1 de maig del 2010

Superpoders

Common people, s'altre dia vaig resoldre un dubte que sempre me sorgia quan mirava a nen tofol fixament, aquest esser i jo som de sa mateixa especie?

despres de clavar-me akest documental tambe me vaig fer sa pregunta, pero no per qüestions físiques, sino psíquiques.

Es docu va sobre gent que te ses mateixes capacitats que noltros, pero algunes (per alguna rao X que duu loca "a nes científics") multiplicades a s'enèssima potència.

Mirau-lo no te desperdici, quedes amb sa boca oberta durant 40 minuts i te sents mongol durant un parell d'hores, weh!












http://www.youtube.com/watch?v=MAwyJA9kvVA (Part 3)

http://www.youtube.com/watch?v=2fRzHrJ9cJ8 (Part 4)

http://www.youtube.com/watch?v=AIN9naiuQDI (part 5)


Atenció especial a nen Kim Peek, que va inspirar sa peli de Rain Man (q no he vist) i q surt per aki...

Vos deix amb un parell de superpoders cofràdics, un tanto surrealistes...

Tòfol: poder de dormir-se a voluntat

Edu: Pot notar fisiològicament es efectes de s'ibuprofeno, "se me ensanchan las venas de la cabeza y se me va el dolor"

Cris
: Poder veure si plou a un nivell infinitessimal, "ara plou, no ho veis, pero plou clarisimament"

Manti
: Pot fer q s'acceleri el temps en el món mentres ell està defecant, es a dir,pareix q està hores en es banyo, pero no!

Canovas: Un poder de los més envejable, se pot recuperar de una potada en 2 centèsimes de segón i seguir amb sa marsha

30 d’abril del 2010

TELECOGRESCA 2010

Estam a una setmana i encara no havia fet post! Mos feim vells...

Aquí la teniu, sa Festa Universitària més gran de s'Estat torna amb més punch que mai, amb un cartell variat com sempre i amb, atenció, canvi d'ubicació: TORNA ES SOT DEL MIGDIA!!

Crec que ja no fa falta que faci llista, se poden comprar entrades fins i tot per Internet, apart des canals habituals (Revolver, Zona Universitària, Bellaterra, UPF...), així que esper que tothom espavili a temps i la pilli, per tots es que no heu estat mai en es Sot vos ho recoman, tota una experiència!

Des cartell, destacar es half-desconeguts Maldita Nerea, que increiblement estan ara mateix en es num. 3 des 40 Principales, així com es nou grup de moda des 'pop català', Amics de les Arts, un vells coneguts de sa Cofradia com Che Sudaka, i es grup que ve del sud i que té dona es toc flamenquillo: El Puchero del Hortelano. A sa banda des 'pim pam pim pam', tres noms consolidadíssims: Alexander Kowalski, Wally López i Mendetz!




Mos veim allà, no?

Champions LEE: Jornada 1

Post exprés sobre s'inici de sa Champions LEE, aquest any un poc descafeinada ja que només hi participen quatre equips. No obstant, serà una competició a vida a mort amb molt de nivell, no obstant la juguen es segon, es tercer, es quart i es cinquè classificats de sa LEE. Sa primera jornada va deparar un megaderbi Gerrets - Buidadotes, amb victòria dels de quasi sempre (5-2), i un partit amb sorpresa, ja que els Àngels den Bartomeu s'imposaren (3-1) en es Güizas.


Resultats de sa jornada



Classificació



Pitxitxi



Propera jornada 

FINAL DE SA LEE

Bones a tots!!


Amb un poc massa de retràs, arriba es post amb tota sa informació referent en es final de sa LEE, que s'ha emportat es New's Team per segona vegada en tres anys, per un marge ajustadíssim davant es FC Gerrets, que han acabat amb es mateixos punts que es líder, però que han cedit es títol gràcies en es goal-average. Es tercer en discòrdia han estat un sempre competitius Güizas, que varen perdre s'opció des títol amb un empatillo contra Racing Taura a ses darreres jornades. Per altra banda, sa 4t plaça ha ocasionat una bella disputa entre s'Atlètic Buidadotes i Àngels den Bartomeu, amb victòria final Buidawave que li ha donat sa plaça. Per abaix, R de Rodett ha fet una més que digna campanya, gràcies en part en es fitxatge den Pepillo, i s'ha col·locat cinquè, mentre que es 'novatos' Racing Taura i Decadència han copat es dos darrers llocs. Cal dir que els únics tres punts de Decadència van ésser aconseguits en un partit d'infaust record per s'institució buider.

En definitiva, lluitadíssima lliga i magnífic comportament de tots els equips, que esperam repeteixin convocatòria l'any que ve.


Classificació final




Pitxitxi


Es primer trofeu PELEE en es màxim golejador de sa temporada regular recau a sa figura den Gines, estrella des campió de Lliga, es New's Team, amb dos gols de diferència amb en Pau Company, es crack buider. Enhorabona a tots per aquesta iniciativa!!



Resultats finals



En breu, post sobre sa Champions LEE, ja començada!!

Visca sa LEE! Visca s'Escola Industrial!

27 d’abril del 2010

La batalla final



Mail necessaríssim per motivar a sa Cofradia i per anar posteant coses que trobem interessants sobre es partit de demà....







I un Bonus Track amb un temazo de Mestre Núñez...

26 d’abril del 2010

Josep Tarradellas on fire



Cofrares, vos inform de que dissabte que ve se celebrarà un dels aconteixements de s'any. Com ja va essent habitual, a mesura que arriba sa calor s'acosta també es moment de partir cap a Mallorca (tema feina no perdona). Aquest any es dia de partida serà dimarts que ve, dia 4 de Maig (a les 15.00 hores comença es meu torn, UG).
Dit això, i tenint en compte que es meu aniversari és dia 9 de Maig, és un plaer convidar-vos a nes fiestón que se celebrarà a nes meu pis dissabte dia 1 de Maig. Serà sa clàssica festa de pis, ni disfrassos ni temàtiques ni res que s'hi assembli (per això ja tenim ses festes de na Lida & Cia. ;-P). Com sempre, jo posaré es pis, sa música, es tassons, ses patatilles, es bimbo amb fográs tallat a triangles, es ganxitos i es gel. Que cadascú dugui lo que xumarà. (exemple: beus wisky, idò dus wisky. Fàcil). Començam tipo les 23, així que veniu sopats.

Au idò, aquí vos deix sa meva direcció (ojo amb es número de porta, abaix tenim un local de dones que fumen. Latinas de cul gros, per si algú està interessat).

Josep Tarradellas, 56, 2-1


Venga, apuntau-vos a sa clàssica llista.


Salut!

P.D: es meu company de pis és Dj, vos deix es link des seu myspace. Això serà lo que sonarà dissabte:

http://www.myspace.com/hal9000dj