5 d’abril del 2007

La inteligència dels "neonazis"

Aquest video l'he trobat per racocatala.com. Es tracta d'un reportatge de tv3 on entrevisten a un parell de energumens que se fan dir nazis. En fi.. es una prova més de lo ultrabeneits que son aquesta basura i de sa llàstima i rabi que poden arribar a fer .

2 d’abril del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

encara que s'activitat bloggeràcea hagi caigut P.T. a causa des dies de relax que esta gaudint sa cofradia, vos pos es resultats de s'enquesta més polèmica (fins aquests dies) de sa història de sa pàgina. Sa senyora Scarlett Johansson (27%) ha estat finalment sa triomfadora de s'enquesta, imposant-se en dura batalla a sa deesa Monica Belucci (16%), que al final s'ha quedat enrera. Sa tercera des rànking ha esta n'Angelina Jolie (13%), mentre que sa resta d'aspirants s'han quedat molt enrera en sa lluita per sa victòria.

Acabam amb homos, perquè no hi hagi queixes.

Ses integrants femenines de sa cofradia han optat pen Brad Pitt (44%) com a vencedor de sa minienquesta.


PD: Com heu vist, s'ha eliminat sa secció Uabeubist de sa setmana per problemes de copyright, i s'ha inaugurat sa secció Guanyador de sa setmana, on hi haurà (sempre que se pugui) una foto des guanyador de s'enquesta i un vídeo associat que hi tengui relació . Sa primera entrega pinta bé.