6 de juliol del 2007

Una mica de crítica

Bones a nes pocs cofrares que encara miren es blog. Aquest missatge va per aquells que estan tan avorrits per Mordorland que lis pega per anar a nes cine. Aquest post intentarà ser una mica orientatiu per sa penya que vulgui anar a nes cine o que, a nes seu defecte, baixi pelis d'internet. Com tots sabeu soc un "friki" a n'això de ses pelis i solc veure'n de tipus ciencia-ficció. Ses pelis que comentaré són: 28 semanas después i Transformers.

28 Semanas después

Per sa gent que no ho sapiga, aquesta peli és una "secuela" de sa producció anglesa independent "28 dias después". Aquesta va d'un virus que s'estèn per Anglaterra (encara que només sembla afectar a Londres) que lo que que fa es tornar a sa penya com a canibals que es carreguen tot lo que pillen i més. Pos bé, aquesta segona part, transcorre 28 setmanes després de s'aparició des virus i se suposa que ja està controlat ja que sa penya contagiada està morta "de gana", literalment. Però, com era obvi, es virus torna i hi ha un nou atac contra sa penya que estava tornant a Londres.
Sa peli no està mal resolta, inclús crec que fa més "por" que sa primera però ha perdut es factor sorpresa que tenia s'anterior. De totes maneres, amb s'hora i mitja que dura, hi ha un ritme bastant alt tant d'acció com d'angustia.

Lo millor: sa recreació d'un Londres destrossat i buit i ses continues escapades tant de bitxos com de s'exercit.

Lo pitjor: final obert que dona peu a una tercera entrega que ja se farà una mica pesada.

Transformers

Possiblement sigui es taquillazo de sa temporada. Amb Michael Bay com a director (Armaggedon, Dos policias rebeldes, La isla...) i una producció des senyor Steven Spielberg (molta pasta) es "frikies" com jo l'aniran a veure seguríssim. Es tema ja el coneixeu tots: una panda de robots que sa peguen a balquena a sa Terra per aconseguir un objecte que es diu "la chispa vital" que és d'origen desconegut i que crea vida (com aquests mateixos robots). Entre explosions i destrucció, una parella de joves (es tio serà es que interpretarà al fill de Indiana Jones 4 i sa tia una "DIOSA)" es veuen ficats de per mig. Sa meva opinió és que és una peli per veure a n'es cine (si agraden els efectes especials) perque aprofita tots els elements (pantalla i so) o per veure a ca teva amb una pantalla de 1000 polsades i un super sistema de so. Si no agraden ses explosions i s'acció, absteniu-vos de veure-la.

Lo pitjor: ha estat una mica decebedora sa lluita entre es dos jefazos, Optimus Prime i Megatrón

Lo millor: els efectes especials, s'espectacularitat des robots (increible sa gesticulació de ses cares) i sa protagonista de 21 anys, Megan Fox (mirau aquest link i veureu http://www.meganfoxy.com/gallery/fhm/images/megan-fox-fhm-4.jpg

Aun ido, desde el curro con amor, Rufire

5 de juliol del 2007

PARIPÉ DE CÈRVOL

CONDUCTA SOSPITOSA

Un cérvol trastornat condueix la policia a una plantació de marihuana al nord d'Itàlia

Un cérvol busca una pastura en un bosc del Brasil. Foto:  AP / DARIO LOPEZ-MILLS
Un cérvol busca una pastura en un bosc del Brasil.
UPI
TRENTO

Un cérvol "inusualment juganer" ha conduït la policia italiana a una plantació de marihuana al nord d'Itàlia. Segons ha informat l'agència de notícies italiana ANSA, a conseqüència de la troballa, un estudiant universitari i un treballador, d'uns 20 anys, han estat detinguts per plantar aquests estupefaents a dalt d'una muntanya del nord del país.

No obstant, la defensa ha informat que els dos joves poden quedar en llibertat sense càrrecs, perquè l'animal s'ha menjat la majoria de les proves.

Tot va començar quan uns guàrdies forestals de la zona van descobrir el cérvol i es van preguntar com era que aquest animal, que normalment està reclòs durant les hores de sol i surt a la nit, rondava pel lloc durant el dia.

A més, els forestals van ser informats per veïns de la zona que el cérvol, un animal normalment tímid i tranquil, es comportava d'una manera "inusualment juganera" i fins i tot feia "grans salts per la muntanya".

Quan els guàrdies van visitar la part alta de la muntanya, van descobrir la plantació pràcticament destrossada.



Un post ràpid és sa neta.

S'està comentant fer es post des viatge de Madrid de principis de juny durant aquest llarg i mordòric mes de juliol.

Sentve des "les deux alpes"


Benvolguts cofrares, em plau fer un postillo "tipo light" sobre el paripé que estic realitzant pels alps. En vistes que el blog està en fase terminal, em plau contribuïr al seu desenvolupament mitjançant aquesta cronica 100% prescindible.
"Les deux alpes" vindria ser el nom del "poble" on estem allotjats. Aquest poble es una especie de pantòmima 100% encarada al món de l'snow, skate, patins, bicis i molts altres sistemes extrems d'esport.
La fauna que compon el poblat és bastant homogènia pel que fa el vestir i mixte pel que refereix a la seva procedència. Italians, espanyols, andorrans, francesos i catalans són per ara les ètnies més freqüents. El factor estètic està a l'ordre del dia, sistems de gorres a lo latin king's, samarretes de michael jordan o de la NBA en general, gorros, ulleres de sol ultrafrikis,...en definitiva una puta tribu urbana que em ve enorme.



¿tema femelles como lo llevamos? pues mal. Em dòna la sensació que si no saps fer ollies, grindades o tricks (iavoneres) no tens absolutament res a pelar. Jo, que fins fa dos dies no havia agafat un telesilla tenia tots els números per ser el gerret number one de la zona.
Per sort l'impressionant paisatge fa que tota aquesta pantòmima quedi en segon pla. Les muntanyes són increïblement altes, escarpades, verticals, nevades!!, sistemes de glaçeres perpètues esquitxen el paisatge provocant que la mirada se t'hi perdi en un festival de plaer. Molt espectacular. Per que us feu una idea, ahir vam temptar la nostra sort intentant travessar el "coll du galibier" (tipo 2610 metres) on tb hi passa el tour de frança. Doncs a mesura que pujavem, va començar a nevar convertintse la diversió en desesperació a l'observar que l'estreta carretera s'anava cobrint de neu de manera que resultava impossible continuar... allò era MORDOR, el nanu i jo empenyent el cotxe sobre una capa de glaç i en màniga curta a -2º. Vem veure la mort. Per sort ho vem surar i vam trobar un tunelillo bastant patetec per on vam anar a parar a l'altra banda de la muntanya per poderla baixar. I tot això un 3 de juliol.
En definitiva un puesto nikel a pesar de la presència de moltes víctimes de l'estètica i perquè no dir-ho pijos de merda. Salut cofrares!

Sr. Sentve, Cansvells.com, "les deux alpes".

4 de juliol del 2007

...gaire mal...

Aprofit es final des dia laboral per fer un postet light, que esper que agradi en es nucli crític de sa cofradia representat per mestre Fires, Nate, Kempes i Penya (from Lausanne...). Als altres, entrenau es saque.

Avui he tengut reunió. Hi ha jefes que no tenen miraments, i te les claven a les 15:00, quan s'organisme està en periode de relaxació total i on qualsevol despiste és motiu de becaina assegurada. És dur aguantar, i més dur si saps que sa càmara de sa vídeoconferència amb Madrid t'apunta directament a sa cara. No sé si a voltros vos ha passat mai, però després de veure aquest vídeo, me qued més tranquil, sé que és impossible superar tal UREÑAZO.



Després d'aquest moment de reflexió, canviaré radicalment de qüestió i penjaré una curiositat solo apta para cofrares en forma de vídeo, trobada gràcies a s'ull avispat de mestre Neta. Es vídeo és un troç des programa Sé lo que hicisteis la última semana, un des millors de sa parrilla televisiva per sa intel·ligència de ses seves conyes (tant de n'Ángel Martín com de sa resta de presentadors) i pes nivell estètic de ses dues dones que hi surten: Patricia Conde i Pilar Rubio.
Res, a lo que anam, podeu mirar tot es vídeo perquè hi ha bons moments, però es momentazo que volia ressenyar el trobareu en es minut 8:22 (1:53 si es rellotge va per enrera). Com veis, ses connexions de sa cofradia no tenen límits...



Acab amb un jeroglífic, només apte per ses ments més brillants de sa cofradia.

3 de juliol del 2007

HIMNE GENERACIONAL

The Slackers - Old Dog:


I'm just an old dog,
laid to rest here in my bed.
Licking my wounds,
master's shot me in the head.

If I could have one more time (3x)

To howl at the moon,
chase bitches in heat,
have the world at my feet,
I would do anything
La La La... La La La...

All night long,
I drink whisky from dish.
I think of yesterdays
and hope, cry and wish.

I wish my master had the heart
not to shoot his old dog,
but I have no teeth left
and I'm pink, just like a hog.

If I could have one more time (3x)

To howl at the moon,
chase bitches in heat,
have the world at my feet,
I would do anything
La La La... La La La...

As I lay me down,
sleep fills my eyes.
I hear my master pull his gun,
then he shoots me twice.

As I fade to black,
I think about my youth,
days when I was strong
and the world was new.

If I could have one more time (3x)

To howl at the moon,
chase bitches in heat,
have the world at my feet,
I would do anything
La La La... La La La...

I'm just an old dog...


***


Traducció:
Els Vagos - Ca Vell

Només som un ca vell,
tirat aquí a nes llit
me faig netes ses ferides
que m'ha fet es puta jefe
Només som un ca vell,
tirat aquí a nes llit
me faig netes ses ferides
que m'ha fet es puta jefe

Si pogués viure un pic més
Si pogués viure un pic més
Si pogués viure un pic més
Per udolar a sa lluna,
encalçar ses cusses que van fortes,
tenir es món a nes meus peus,
faria qualsevol cosa

La La La La La La La La

Mentre estic aquí que me morc,
Beg whisky des plat
Pens en els dies passats
i tenc esperança, i crid, i desitg
Desitg que es meu jefe tengués cor
i que no tirés es seu ca vell
però ja no me queda cap pèl
i estic rosa com un porcell

Si pogués viure un pic més
Si pogués viure un pic més
Si pogués viure un pic més
Per udolar a sa lluna,
encalçar ses cusses que van fortes,

tenir es món a nes meus peus,
faria qualsevol cosa

La La La La La La La La

Mentre estic aquí que me morc,
tenc una sonada
Sent a nes jefe que pilla sa pistola
i me pega dos trons
Mentre tot se torna negre
pens en sa joventut
quan era més jove
i el món sencer era nou.

Si pogués viure un pic més
Si pogués viure un pic més
Si pogués viure un pic més
Per udolar a sa lluna,
encalçar ses cusses que van fortes,

tenir es món a nes meus peus,
faria qualsevol cosa

La La La La La La La La

Fotillas

Avui he mirat es mòbil i tenia quatre fotillas que he pensat que npfgm en es nostre blog, sobretot ara que hi ha poc moviment..

1a) Mestre Kempes posant sota una frase q definiria 100% el seu estil de vida. Va ser fa un parell de mesos quan ens vàrem passetjar pes poble rival de santvi, Molins de Rei, gran dia si senyor!

A Molins vàrem veure tocar a nen Cesk Freixes, un al·lot que va començar geografia a la UB i q en Fire coneix molt bé i que darrerament pareix q va llançat cap a l'èxit dins el panorama musical català... sa veritat es q es tio pareix q s'ho està currant. Vos deix amb una cançonceta light


2) No ens anirem molt enfora de Santvi, i recordaré aquesta imatge q va omplir les portades molts diaris esportius i q va produir que corressin rius de tinta. La rivalitat entre buidadotes i gerrets augmentà PT després d'aquest fet (qualitat fotogràfica mordor).



3) Sortideta destrangis d'un nucli dur ja mític per son servera en bon dijous per èpoques nadalenques. No es veu massa res però si lo principal: El Sitio. Després d'aquest vespre la frase més escoltada fou: "li venim gros a Son Servera"



4) Unes birretes, que cauen de bé! tipo tarda de poques feines per bcn


5) Sortideta a s'octubre pes centro de bcn. Un grupet q mai es tornara a repetir, però quin system de vespre! Podeu veure a mestre Rafa mexicà. En kempes partirà a terres mexicanes com a corresponsal en breu i ens informarà de com li va per allà

+ Musiqueta...

ja vaig comentar pes Primavera que es The White Stripes vàren ser nikels. Pues bé, han tret nou disc. Vos deix amb sa primera cançó des disco, tot un system a las primeras de cambio!

2 de juliol del 2007

ATENCIÓ: HORARIS SUMMERCASE!!

Venga idò, aquí els tenim (en negreta es que m'agradaria veure):

Divendres 13

TERMINAL O
20.10: EDITORS
22.05: PHOENIX
00.40: ARCADE FIRE
03.30: SCISSOR SISTERS
Acords a lo Hey Jude

TERMINAL E
19.25: THE HIDDEN CAMERAS
20.55: LILY ALLEN
23.15: THE FLAMING LIPS
02.05: BLOC PARTY
Qui s'atreveix a dir que no és un hitazo?

TERMINAL S
18.40: BROMHEADS JACKET
19.35: THE MACCABEES
20.45: GUILLEMOTS
22.00: PJ HARVEY
23.45: ASTRUD
01.00: MIKA
02.45: LCD SOUNDSYSTEM
04.15: 2MANYDJS
Ja tocaua...

TERMINAL N
18.25: FIONN REGAN
19.25: 1990s
20.35: SR. CHINARRO
21.50: THE VIEW
23.00: THE WHITEST BOY ALIVE
00.15: DELOREAN
01.30: THE PIGEON DETECTIVES
02.30: BELLE & SEBASTIAN DJS
04.00: AMABLE & GATO
Es tio més blanc del món, a lo ario


Dissabte 14

TERMINAL O
19.10: THE SUNDAY DRIVERS
20.40: JAMES
23.15: THE JESUS AND MARY CHAIN
02.05: KAISER CHIEFS
There's a feeling that I can't explain...

TERMINAL E
19.55: BADLY DRAWN BOY
22.05: DJ SHADOW
00.40: AIR
03.30: THE CHEMICAL BROTHERS
Mestre Gallagher a sa veu...

TERMINAL S
18.45: THE HOURS
19.30: PERRY BLAKE
20.45: SOULSAVERS feat. Mark Lanegan
22.00: JARVIS COCKER
23.30: THE GOSSIP
00.45: OMD
02.30: !!!
04.00: FELIX DA HOUSECAT
Himne generacional

TERMINAL N
18.25: HOW I BECAME THE BOMB
19.25: MIQUI PUIG Y EL CONJUNTO ELÉCTRICO
20.40: MY BRIGHTEST DIAMOND
21.50: DRAGONETTE
23.00: THE TWANG
00.15: ELECTRELANE
01.30: RATATAT
02.30: RIOTOUS ROCKERS
04.00: THE GLIMMERS
No sonen malament...


I ara, ordenats per hora d'inici:

Divendres 13

18.25: FIONN REGAN (N)
18.40: BROMHEADS JACKET (S)
19.25: THE HIDDEN CAMERAS (E)
19.25: 1990s (N)
19.35: THE MACCABEES (S)
20.10: EDITORS (O)
20.35: SR. CHINARRO (N)
20.45: GUILLEMOTS (S)
20.55: LILY ALLEN (E)
21.50: THE VIEW (N)
22.00: PJ HARVEY (S)
22.05: PHOENIX (O)
23.00: THE WHITEST BOY ALIVE (N)
23.15: THE FLAMING LIPS (E)
23.45: ASTRUD (S)
00.15: DELOREAN (N)
00.40: ARCADE FIRE (O)
01.00: MIKA (S)
01.30: THE PIGEON DETECTIVES (N)
02.05: BLOC PARTY (E)
02.30: BELLE & SEBASTIAN DJS
02.45: LCD SOUNDSYSTEM (S)
03.30: SCISSOR SISTERS (O)
04.00: AMABLE & GATO (N)
04.15: 2MANYDJS (S)

Dissabte 14

18.25: HOW I BECAME THE BOMB (N)
18.45: THE HOURS (S)
19.10: THE SUNDAY DRIVERS (O)
19.25: MIQUI PUIG Y EL CONJUNTO ELÉCTRICO (N)
19.30: PERRY BLAKE (S)
19.55: BADLY DRAWN BOY (E)
20.40: JAMES (O)
20.40: MY BRIGHTEST DIAMOND (N)
20.45: SOULSAVERS feat. Mark Lanegan (S)
21.50: DRAGONETTE (N)
22.00: JARVIS COCKER (S)
22.05: DJ SHADOW (E)
23.00: THE TWANG (N)
23.15: THE JESUS AND MARY CHAIN (O)
23.30: THE GOSSIP (S)
00.15: ELECTRELANE (N)
00.40: AIR (E)
00.45: OMD (S)
01.30: RATATAT (N)
02.05: KAISER CHIEFS (O)
02.30: !!! (S)
02.30: RIOTOUS ROCKERS (N)
03.30: THE CHEMICAL BROTHERS (E)
04.00: FELIX DA HOUSECAT (S)
04.00: THE GLIMMERS (N)

Divendres sembla ser es dia gran, dissabte sa cosa s'afluixa un poc pes meu gust. S'horari no està malament, no se sol·lapen grans noms (excepte potser OMD i Air, i Chemical i Felix da Housecat), però clar, és una llàstima perquè serà complicat descobrir grups nous, a no ser que toquin a les 6 des capvespre. Així i tot, pinta ultraníiiiiiiiiquel!
Salut!

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

amb un intent desesperat d'aixecar es cadàver en que s'està convertint es Blog en època estival, faré un postillo commentant es resultats de s'enquesta setmanal, a la vegada que posaré dues fotillos que mos va passar sa mediàtica Perleta per obrir boca després des Rock'n'Pina. Esper que ses fotógrafes oficials de sa Cofradia (Xineta i/o Fancy) donin es callo i omplin ses pàgines des Blog de borratxos i paripés en breu.

Idò això, vaig per feina. Per començar, destacar que es pensament majoritari de sa cofradia és que amb n'Henry & co. el Barça ha fet (again) un equiparro (28%), i que mos menjarem el món. N'hi ha altres que se decanten pes clàssic Quin System! (22%), mentre que no són pocs es que pensen que lo important és que sa plantilla espavili per poder tornar a guanyar títols (16%). En resum, tots pensam que es fitxatge és niki però que convé anar alerta i evitar relaxacions com sa d'aquesta darrera mordor-temporada.


Acabat es paripé de rigor, commentaré un poc es fructiferíssim cap de setmana, des de sa meva patètica posició de currela BCNero.
Divendres increïble, impressionant, des des minut 0 dins es bus cofrare liant-la a matar amb càntics de tota classe (grans una vegada més Palerm, Nato i Tofito) fins es 90 (+5) de tornada, amb s'aparició estelar de sa melodia "Hola X, què tal i com estàs?, passant per un system de concertarros en es poble universal per excel·lència (enormes Pineros i Santjoaners), amb un fi de festa digne de ses millors nits (en aquest cas sa paraula "nit" sobra).
Vos penj dues fotitos des vespre, no són gran cosa però menos és res. A sa segona podeu observar un troç de lo que era sa ultrainvasió que va causar sa suspensió definitiva des concert. Quin poc humor que tenen es tècnics de so a les 7 des dematí.
Dissabte va ser algo més tipo light, amb concertillo de M-Clan i ressaca generalitzada, sumada a un capvespre intens de volley-platja (encara estic esbravonat). Després de M-Clan hi va haver disparitat d'opinions: mentre un grupillo formats per Ses i News se n'anava a donar es callo per sa Colònia de Sant Pere i 4 motivats Ximeros optaven per adquirir es passe VIP per L'Havana (sí, sí, així com sona), un nucli ultradur format per na Galis, en Monx, sa Newbot, en SuperManti, 4 News i un servidor se va quedar per Son Servera deleitant-se amb Sonor i es saber estar de DJ Pelota. Moltes rialles i catxondeo generalitzat, sobretot després de sa conjunció d'astres que va provocar una de ses escenes més delirants i mítiques de sa nit serverina.
---CENSORED---

Feis comments cabrons, que som pocs!