12 de març del 2010

Nevada a Girona

Tornant a sa nevada (aquí a sa provincia encara hi ha gent que no té llum ni una puta) i com que heu posat ses conseqüències a Barna, aquí vos deix un video molt xulo que sa currat un conegut d'un conegut. És a Girona capital, on, per sort, es mals van ser una mica inferiors a altres zones (tot i que encara hi ha zones de sa ciutat que no tenen llum o que, si en tenen, és pes grups electrògens) . Posau ets altaveus perquè sa música acompanya (de fet és més que necessària)
Una recomanació, feu sa finestra des video a pantalla completa que s'aprecien millor es detalls

Girona 2010 - Dia de la dona treballadora. from marc planas on Vimeo.



Au idó. Mos veim!

Des de Girona blanca, Rufire

11 de març del 2010

¿Y el Madrid, qué?

¿Otra vez campeón de Europa? (by diarioyoya.com)






Pes qui no saben d'on ve aquesta mítica frase, vos deix es Tube d'aquest mític anunci de Mitshubishi Montero

9 de març del 2010

sant ANTONI 2010

bones a tots!

es mes passat per es Cala Millor 7 es Senyor Sebastià Vives, en "perleta" de malnom ens va dedicar unes linies a sa seva secció Xerrim Xerram que per mitjà de copiar-pegar vos les fai arribar:




Bueno, jo crec que si ens estiren sa llengua una vegada més no mos quedarà més remei que fer un escrit incendiari a algún mitjà municipal per posar a en perleta, cap de s'obreria i a tothom que s'ho mereixi al seu puesto.

Ademés, al mes de gener, la mateixa revista va fer un repleg de fotos de varis sant antonis. Vaig trobar akesta foto:




hi podem veure en Canetti, es Loko, na Xisca Domenge i un servidor simulant unes matances. Va ser s'any que sa sobrassada havia tornat blanca i varem guanyar es primer premi.

Per acabar akest post sobre akest tema (esper que sigui es darrer referintme a crítiques cap a sa nostra carrossa) dos enllaços a dos videos claus:

- actuació al mitg de sa plaça

- escasquillament

LEE: Jornades 13 i 14

Bones tardes a tots,

Arriba un post de sa LEE després d'una setmana d'absència, però amb informació molt sucosa i resultats més que interessants, ja que s'han jugat grans partits durant aquestes dues setmanes. Per començar, pareix que es Güizas han caigut de sa lluita pes títol final, després de sa seva derrota de Diumenge passat contra es renascuts FC Gerrets i s'empat de fa dos dies contra es Racing Taura. Per altra banda, tant New's com Gerrets continuen fortíssims i guanyant tots els seus enfrontaments, en aquest cas amb una víctima propiciatòria: l'Atlètic Buidadotes, que no ha sumat cap punt després de tres enfrontaments contra es dos equips. Per sa zona baixa, els Àngels den Bartomeu sembla que consoliden sa quarta plaça, després de dues victòries amb patiment. Mentrestant, sembla que el Decadència té tots es números per quedar-se a sa darrera posició, ja que només duu una victòria (contra els irregulars Buidadotes), a pesar de jugar un bon partit Diumenge contra els Àngels.


Resultats de ses jornades 13 i 14



Classificació



Pitxitxi



Propera jornada

Es calendari continua amb tota una sèrie de partits aplaçats que acabaran de definir sa classificació final, entre ells s'espectacular i decisiu New's Team - FC Gerrets. Finalment aquest partit se jugarà a les 18 hores, perquè es Racing Taura han demanat de jugar es seu partit a les 19. Per cert, animam a tot cofrare amb ganes de brou a venir a veure aquest partit que molt probablement decidirà es campió de sa Lliga de s'Eixample Esquerre 09/10.


8 de març del 2010

Neu a BCN

Sa notícia des dia, i de s'any, de fet des segle, és sa tormenta de neu que hi ha hagut avui a Catalunya, concretament a sa Great City: Barcelona. Un dia que passarà a la història per sa gran quantitat de neu que ha caigut i, probablemente, per sa gran quantitat de problemes que aquesta ha ocasionat.

Però no fotem, no me digueu que no mola que mig Catalunnya estigui bloquejada, a canvi de tenir imatges com sa des vídeo d'aquí abaix:

Sa gent ja entrena per Barcelona 2022





Vos deix qualcuna que altra foto de sa nevada d'avui, perquè quedin en es record...

Sa platja de BCN tipo migdia


Vista de s'Av. Vallcarca des des balcó de na Lida

Es Camp Nou, blanc (oblidem es chiste)







Visió des camp de futbet de darrera Borrell