5 d’octubre del 2009

EXCURSIÓ COFRARE!!!

Penyaaaa!!

Per es pis Mallorca 211 s'esta comentant de fa ja un parell de dies fer un remember "Berga"!

Ara que ve es pont del pilar, es finde que ve. Jo he estat cercant possibles destinacions i n'he trobat una molt acceptable.



Es el Parc Natural de Aigüestortes. Fa temps que tenc ganes d'anar-hi i m'he informat un poc, tipo ca vells ineferos i ses respostes són níckel!!

He estat freekejant una mica per pàgines de rutes de per allà i crec que una de ses millors es sa següent:


Aquest és s'enllaç. Hi trobareu tota s'informació de ses rutes mes xules que hi ha. Explica dificultat, desnivell, etc... Jo vot per una que se diu RUTA REFUGIO LAGO LLONG!!

Es de dificultat mitja i es rollo sería partir es demati d'hora i fer s'anada (3,5h aproximadament - 10,5km), dinar per alla dalt i después fer sa tornada (2,5h - ja que és costa per avall..).

Estic cercant possibles hostals o pensions barates per la Seu d'Urgell i poblets de per alla, o inclús per lleida... però com més aprop estiguem millor. S'altre, i molt clau, és que necessitam alquilar cotxe.. però que entre 5 mos surt a tipo 20€ més o menys.. que no esta gens malament.

Bueno gent, aquí teniu sa meva proposta per sortir una mica d'aquesta ciutat plena de ciment i fum i com alternativa aire pur de muntanya.

Pensau que no queda molt de temps, és aquest finde que ve! Així que tema logística hem d'anar per feina. Si vos apuntau, digau algo totduna que pogueu!!!!

Salut!!