3 de novembre del 2010

LEE: Jornada 3

Bon dimecres a tothom,

Torna a tocar Post Leeguero, amb ses notícies sobre es partits des passat Diumenge, que només varen poder ser dos, degut a sa partida PT de molts integrants dels diferents equips a causa des Pont de Tots Sants. Es primer partit va ser un disputadíssim Racing Taura - Decadència FC, que se va decantar des costat 'oranje' per un ajustadíssim 2 a 1, cosa que atorgà es primers tres punts al Racing. Es segon (i últim) partit des dia enfrontà es FC Gerrets amb uns mermats Fausto Mamani Team, que hauran de millorar ses seves prestacions defensives si no volen veure's àmpliament derrotats per sa majoria dels equips de sa LEE. Es resultat final va ser un contundent 18 a 0. Per altra banda, els Portals Kids varen avisar que no podien jugar Diumenge a les 13 hores, amb la qual cosa es resultat queda com a 3-0 a favor d'Spartak Moreyov, que se col·loquen líders.


Resultats de sa jornada



Classificació



Pitxitxi



Propera jornada

2 de novembre del 2010

RCD Mallorca castigat

El RCD Mallorca ha duit mala sort, per partida doble.

Va fer una darrera campanya 09/10 sensacional, de sa ma den Manzano i només un gol d'un sevillista desconegut, Rodri, minut 93, a un partit que el Mallorca no jugava, l'ha privat de ser a sa UEFA CHAMPIONS LEAGUE.

Però s'infortuni no havia acabat. Classificats amb molt de mèrit per jugar sa UEFA EUROPA LEAGUE, en Blatter, Platini i cia. decidiren que el privaven de jugar aquesta competició per estar en concurs.


El Mallorca s'ho havia guanyat justament dins es terreny de joc i s'UEFA el castiga per:


1) Deutes. Impossible. Tots tenen deutes. Tots. El Vila-real, que agafa sa plaça del Mallorca, deu 250 milions d'euros (cinc vegades més que el Mallorca).


2) Estar en concurs
. Si és així, que ho és, dic que és vergonyós, que un club que intenta sanejar ses seves comptes, acollint-se a sa llei, sigui castigat.

És de locos.




És just això?

Debat a la palestra.



I mirau quina campanya tornam fer. És 7è classificat.

Visca el Mallorca!!!