23 de juny del 2008

Bienvenidos a la realidad

Era hora!! vamos a disfrutarlo!
Luca Toni, Buffon, Aquilani, Cassano a von ereu? Sólo faltaba que con el amargo futbol que juegan quedaramos otra vez en el camino..
Empezó un poco raro el partido, el arbitro amonesto a Iniesta !! :O .. pero hovaremsurar xD!

En la Gazzetta subrayan <>

Aunque lo hayáis visto diez veces.. merece la pena.



Hubiera sido muy bueno si Güiza, amaga.. y lo mete a lo Panenka xD
..y entre otras cosas, que grande es Camacho¡!

Como se vivió en la radio..



Y ahora no nos tenemos que conformar con haber pasado de cuartos!

Sa Lliga des Cans Vells, Any II, Post II


Au idò, akí teniu sa classificació que pot definir s'ordre per triar ekip per sa pròxima lliga.


Explicació de ses columnes:

Objectiu: és s'objectiu que te marca s'OFM per es teu ekip
Posició: lloc que ocupes a sa classificació final
Dif: Diferència entre s'objectiu marcat i sa posició aconseguida
Positiva: Li he sumat sa puntuació més baixa per ferlos tots positius per facilitar sa comparació. Aquesta columna marca sa teva puntuació, com més alta sigui abans elegiràs ekip. Com voreu hi ha varis empats que se desfàn depenent de sa quantitat de punts que un ha aconseguit respecte des seu objectiu. Seguidament s'explica.

Punts objectiu: són es punts que ha aconseguit s'ekip que ha quedat inmediatament després des teu objectiu.
Punts: punts aconseguits a sa classificació final
Dif: diferència entre punts i punts objectiu
Positiva: li he sumat sa puntuació més baixa per ferlos tots positius. Aquesta columna desfà sa majoria d'empats però encara n'hi ha. Els empats que queden se desfàn segons sa següent columna.
Cup: puntuació assolida a sa Cup. Té un 1 es guanyador, un 2 es finalista, un 3 es semifinalistes, un 4 es que varen arribar a quarts i un 5 els restants.

Obviament akest mètode està obert a tota crítica. Sa primera le diré akí mateix. Està clar que els que tenien com a objectiu que dar primers tenen menys possibilitats de sumar punts, per mirar d'arreglarho una mica propòs que el València i el Barça puguin continuar amb els mateixos managers, sempre que ells vulguin, ja que crec que tenen tot el dret a poder defensar els títols de campió de lliga i copa respectivament.

Au idò!

22 de juny del 2008

Lliga OFM des Cans Vells: Any II

Bueno al·lots, sa segona edició de sa Lliga des Cans Vells de s'Online Football Manager ha arribat en es seu final. Donar s'enhorabona, primer de tot, en es mafiós italià Genaro Scrotto (aka Edu) per sa seva victòria final, a en Nate Vallejón per haver surat (Suresh) es tema aconseguint sa Copa del Rei, i en general a tots aquells herois que han aconseguit es seu objectiu, amb especial menció a tot un ca vell com en Tofito i en es novato F.C. Katiuskas (aka Sionel), que han entrat en llocs europeus després d'una temporada històrica. També s'han agraït ses aportacions des colegas den Nate, que encara que no han realitzat un paper brillant a sa Lliga, han donat joc via es Fòrum de sa Lligueta, sobretot un misteriós italià anomenat Buenaventura Durruti, que ha aconseguit picar-se amb més de la meitat des Managers. Vos deix amb sa classificació, sa Copa i sa Manager List, perquè quedi constància des progressos aconseguits per cadascú.

Llarga vida a s'OFM!