8 de novembre del 2007

Virus informàtic

Hola a tots,

He pensat que la millor manera de córrer la veu sobre un virus informàtic seria a través del blog. Si rebeu un email amb el títol LIFE IS BEAUTIFUL borreu-lo de seguida sense obrir-lo. A més d'accedir a l'informació dels vostres ordinadors també els espatlla.



Sláinte!
Rosa

Gresques, festes i altres herbes....













Ei Joves Rossos, ja tenc sa camiseta de Gresca per tot es cofrares que varen ser matxacas! Aquí dalt podeu veure es davant i es darrera de sa T-Shirt, respectivament, si tniu en compte que es dibuix de davant es rollo escut, en petitet, a s'altura des pit dret. A ca meva hi ha ses des tios i a ca na Marga ses de ses dones. Sa llista de cofrares és sa següent:

  • Xavi Banyo (L)
  • Oriol "Chanclero" (L)
  • Manti (L)
  • Monx (M)
  • Pibito Sureda (M)
  • Frega Dellen (L)
  • Marga Massanet
  • Xisca V. Sureda
  • Newbot
  • Xiniu
Me sap greu si m'he deixat a qualcú però diria que aquests són es matxacas de l'any passat....




I avui Autònoma!!! Jo, en Banyo i en Tekes partirem sobre les 6, si qualqú se vol apuntar... Un poc tard, però deix aquí abaix es tres concerts més importants d'avui...

15:00 TOKIO SEX DESTRUCTION

17:00 CHOCADELIA INTERNACIONAL

19:30 08001


En aquest PDF hi ha tota sa info de sa festa...


Vos deix amb una de ses millors estampes que varen donar de sí ses recents Telecolònies... No faré commentaris...

7 de novembre del 2007

Lo que fan 110 segons...




Encara que hisenda se quedi un 50% dels premis que es donen a la TV, lo que se'n du aquest tio no està GENS malament!!

Si tot fos tan fàcil...

setmanari musical. Grups systems vol.3

Saludos cordiales cofradia canina, avui seguim amb sa presentació de grupos imprescindibles o, com a mínim, recomanables. Ja sabeu sa meva devoció pels sons i grups classicots, de la vieja escuela, añejos y autèntics. Això en certa manera pot ser una putada perque sa generació actual no deixa massa espai a ses novetats discogràfiques amb regust dels 70 per exemple. Així i tot vos vull presentar un parell de grups que sí segueixen sa línia més clàssica, alguns d’ells amb estructures purament rockeres i d’altres amb “colcuna c’altra” influència modernilla…però be, tots estan allà, sense experimentació, sense infinits solos progressius…maxium rock’n roll!

The Muggs


Procedeixen de sa mítica escena musical de Detroit, formats fa relativament poc però amb una execució molt madura, enamorats des riff i amb un sò molt American Seventies. Bateria, baix i guitarra-veu, a vegades tenen es detall de ficar un hammond, sense abusar d’aquest, que els hi dona un aire més hard-rockero. Només han editat un disc homònim i és de 2005, però se podria situar fàcilment unes dècades enrere. The ugliest band in the world








Super 400

Power trio de Troy, Nova York, també amants de grups com Led Zeppelin, Cream o Black Crowes, tenen un sò clàssic però armònicament més recercat i potent que els anteriors. Tenen tres discs en estudi i un en directe de 2005, molt recomanable es darrer “3 and the beast”. Trio clàssic, guitarra-veu, baix (una tia) i bateria. Per cert, es nom ve d’un model de guitarra Gibson.









The Hentchmen

Uns altres que venen de Detroit (he promès fer sa ruta 66 només per anar a Detroit a veure concerts de totes aquestes triubus), per mi només han editat un disc, almenys jo només n’he trobat un (From Follows Function) i fan una mescla xunga entre rock’n roll i rockabilly amb certs tocs punkis. Guitarra, bateria i…Farfisa, una espècie d’organillo raro que els hi dona un toc psycobilly curiós.






The Woggles

D’Atlanta, Georgia, compareixen aquests rhytm and blueseros amb algun toc modernillo a ses seves darreres composicions. Tenen bastant de material editat entre LP d’estudi, EP i directes, i ja fa estona que se passejen arreu d’EUA amb concerts, diuen, adrenalínics i kaòtics. Jo tenc dos discos seus i sa veritat és que tenen moements realment bons, d’aquests que te fan aixecar-te de sa cadira i pegar bots destrossant lo que hi hagi al voltant…








Cactus

Són es grup mític d’aquest setmanari. Els varen arribar a definir com els Led Zeppelin americans i no faltava raó, almenys al principi ja que deprés se varen anar desinflant una mica. Sa seva base rítmica és de ses millors des rock setentero, formada per Tim Bogert com a baixista i Carmine Appice com a bateria (Jeff Beck, Vanilla Fudge…). Molt recomanable es seu primer disc homònim (1970) i sobretot es temazo Parchman Farm.











Temazos, avui dedicats a nes senyor Dapena ("Warriors of the world united")



Discazos



Au, salut, melomania i fins a sa pròxima!

Un poc de futbet


Diumenge de 19:00 a 21:00 tenim pista
Proposaria un triangular News, Gerrets, Buidadotes i R de Rodett
Confirmau!!

Un parell de videos

Bones cofrares. Investigant un poc per sa xarxa he trobat un parell de videos que em semblen graciosos i com que fa ja bastant de temps que no puyblicava res pos ma semblat fer posar alguna cosa per col·laborar a nes nostro estimat blog i arrencar-vos, encara que sigui poc, un somriure

Es primer es eficacia pura i dura. A miam si aprenen es de s'AVE lo que és enginyeria



Es segon, extret directamentament des nostro APM, un exemple claríssim de 'garrulerisme'



Desde el curro con amor, Rufire

6 de novembre del 2007

MEDICOTELECOFARRA

Al·lotètxos i al·lotètxes d'aquest indret...

Després de...que se jo quant de temps he decidit que es meu estat d'ausència no podia continuar, més que res perquè ses fotos de sa medicoteleco me demanen que les pengi. Es que entre nova adaptació a nes pis, no internet a nes principi, festes i sortides vàries, pràctiques i comèdis...he badat!

Res, vos deix aquí un parell de recopilacions d'aquest dia, tot i que encara en queden per passar...









I comença es vespre ben xop, però que es cubata en sa mà no falti.
















Na Bel unes bones rialles ja...!!!!











En Lluc tot emocionat i en Toniel·lo a punt per foto!





Be, hi ha fotos que val més no comentar...














Segons es senyor Marco Llull, aquest homonet que fa acte de presència amb es senyor Cànovas se pareix a s'independentista, Toni Monjo. Així deviem anar perquè molt de parescut...


Una foto de pis?



















I QUE DOLENT ÉS XUMAR!!!!













I per finalitzar ses escenes fotogràfiques...una foto de s'aparició a lo tard des senyorMonx!!!!





Bé al·lots, això va ser sa xida i ara esperam sa de dijous, AUTÒNOMA, amb sa mà preparada, a punt per aguantar es tassó. Mos veim per allà gent!

Belletti, L'heroi de Paris

Mirau es puta quin golarro va clavar aquest finde amb el chelsea..



Amb noltros només un pero quin xixarro mes important... recordeu quin system!



jojo quin crackot ;)

5 de novembre del 2007

En el salón no se juega....



Després que fins a 20 (12+8) persones hagin afirmat que no mourien de lloc sa 'Deesa' (front a 15 que sí) i que fins a 24 (12+12) persones hagin optat pes canvi per sa Deesa de sa setmana (front a 11), avui vespre s'inaugurarà sa nova secció, en es mateix lloc de sempre.



I....Ah! Que casi m'ho deix! Louis Van Gaal se trenca es peroné fent salt de pèrtiga! I avon eres!!!!


Periplo Irlandés

Bones a tots, akest pontet he estat per Irlanda de visita a sa meva senyora (via RyanAir, soldar al salvado Ryan?) i compartiré amb tota sa "Old Dogs Comunity" ses meves impressions d'akest viatget.

Després de més de 10 hores de viatge ( taxi cameva-aeroport de palma, avió fins a s'aeroport de BCN, bus a estació de sants, tren a girona, bus a aeroport de girona, avió a Dublin i bus fins a Galway) me vaig trobar amb sa meva senyora i varem fer es bè per Galway. Varem anar per Pubs a fer unes Guinness, varem fer unes compres i varem visitar sa catedral.


Lo millor des viatge ha estat que es dos darrers dies hem llogat un cotxe i hem fet de guiris per Irlanda (Éire en celta) i hem visitat uns quants llocs molt xulis. Es primer lloc on varem anar varen ser els Cliffs of Moher, que són uns acantilats de 200 metres d'altura. Són realment impresionants però weno ja estam acostumats perq sa costa llevantina de mallorca té coses parescudes...

Cliffs of Moher

Es mateix dia varem anar a una zona anomenada The Burren que contrasta totalment amb tot es paisatge irlandés típic de prades verdes perque és un lloc totalment de pedra i sa vegetació és molt escassa.

Resulta que com que Irlanda està banyada per s'atlàntic pateix es fenòmen de sa maror. Quant akesta està baixa deixa al descobert metres i metres de terra que estaven submergits i se pot observar, per exemple, s'efecte de s'erosió a damunt ses roques i cents de mils de petits musclons aferrats a elles.







La zona dels Cliffs i del Burren està al Sud de Galway, l'endemà varem visitar la zona del nord: Aquesta regió s'anomena Connemara. També és una zona amb un paisatge diferent al típic irlandés. És una zona amb molts arbres i és d'allà on s'extreu la turba. Varem tenir la gran sort de pillar un dia que no feia gens de vent, cosa molt atípica a Irlanda i tots els llacs que varem trobar de camí estaven ultraplans i mos varen permetre fer fotografies com akestes:



Picau a damunt ses imatges i podreu observar sa netedat des reflexe de s'aigua.


Seguint el nostre camí varem arribar al nostre objectiu: Kylemore Abbey. Enclotat dins un entorn fantàstic s'hi troba un convent de monjes benedictines i una església neogòtica.Es lloc és fantàstic i s'hi respirava una pau i una trankilitat espectaculars. Tot està 100% acondicionat per fer-hi visites turístiques. Es complexe compte amb un jardí victorià ademés des convent i de s'església.




Església neogòtica


Convent

De tornada a Galway varem anar al poble del costat que nom Clarinbridge i mos varem donar un homenatge de dinar i varem anar a una "diga-li" platja del costat. Per anar-hi varem agafar caminat una espècie de camada que només hi passavem un darrera l'altre i tatolment enfangada. Des d'allà se podia veure un castell en runes, cosa bastant típica per akelles terres.


Amb això s'acaba una mica sa meva estada per Irlanda. Sa tornada ha estat igual d'èpica que s'anada: bus Galway-Shannon, avió fins a Girona, bus fins a estació del Nord, metro fins a Sants, bus a aeroport, avió a palma i bus fins a ca meva (transbordos mordor)

Bonus: Per acabar vos deix 3 de links pels que estiguin interessats:

Hostal on varem estar 100% recomanable: SleepZone

Més sobre els Cliffs of Moher

Pàgina de National Geographic sobre sa vida submarina d'Irlanda [link]

Au idò! només me queda dir que na Rosa m'ha ajudat moltíssim a fer akest postarro i que vos anim a tots a visitar akesta illa!

4 de novembre del 2007

Un parell de fotos

Hola a tots,

Anit baixava fotos de la càmara a l'ordinador i em vaig adonar que n'hi havia unes quantes d'un parell de dies que vaig passar a Barcelona aquest setembre. I com que son bastant divertides he pensat de penjar-ne un parell.


Unes birres no poden fer mai gaire mal...


És essencial portar ulleres de sol per guaitar què hi ha pels carrers de Barcelona...


El final del dia va estar marcat per un partidàs del Barça... 3-0!!

Això és tot pel moment. Fins aviat amb més fotos (serà per Nadal però :( )

Sláinte! :P