14 de gener del 2010

No va aguantar sa pressió

Penj es links den Penya i de n'Arny de..

Es porquet



canvi de murta 2011



..i per seguir es tema..





13 de gener del 2010

RECOPA 1999




LEE: Jornada 7 (partits aplaçats)

Iiiip!

Es blog està en fase de congelació, meam si qualcú s'anima a marcar-se un post com Déu mana! Mentrestant, penjaré sa crònica de sa darrera jornada de sa LEE, que va ser prou interessant.

Sa jornada només va constar de dos partits, però a cap des dos va faltar s'emoció, ja que tant es partit des FC Gerrets - Àngels den Bartomeu com es New's Team - R de Rodett tingueren un marcador ajustat i multitud d'ocasions per ambdós equips. En es primer partit, es Gerris varen perdonar massa durant tot es partit i, com és ja habitual, varen acabar demanant s'hora contra uns Àngels que haguessin pogut empatar en es minuts finals (4-3). En es segon partit, es Rodis s'avançaren en dues ocasions en es líders New's Team, però es darrers varen imposar sa seva qualitat i aconseguiren finalment sa victòria (4 - 5).

Resultats de sa jornada






Classificació




Pitxitxi




Propera jornada

Només se jugarà un partit es proper Diumenge, ja que es derbi local FC Gerrets - Atlètic Buidadotes s'ha de tornar a suspendre per causes fogueronils... S'intentarà cercar un dia entre setmana per jugar es gran clàssic.

Salut a tots i visca Sant Antoni!