24 de novembre del 2007

NEW'S GENERATION A LA CARGA

El photoshop me lleva temps d'estudi, però crec que deixare abans la carrera que les portades. Que el derbi sigui lo més brut possible, por el bién de todos! Molta sort als dos conjunts!

23 de novembre del 2007

Emilio Calatayud, El jutge educador.

Aquest home és un crackot en tota regla, una mica carca si, però un crackot al cap i a la fi; i és que diu veritats com a punys!!!. Escoltau-lo, que riureu i, a més, segurament estareu d'acord amb ell en molts aspectes.

Part1


Part 2

encara + premsa (cutre paint 3.0)

Japos + biblioteca + negre enorme

A qui se li hagués ocorregut tal suma?

Classicot des Youtube mai posteat, xapada contínua durant 10 minutets...

A disfrutar que arriba es cap de setmana!

+ premsa: ABC (cutre paint 2.0)

22 de novembre del 2007

Nostàlgia

Segur que moltes d'aquestes imatges vos transporten 20 anys enrera...
Vos sonen totes?



Ja que hi som, un hitarro des 90's... No sé perquè, però me recorda en es Poli...

Prensa Verde


21 de novembre del 2007

Concurs de Fotos www.Cansvells.com

En akesta segona edició sa foto guanyadora ha estat sa presentada per es senyor Llull anomenada "Sentiment" per goleada: 5-1! i pasa a sa hipotètica gran final. Sa foto que presenta en Marco com a desafiadora per akesta edició és sa següent:




"Cala Millor anys 80"

"Cofrares en potència i cia. Romans, abelles i automòbils forast"


Au idò, ja podeu començar a enviarme ses fotos que trobeu adients a tofolet.7.bingo@gmail.com acompanyades de títol i comentari. Hi ha de temps fins diumenge i a veure si hi ha més participació!

Portada de sa setmana


viatget tipo light?

Bon vespre!

Després d'una temporadilla de no comparèixer per aquí, mos dignam a xerrar per fer una proposta, aprofitant es postillo de mestre Kompany d'ahir.
Fa cosa d'un parell de setmanes, que entre es sr. Llull i es pinero a s'exili andalús s'està xerrant de fer un viatget tipo light pes pont des desembre. Sa proposta consisteix en celebrar, primer patriòticament i després devotament, ses festivitats en honor i glòria de sa Constitución Española i la Immaculada Concepció, amb una visitilla d'un parell de dies a la Villa y Corte de Madrid y capital del Reino, i després a asa il·lustre i noble ciutat de Salamanca, on aprofitarem per reivindicar sa tornada des papers de s'Archivo de Salamanca i sa unitat de .... bla, bla, bla
basta de dois!

Res, que sa intoxicació etílico-porril fa delirar una mica...
... sa qüestió és que se proposa un viatget a fer sa mica de festa i (per què no?), fins i tot, un poc de volteta cultural per sa Meseta durant aquest pont des desembre. Es tema és trobar-mos tipo dimecres a Madrid, fer-hi un o dos vespres, i partir cap a Salamanca a acabar es cap de setmana (a matar!)
Lo dicho, meam si vos animau (sa cosa no sortirà gaire cara, se pot combinar un Madriz-Salamanca amb un cap d'any a Dinamarca... i fins i tot unes tapetes per Granada o lo que sigui)

Au! ara sí que me colc
a mamal·la

20 de novembre del 2007

setmanari musical: Bateries

Bones cofrares, aquesta setmana sa cosa va de bateries; 4 dels millors actualment (segun mi humilde pareser) i un classicot, com sempre. Sempre he pensat que els millors músics com a tal son els de jazz, i més encara els que fusionen aquest estil amb altre branques com es rock, es latin o es blues; per aquest motiu que vos propòs una tria relacionada amb aquests estils. Allá va:

Horacio "el negro" Hernandez - Mestre des latin jazz



Virgil Donati - Ha fet molt de jazz-fusió, tot i que darrereament ha colaborat amb gent com en McAlpine (guitarra) fent una cosa bastant més rockera.



Vinnie Colaiuta - Camaleón d'estudi i dels escenaris, ha fet feina amb gent tant dispar com en Frank Zappa, Sting, Leonard Cohen o Chick Corea



Steve Gadd - Boníssim, dels millors actualment. Similar en trajectòria amb s'anterior, ha tocat amb moltíssima gent però destaquen ses col.laboracions amb en Chick Corea, Eric Clapton, Stanley Clarke o George Benson (a nes video, impresionant com en Corea queda amb un ritme piano fixe i en Gadd va fent virgueries damunt això...)



Buddy Rich - Es clàssic que mai pot faltar, un pare per a molts.



Dos discazos, com sempre:

-The Faces "A nod is as good as a wink" 1971

-The Mars Volta "De-loused in the comatorium" 2003

Avui es temazos van dedicats a ses jam sessions des dimecres a nes Big Bang, rock des bo per un tubo, a veure si més membres de sa cofradia s'animen a anar-hi alguna vegada.

-Grand Funk Railroad "We are an american Band"
-Guns'n roses "Patience"

Salut, melomania i fins a sa pròxima entrega!

Premsa Buider


19 de novembre del 2007

Nit vella a verlas

Cofradia i allegados varis de n ordre, des de borrell haviem dit d'anar a fer sa nit vella por ahi, per fer algo un poc diferent. Mirant un poc es tema ha sortit Aarhus (Dinamarca) com a possible desembarc cofràdic pes mòdic preu de tipo 20 hibrits, vol via Ryan TofiAir desde Girona a sa ciutat mencionada.
Hem mirat de partir rollo dia dijous 27 i tornar a partir de dia 1, segons ses possibilitats de cadascú i ses ganes de gresca.
Ja sé què per Nadal es personal és més propens de quedar per Mallorca davant es braser amb es batin posat, ya lo se, però un Nadal per terres half-nòrdiques no pot fer gaire mal;
En Cànoves, Marco, Manti i un servidor estam a punt de realitzar sa segada, ja direu què tal vos va es tema i si fa ganes o què.

Enga !

vos deix dos links d'uns petats que expliquen que tal és per allà.

http://www.travbuddy.com/travel-blogs/4052/Aarhus-Nightlife-Arhus-2

http://www.travbuddy.com/travel-blogs/4052/Aarhus-una-ciudad-viva-Arhus-3

Actualitat sobre Bola de Drac: La Pel·licula

Com ja vos vaig dir, sa peli de bola de Drac està en marxa. De totes maneres sembla que ningú no te gaire clar qui la farà, ni qui la dirigira... per que a cas nova informació cambia de manera increible. Aquí vos deix sa nova informació, exterat de www.estrenosdecine.net:

Fox estrenará Bola de Dragón en agosto de 2008
Lunes, 19 de Noviembre de 2007



Twentieth Century Fox estrenará la película de aventuras y ciencia-ficción Dragonball en todo el mundo el 15 de agosto de 2008.

Esta película, que empezará a producirse a finales de este año, está basada en el popular manga japonés creado por Akira Toriyama, cuyo trabajo originó varios cómics y novelas gráficas, videojuegos y una serie de televisión de gran éxito.

La serie de televisión – de unos 500 episodios – ha sido de las más vistas en Europa, Asia y Estados Unidos.

Justin Chatwin, una estrella en alza que dio vida al hijo de Tom Cruise en la película de Steven Spielberg "La Guerra de los Mundos", será el protagonista, el heroico Goku, un poderoso guerrero que protege a la Tierra de una serie interminable de villanos que quieren dominar el Universo y controlar los objetos místicos que dan nombre a la película.

Chatwin ha empezado ya un riguroso entrenamiento para la película bajo la dirección de la compañía 87Eleven, quienes ejecutaron y dirigieron algunas de las mejores escenas de acción nunca vistas, en películas como "Matrix", "El Mito de Bourne", "Sr. y Sra. Smith" y "300".

James Marsters, conocido por su papel como el carismático vampiro Spike en las series fantásticas de televisión “Buffy la Cazavampiros ” y “Angel”, dará vida al principal antagonista, Piccolo. Actualmente se está haciendo el casting para otros papeles principales.

Dragonball está producida por Stephen Chow, cuyas películas más conocidas como actor, director y guionista se han caracterizado por una mezcla única de artes marciales, efectos generados por ordenador y comedia. Entre sus películas más notables están "Shaolin Soccer" y "Kung Fu Sion". El director será James Wong, anteriormente productor ejecutivo de las series Expediente X y Millenium y co-guionista y director de los grandes éxitos de taquilla "Destino Final" y "Destino Final 3".

Los libros de Dragonball están publicados por Jump Comics, una división de la editorial japonesa Shueish.

Desde el curro con amor, Rufire

LEE: Jornada 1

Bones al·lots, aquí vos deix es resum de sa primera jornada de Lliga. Enhorabona a tots per sa qualitat des partits jugats i per s'absoluta esportivitat que va regnar en tot moment... Recordau que heu de pagar a mestre Xisco!!!


Resultats de sa jornada




Classificació




S'estrella de sa jornada

Toni Pibito Sureda, va guiar es nouvinguts New's Team cap a sa victòria, amb 4 xixarros que el situen al capdavant de sa lluita pes Pitxitxi...


Propera jornada

Concurs de Fotos www.Cansvells.com

Bones a tots, arriba sa segona votació per es concurs de fotos cans vells, en akesta edició tenim una quantitat record de fotos! hem arribat a sa increible quantitat de dues! Venga penya, seguint així segur que això arribarà a ser gros!


sa foto desafiant d'akesta edició era sa següent:

Títol: La Xampions Lic
Autor: Jo mateix

Es senyor Llull celebrant sa seva victòria a damunt es Barral de Heineken en el marc de s'aniversari den Jordi.










sa única foto presentada es sa següent:

Títol: Sentiment
Autor: Marco Llull

chico con guitarra en emplazamiento rural. Arte, sentimiento y mahou clásica











degut a que akesta vegada només hi ha dues fotos sa votació només consisteix en triar sa que més t'agradi. Hi ha de temps fins dimecres!