12 de maig del 2007

Buidadotes News

La cúplula verda informa de les novetats del club:



Neix l'escut dels Buidadotes!!!!!






Així com l'equip femení.

11 de maig del 2007

no podia faltar


crec q és una foto q s'havia de posar...

setmanari musical: Nous grups vol. 1

Bon dia cofrares! Torna sa secció amb més continuitat des blog; avui és s’inici de lo que serà una trilogia sobre grups que vull donar a coneixer a tothom que desitgi escoltar coses noves i que estigui obert a sa varietat musical que des d’aquí sempre s’ha predicat.
Gràcies a nes nostre amic emule no tendreu massa problemes en descarregar-vos material d’aquests grups, si algú des meu cercle de contacte més proper no té emule o li va com es cul ja li passaré algun disco via mp3. The first top 5:

Fugazi
Aquest és segurament es grup que més vos sona dels cinc, almenys jo ja fa temps que els conec i vos assegur que son molt bons. Els veig una mica com els fills sonats de Pixies, amb un estil molt mal de definir (aquí està sa gràcia) que oscil.laria entre s’Indy Rock, s’Emocore i s’anomenat “post-hardcore”. Són de Washington DC, han editat 7 discos des de 1989, tots ells amb es segell Dischord, i son un total de 4 músics.



Porcupine Tree


Es líder d’aquest grup està considerat com un dels successors des gran Roger Waters, de fet es grup mama prou de Pink Floyd tot i que es sò s’ha endurit una mica. Practiquen un rock progressiu amb semblances als arxi-coneguts Dream Theater, amb menys virtuosisme i més experimentació. Acaben de treure es seu 9è disc des de 1991, són Anglesos i s’ànima des grup és, com dic, Steve Wilson (veu, guitarra, piano, baix i principal compositor).

Ten Years after
Rock ‘n’roll amb s’essència més clàssica i particular des blues. Es grup neix a 1966 i editen es primer LP un any després. Lo que fa gran a aquest grup és s’estil i sa tècnica des seu guitarrista i cantant Alvin Lee, que poc a poc s’aniria convertint en una de ses figures més influents a dins es món de ses 6 cordes. Es darrer disco que han tret en estudi és de 1989, tot i que s’han cansat de treure recopilacions. Molt recomanables pels que no volen pensar quan escolten música; estrofa, estribillo, solo i a ca una puta.

The evens

Sa principal curiositat i característica d’aquest grup és que està format només per dues persones: bateria i veu / guitarra i veu. És es projecte paral.lel des cantant de fugazi i fan una algo semblant a nes “hard pop” amb melodies suaus però directes, i amb un so molt característic. En aquest cas ses lletres són una part important dels temes, on metafòricament s’amaga un esperit de crítica social que enriqueix es treball des grup.

The electric prunes

A part des nom tenen coses molt bones; psicodèlia americana de meitat dels anys 60, molta melodia i experimentació sonora que durà pocs anys. Es fet de comptar amb Dave Hassinger, productor d’alguns discos de Rolling Stones, els va ajudar a adquirir certa fama a finals dels 60, però no varen arribar a molt més. Varen treure 5 discos en tres anys i dues dècades més tard varen editar un parell de recopilatoris.







Es dos discos recomanats de sa setmana són antagònics, res a veure entre ells, diferents dècades, diferents estils i distinta forma d’entendre sa música, però els dos són molt bons:


-FRANK ZAPPA “Hot Rats” 1969

-BACKYARD BABIES “Total 13” 1998

I dos temazos:

-Arctic Monkeys “I bet that you look good on the dance floor”

-Hellacopters “Everything’s on Tv”

Salut i melomania!

Proposta musical pes blog

Fa uns dies q m'he aficionat a una pàgina bastant system q recoman a nes cofrares amants a sa música q es diu last.fm
Bàsicament és una radio en que tu li poses el nom des teu grup preferit i et reprodueix cançons de grups similars. Si et crees un usuari li pots anar especificant ses cançons q més et molen perquè cada pic posi cançons més parescudes al vostres gustos. És tot un system, vos ho dic. Només cal fer-se un usuari i anar fent, a més et pots baixar un programet que es qda amb la musica que escoltes al windows media, winamp, etc, del teu ordinador per qdar-se amb es teu estil musical i artistes preferits. Una flipada! (al menos jo flip amb lo q ja hi comença a haver pel món). A més pots anar-te creant una llista amb les cançons q més t'agraden... bueno ja ho veureu.
Ah, a lo q anava, pots penjar musica rollo goear abans, per això propos q mestre caudi vagi posant una llista (com la q vos posare com exemple, q va posant musica de grups d'estil similar) al costat dret des blog, q vagi canviant tipo cada setmana segons lo q vulguin anar escoltant els cofrares membres. Donaria més joc encara a sa pàgina crec...
Bueno proposta feta, ja direu q en trobau!


Salut!

UNA DE FOTOS VARIES 2005

Al·lots i al·lotes,

Mirant totes les meves fotos vaig arribar a la conclusió que hi ha algunes fotos que es mereixen compartir. Així que aquest cop penjaré només un parell de fotos... (i no 35 jeje).

Aquí tenim a n'en Juli rebossat amb arena per cala nau (juny 2005).

Feim uns voleis? Cala Nau, claro... (agost 2005).

I avon eres Juan???? Kina màquina Andreu!! (CN, agost 2005).

Ooooooooooooh, kines news tan i tan news... (agost 2005).

Ah, s'amor... Es tan guapo!!! :P (agost 2005).

Weno, es caretos eren suportables... Em sembla que erem per Manacor, a un concertarro des Karronya (agost 2005).

BBQ a can Cuaters (o ca na Cris, whichever you prefer). Mmmmmmm carn cuinada tal i com toca... (es menjar se troba a faltar quan vius en un pais on només se mengen patates) (agost 2005).

Que són de guapes aquestes ninetes... ;) Disfrutant de sa BBQ! (agost 2005).

Marquet i Sarita la madrileña... :P (BBQ, agost 2005).

Això va de Xavi's i Cuaters. Bona foto, tot s'ha de dir... (BBQ, agost 2005).

Foto de grup!!! SMILE!!! (BBQ, agost 2005).

Continuant amb sa super BBQ, i es caretos se van tornant més i més divertits... (agost 2005).

Ehem, no comments... (es nota que ja era hora de marxar cap a festes...) (BBQ, agost 2005)
















Festes d'Artà, fumant puros de sa boda de sa meva cosina... JAJA, kins caretos!! (agost 2005).

CONTINUARÀ... (amb les fotos de l'estiu 2006)

Per cert, a tots els que van a la TelecoGresca, esper que vagi molt i molt bé... Visca la festa!!! (i dur gats que no agafen rates!) :P

10 de maig del 2007

Tema portada...


CULTURA "FORAST". CAPITULO 1

No solo un modo de vida, la cultura "forast"se ha convertido, debido a la globalización mundial, en una corriente de expresión internacional. Movimiento surgido en la década de los 60, del cual soy hijo, por lo que he decidido que conozcais la auténtica "Experiencia Forast", tratando diversos temas que engloban a esta, reconocida internacionalmente, manera de vida.

El siguiente estudio se centra en la colonia Forast de las Islas Baleares, lugar donde el Movimiento creció considerablemente.


¡Va por ustedes!


CAPITULO 1. EL MEDIO DE TRANSPORTE.
Fuera del ámbito profesional, el hombre Forast no conoce más que un solo vehículo en la faz de la Tierra, el automóvil de cuatro ruedas. La exquisitez y finura de los sentidos de las buenas gentes de esta cultura hace que, aún siendo el único medio que utilizan, solo utilicen determinados automóviles marcados por singulares características. Aquí estan los coches del Movimiento Forast:

RENAULT 21. Leyenda de las cuatros ruedas. Seguramente sea el modelo concreto de automóvil que haya completado en mayor número de ocasiones el recorrido Puerto de Valencia - Badajoz. Coche que gozó de mucho éxito entre gentes procedentes del Sur de Extremadura y Oeste de Andalucía. Predominaron los colores grises, aunque era posible encontrar variantes "deportivos", como el negro, o variantes "elegantes" como el blanco.

OPEL KADETT. Existe la falsa creencia popular, entre la población no Forast, de que el Kadett es el vehículo Forast por antonomasia. Este vehículo gustó (y gusta) mucho debido a su aire deportivo, su bello diseño y su precisión germánica. Manejado principalmente por jóvenes, no mayores de 34 años, un coche muy presente en la vida cotidiana por el gusto del joven conductor a los paseos al mando de su Kadett. Genio y figura, un coche todavía visible y bien valorado.

SEAT TOLEDO. Se convirtió en el modelo predominante entre 1991 y 1996. Coche con gran aceptación, especialmente con los Forast procedentes de las Mesetas. A pesar de la dura competencia, el Toledo buscó su propio espíritu mediante su famoso motor TDI, que te permitía recorrer el tramo Albacete - Calamocha, con 3/4 depósito, pudiendo alcanzar los 195 km/h en el tramo a la altura de Torrales.



FORD ORION. Versatilidad y agilidad. Un coche que no conocia de sexos ni edades. Apto para todo tipo de actividades que no requirieran excesivos kilómetros. Su aceptable precio hizo mella en el sector mas proletario que no dudó en aceptar un motor heredado de la tradición mecánica británica. Automovil ideal para los primeros golpes del siempre alcoholicamente nocturno joven Forast.




OPEL VECTRA. Señorío sobre ruedas, un primera clase de los grandes viajes que marcó un hito en la historia automovilística Forast. Considerado por muchos como el heredero del mítico Renault 21, el Vectra es un coche preparado incluso para viajes fuera del territorio patrio, como los viajes a Portugal a comprar alfombras y café. Cuenta con un amplio maletero, óptimo para el equipaje de 3 semanas de vacaciones en "el pueblo".





SEAT MÁLAGA. La leyenda. Auténtico coche Forast. Producto patrio 100%, ocupa el primer puesto en la clasificación histórica de automoviles mejor valorados por el colectivo forast. Vehículo que destacó en todas sus facetas, especialmente en su durabilidad y resistencia. Una de las inversiones que una familia forast no debía ni tan siquiera pensar, pues apostar por un Málaga, era apostar por la grandeza de la mecánica nacional.

Festa de dia de Telecos

Bé al·lots, com molts de voltros ja sabeu, ahir era sa festa de dia de telecos, tipo per començar a preparar i a entrenar-mos per sa TELECOGRESCA 2007. Molts de representants de sa cofraria hi vàrem fer acte de presència i lo que havia de ser 4 birres i cap a cases se va donar en més alcohol des que tocava, engegades a matar tipo les 11 perquè no mos ne voliem anar i passades pes Frankfurt Pedralbes abans d'anar a jeure. Res, a les 00:00 compareixiem per cases.
Part de ses SES (Newbot i jo, Xineta, pes qui no ho sapi) i Sureda i companyia, hi vàrem compareixer a les 12 des migdia, a veure en JOSMAR fer es paripé. Per qüestions de penjades de cartells vàries, sa nebot i jo varem aplegar veles fins les 14:00 que vàrem tornar amb ses piles carregades per beure. Sa gent va anar arribant i atracant-se a sa barra, NPFGM.
A les 20:00 el senyor Marc Cànovas, de BALEARES, alias Spike en aquells indrets i en Lerdo varen organitzar Mr. Telecos 2007. Como no, ses nines emocionades, allà on hi hagi homos... i tots es altres membres de sa cofradia hi anàrem. S'ha de dir que a ses nines es sistema d'homos representatius a Mr. Telecos 2007, no mos varen defraudar gens, tot un sistema d'homos bons i de diferents cultures; francesos, catalans, argentins...
Sa qüestió, ses fotos ja ho diran.

Aquí va es recull fotogràfic...i mos veim demà per sa barra!

Sistema de assegudes a nes inicis de sa festa, ja mos venia UG??
















Més endavant, amb s'alcohol a damunt sureda i teresa els hi va pegar per anar a fer una visita a nes toro i s'ha de dir que varen durar lo seu...serà s'alcohol?













PASEN Y VEAN es membres de sa cofradia amb so tassó amb ma i d'altres que no se podien aturar de riure.
A sa segona foto es caretos són importants, en toniet (PIBITO), se va fer por...això de tant de beure i de ser tan jovenet! jaja!





























Arriba sa competició, MR. TELECOS 2007, PASEN Y VEAN quina guarda d'homos més ben posats.

Lerdo i Cànovas com a grans presentadors des concurs, s'ha de dir que ho varen donar tot, sa seva funció polifacètica va fer que entre espectacle i espectacle se pogués xerrar tipo MANTI, valentes hores de cridar i sa senyora mama den Lerdo. Pasen y vean es primer candidat donant-ho tot, EN NICOOOO, sistema de ballades vàries amb sa senyoreta, despullades més que vàries i gatera 100%.
























Sistema de francesos amb tanga...NPFGM, ses nines vàrem quedar astorades amb n'arnaldo, o que se jo que putes li deies, mos va agradar tant... però en es nostros capets en Nico encara guanyava, tot un homo.

Per finalitzar es sistema de concurs, vàrem acabar amb un argentí, que ho va donar tot, besos a matar.

Després d'una intensa xerrada ses nines varem decidir que en Nico era és millor i es públic també va votar lo mateix. Era tan wapo eh??cagondel!

Res, si no record malament s'espectacle va acabar otorgant a MR.TELECOS 2007, NICO. No me faceu massa cas... a mi me venia UG.

Per acabar, una foto memorable de ses cares que duiem i que no eren ni les 21:00 des vespre...imaginau com va acabar es vespre, canyes pes metro cantant, crits den canovas a matar, escarrintxades vàries amb sa puta canya, que ni m'enrecord de von sortia i entrades a matar a ca nostra, a ses SES, canovas i jo ballant pes passadis cap a sa sala, marga (galis), dormint pes sofà i nebot amb s'ordenador a ma.


Au idò al·lots, mos veim demà per sa barra.

és puta tornar vell...

Bon dia, cofradia!
Aquest post havia de sortir ahir, però -siguem sincers- hi havia més ganes d'anar a prendre un parell de cerveses que d'escriure.
Així i tot, molts d'anys Marga i Marco! (i que no vos pesin de més).

Com que ses ganes d'escriure i/o sa inspiració avui tampoc no han fet acte de presència al meu capet (per variar), una sessió de fotos d'aquests dos darrers aniversaris conjunts n.p.f.g.m.

9 de maig, 2005

Sopant a "Los pollos de Llull"

Planxes, diaris, capses buides ... i ses putes sabates no compareixien

ben contenta na Marga amb es seu regal!!

en Cànoves damunt sa trona... s'endevinava es futur des Caudillo por la gracia del blog

fugida por tiempos cap a Canaletes, es Ministre arreplegant "souvenirs"

amb un bon cego fent es monai per la Rambla (observau detalls des diversos caretos)

un poc de celebració blaugrana, una Copa d'Europa (o lliga, no me faceu recordar què) no fa gens de mal

testimoni des pas de s'antifutbolisme a batejar-se a Canaletes

una visiteta al Bagdad, de camí a Plata

i uns acaben potant...

... i d'altres assaltant es bany de ses fèmines


9 de maig, 2006

i avoneres?? preparant un poc de festa sorpresa

s'homenatjada

... i s'homenatjat amb ses birres ...

... i ja la lia

i avon ereeeeeu?!

up! ses nines

panorama general, intentant aparentar no anar gats...

va de parejitas sa cosa

fent es monai, s'alcohol comença a fer efecte

isto puta! quina gentada

sempre hi ha d'haver un vàter per enmig???

ses Ses per Plata (ja no fan sa mateixa cara d'abans, emperò)