18 d’octubre del 2011

LEE: Jornada 2

Bones a tothom,

Ja tenim dues jornades jugades a sa LEE, i de moment (a falta de s'estrena de Los Kikos) sembla que els equips més potents seran es FC Gerrets i l'Spartak Moreyov. Es primers se varen desfer amb relativa facilitat (1-1 al descans) dels Àngels Revival (8-3), mentre que els Moreyov donaren sa campanada de sa jornada derrotant amb suficiència uns impotents The New's Buidadotes, que reberen un dur cop en forma de manita (5-0). Se comenta un gran partit des porter moreyovic, que fou inexpugnable. Per altra banda, R de Rodett aconseguí sa primera victòria de sa temporada, amb un bon partit contra Decadència (7-2), i apunta a posicions més altes que altres anys, mentre que Mandandanga FC obtingué sa victòria més abultada de sa jornada (11-4) contra un Racing Taura que s'estrenà amb mal peu.


Resultats de sa jornada






Classificació






Pitxitxi






Propera jornada



17 d’octubre del 2011

Molt bones tardes amics meus tots,

OFM is calling!!!

Aquí teniu ses dades de sa darrer Lliga, com bé sabeu toca LFP, així que Bua, go ahead!!

Recordem sa lliga anterior, mestre Beckenpauer se va marcar un temporadón amb el Leverkusen (OJO!) i va aprofitar es baix nivell que hi havia a ses zones capdavanteres (Manti i Cuads, entonses) per endur-se'n es títol.

Així i tot, altres dos mànagers copen ses primeres posicions de sa Manager List, i són s'incombustible (sinònim de "Pedro Munitis") O-Bwan Flanaghan i s'irregular arnotegui. Mestre Bua aconseguí un sorprenent títol de Copa contra es Wolfsburg de mestre Sentve, qui va fer una lliga regular terrible, apocalítica.

Recordau que aquest any pugen a Primera Divisió na Cris, en Juli i na Rosa, que triaran en 18a, 19a i 20a posició, respectivament.

En breu s'haurien d'iniciar moviments per prepara sa Segona Edició de sa Segona Divisió de s'OFM Cans Vells, que reunirà grans noms llegendaris com en Lluc, en Gaspi, en Nicola, na Lida, en Notempinhus, sa família Fancy (Tofi inclòs?) o nous promeses com en Jay-Jay o en Manu.

Amunt OFM!


MANAGER LIST:


STANDINGS:


CUP PROGRESSION:




TOPSCORERS: