26 de novembre de 2010

BARÇA - MADRID: ES PARTIT DEFINITIU
Post per començar a generar un poc d'ambient, comentar ses nostres impressions, reflectir ets estat d'ànim de cadascú, opinar sobre possibles alineacions, contagiar s'optimisme, apel·lar a tot tipo d'instints primaris, relatar anècdotes, opinar sobre es fet que sigui en Dilluns, recollir vídeos i GIF's níquels, cagar-se amb en Mou i en CR7 i ses respectives mares, comentar on el veurem i amb qui, filosofar sobre ses diferents filosofiar i també, com no, per fer sa clàssica de ses clàssiques, sa sempre creada i mai finalitzada.....

24 de novembre de 2010

LEE: Jornada 6

Bones a tots,

Tornam un Dimecres més amb sa crònica de sa passada jornada de sa LEE, que com a fet més destacable va deparar sa primera derrota de sa temporada per l'Spartak Moreyov (6-7 vs Güizas), que juntament amb sa àmplíssima victòria des FC Gerrets contra Racing Taura (15-0) provoca un canvi de líder. Es partit no va estar exent de polèmica, ja que es gol de sa victoria guixaine se va aconseguir en es descompte, però des d'aquí emplaçam en es capità de l'Spartak, en Joan Morey, a donar sa seva versió de s'assumpte. Per altra banda, es The New's Buidadotes varen guanyar amb certa tranquilitat es colista Fausto Mamani Team (9-5) amb una gran actuació des new's Sandro Llull i Pibito Sureda. Finalment, Mandandanga FC va poder amb es Decadència FC en es derbi local (7-2) i s'afiança a sa zona mitja de sa taula.


Resultats de sa jornadaClassificació
Pitxitxi
Propera jornada

21 de novembre de 2010

6ena jornada: victòria plàcida


plàcia victòria per es Celtic NB a davant uns Fausto fluixets que conten els seus partits con derrotes. Desde el minut 1 s'equip ha demostrat que es prenia es partit molt seriosament i just al començament des partit en Bruno Pinilla ha encetat es marcador amb una forta bolea creuada. Es tornado verdiblanc ha fet molt de mal i fins a 4 gols de bella factura hem marcat. Al final de sa primera part i en una demostració del que s'anomena "baixada de braços", els Fausto han aprofitat un contratac i han fet un gol per deixar es amrcador en 4-1 al descans.

Sa segona part ha sigut més del mateix i quan es marcador ja mostrava un 8-2 per els Gypsi Celtics sa confiança i es "jugar caminant" han imperat. En conseqüència d'això el resultat final ha sigut un 9-5.

Es gols han sigut, si no record malament, 3 den Sandro, 3 des Pibe, Andreu 2 i Bruno 1. Crec que no acaba de ser correcte però ja me corregireu si algú s'enrecorda.

Cal esmentar que avui teniem ses baixes den Marco "Capitán" Vallejo i en Joan "Mágico" Cuadros. Sa direcció deportiva des club va decidir fer-se amb els serveis den Monxo i comptar amb en Sergi com a jugador de camp.

Donat que es partit no ha tengut molta història passarem des 1x1 però encara farem es TERMÒMETRE:

PUJA

- els NB aconsegueixen sa millor ratxa de sa temporada amb dues victòries consecutives
- Intensitat i concentració suficients per aconseguir sa victòria
- no hi ha CuadrosDependència

BAIXA

- els Fausto ens han marcat els mateixos gols a noltros que a tots els altres equips junts
- sapilota estava més forta que un puta pany rovellat
- feia u puta fred que pelava

Agraiment

"de bien nacido es ser agradecido" i per això és just donar ses gràcies a en Monxo per sa seva presència al partit i per ses intervencions que ha tengut durant es mateix. També volem donar ses gràcies a na Xisca Abraham, en Xevi i a dos més que no sé que els hi diuen per venir de públic en un capvvespre tan fred.


i per no rompre sa tradició, un temazo motivador!