9 de desembre del 2011

LEE: Jornada 07

Bones a tots,

Sa LEE segueix es seu camí, i a pesar des pont vàrem poder gaudir de tres partits (que haguessin hagut de ser 4) Diumenge passat. Vàrem començar amb sa cinquena victòria en cinc partits de s'FC Gerrets, que suà contra Mandandanga, ja que va jugar es 10 primers minuts amb 4 homos, però que un cop s'igualaren ses forces no va tenir pietat (9-4). Es següent partit no se va jugar per motius ressaquístics de s'equip Roddil, mentre que a sa lluita de colistes es Racing Taura apallissaren uns cada vegada més enfonsats Decadència FC (9-1). Per altra banda, Los Kikos pareix que comencen a espavilar i s'imposaren als Àngels Revival per un interessant 5-2.

Resultats



Classificació



Pitxitxi



Propera jornada


7 de desembre del 2011

MADRID - BARÇA

Bueno senyors i senyores...setmana de DERBI!!

Crec que era hora d'activar un poc es blog i s'excusa és bona...analitzar/opinar sobre es partit de DISSABTE (lo de "CLÀSSIC" fa un parell d'anys que pareix que ho volen posar de moda copiant es "clàssics" argentins...però a jo m'agrada més dir-li DERBI, cau millor!).

Sa qüestió és intentar fer sa mica de pronòstic de resultat (porra AQUÍ), alineacions, tàctica, possibles sorpreses...i tot lo que volgueu comentar! Voleu motivació?

Au idoi, jo crec que els 22 afortunats seran aquests, Madrid:

CASILLAS

ARBELOA RAMOS PEPE MARCELO

X.ALONSO KHEDIRA LASS

DI MARÍA BENZEMA CRISTIANO


Comment: 11 típic del Madrid contra el Barça...hi ha s'única opció (crec) de que pugui fer un plantetjament un poc més ofensiu i posar n'Ozil enlloc de'n Lass...però no crec que ho fagi. S'altre dubte podria estar entre en Benzema i n'Higuaín (no me sorprendria gens si juga n'Higuaín...homo ràpid, va bé a sa contra i se li dóna bé el Barça, és un jugador ideal pes tipo de partit que crec que proposarà el Madrid).

Barça:

VALDÉS

ALVES PIQUÉ MASCHERANO ABIDAL

XAVI BUSQUETS INIESTA

CESC

MESSI ALEXIS



Comment: Difícil sabre s'11 del Barça... hi ha moltes variants que poden servir.

Defensa: Diria que en Mascherano jugarà de central segur, Alves i Abi de laterals també son segurs. S´únic dubte seria Piqué o Puyol (si en Puyol està bé crec que té molts de números per jugar, a favor de'n Piqué dir que si juga serà per controlar millor es balons alts i poder marcar en Cristiano a ses jugades d'estratègia...per altra banda tot es trui montat per sa targeta que li varen treure potser que l'hagui descentrat un poc i a sa mínima que en Guardiola vegi algo raro el seurà i posarà en Puyol). Però bé, jo apost per ell.

Migcamp: Cap dubte crec, Xavi, Iniesta i Busi son segurs.

Davantera: Aquí és on venen es dubtes, jo crec que jugarà en Cesc (de fals 9, de mitja punta, "d'enganche", o de lo que li volgueu dir...però apostaria a que juga de titular segur). S'altre dubte es si juga n'Alexis o en Villa...aquí estic a un 50%, no ho tenc gens clar. Jo crec que jugarà n'Alexis...perquè? Es s'únic jugador que té desborde (sabent que s'altre és en Messi... i que estarà vigilat es 90 min. de partit...o això intentaran es del Madrid), n'Alexis pot ser clau tant amb sa pressió defensiva com amb sa seva verticalitat.

Opció Villa: També té molts de números de jugar, en Villa sap lo que son aquests partits amb tanta pressió, les sap jugar i ha demostrat que no s'amaga contra el Madrid (n'Alexis està més "verd" amb aquest tema). En Guardiola el defensa molt...i sap que si el posa a sa banqueta li estarà donant "el golpe de gracia" davant tot el món i sa premsa ja no mirarà prim a l'hora de criticar en Villa i dir que no serveix pel Barça (ara encara no s'atreveixen a fer-ho). Coneixent en Guardiola no m'extranyaria gens que, per evitar tot això, posi en Villa de titular i s'evita un problema gròs...Així i tot és un Madrid - Barça i tot i que no ho veig gens clar, apost per sa dupla Messi - Alexis de titulars, amb en Cesc per allà enmig intentant rompre espais i crear confusió a nes centrals del Madrid. (Ah! i si es partit se complica...apost a que es primer jugador que sortirà serà en Cuenca, queda dit!!).


Ale, m'he quedat a gust ara! Comentau senyors!! Serà difícil, molt difícil...però esperem que guanyi el Barça! Es derbis no se juguen...se GUANYEN!!!!