29 de març del 2007

Bisolvón Weekend

Davant sa insistència (pesadesa) des Sr. Nate, farem un gran, però que gran, exercici de memòria per intentar recordar ses andances de sa Confraria per Barcelona fa cosa de 3 setmanes, es cap de setmana següent des Batin Weekend.
Com que això de fer resets després d’una nit de trui és molt habitual, mirarem de contar quatre parides sobre sa nit, i que ses imatges xerrin per elles mateixes.

Coincidint amb sa tornada den Cuads després d'una llarga estança per devers l'Argentina, sa Confraria va decidir que un soparillo i unes bones sortidotes NoPodiaFerGaireMal.
Sa cosa va començar es divendres capvespre a sa seu de Lesseps a base de perrear, beure birres i inflar-mos a porros els habitants de sa casa i jo... fins que en Sureda va tenir sa genial idea (i avon eres?) de fer uns xupitos de Bisolvón (sí, sí, es xarop adictiu). Dit i fet, es susodicho, en Delen i es pinero mos clavàrem dues botelles de Bisolvón, fent cas al conegut refrany popular "Chavales!!!!! Beberos medio bote y escuchad Pink Floyd, no os amargueis…pillaros unos porretes, y a disfrutar!!!!!!". En Nato Llull mos va aconsellar sàviament posar s'Ummagumma; així ho vàrem fer i els efectes no varen tardar a deixar-se notar. A en Delen aviat li va venir enorme, en Toni després d'unes potades també, i jo vaig seguir amb es xarop. Es records estan ja bastant diluïts, només record veure uns Quijote i Sancho (per lo vist sortits d'un cartell des Viña) i sobtadament el Quijote se posava a donar volteretes i s'afuava als molins (¿?¿?¿?).

Anem per feina, poc després varen començar a arribar es membres de sa Confraria, provistos de pa i embotits per aturar un tren, se va montar un system de sopar, i a seguir amb ses birres i porros, cantets i pardalades vàries habituals...

i avon eres?
un poc de musiqueta n.p.f.g.m. (especial atenció a ses postures "amanerades" de ses extremitats den Nato i en Palerm...)
4 càntics i 4 cubates per animar sa nit
sector taula
porros, cubates, birres...
baix els efectes des Bisolvón

Acte seguit, unes partides por tiempos cap al metro. Pardalades vàries, per allà dins, i arribada a Liceu. Després d'un parell d'amagos de potar per part meva que varen acabar en no-res enfilàrem es camí de ca l'Agüelo. A mig camí, en Palerm va protagonitzar una vergonyosa escapada cap a cases a traïció. Un cop dins sa caverna, Kalimotxos a matar, cantets vàrios (aaaaagarrotín, agarrotá...).
uns cantes varios
Cànoves i Cuads making friends


Després, excursió cap als Enfants (no record si entremig hi va haver algo remarcable), amb un parell d'aturades per repostar birra. A partir d'aquí es records s'embullen encara més. Compareix un enfiloi de fèmines, no record d'on ni quan...




Enfants, molt d'alcohol, desmadre i cares que ho diuen tot...

aparició estelar d'en Tolo
quina puta xuleria, mestre Kempes
un poc de mamada, n.p.f.g.m.


Després dels Enfants, ja perduda sa noció des temps, només record haver estat hores interminables esperant que qualcú decidís algo per fer. Mentrestant en Manti i jo vàrem fer una escapada al Kentucky ("somos de Cala Bona") a per un parell de cubates més...
Si fins aquí els records eren escassos... a partir d'aquí són nuls. Vàries fugides més por tiempos i a traïció combinades Mallorca-Borrell: Gaspi i Kempes, en primer lloc; Nate i Manti poc després.
Ja només quedaven pes carrers un petit Nucli diga-li Dur, diga-li excessivament alcoholitzat. Unes passades per la Boqueria a firar uns bons xuletons (n.p.f.g.m.) pen Kane, Cuads i Nato... i poc després, ben passades les 8 i..., desbandada col·lectiva per grups: Delen i Toni Sureda directes cap a Lesseps; Cuads i Kane cap a sa cuina a fotrer-se es xuletons; i després de fer un poc es subnormal per allà, Nato i es pinero cap a Lesseps a morir.

Dissabte, un poc més light. Tipo veure es partit a sa seu de Mallorca. Un trist empat Barça-Madrid, segur culpa den Nate, s'únic que va pronosticar un empat a sa porra, i va atreure sa mala sort. Després quatre birres a s'irlandès de per allà davora, es personal nedant, tothom cap a jeure, i es quatre arreplegats que mos vàrem quedar fins altes hores fent es subnormal.

Segurament se queden molts de detalls que estaríen de puta mare, però es meu cap no dóna per més.
Per cert, vaja puta merda, això tarda set (bingo) hores per pujar 4 fotos!!
Bona nit si vos colgau.

extremoduro a noche hache


Subjectes de s'inframón, avui hi ha extremoduro a noche hache i sa meva tv està rompuda així que compareixeré a ca qualcú a sopar i a mirar sa tv. Aquesta gent no acostuma a sortir molt per sa petita pantalla i avui en robe i uoho fan una excepció per xerrar des nou segell discogràfic que han montat. Au, duré pà, segurament serà a mallorca 211, ja que ho tenc més aprop

Tipo professor??

Benvolguts cofrares,

més infomació seria per part meva. Ja que hi ha tant de geògraf, historiador, filòsof,..., pel nostre estimat blog, penjaré aquest mail q m'han enviat q pot interessar a més d'un.

Enga anims fieres, a veure si hi ha qualcun motivat!

300 PLACES DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA EN LES OPOSICIONS D'EDUCACIÓ A CATALUNYA

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya acaba de publicar en la seva pàgina web els detalls de la convocatòria d’enguany d’oposicions als cossos de mestres i d’ensenyaments secundaris. Es tracta de la convocatòria més nombrosa que mai s’ha fet en la història de l’administració educativa de la Generalitat. La convocatòria s’ha obert el 28 de març de 2007, oferint un total de 6.856 places d’oposicions.

300 de les 2366 places de secundària convocades (quasi un 13%) ho són per a l’especialitat de Geografia i Història, de les quals 210 són per aspirants d’ingrés lliure.

+ Info:
http://www.gencat.cat/educacio/conthome/26.03.07_oposicions.htm

28 de març del 2007

Una De Varios

Crec q ha arribat es moment de publicar una altra entrega de Una de Varios. Com que se veu q per fi hi haurà una mica de participació femenina pel blog intentaré donar cabuda a un gran ventall de temes. Avui no ho faré per punts, ho faré per tofipunts, no va paraula a incloure al glossari inventada per sa senyora Quedres.

1.- Joan Antoni Estades

com és possible q akest personatge no hagués sortit encara per es Blog, tot un ca vell mallorkí, vos deix un parell de links:

- usted es francés no?
- q me tomas por un imbécil?
- capítol en 4 parts

- poeta 1
- poeta 2
- poeta 3
- poeta 4


2.- Aportació "Setmanari Musical"

a
kesta part és per demanar a s'editor de sa secció "Setmanari Musical" a veure si fa un article sobre akest grup de culte. Akí vos deix un video i un enllaç de propina.





el mencionado enlace
y otro de regalo...


3.- Una mica d'esport N.P.F.G.M

ja que s'han rebut crítiques , no diré de part de ki, sobre que sempre xerram de futbol, vos deix akí uns links cap a videos sobre grans mites de s'esport en general. Va per tots i totes:

- mallorkí una mica moreno q ca emigrar a EEUU per dedicarse al basket. Sempre recordarem as nostre estimat Miquel Jordà.Llastima q dse decantes cap es Hip-Hop.

- Sobren ses presentacions, grans cans vells a s'open d'australia

- a sa més gran de totes, només ella ho podia conseguir

- ahí estamos, sempre se'l recordarà

- i com no, es millor de tots sense cap dubte, ni sobrevalorat ni histories, va por ti Edu...




4.- System de dois


- marrullerisme entre el Sevilla i Saragossa
- habitual recopilatori de piñazos, ja avís q pot ferir sensibilitats
- akestes no són tan dures
- fa un temps vaig penjar s'enllaç a sa web però com q no s'ha fet cap comentari penjaré uns links akí mateix, pobre ernie...

1.- introducció
2.- Coke Bomb explosion
3.- Ernie's wet dream
4.- Horny morning
5.- Library porno


5.- Remember


Vos enrecordau d'un post des fires d'un tailandes-katanero versionant en Johan Pachelbell? pues he trobat una verssió encara més bestia


Au idò, salut a casi tots...i a casi totes! i avui dedicaré es refrany a totes ses fèmines q s'han keixat de s'enkesta, recordau:
A la mujer y a la mula, por el pico se les va la hermosura!

Primera entrega




Lo prometido es deuda, o com diria en bon mallorquí: cadondell que sóm de beneit! aqui ve sa primera entrega, esbós des poster de sa cofradia. A n'aquest hi ha només els pisos puntals, voldria no hi hagués manifestacios feministes i altres conflictes per no estar a nes poster. Me compromet anar fent personatges tira-tira i fer entregues tipo per fascicles des diferents posters, tipo SES, News, Poblers, Quies, Rodets i altres allegados, i un poster Gerrets Vs Buidadotes amb es camp nou de fons tb pot estar allà! però esperam a haver guanyat sa champions per posar sa copa devora sa plantilla!
S'accepten crítiques però no modificacions, a no ser que dita modificació tengui un suport d'almenys 12 confrares (plasmat en respectius comments)

Una de parecidos...

Fent honor a sa nostra secció (per cert una mica oblidada) vos deix uns vídeos de parecidos razoables. Alguns ja són clàssics, d'altres són curiosos..Au idó, va per sa nostra secció....


Un poc d'humor

Bones Cofradia. En sa meva línea de vídeos còmic, he trobat una perla de "sabiesa" espanyola que no té desperdici. És un seguit de preguntes de diferents programes que va fer APM. Bueno, no dic més. Au idoooooooooooo.

27 de març del 2007

SEGONA PROPOSTA D'ENQUESTA DE SA SETMANA

En vista des poc coneixement sobre qui posa a to al sector femení aquí tenim unes quantes propostes:
CLÀSSICS
- Patrick Swayze, no sabem com s'escriu bé però si ho fa tot tan bé com ballar...
- Richard Gere, s'homo que va despertar els nostros primers instints sexuals
- Kevin Costner, otro que tal amb el guardaespaldas
- Bon Jovi, gran mite sexual juvenil
- Johnny Depp, jo també vull un pirata
- Ben Affleck
- Tom Cruise, Matt Damon, DiCaprio como no
ESPAÑOLS
-Alberto Sanjuan, ja me agradaria trobar-lo a s'altre part de llit
- Santi Millàn, qui tengués un amor idiota així
- Cayetano Rivera, està bo i per omplir
- Hugo Silva
- Jesús Vázquez, què vos pensau que alguna d'aquestes no és lesbiana?
- Eduardo Noriega
- Miguel Bosé, tot un ca vell
SUDAMERICANS
- Diego Luna
- Gael García Bernal
- Juan Diego Botto
- Leonardo Sbaraglia
MITES
- Kurt Cobain
- Chico Martini
- Dr. House
- Denzel Washington
- Robbie Williams
FUTBOLISTES
- Cesc Fàbregues
- David Beckham
- Gio
- Fredric Ljungberg, alias "calzoncilloman"
LOCALS
- Schuster, cap indiscutible de sa llista
- Dj aleman de s'Oratge
- Reto Van Van
- Miquel Van Van
- Pep Platel
- Tomeu Matgí
- L'amo de sa Bruschetta
- Joan Adrover alias Xino

Ja tocaua...

No sé si ho haveu vist, però he afegit es fotolog de ses Ses a sa llista de links. Se veu que sa creadora és na Xisca Domenge, però darrerament una de ses impulsores és madò Xineta. Quan he vist sa darrera entrada no m'he pogut resistir, ja tocaua que sa Cofradia vegés algo important. És a dir, ja era hora de que aquest hite des fotomontatgisme trepitgés ses planes des Blog des Cans Vells. Amb tots voltros, sa família reial de sa Cofradia.

En defensa de TV3!

Cofrares no ho podem permetre!
No sé per voltros, però per mi TV3/K33 és el millor canal que hi ha a nivell estatal entre tanta basofia de televisió. A més és una de les poques cadenes que només emet en català.
Vos deix es link per qui trobi que val la pena fer un petit gest per intentar evitar el tancament de les emissions al País Valencià i a les Illes.
Ja comença a ser un poc indignant tanta campanya des des PP contra tot lo q no sigui estrictament considerat "espanyol"

On és na Natalia?




i que m'hen deis d'això?. Caudillo, molt bona s'enquesta, però despres de la senyora Monica Bellucci, sa meva diva és aquesta

26 de març del 2007

UN POC DE GEOGRAFIA...NPFGM

Faig aquest post més que res dedicat pels cofrares geògrafs des blog (léase Monx i Fire) i altres possibles geògrafs (o no) que visitin es blog i puguin estar interessats pes tema.

Es tracta d'un article publicat a La Vanguardia titulat:Faltan nuevos geógrafos

Per cert, acab de trobar dues coses interessants:
1) pàgina web d'un gran geògraf mallorquí: Climent Picornell (recoman que hi pegueu un cop d'ull, hi ha articles molt systems sobre coses ben nostres i familiars)
2) el blog d'un friki geògraf

Llarga vida a sa geografia!

PD (un poc de canal verde - va per tu manti): Pide a los candidatos a las elecciones de tu Comunidad que su partido se sume a la necesaria [R]evolución Renovable

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

un dilluns més (no, no és un dilluns més, és un dilluns de canvi d'hora...) public es resultats de s'enquesta anterior. Una enquesta amb molta participació sa darrera; fins a 57 ordenadors varen ser utilitzats per votar. També amb una mica de suspens de cara en es vencedor final, ja que sa primera posició ha estat ajustada. Finalment, es whisky (30%) s'ha imposat com sa beguda oficial de sa cofradia, front a sa ferma oposició des vodka (25%). S'ha pogut veure com aquestes són ses begudes majoritàries de sa cofradia, ja que sa tercera beguda més popular és sa cervessa amb un trist 11% de recolzament. A destacar també, sens dubte, es fins a cinc vots que han optat per perpetrar una trègua indefinida (9%). Esperem que tots aquests votants se recuperin el més abans millor i optin per restablir un nivell etílic òptim...

Salut a tots es borratxos!

25 de març del 2007

una de curta

perdonau q publiki tantes coses pero no m'he pogut resistir...Una de parecidos:

- subjecte 1

- subjecte 2

q en trobau?