11 d’agost del 2010

LA GUERRA ÉS DIVERTIDA

Benvolguts cofrares, amb aquest títol pensareu que m'he tornat boig del tot. Tranquils, aquest post només vol posar al coneixement de tot cofrare o allegado l'existència d'un JOC GRATIS a la xarxa amb el qual he passat moltes de les interminables hores que s'han succeit des que vaig tenir el malaurat esquinç.

És tracta de batalles entre dos bàndols de jugadors online (fins a 16) en escenaris molt currats, on a més es poden conduir tancs, jeeps i avionetes pel gaudi del personal. El tema es totalment gratis, només crec que s'ha d'enregistrar un compte d'EA (Electronic Arts) per poder accedir.

Un cop creat el compte pots crear els teus personatges (create hero) descarregar el joc i començar. Obviament molts tindreu coses millor que fer aquests dies però si a algú li mola el tema jocs que prengui nota de cara als moments d'aburriment. Us deixo l'enllaç del joc (que no ser fer directament) i uns videos promocionals molt currats amb imatges reals del joc.

http://www.battlefieldheroes.com/en/





9 d’agost del 2010

Estruquen Match: 2nd Edition

Trenc es sopor estival que viu habitualment es bloc per oferir-vos aquest gran vídeo realitzat pen Tià Llodrà, que recull ses millors instantànies fetes pen Sion 'Txillo' durant sa celebració des partit que commemora sa lligueta que montam per sa UEFA Fantasy Football i que, de pas, homenatja a Mr. Kojon.

Es partit va consistir en un 8x8 a camp de F7, amb victòria final de s'equip des blaus/obscurs, que s'aprofitaren de s'excel·lent estat de forma den Piero i ses cantades des porter Monxi Price i sa seva més que experimentada defensa.

Recordar també ses diferents absències, algunes motivades per lesions (Santvi i Txillo), altres per feina (Edu, Cuads), festes (Pau Kempes) o per simple nederisme (Geof i Antrax).

Un darrer record també pen Nicola, que se va encasquillar un dit realitzant una parada gatuna i va haver de passar pes PAC de Son Servera.



Com a bonus track, vos deix un enllaç a una notícia protagonitzada per una cofrare, que s'ha passat una setmana d'agost donant es callo per sa mai agraïda Ciutat Comtal.

El grafiti de la guerra