19 de maig del 2007

Dema 20 de maig Semis

Aquest missatge va dirigit a tota sa cofradia (i es que no senti de sa cofradia també pot venir eh) en general:

Supos que molt de voltros ja ho sap però demà pot ser un gran dia per sa cofradia. Tant es Gerrets con es Buidadotes mos jugam un passe a sa final de sa Xampinyons de sa lligueta des diumenges. Es per això que faig una crida a tot/a es/sa(Sentve, seria un gran punt que hi passesis si pots) que pugui venir a donar un cop de moral a es equips per que una final de sa Cofradia seria tot un sistemot. Es Gerrets juguen a les 5 contra es Cocos. Al menos bona part des Buidadotes serà allà donant un poc d'anims, esper que sa resta de s'equip s'apunti. Noltros, sa gran revelació des torneo, jugam just després o sease les 6, contra es Roca 29 o sigui que veniu que pot ser tota una gran festa.

Bé, res més. Amunt cofradia que ja només queda una petit pas. I sobretot amunt Buidadotes

Holanda nos atrapa!!!
































Iepa Cofares!!!... kin puta sistemot!!! Molt millor del que recordava jojo...


Estem visquent a una "church" (així li diuen pq es un puta esglèsia reformada), amb tot lo que vindria a haver-hi a una "church" però en lloc de feligresos resant a la verge maria, això està plegat de guirufos que se la fumen. És una resi sin ley, la penya fa el que li surt de la polla: festes a altes hores de la nit, o ben entrada la matinada, curses als passadissos amb carritos de supermercat, música tot lo dia i com no porros a punta pala que estem a holanda conyo!!! Primer dia mordor: no havíem dormit gents, teniem algo de ressaca, en Pere estava malalt ...Així que vam anar a pillar marihuana i ens vam passar el dia fumant i bebent a Haarlem, jugant a pim pom i entrant a habitacions ajenes per coneixer guiris..


Segon dia Nikel:Amsterdaam i heineken experience... Bona taja tets!!














































Ahí vam anar a una discoteca on feien festa Drum ANd BAss, es veu que la fan cada dos mesos i es notava que esperaven l'ocasió perquè em sembla que erem els únics que no anavem drogats ( indignant no?)..

I a la tarda vam anar a visitar una puta illa al quinto conyo d'Amsterdam, al Nord d'holanda, TExel Island; res de l'altre món( es a dir mas de lo mismo, tot pla amb molinets i casetes molt maques), partidillo de futbol Erasmus contra catalans, porros i una puta platja enorme on feia un vent huracanat que impossibilitava la realització correcte de l'acte que ens ha portat a aquestes contrades( però hi havia unes foques maquíssimes jajajaj...)

Bé res tios/es... us deixo un parell de fotos per il.lustrar el tema!!!

Porteu-vos bé Tets!!!

18 de maig del 2007

La verdad salta a la palestra

En fin, era de imaginar, no podían ocultarlo por mucho tiempo. Esta foto la he encontrado en una página web del grupo Bastión rojiblanco en la sección Poder Blanco/Frente Nacional... ¿Que diría mi rojísimo abuelo si supiera que me junto con esta chusma? Yo, definitivamente, prefiero que no lo sepa...

20 dies de baixa tancat a casa = Experimentació

Això és un experiment que m'he marcat avui de mati per passar l'estona. He decidit fer a grans trets lo que vendria a ser un dia de la meva actual i pateteca vida i ha sortit aixo. Per exigencies del guio m'he hagut de fumar un porro i a partir d'aquell moment la història se m'ha anat de les mans. Espero que us agradi.

espectacular

Tot i que sa secció Una de Varios ha quedat fora de combat una temporada segueixo penjant videos del meu estil. Sobren els comentaris...


Siempre coca cola (oh yeah)

Aquests dies per aqui fa molta calor i sempre ve de gust beure una coca coleta ben fresca, o no?
Aqui deix uns quants anuncis dels molts que ha fet aquesta marca, que s'ho curra si mateix...





El franquisme a Catalunya encara està viu

Bones a tots. "pululando por esos mundos de Dios" m'he trobat un video que és politicament interessant. Moltes vegades tendim a pensar a Catalunya només indespendistes que volen separar-se d'Espanya i defensar la llengua catalana.Però no és veritat. Possiblement ja haureu vist aquest video, però val la pena escoltar un politic català que, encara en els nostres dies, defensa "la España una grande, libre, católica, apostólica, romana libre de la infamia y deshonor que representan los moros"





Des de el curro esta vez con odio, Rufire

17 de maig del 2007

I MËS PORTADES!!


money, money!

hola a tothom! bono, aquests dies m'ha pegat es "venazo" d'escoltar G5. m'he posat a cercar videos pel YOUTUBE i, que voleu que vos digui, donen un bon rollo aquesta pandilla... dame money, give me money, mira como baila manuel...



no vos posen contents?

records a tots!! desde mallorca con amor

El señor Hojaldre quiere ser alcalde



Temps d'eleccions, propostes grises, mítins pesadíssims, declaracions pre-programades, tots es polítics son com a robots... Tots?? No, hi ha un candidat pucelano que lluita contra sa monotonia, que dóna propostes així com toca!
Amb tots voltros, el señor Hojaldre quiere ser alcalde!
Aquí teniu es seu programa electoral, amb perles com:

  • Prisión preventiva para todos los constructores y promotores de la ciudad. Puede que aún no hayan hecho nada pero, tarde o temprano, seguro que lo harán.
  • Para refrescar la memoria a los ciudadanos, durante la campaña electoral se volverán a cortar y vallar todas aquellas calles y plazas que hayan sido sometidas a obras durante el último mandato.
  • Hasta que no se bajen los precios de las copas, el botellón se considerará legal y se habilitarán zonas para su desarrollo en lugares como El Pichón o Entrepinos, utilizando el bus turístico para desplazar a aquellas personas que quieran asistir. La policía municipal custodiará ambas zonas para que todo se desarrolle sin ningún percance, vigilando especialmente que los participantes no se queden sin hielo.
  • Para enseñar a nuestros niños y jóvenes la importancia de la educación vial, José María Aznar López y José María Aznar Botella impartirán en centros de enseñanza públicos y privados charlas sobre esta materia bajo el título “Si bebes, no conduzcas”. Cabrá además la posibilidad de que estas charlas sean explicadas en un perfecto inglés de Georgetown, aunque, en este caso, su título variará a “If you drink, don’t drive, my friend”.
Llegiu-lo tot, no té desperdici!

CULTURA "FORAST". CAPITULO 3

La moda, como la mayoría de elementos sujetos al sistema económico, ha sufrido continuos cambios especialmente acusados en la segunda mitad del s.XX. Evidentemente, esta evolución ha encontrado modas tan dispares (como la cultura Afro, o el movimiento hippie, pasando por el brillo de la tela de los 80 o los "revivals" actuales...) y diferenciadas que no han conseguido mantenerse uniformes por mucho tiempo.

En el caso del hombre Forast y su siempre agudo sentido de la esencia, la estética tiene un grado muy importante en la configuración de la personalidad colectiva de este gran, y ya querido en nuestra Cofradia, Movimiento sociocultural.

El año 1988, es el año de la estética por atonomasia para la cultura Forast, pues es el año en que se impuso una moda, con algunas variantes, que se ha mantenido impasible a los cambios que ha sufrido el planeta Tierra durante ya casi 20 años

Es, entonces, una estética pura en su totalidad, carece de la debilidad de la mayoría de modas que hemos vivido o conocido y no esconde estrategia comercial de las grandes multinacionales. Los expertos sitúan a la estética Forast al mismo nivel que la de las ancestrales culturas de África meridional.
Pasemos, pues, a conocer esta parte del ya histórico movimiento. La leyenda hecha realidad:


A --------B --------C --------D ------E

Modelo A. ESCUELA DE BURGOS. Procedente de Meseta Norte, este ramal de la estética Forast busca fundamentalmente una vestimenta que, versátil y resistente, permita realizar actividades agrícolas, asistir a partidos de 3ª división o acudir al bautizo de un sobrino sin necesidad de cambiarse la ropa.

Modelo B. ESCUELA DE CÁDIZ. Dominante en gran parte del tercio Oeste de la región andaluza, la Escuela de Cádiz, a pesar de sus leves influencias italianas, mantiene esa originalidad que le otorga la elegancia sureña de sus ropas, con combinaciones entre colores que para otras culturas serían de imperfecta unión.

Modelo C. ESCUELA DE BADAJOZ. La mas extendida de todas, esta variación estética Forast se ha consagrado en todo el territorio al sur del Río Duero, con un 98% de presencia en su Comunidad de orígen. Apta para todas las variaciones climáticas, con una chaqueta que mejora con el paso del tiempo. Marcó un hito con la inclusión de un modelo de gafas específicas preparadas para la conducción de automóviles, tanto brillando el Sol como los nubarrones.

Modelo D. ESCUELA DE ALBACETE. Una de las mas ingeniosas variantes, pues consigue cumplir su principal objetivo, evitar el frío, sin necesidad mayor que un jersey de lana (siempre de colores muy naturales, verde o marrón). Conjuntos que, como la Escuela de Burgos, permiten mantener un cánon de elegancia común para la mayoría de actividades diurnas y nocturnas.

Modelo E. ESCUELA DE CORDOBA. Dominante en la mitad Este de la región andaluza, la Escuela de Córdoba tiene gran aceptación en el adulto Forast de agitada vida sexual y nocturna. Aplicando también el complemento para los ojos, necesario para alcoholizaciones diurnas y preparadas para aguantar un dia entero en la Feria del pueblo. Todo elegancia para el Forast que prefiere cobrar la prestación por desempleo a cambiarse de atuendo.

16 de maig del 2007

Ses enciclopedies en xerreran

estimats cans vells, gabbers, gallines velles, fauna i flora varia.
Després de sa mort d'en John Lennon i en James Brown,sa caiguda des mur de Berlin, en Malcolm X, es 4-0 de Getafe i s'11S... arriba un altre fet que capgira s'historia de sa humanitat.

Grup A

A B C D E F G H I J
1 EQUIP PUNTS JUGATS GUANYATS EMPATATS PERDUTS GF GC DG
2 1 Buidadotes 9 3 3 0 0 17 7 10
3 2 Cocos Locos 6 3 2 0 1 28 8 20
4 3 Ses Xapetes Taronges 0 2 0 0 2 4 18 -14
5 4 Els Àngels de'n Tomeu 0 2 0 0 2 4 20 -16


a tots es q duen sa verda i a tots es q l'estimen.....gracias por este sueño!

Només ho poden fer els Bascos

Bones senyors. Com a bon geògraf que soc i donat a això utilitzo mapes, he trobat una curiositat que m'ha fet gràcia, ja em direu que en pensau. Pos mira, resulta que un tio de Bilbao volia anar a Nova York i va pensar pos mira, miraré el google map, que m'han dit que està molt bé i que va de puta mare. Pos res, es tio entar a nes google maps i va a sa pestanya de ¿Como Llegar? i posa Bilbao-Nova York. Com que es des Google Maps saben sa fama des bascos (ahivalaostia), pos a nes pas 25 des recorregut li varen posar això:

Moraleja

-Es bascos són unes maquinotes a nes que no se'ls hi resisteix ni atravessar s'atlàntic nedant -Google maps te pot donar qualque cagada monumental
Des de el curro con amor, Rufire

ELECCIONS

S'acosten eleccions... però aquesta vegada no mos referim a ses locals ni autonòmiques, sinó a ses eleccions al Senat de Bèlgica.

Recentment ha aparegut una notícia, díga-li curiosa, a sa premsa: 40.000 felaciones a sus votantes, la propuesta de una candidata al Senado belga

Sí, sí, lo que estau llegint. Se tracta de na Tania Dervaux, cap de llista al Senat pes partit NEE (no sé què putes significa ni quina ideologia té... però amb un programa com aquest, a qui li importa això???). Indignada per s'atur i ses ridícules promeses dels altres candidats oferint llocs de treball en quantitats absurdes, sa seva campanya ha consistit en cartells en els què ella sortia en pèl prometent 400.000 jobs o llocs de feina. Davant s'interès -més que evident- i ses peticions de s'electorat, va canviar sa seva proposta a 40.000 blowjobs (altre tipus de feines).
Segons es seus propis càlculs, complir es seu programa li costarà 500 dies a 80 sessions diàries. A més -i això és lo més interessant-, ja que se poden inscriure persones d'arreu del món, pot ser que hagi de visitar altres països. En aquest cas, ses despeses de desplaçament corren a compte des partit -si noltros pagam ses putes d'en Mates, Flaquer i cia. perquè aquest partit no pot pagar ses mamades de sa seva candidata?-. Això sí, ella ha establert un parell de condicions, com que s'ha d'emprar preservatiu -que ha de pagar es votant-, tendrà un límit de 5 minutets, i ella serà sa que marqui es ritme. Finalment, si es votant té qualque tipus de problema, també pot sol·licitar sa fel·lació virtual a través de Second Life.

Sense perdre més temps, aquí hi ha es formulari d'inscripció i sa web des partit.
I es cartells electorals, evidentment:

sa proposta inicial (en flamenc)

i sa proposta definitiva (en anglès, perquè hi pugui accedir tothom)


Meam si n'aprenen ses nostres candidates i candidats (ara, que tampoc solen tenir s'aspecte de na Tania)

15 de maig del 2007

cuadros???

Que me'n deis??a qui vos recorda el protagonista de trainspotting??ses imatges o diven tot...xo no sabria dir quin dels dos esta mes penjat..

MAS PORTADAS. MADE IN PAINT


Sa lliga dels Cans Vells

Després d'un parell de dies de pantomimes internàutiques sa pàgina ha decidit desbloquear-me els dos comptes que havia bloqueat a nes seu moment per irregularitats i bloquear-me es compte nou que havia creat.

Res, sa questió és que he creat una lliga: Sa lliga dels cans vells. Està en fase preparation 4 i crec que ara mateix només hi poden accedir els que tenen Premium Season Tickets. jo som un totpoderós Barça.

Sa intenció era bàsicament informar.

Per altra banda he descobert com activar subaccounts, que crec que poden donar joc i evitar disgusts.

portada de sa setmana....


FUTBOL I DONES



Golazo d'un tal Andrés Vásquez, jugador peruà del Goteborg



Beyoncé & Shakira, un plaer per sa vista, un martiri per s'oïda...

Es Goear dona joc

Bones a tots cofrares. Venc a explicar-vos algo un poc friki però de gran utilitat per es qui no vulgui esperar davant de s'emule a que es baixi una cançó. Bueno de fet vos deixaré sa pàgina per que allà s'explica facilment com es fa. Es tema es, que si teniu es mozilla FIREfox vos podeu descarregar cançons directament des des GOEAR sense haver d'esperar, igual que si descarregau una foto des hotmail o algun document.
Vos deix sa direcció, esper que ho pogueu fer funcionar i vos sigui d'utilitat. Certific que funciona per que jo ho he probat i xuta. Es tema es que si ho heu fet bé, vos sortirà una fletxa verda davora de sa cançó. Si no va gaire bé i os interessa es tema ja penjaré via imatges es procés. Es tema és de puta mare perque en questió de segons tens qualsvol cançó des goear. Bueno aquí vos deix es link

http://marbu.blogspot.com/2007/04/descargar-canciones-de-goear-con.html

Desde el curro con amor, Rufire

14 de maig del 2007

TELECOGRESCA 2007

Bé, aquí arriben ses fotos d'aquest cap de setmana mític...TELECOGRESCA a matar amb resaca assegurada l'endemà. Una altra gatera és lo que més treu una resaca no?
Pinero, Manti, Sureda, Teresa, News i jo cap a Plataforma... quina ressaca era pitjor?

Divendres, després d'intentar berenar a nes bar que sa majoria mos vàrem aturar, varem partir PT a jeure, les 8:30 npfgm.
Aixecades a les 15:00, mals de cap varis, xerrera i dois a matar, dinar i capvespre mordòric.
Arriba es vespre i sa qüestió es...i si sortim? AU IDÒ! plegam veles cap a un bar, cubatas 2'5, NPFGM. Mos comunicam amb es senyor manti i pinero que eren per la conxa, hi pegam un bot i després de convèncer a nes pinero de que no perdria s'avió pegam a Plata.

Vos deix ses fotos...bona telecogresca i sortides antigallinistes a plata. Me ve UG comentar...cadasqú que en digui lo que trobi.

PASEN Y VEAN!



















Al·lots, això ja està! Hi ha més fotos pero no acabariem mai...a qui li interessin que m'ho comuniqui.

Detalls importants a tenir en compte a ses fotos: pes qui no s'hi fixi gaire...a sa foto que surt en Monx, darrera hi ha dos cofrares amagant-se de sa seva sexualitat. Fires i Pinero??
Nebot ultra rialla?
I respecte a sa segona foto grupal, a sa que tothom va a sa seva bolla...q men deis den marco llull i sa riera?

Bé, per finalitzar una foto des cap de setmana...PLATA donant-ho tot!


Diguem-li simplement.... amateur!!

Perquè anar 8 anys al conservatori??...
...Perquè aguantar aquelles classes avorridíssimes de solfeig i altres hosties musicals vàries que no sé ni com es diuen?..

Només cal un parell de tios amb pintes "extravegants" i un bon pc...

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

un poc de results npfgm. Per començar, dir que sa Gresca va ser UN PUTA SYSTEM i que se n'ha commentat poc aquí en es blog per una raó molt clara: SISTEMA DE PÈRDUES DE MEMÒRIA 100% (entre cometes...)
Però bueno, que cada palo aguante su vela, i que cadascú tregui ses conclusions que pugui des festivalot. Esperam amb impaciència es post xinític amb fotos vàries (les he vistes i n'hi ha unes quantes que no tenen desperdici...). Respecte a s'enquesta, destacar que aquesta setmana es "Si no plou, sí" (19%) ha fet de Quin system i s'ha endut es primer lloc de ses votacions. A destacar també es cofrares que han decidit fer de matxaca (fins a 8), amb nedada Nato/Edu inclosa i, com no, una presència important de cofrares (15%) no ha pogut venir per un motiu o altre...
Res més, aquí abaix (com sempre) sa imatge amb es resultats finals, i en breu nova enquesta.

Per quan és Miss Cofradia 2007???



PD: Aprofit per donar sa benvinguda a sa nova cofrare Xisca Abraham, per si no la coneixeu és membre fundadora de ses New Generations i futura estudiant a BCN, si tot surt bé.

Frikismes varis,,,

Mestre Feme, representant des Blog des Tudats, me va mostrar ahir dos videos bastant xapants,,, i sa meva reacció va ser: "-Totalment posteables!" així que, aqui els teniu:

Frikis al ViñaRock:

Si l'any passat varem poder observar com al Viñarock de Villarobledo arribava un OVNI; enguany, a Benicassim ha aparegut en Chewaka:



Friki la puerta de Alcalá:


Despres de "el pagafantas", "en Pedrito de Campanet", "la chica de la mancha en el pelo", arriba un nou person difícil de calificar que ha tornat el prestigi perdut a sa ciutat de Valladolid i que comença a ser conegut dintre el mon internetil: ahí está!


+ el tio de la moto canta La puerta de Alcalá
i +...
i tot, i +...

1 X 1



Monxo "achica balones" Robinson. Discret. **
No va ser ni molt menys la nit del porter verdesc. Tot i que va realitzar algunes aturades de merit, va mostrar mancançes importants al joc per alt. La defensa, la poca punteria dels davanters rivals i la sort van propiciar que sigui el "zamora" de la competició regular.






Fernando Rufire "sargento" Hierro. Infranqueixable. ****
El gran capità va tornar a brillar amb llum pròpia a la saga buidadotesca. És la veu sonant tant dintre com fora dels terrenys de joc. La seva maduresa futbolística sembla no tenir sostre. De ben segur, la cridada d'en Lluis Aragones no tardarà en arribar.





Genaro "torpedero" Edusso. Cansat. ***
El seu to físic no va ser el d'altres ocasions i és que va jugar amb molesties al pubis com a consequència del síndrome "sofing" que va arrosegar durant tot el cap de setmana. Tot i així va demostrar les seves virtuts de cara a porta marcant un dels sis gols de l'equip verdesc.




Juan Palerm "maravilla" Sorin. Assistent. ****
Va tornar a ser un dels millors de l'equip donant una lliso de bon joc i talent futbolístic. De les seves botes varen sortir algunes de les jugades més boniques de l'encontre i assistencies de luxe que acabaren en gol.





Marco Llull "apisonadora" Schweinsteiger.Bregador.***
S'esta consolidant com un dels jugadors tot terreny del conjunt de la verda. Va ser la parella de ball de Hierro a la defensa i es va prodigar en atac gaudint de moltes ocasions. Finalment va obtindre el premi del gol.







Pau "kaiser" Company. Magistral. *****
És l'autentic lider de l'equip. Te el paper de crack i l'executa a la perfecció amb les seves demostracions de força, potencia i exquisita tècnica. Marca els tempos del partit i es fa un fart de correr durant els 50 minuts del mateix. Ahir va tornar a demostrar la seva gran qualitat erigint-se com el jugador més valios de l'encontre.




Toni "Pibito" Sureda. Eficaç. ****
Molt s'havia expeculat durant la setmana sobre les seves possiblitats de revalidar la seva magnífica estadística de gol per partit. Ho va aconseguir a la sortida d'un còrner amb una explendida rematada de cap. El seu rendiment és espectacular tant de cara al gol com en la pressió i la recuperació de pilotes a les defenses rivals.





Juan Cuadros "pulpito" Dani. Maxacador. ***
Continua marcant gols i lluitant. Ahir va demostrar que te pegada de cara a porta i que mosega als rivals quan és necessari. Tecnica, velocitat i entrega, aquests són els adjectius que defineixen el nivell de joc exibit ahir pel magre davanter dels Buidadotes.





* Oscar Sevilla.
** Perico Delgado.
*** Oscar Freire.
**** Miguel Indurain.
***** "Xava" Jimenez

CULTURA "FORAST". CAPITULO 2

Como todo movimiento / modo de vida, la cultura Forast tambien posee sus propios personajes de culto. Marcados por características muy concretas, estos personajes
desprenden una serie de valores e ideas que el ciudadano Forast comparte o eleva a categoría de magnificencia, de respeto máximo o admiración plena.

He aquí este segundo capítulo de la querida cultura forast, presentando a sus personajes de culto...


JUSTO MOLINERO. El hombre que consiguió un Impero audiovisual partiendo de un taxi donde colgaba el escudo del Atlético de Madrid del retrovisor. Presidente del holding empresarial Radio TeleTaxi, Justo representa el éxito para la cultura Forast. Un hombre hecho de pura pasta Forast, consigue abrirse paso a través de la dura sociedad hasta llegar a lo mas alto.






TERENCE HILL Y BUD SPENCER. Un par de hombres que pasan horas y horas en bares, hacen al forast medio sentirse identificado con ellos. Convertir duras peleas campales de tipos duros en una faena habitual, hace de estos dos personajes un miembro mas en las familias Forast, que gusta disfrutar de sus películas los sábados a las 15:30 de la tarde.




LA QUINTA DEL BUITRE. Producto ibérico al servicio del deporte por excelencia. Los nombres de Butragueño, Martín Vázquez, Sanchís, Míchel y Pardeza, permiten al Forast defender la importancia del factor raza en la escena internacional. Para un Forast, aficionado o no al fútbol, esta es la mejor combinación de jugadores posible en todos los lugares del mundo y en todos los períodos de la Historia.





FELIPE GONZALEZ. "Yo sigo votando al PSOE por lo que hizo Felipe González". "Si lo dice Felipe, es así" Este es el pensamiento del Forast medio, el cual nunca expresa en voz alta pues su elegancia y correcto comportamiento le hacen callar en respeto a los acutales dirigentes. A pesar que el votante forast pensara que en 1982 se iban a repartir entre ellos los bienes privados (como los hoteles), la imágen de Felipe se mantiene eternamente brillante en el Movimiento.







CHARLES BRONSON. Existe una imagen en la que Bronson es atropellado violentamente por un coche y, sin inmutarse, aconseja al colérico conductor que respete las normas de tráfico procediento acto seguido a propinarle una severa paliza. Un hombre que representa la dureza para la cultura Forast, admirado por el movimiento gracias a su modo de resolver
los problemas, hablando con los puños.





FRANCISCO RIVERA PEREZ "PAQUIRRI". En términos generales el varón forast no siente mucha atracción por el mundo taurino, mas por el hecho de que no suela ser retransmitido desde los bares que por no entender el arte y la simbología de la fiesta nacional. A pesar de no poseer conociemientos taurinos, el forast sabrá perfectamente que a la pregunta de ¿Quién es el mejor torero de la historia? se responde: "Como Paquirri no habrá otro"

13 de maig del 2007

UNA DE FOTOS VARIES 2006

Aquest post només conté fotos. Deixo els comentaris per vosaltres! Espero que vos dugui bons records!

ESTIU 2006



NADAL 2006