12 de febrer del 2010

autoderribo

bones

post megacurt que consisteix en un sol video que he trobat per yonkis.com i l'he cregut megaposteable



Bonus

enllaç a un post den Cuadros sobre sa fauna des Gimnàs

9 de febrer del 2010

Agenda cofràrica

Bones a tots

akest post se deu a un acte segur d'akest cap de setmana, un de possible per no se sap quan., i a un acte setmanal que se va proposar a un dinar de regidors a veure meam si cristalitza. Anem per parts.

1.- Carnestoltes

A on anam? que feim? de que mos disfraçam? Necessitam informació i posarnos d'acord per poder esser una comparssa de coions de mico. Coments i més coments per favor.

Jo intentaria anar tots en comparssa que seria sa neta però, com de costum, no tenc cap tipo de proposta, és a dir, qualsevol cosa m'anirà bé.


2.- Cap de setmana per fora vila 2.0

fa poc se va una excurssió per Aigües tortes (?) i segons tenc entés va ser megamediàtica. Se podria repetir i així es que no varem assistir a tan magne event tendriem s'oportunitat de venir i disfrutar des camp català.




3.- Partit de futbol setmanal

Ja vaig proposar a un dinar de regidors es tema de institucionalitzar un partit de futbet entresetmana. Tothom va aplaudir sa proposta (en company se va mostrar escèptic). Es caudillo va dir que sabia un puesto, si algú més sap algún lloc que ho digui o que m'envii es telefono via coment o mail i jo mateix hi telefonaré, a veure si l'arribarem a fer.


Ale a veure si entre tots suram, al manco, 2 de 3.

8 de febrer del 2010