13 de juny del 2008

Radiohead, ahir, i Coldplay Dimarts

En Xavi i en Tommy varen poder gaudir ahir (Artur, tu tb?) des concertarro de RadiUGead en es Fòrum. Aquí abaix en podeu veure ses cançons que tocaren, lo que se coneix com a setlist. Com veis, ni Creep, ni Karma Police, ni No surprises, ni High and Dry, ni Nice Dream... Només Paranoid Android com a hitarro, i maybe Lucky, Airbag i Planet Telex com a hitillos. Aquesta gent és així, o lo tomas o lo dejas. Igualment, he de dir que es darrer disc m'encanta així que no problem de cara en es Werchter...


15 step
Bodysnatchers
All I Need
Airbag
Nude
Pyramid Song
Arpeggi
The National Anthem
Faust Arp
Videotape
The Gloaming
Optimistic
There There
Lucky
Reckoner
Everything In Its Right Place
Jigsaw Falling Into Place

Encore 1:
House Of Cards
Paranoid Android
Bangers & Mash
The Bends
Idioteque

Encore 2:
You And Whose Army
Planet telex


Aquí teniu sa darrera cançó des concert d'ahir. Realment te poses a escoltar-les una per una i flipes. Són uns putes genis i punt.



Xerrant de tot, a en Nate i a en Xavi els hi ha tocat es sorteig per anar a veure es concert gratuït de Dimarts que ve de Coldplay (avonereu!) i, de moment, ells dos i jo (gràcies Banyo!) estarem entres ses afortunades 1.700 persones que ho donaran megatot a s'Espacio Movistar. Se comenta que si ets de Movistar pots enviar un SMS a no se quin número a partir de les 00:00 de cada dia i es X primers guanyen una entrada, també... Meam si qualcú té potra i s'apunta! Esper que tots vos hagueu ja baixat es disc nou (Viva la Vida! or Death and all his friends). Jo de moment vos deix un des hits (per jo gairebé tots ho són) des disc, Lost! (si pitjau damunt na Kate en podreu sentir sa versió acústica)



Per cert (i ja per acabar) noticion half-estrany: atenció a ses darreres incorporacions en es Summercase '08. Facto Delafe y las Flores Azules, Mishima, Antònia Font (!?!) i (encara no m'ho puc creure) ELS PETS!!! Subvencions de sa Generalitat avonereu...

Acabarem es post amb una cançoneta d'Els Pets, s'ho mereixen (tot! i mes!) després d'aquest fitxatjot... (OJO! què a mi sempre m'han agradat!)



Avís: sa cançó és anterior a Wake me up when September ends... :P

12 de juny del 2008

Una mica més


Dues noticies que tenen a veure amb tota sa moguda d'akests dies, una mica tostón però per qui li interessi pot estar bé:

- Pillaje empresarial

- increment de preus

- Per es qui no vegi sa crisi allà on mos trobam, una mica de teoria per es frikis

11 de juny del 2008

Un poc de tot

Bones cofrares. Seguint amb sa meva línia de publicar anuncis i historietes vàries, avui vos deixaré amb dos anuncis que vaig veure por los mundos

Lacoste

Aprofitant es tirón des tenis i des Roland Garros, aprofit per penjar un anunci de sa mitiquèrrima marca des cocodril amb sa boca oberta. Aprofitant es seus 75 anys d'existència i per presentar sa seva nova línea de robar, han tirat de noves tecnologies i mos han deleitat amb aquets vídeo




Es senyor Cesc

Aprofitant també es tirón de sa jove estrella de l'Arsenal, Nike ha fet un spot a nes que es queden amb es català, fent-lo creure que té poders. No té subtítols, però no es gaire dificil d'entendre.



Dues notícies que destacar

1 - Es petroli s'acosta a es 140$ (136,25 avui dematí) lo que suposa un augment de preu d'un 1000% respecte a fa una dècada

2 - Avui a un des piketes s'han carregat a un homenet que feia vaga. Un fet lamentable, d'igual manera que em sembla lamentable es comportament des consumidors que s'han mobilitzat cap a ses botigues com si fos sa fi del món

I amb això acab. Desde el curro con amor, Rufire

10 de juny del 2008

The Wheelman: un GTA a Barcelona...

Un nuevo videojuego permite matar a policías e ir a 200 km/hora por la Diagonal

'The Wheelman', que sale a la venta en otoño, destroza Barcelona y se salta todas sus normas


Nada detiene a Vin Diesel. Ni la reforma del código penal ni la obligación de circular a menos de 80 km/h en los accesos a Barcelona desde el área metropolitana. El forzudo actor norteamericano la arma en la capital catalana.
Montado en un deportivo o en una moto, se lía a mamporrazos en plena plaça Catalunya, mata policías, esquiva fuego cruzado en tiroteos en el barrio gótico y es perseguido en la Diagonal por los agentes de la autoridad. No se trata de la última entrega de XXX, sino de un videojuego que, por primera vez, toma las calles de la Ciudad Condal como plató virtual. En este sentido, Barcelona coge el testigo de Nueva York (GTA IV y Trae Crime) y de Londres (The Getaway).






Un tiroteo ante El Corte Inglés de plaça Catalunya



The Wheelman, título original del juego que estará en las tiendas españolas a partir de otoño, sitúa la acción a través de intensos combates en vehículos.
Y no es para menos. En frente de El Corte Inglés de plaça Catalunya, junto al quisco, un policía muere acribillado a balazos bajo la atenta mirada de nuestro héroe que no hace nada para evitarlo.
Las misiones, sólo al alcance de expertos conductores, transcurren también en el Port Vell, en El Maremagnum, en Glòries, en Las Arenas y en las fuentes de Montjuïc (plaça Espanya), en la plaça Reial y hasta en la parte trasera de la Catedral.


Una lucha de coches en pleno centro de Barcelona




Esta es la misión que le trae a Vin Diesel a Barcelona, un hombre perseguido por la mafia de Chicago y con un pasado oscuro en la capital catalana. Como policía infiltrado entre la chusma barcelonesa, deberá enfrentarse a las distintas bandas, que tienen tomada la ciudad, para poder realizar un arriesgado atraco. Para estas localizaciones, los técnicos de Midway Newcastle tomaron miles de fotos de la ciudad y grabaron vídeos desde las ventanillas de los coches para hacer las persecuciones lo más verosímiles posibles. Pero se les pasó por alto varios detalles.


Un choque de vehículos en Les Glòries



Los creadores de Midway Newcastle se han olvidado de los Mossos. Como si desconocieran la realidad policial de Barcelona, en el juego los únicos que persiguen a los malos son los policías nacionales. Aunque todo tiene su explicación. El trabajo de documentación y creación del juego es anterior al despliegue de la policía catalana en Barcelona (noviembre de 2005). Y como dicen fuentes de la policía autonómica, ni pueden entrar en lo que elabora una empresa privada, ni, por supuesto, cabe solicitar una rectificación.




El protagonista del videojuego ante el Palau Nacional de Montjuïc


Font: La Vanguardia (via ClickerPau)


Imatges des "Cómo se hizo" (espectaculars...)




I aquí, es trailer... (Eixample, Ciutat Vella, Plaça Reial, Port Vell...)

APM: The Ultimate Remix



Personatges...



...i frases mítiques.

INCREÍBLEMENT MÍTICS

9 de juny del 2008

R&P'08

Benvolguts/des Cans i Cusses:

Un any més, amb s'arribada de s'estiu, s'acosta es temps de verbenes i revetles, que tots/es esperam tan ansiosament.
I quina millor manera de començar-les -qualcuns recent aterrats a s'illa- que amb ses Festes d'Estiu de Pina i es ja clàssic i insubstituïble (ni verchers, ni polles...)

Rock'n Pina '08

i sa ja tradicional actuació de Karronya, invasions d'escenari, setentots a lo grande, etc...

Així que aquí vos vaig deixant es cartell d'enguany...


...s'espera sa presència des màxims cofrares i allegados al mateix lloc i hora de sempre.

Divendres, 4 de juliol

No s'accepten baixes, a no ser per causa major, és a dir, mort repentina... ni exàmens, ni feines, ni verchers, ni altres gallinades.

Per a més informació, aquí (si qualque dia se consegueix que aquesta pàgina funcioni com Déu mana)