24 de març del 2011

LEE: Jornada 17

Bones a tothom,

Una setmana més vos faig un resum de lo que va donar de sí sa passada jornada de sa LEE, jornada històrica ja que per primera vegada en es 2011 vàrem poder gaudir des cinc partits programats!!

Es dia començà amb sa victòria de Mandandanga FC davant Ràcing Taura (8-3), que serveix en es primers per seguir lluitant per sa quarta plaça final, i posa en perill sa setena plaça pes Taures. Tot seguit va tenir lloc un altre duel desigual, entre uns poderosos Portals Kids (ja duen 121 gols) i uns superats R de Rodett, amb un resultat final (11-6) que permet als surferos seguir somiant amb sa quarta plaça. Seguidament tengué lloc un gran partit entre Spartak Moreyov i FC Gerrets. Es líders tenien sa baixa de sa seva estrella però se saberen sobreposar a un primer temps igualat (1-2 gerri) i, de sa mà d'un gran Jami, s'alçaren amb sa victòria (3-8). A les 18:00 hi havia es duel de colistes, que va caure de part de Fausto Mamani Team (6-4), que està fent un final de temporada excels i ha relegat a sa darrera plaça a Decadència FC. I, finalment, es partit estrella de sa jornada deparà un duel desigual entre es Güizas i es The New's Buidadotes, que tot i aconseguir estar un temps empatats a 1, varen haver de cedir davant s'empenta guixaine (4-1) i diuen adéu a ses seves encara remotes opcions de títol.


Resultats de sa jornada




Classificació




Pitxitxi




Propera jornada

Ojo a tot cofrare! Diumenge al·les sat toca SuperDerbi en es Coliseum Industrial! Conminam a tot desocupat a que passi a gaudir d'aquest espectacle que serà, sense dubte, aquest partidàs. Podran es Gipsy Celtics trencar sa triomfal ratxa des Gerrys? Suraran es negrescs sa baixa des seu jugador franquícia? Podrà en Tofito contenir sa ràbia acumulada o la tornarà a expulsar qual monstre Boo?

22 de març del 2011

OFM PRIMAVERA 2011

Au idò joves!!

Després de sofrir tot tipo de pressions per començar ja sa lliga OFM, faig es post de rigor per començar a posar es motors en marxa de s'assunto. Per impossible que pareixi, mestre Tekosou va campionar a sa darrera Lliga OFM, i serà ell qui triarà es primer. Seguim sense tenir massa clar quina lliga jugam, jo des d'aquí faig sa meva proposta: BUNDESLIGA. S'únic problema és que té només 18 equips, però jo crec que expulsant mestre Silvinyo i mestre Notempinhus ja feim. Així que na, anau diguent en es comments que trobau de sa Lliga a jugar, i si hi ha quòrum, Tekoso go ahead.

Vos deix es Link per mirar es diferents equips de sa Bundesliga: DIT

Aquí sa classificació de Managers:



Aquí sa classificació de sa Lliga (Nate campiolon):


Sa taula d'Scorers: