9 de setembre de 2010

De Fantasies, Ripetjos i Doblatges

Postet heterogeni per compilar tres temes que consider interessants, esper que com a mínim un d'ells atregui sa vostra atenció, amics cofrares repartits pel món.

1. Uefa Fantasy Football

Torna sa competi de ses competis, 'la de los goles', 'la de los puntos', 'la de la emoción, 'la de los capitanes', 'la de los frikis', 'la de la Champions', 'la del estruquen', torna.... 'SA FANTASY'!!!

Supòs que no importa tornar a comentar ses meravelles d'aquest joquet, que mos dóna alegries i tristeses durant tot l'any, especialment es dia ja conegut com 'Estruquen Day', on gaudim de sa pràctica de s'esport en forma de partidet de Futbol-7, per posteriorment recuperar (amb escreix) ses calories perdudes amb un bon Entrecot a un restaurant de sa zona costera.

Enguany seguim amb sa separació en dues lligues: sa normal i oberta universalment, anomenada 'CANS VELLS', i sa més exclusiva o íntima, amb un ENTRECOT en joc, anomenada 'Tema Estruquen'. Es que ja jugàveu l'any passat teniu accés automàtic a ses lligues, pes nuevunos que se vulguin apuntar i jugar-se ses garroves amb es més freaks i experimentats jugadors del món, aquí van es codis en es que apuntar-vos.

CANS VELLS: 4067-1113
TEMA ESTRUQUEN: 4067-1122

I aquí es link a sa page: http://es.uclfantasy.uefa.com

2. Baixar-se discs des d'Spotify

Es meu jefe m'ha passat un programet que va níkel níkel níkel per crear discos a partir de lo que escoltes amb s'Spotify. Sa generació des Megaupload i es Rapidshare ha mort, arriba sa generació des Replay Music!
Aquí vos deix es link per descarregar-vos es programa, només l'heu d'instalar (SETUP) i després substituir s'arxiu que executa es programa pes que hi ha dins sa carpeta CRACK. És tremendament fàcil d'emprar i te crea unes carpetetes amb s'àlbum ben etiquetat i tot, de puta mare. A més, pots posar un límit de temps (jo he posat 45s) per tal que només te gravi ses cançons i passi dels anuncis. Com vos dic, pura vida. Jo ho he provat amb aquest peazo d'àlbum de Fanfarlo (Fanfarlo – Reservoir) i va perfecte.
3. Actors de doblatge

Som partidari de veure ses películes en V.O.S., però després de veure aquests vídeos no he pogut deixar de sentir admiració i profund respecte per sa feina que realitzen ets actors de doblatge. Es dos primers se centren en sa figura den Ricardo Solans, mite sonor que ha doblat a grans com en Robert de Niro (Abogadoooo!), Al Pacino, Sylvester Stallone... Es segon entrevista a sa majoria d'ells, reflectint sobretot ses seves vivències i opinions sobre aquest meravellós món. Un agraïment a mestre Julià Picornell (Juli), allegado santjoaner, que me'ls ha introduit via Buzz.I part 2I part 2

8 de setembre de 2010

SELECCIÓ ESPANYOLA A DEBAT

A Catalunya i Balears sa selecció espanyola genera sentiments contradictoris.

Passa cada vegada que hi ha una competició oficial, Eurocopa ò Mundial.

És un tema polític, sociològic, històric, cultural...?


Comença es debat.


Apunts per començar:

1.- Des de fa un parell d’anys, sa selecció espanyola s’ha convertit en un dels millors conjunts. És campeona d'Europa i del Món.

2.- Sa base de sa selecció la formen jugadors del Barça i, a més, es sistema de joc s’assembla molt a nes den Pep Guardiola.

3.- S'èxit de sa selecció espanyola -Eurocopa i Mundial- ha coincidit amb un moment dolç de s’esport espanyol a ses competicions internacionals, com bàsquet, ciclisme, tennis, moto GP i fórmula 1, entre altres.

4.- Es nacionalisme espanyol no ha deixat d’aprofitar aquests èxits per vendre una idea d’Espanya com a unitat?

5.- És normal que des de Catalunya (i Balears) hi hagi una reacció emocional de resposta davant des rearmament espanyolista?

6.- Hi ha ara un sentiment contradictori perquè molts d’aquests èxits tenen un segell indiscutiblement català? Pujol, Xavi, Valdés, Busquets, Piqué (i també Pedro, Iniesta, Villa).

7.- Trobes que s'hauria de conseguir un reconeixement oficial per part de les federacions internacionals de ses seleccions autonòmiques?

8.- A Catalunya hi ha qui no acaba de tenir clar si vol que guanyi o perdi sa selecció, sobre tot per sa gran presència de jugadors del Barça?

7 de setembre de 2010

SETEMBRE

Postillo ràpid per debatir un poc...Temes damunt sa taula:

- LEE
Torna en breu sa millor compètició de mallorquins per Barcelona. Es Gerrets seguiran On Fire ? tornarà en Tomevet ? Buiders i News, "cómo lo llevais ?"
- OFM
4-5-1 B o noves tàctiques, podrà surar en Tekoso un equip gran...
- Finde Còfradic 1-2-3 Octubre
Se comenta Delta de "s'Ebro", bon tractor...
- Uefa Fantasy
Aquest finde sortiran es equips, se notarà sa baixa den Kuyt ?

Yeahh

Vos deix amb una fotillo d'estiu