28 d’octubre del 2010

KOJON COMANDA NADALENCA

The New's & Buiders -escuadra de sa que esperam nombrosos títols a sa LEE- de sa ma de mestre Nate ha comanat, a sa web www.9footballshirt.com, es seu nou equipatge del Celtic de Glasgow.

Si estau contents amb es diseny i acabats, crec que és hora de fer una super-comanda cofràrica de cara a s' All Stars Game Christmas 2010, que segurament farem a Ses Eres pes desembre amb posterior estrucada.


És hora de començar una llista, sempre que cuideu des de Borrell des tema organitzatiu de sa comanda. Ò no?


Per despedir es post, una imatge que val més que mil paraules: TEMA ESTRUQUEN, I MEMORIAL KOJON'S DAY AUGUST 2010.

Salut Cofradia!

27 d’octubre del 2010

LEE: Jornada 2

ACTUALITZACIÓ:

S'equip Forasteros finalment s'ha donat de baixa de sa LEE, amb la qual cosa tant sa classificació com es calendari pateixen certs canvis. Ja he actualitzat ses captures amb sa nova classificació i propera jornada.

Bones a tots,

Sa LEE ja ha arribat a sa seva segona jornada, on hem pogut viure, entre altres coses, es debut des mítics FC Gerrets, que derrotaren amb relativa facilitat (11-6) a uns perillosos Portals Kids. Destacar s'arribada tardana des tres cans vells de s'equip, que venien de 'patar-ho bastan' per Banyoles. Per altra banda, es Güizas segueixen líders, després de sa seva segona pallissa consecutiva (12-1), en aquest cas al Racing Taura. Per altra banda, es partit més disputat de sa jornada mos deixà veure sa segona victòria des Mandandanga FC, a qui un solitari gol des seu capità Jose Rosales li bastà per vèncer els The New's Buidadotes (1-0), que queden amb un balanç de 1-1. Per altra banda, s'Spartak Moreyov també se consolida a sa zona alta de sa classificació, derrotant uns R de Rodett que no aixequen es cap (5-1).

Resultats de sa jornada



Classificació



Pitxitxi




Propera jornada

26 d’octubre del 2010

Españoles,... el Pulpo Paul ha muerto

(Con la tonada tipo: Españoles.. Franco ha muerto..)

El profeta del fútbol, nos ha dejado.



Tres cosas no olvidaremos del mundial de Sudáfrica: la Selección; las vuvuzelas y el Pulpo Paul.



Como no podía ser de otra manera, murió por causas naturales, los tres corazones no le dieron para más. DEP.

..cuanto del Pulpo se habló en el Sr. Gato.

24 d’octubre del 2010

QUE NO ESTAMOS TAN MAL

-Tema apart-

Això es increïble: va entrar sa policia a requisar es bingo de la tercera edat, perquè apostaven 20 centims ... (apostes il.legals).



La Policía investiga a organizadores de bingos de tercera edad por ...


Los jubilados de Baleares vuelven a cantar bingo


Segona jornada: Derrota

Derrota. Simple i veritat. No se pot expressar d'una altre manera. Un solitari gol a ses acaballes de sa primera part ha sigut suficient per els Mandangas per tombar als News&Buiders.

No tot ha sigut negatiu. Hi ha hagut grans millores en defensa. S'equip ha robat infinites pilotes i no s'ha vist es desgavell de s'anterior jornada. Però no tot són flors i violes i avui en atac hem desaprofitat mil ocasions. Unes vegades per individualisme, altres per que no hi ha haugt opcions clares d'arribada de segona linia i sa gran majoria per intervencions miraculoses des porter Mandanga. Tot s'equip ha rendit però no hem estat capaços de materialitzar sa aplastant superioritat i es nostre marcador ha acabat amb un puta zero com la Sagrada Familia de gran.

Jugador del partit: Sergi. Vital en totes ses seves intervencions.

PUJA:

- sistema defensiu
- compromís i solidaritat de l'equip

BAIXA:

- puça dependència
- poca pegada

OJO AL DATO: ens hauriem d'haver tupat.