj's fins que hi hagi ganes (l'any passat eren les 7:15 des dematí).
4. Tema musical:
  • Alguns grups han confirmat presència (Pujafasua, Saeth, Alterego, Te Corrs, Dont Push Towards the Stage) i de dj's tenim els mateixos de cada any (dj Cata touchmerecords, dj Llorenç minicasino,...).
5. Tema logístic i alimentari:
  • Sa piscina segueix allà. Duis banyador i tovallola.
  • S'aparcament és es mateix de cada any, sa rampa s'ha refeta i ara no tocam pegar enterra.
  • No tenim banys, i millor si no pixam a sa piscina. Hi ha un corral de cavalls preciós per a poder fer ses necessitats. Com més enfora de sa gent millor.
  • No hi ha menjar. Si qualqu vol dur res, que ho dugui de cases i s'esposi a ser buitreat per dotzenes de persones.
  • Per els grups. Cada músic el seu instrument, hi haurà una bateria, 2 amplis de guitarra i ampli de baix. Es bateria que dugui plats, caixa i pedal de bombo.

6. Tema civisme:

  • Això no és un puta festival. Tirau sa basura a ses paperes i ses llosques també, que me pas dos dies fent net!
  • Tota persona que increpi, pegui, insulti, amenaçi o intenti engatar qualsevol dels animals que hi ha serà automàticament apallissat per un "petit comité" que s'encarregarà de que dit personatge sigui automàticament extraditat i que segons quins siguin els càrrecs imputats, no arribi a judici.
  • No mos feim càrrec de ses ferides sofertes per s'estat etílic de sa gent, ni de sa confusió de sabates ni dels remordiments post-banyes. Cada qual que s'espabili.

Res més per ara, esper confirmacions dels grups que falten i des personal que ve via embaixadors. Mos veim d'aquí una setmaneta.

Xumar, xumaire... XUMADOL, sa solució.

Podia ser un producte de la factoria photoshop des cans vells, però no... existeix!



Quan vaig veure es post, enorme post, de na Marga vaig pensar "demà d'hora aniré a sa farmàcia a fer-me amb una caixa de XUMADOL".

No podia seguir així. Futbet cada dos dies, platja diària, calors insoportables, soparillos, berbenes... Es medicament màgic cavellistic, s'autèntica pedra filosofal (ben anomenada en es post d'ahir).

Aquí és sa solució a n'aquests símptomes i mals.

Idò bé, avui dematí damunt les 10 he anat a sa farmàcia i m'han informat que havia arribat tard, que havien tengut 17 paquets de XUMADOL a sa farmàcia i que els han anat adquirint un jove rera s'altre fins a esgotar ses existències. Joer, cans vellots, no respectau rès.

He demanat quan en tornarien a tenir i m'han dit que avui mateix a les 17 hores, "quan arriba s'agència de Palma".



A les cinc en punt estava allà com un clau per comprar sa meva anhelada caixa de XUMADOL.



Dins sa mateixa farmàcia he obert sa meva caixa i he demanat amb urgència un tassó d'aigo per prendre'm es meu primer sobre.



Eh, es des futbet, preparau-vos! Estic enorme!
XUMADOL!!

Cançons de s'estiu?

Meam com està es tema, voltros que estau més per garitos d'aquest estil. Aquí hi ha un parell de candidates.

Namber güan:



My dream, is to fly, over the rainbow, so high!!

Sa lletra segurament aspiri en es Nobel de Literatura, com marquen es canons de sa cançó de s'estiu. Té numeros, té números...


Namber tú (aquí pos es vídeo, que entra bé):



Ella elle l'à (que no ela ela), de sa ja cussa vella Kate Ryan (sa de Desenchantée...)

Per si no ho sabíeu, és una versió d'una cançó de tipo l'any 1987, cantada per na France Gall [vídeo tipus here], i que resultava ser un homenatge a sa gran Ella Fitzgerald [hit Summertime (amb el tio Armstrong) tipus here]. Per cert, no deixeu de mirar (sí, sí, mirar) sa versió que en va fer sa deesa francesa Alizée sobre l'any 2003 [vídeo tipus here]. Segur que quan ja l'hagueu escoltada aquestes tres vegades ja no tendreu cap dubte de què és una altra de ses fermes candidates a Cançó de s'Estiu 2008.


And namber zrí:



Melodia i veu half-jamaicana (es llinatge des tio és sa capital i tot jojo), sample de cançó mítica (Stand by me), lletra simple (Biuuutiful gueeerls...). Què més voleu?


Ale, aquí es post caspós de sa setmana. Què en trobau? Molaria que sa penya anés posant altres possibles candidates, que jo estic molt desconnectat!!

5 d’agost del 2008

CICLE DE CINE A SA GALERIA

Hola una altra vegada!

Aquest postillo va per aquells a qui encara no he menjat s'o
rella amb lo des cicle de cine a sa Galeria Ca'n Dinsky & Co, que supòs que gran part de sa gent que visita aquest blog més assiduament ja sap de sa seva existència. Per aquell que encara vagi un poc perdut vos convit a visitar es nostro blog, que té una vida aproximada de 5 dies però bé, l'intentarem surar (si pitjau damunt es títol des post hi "pegareu de bec"). Presentacions fetes, vos inform que dijous començam un cicle de cine diga-li "raro", sobretot per ser Son Servera. A més a més, s'ha de dir que es tema des cicle també és un poc extrany: sa locura. Són pelis un poc més independents, d'aquelles que no se poden veure als Multicines Manacor, amb tots els meus respectes. Bueno, es tema és a les 22'30 cada dijous d'agost, teniu temps d'estar a sa platja fins tard i sopar ben a ple. No cobram entrada. Podeu veure es cartell més abaix i si teniu algun dubte visitau es blog de sa galeria i feis qualque comment, que me farà molta il·lusió... i vos contestaré, obviament, jejeje.



Salut!

ES MAJOR CA VELL DE SA HISTÒRIA

Al·lots i al·lotes llegiu i observau amb els ulls ben oberts lo que ara vos mostrarem. Se tracta des ca vell més gran de sa història. S'ha trobat per devers contrades de sa vila enemiga de Son Servera per excel·lència, Sant Llorenç des Cardassar, no obstant s'ha de reconéixer que ha contribuït a donar un dels cans vells més il·lustres de sa cofradia: es senyor Juli. Que precisament divendres passat mos va fer gaudir d'una festa a sa platja ben niki!
Aquí teniu es padrí den Julià amb sa pedra filosofal, també coneguda com es secret de sa joventut absoluta a ses mans...

Magico Gonzalez

Una entrevista a Mágico González, imprescindible para todo los futboleros. Recomiendo revisar el vídeo que colgué en Yutuf de Don Mágico... Si, ese que tiene casi 200.000 visitas (Humildad 0)

De lo mejor de la Historia junto Beckenbauer, Suárez, Best, Rufino Senior y Maradona...

3 d’agost del 2008

Clasicazos, però bons, bons.

Immersos en ple estiu, i entre revetlla i revetlla, un post senzill però ple de bona música per a escoltar a casa. Clasicazos, però bons, bons...



Un poc de Nirvana per a començar



Ara mos farem un poc enrera, The Doors



I per acabar, Guns N'Roses en directe.

P.D.:
Aquesta Cofradia Cavellistica, amb majúscules, sí, ha tengut creativitat, temes i matèries suficients per penjar ni més ni manco que 983 posts.

Crec que ha arribat es moment per afegir a nes títol de cada post es seu nº per tal que no se mos passi per alt es nº 1000, amb so corresponent resum blogístic que pertoca (un recull de lo millor, per exemple,...).

I, com no, es merescut homenatge a nes Caudi, que segurament n'ha penjat més de sa mitat.

Però jo som es darrer que he arribat i no sé com m'he atrevit a fer aquesta suggerència, que no és més que això.

Salut i que poguem arribar a 10.000 posts! :)