17 de març del 2007

Tots al carrer!

Benvolguts cofrares,

avui és un dia de moviment social i de sortir al carrer a donar es callo (ja se q cap cofrare, per diferents motius, estarà donant es callo però bé hagués estat bé..). Destacaré les manifestacions sota els següents lemes:

1. "Prou destrucció, salvem Mallorca" (http://www.salvemmallorca.org/, GOB)

Hem d'acabar amb aquesta plaga de destrucció!es veu q molta gent no sap q som una illa i, per tant, tenim un territori molt limitat. Que en farem quan s'illa ja no agradi amb tanta construcció i autopistes. Mos les ficarem pes cul! Si volem aspirar a algo en futur molt proper (pensant en el negoci turístic, que es per lo q teoricament es fan la majoria de les obres) haurem d'oferir una cosa diferent i guapa i no més de lo mateix, amb grans complexos turístics com, per desgràcia, a gran part del litoral mediterrani. Recordem q, com ja mos va fer arribar en Lluc, aquest tema es de total actualitat ben a prop de ses nostres cases, concretament al Port Verd.

2. Contra la Guerra de l'Irac, amb el missatge 'Que les forces d'ocupació se'n vagin d'una vegada de l'Irac i que els estats que han destrossat el país paguin la reconstrucció.

Aquest tema, com ja sabeu tots, es una altra vergonya històrica que donaria per escriure molt i sobretot cagar-te en un parell de persons.
Una d'aquestes manifestacions arribarà davant del pentàgon.

Passem moments xungos q no sabem a on ens duran... així q esperem q aquests iniciatives tenguin l'èxit q es mereixen.


Cançoneta q és caga un poc en la política del seu propi país, d'uns grans com Audioslave:

16 de març del 2007

Una de Varios

Bones a tots, després d'un parell de discussions Maradonianes i Reviindicacions Sobrassadils ja tornar a ser per akí sa nova entrega de Una De Varios, esper q s'estructuració de s'entrada sigui una sorpresa per tots:

1.- FC BARCELONA


Es debat sobre es rendiment den Ronaldinho i es seu futur és al carrer. Per tots es diaris esportius, forums i pàgines web es qüestiona sa seva continuitat a sa disciplina blaugrana. N'hi que estan molt a favor de que es crack sigui venut en s'estiu i n'hi ha molts altres q diuen que no. Sigui com sigui s'ha de reconeixer q es seu rendiment cada anya ha anat a menys i que si se l'ha de vendre ha de ser ara però també s'ha de reconeixer que de moment és imprescindible, que en trobau cans vells? s'han de sucumbir a ses ambicions del Milan? s'ha de guardar es crack per damunt de tot?

per acabar amb es tema futbol un video de xixarros

2.- UNA MICA DE CINE N.P.F.G.M

Avui s'estrena Hannibal Lecter El origen del Mal. Pretén contar es començament d'un dels gran mites del terror de finals del segle XX. Recordem que akesta película precedirà cronològicament ses altres tres películes ja existents que són per ordre temporal de la història: "El Dragón Rojo", "El Silencio De Los Corderos" y "Hannibal". Ses tres estàn basades en homònimes noveles den Thomas Harris, on ses dues primeres són molt fidels i sa tercera se pren moltes llibertats. A sa novela "Hannibal" se xerra bastant de s'infancia d'akest home empotrada en plena II Guerra Mundial, s'haurà de veure si akesta darrera peli és fidel a lo que se diu a sa novela. També vull apuntar que abans d'akesta saga protagonitzada per n'Anthony Hopkins ja s'havia fet una peli sobre sa novela "El Dragon Rojo" anomena "ManHunter". He escrit akest apartat per animarvos a mirar ses pelis als ki no les heu vistes (tu fires segur q si q les has vistes) i per es més valents a llegirvos es llibres perq sa veritat es que es dos primers estan molt bé però "Hannibal" és , per mi, una autèntica obra d'art on se mesclen els millors ingredients de sa novela negre, suspens, terror i erotisme morbós. Com a extres a akest apartat vos deix 3 links:

a.-) Pàgina web on surten varies ilustracions den William Blake, pintor romàntic des segle XIIX. Una d'akestes ilustracions és sa que dona títol a sa primera película, cronològicament xerrant, de sa saga. Entreteniuvos en mirar ses ilustracions d'akest tipo perq són bastant paranoiques i estàn basades en varis llibres de sa Biblia.

b.-) article curtet sobre en Lecter i ses raons des psicòpates

c.-) website on podeu consultar sa biografia de qualsevol assassí en serie entre d'altres coses.


3.- SYSTEM DE DOIS VARIS


a.-) penalty i expulsió o piscinazo?
b.-) N.P.F.G.M..... o si...
c.-) no hi ha temps q no torni...
d.-) Grans CansVells SuperProduccions presenta: El bueno, el feo, el malo y el peor...
e.-) Una mica de CQC-Argentina segur q no fa gens de mal


4.- UNA MICA DE GoEar


avui anam una mica de Folk





au idò! salut a casi tots i recordau:
Caldo de gallina y precaución no hicieron jamás daño a hombre ni varón!!

UEFA pantomimas CUP

Ahir, va tenir lloc la pantòmima de competició de Copa de la UEFA. La representació "española" va donar bastant de si. Primerament, l'Español va rubricar un 4-0 inèdit contra el totpoderós Maccabi Haifa (avui he parlat amb un españolista i m'ha dit que es pròxim cruce és amb el Benfica, plenament confiat m'ha dit que pretenen guanyar 3-0 a casa i que després al camp del Benfica just hi haurà l'aguilucho-mascota per intenar una remontada...)(molt confiat).

Simultàniament s'estava jugant el Shaktar-Sevilla, on va destacar la poca convencionalitat alhora de marcar gols. Primer Matusalen (si aquest tio hagués estudiat primària per aqui, només pel nom, un bulling hagués estat allà) i forçant la pròrroga pel Sevilla, Andrés Palop (porter) va rematar sol de cap davant l'atònita mirada de tot un estadi.(emulant els cans vells Higuita, Chilavert per exemple). Un video n.p.f.g.m.

El locutor no se que diu, però sembla que l.v.e mantenir la serietat.

YouTube

El resum no està disponible. Fes clic en aquest enllaç per veure la publicació.

15 de març del 2007

Tancant es tema sobrassades

Furgar en velles ferides és el meu propòsit. Aquest post va dedicat integrament a nes senyor Tòfol, altrament dit per mi i de forma carinyosa; tofito, tofi, tofrito, tèfes...

El fet que em diguis "Judas" a la primera de canvi, demostra que encara no has encaixat la meva abraçada a la disciplina gerrètica, que tu tant detestes... o detestaves (pq cualque vegada no vas dubtar en canviar de jaqueta).


Amb aquest post pretenc, (per punts, com a tu t'agrada);


1.Tancar el conegut conflicte de sobrassades que ens afecta des de fa 2 estius i que si m'envies seran retornades.

2.Demostrar que hi ha mallorquins que no els costa tant desprendre's d'una sobrassada i uns botifarrons.


La foto en qüestió ha estat presa aquesta tarda a la seu gerrètica, on un emocionat Xisco ha rubricat (en forma de regal) un homenatge per la meva entrega i dedicació a l'equip i a la seva persona. Si si, soy yo!












"Gracias por este sueño!"





"Uaveubist!!"

Talls d'APM

Tothom coneix sa meva fascinació pes programes APM i AIM (grouppie). Segur que qui més qui manco l'ha vist qualque vegada, és aquell programa que posa imatges absurdes i hilarants de sa tele, combinades a sa perfecció amb imatges encara més absurdes i hilarants, que se van repetint durant es diferents programes. Qualcunes d'aquestes darreres s'han convertit ja en peces de culte, en obres d'art de 5 segons... Com a homenatge a tots aquests petits moments que tant mos han fet gaudir, aquí van una sèrie de talls perquè tots hi pogueu accedir a ses vostres "noches de paurrranda..."

Tall n. 1: Es pur mite, s'afició feta art... Ho haveu vist tots, no?







Tall n. 2: Un al·lot que pateix amb totes de sa llei... Cuidaaaaaaaoo!







Tall n. 3: Tota sa raó del món. Hi ha gent que no sap on se fica... Se va a ber un follón que no xabe ni dooonde s'ha metio...






Tall n. 4: Hi ha vegades que, si no tens res a dir, val més no dir res... Un japo en apuros...








Tall n. 5: Sa primera vegada que ho vaig veure no sabia en quin idioma xerrava... Ja tocava que a Mallorca...(a partir de 00:35)





Tall n. 6: Ramon, un homo a qui li basta poc per ser feliç... Ole, oleeee!!






De moment això és lo que he trobat, M.V.U.G. cercar talls petits a dins vídeos més grossos... Esper que disfruteu...

setmanari musical: Woodstock'69


Ja que en aquests darrers dies ha estat més que present es Viñarock, un dels macrofestivals més importants de s’estat, he cregut oportú fer una petita referència a lo que va ser un succés legendari i mític que va marcar un abans i un després a sa música contemporània: Woodstock. Resulta que a nes llunyà Agost de 1969 quatre joves varen posar en marxa un projecte per celebrar es major espectacle de rock’n’roll mai vist. Lo que varen fer fou crear una companyia (woodstock ventures Inc.) que els hi assegurava es repartiment equitatiu dels beneficis des concert i cercar un lloc apropiat per s’esdeveniment, el qual, després de varis intents frustrats, fou un emplaçament rural de White Lake, situat a pocs kilòmetres de sa localitat neoyorkina de Woodstock. Es nom complet des festival va ser “An aquarian exposition. The Woodstock National Festival of Music and Fair” i es va celebrar els dies 15, 16, i 17 d’Agost de 1969.
Els promotors van tenir molt clar el fet de dirigir es festival cap al sentiment de “pau i amor” tan extès en aquells anys entre una joventut compromesa que rebutjava sa guerra de Vietnam. Per aquest motiu es cartell se va adornar amb un colom blanc, símbol de sa pau, sobre un màstil de guitarra (no fou més que una estratègia comercial per part dels organitzadors per assegurar-se una gran assistència de públic).
Woodstock fou sa màxima exemplificació dels seus ideals, de sa convivència en pau i armonía, però també fou un epitafi, el final d’un somni, un succés mitificat que en certa manera no aconseguí els seu objectius. Fou un vertader negoci per als promotors; es va promulgà el mite del concert gratuït per tots quan realment no era així, ni tampoc els grups que hi actuaren ho van fer per compromís amb sa causa, sinó cobrant inclús alts cachés (sobretot Jimi Hendrix, que se pujà un poc a sa parra demanant una altra suma).
Però be, al cap i a la fi Woodstock fou un èxit, un impressionant caos psicodèlic dirigit per ses drogues i s’amor lliure, que desbordà ses previsions superant tots els récords d’assistència de públic amb més de 500.000 persones. Xerrant de xifres cal remarcar s’embós que va patir sa ciutat amb més de 50 km de retenció (un dels pitjors que es recorden a Amèrica). Ses conseqüències foren ses esperades; 5.162 casos mèdics, amb múltiples insolacions i pulmonies. Hi hagué tres morts, dues per sobredosi i una per atropellament (?) i en general tot va ser un gran caos, però va passar a s’història com tota una fita ja que, mitificat o no, segueix essent es festival per excel.lència.
Musicalment es cartell era lo millor que s’havia vist mai ja que reunia a als músics punters de finals dels 60 i als nous talents que esclataven en aquells mateixos anys i que marcarien s’esdevenir dels anys 70. Així, es primer dia, es més suau dels tres, destacaren Sly and the family stone, Joan Baez, Ravi Shankar o Country Joe McDonald. Els altres dos dies van estar dominats per sa psicodèlia i rock’n’roll en estat pur; Santana, Canned Head, Creedence Clearwater Revival, Jefferson Airplane, Grateful Dead, Janis Joplin and the Kozmic Blues Band, Ten years after, Iron Butterfly, Joe Cocker , The Who o Jimi Hendrix.




Al 1994 i 1999 es van fer dues edicions més de Woodstock però aquí ja hi havia sa MTV per enmig, es tractava d’un esdeveniment merament capitalista que acabà de dinamitar i desmitificar sa celebració des “three days of peace and music”.

Be, m’he permès es luxe d’afegir un sub-apartat a sa secció on recomanaré dos discos cada setmana. S’intenció és, a part de donar a conèixer grans obres musicals de ses darreres dècades, que sa gent vagi recomanant i comentant els seus discos preferits, a veure si cream una mica d’opinió i debat.

- PINK FLOYD “The dark side of the moon” 1973
- DEEP PURPLE “Made in Japan” 1972

I per acabar dos temazos de grups actuals que estan pegant molt fort amb un estil molt clàssic, molt setentero. Au, salut i melomania



Fotos, sortidotes, frikades....

1. Fotos de sortidotes

Sa senyora Lleba mos ha enviat a quatre elegidos (N.D.) dues fotos d'una sortidota que vàrem fer recentment amb s'excusa des sopar de Normandia. Com que encara és una confrare jove no ha pensat que lo que havia de fer era penjar-ho en es Blog, però aquí entr jo a arreglar es desaguisado. Aquí les teniu... A destacar, com sempre, es caretos varis des personal...

2. Niñato del metro

Recordant ses escenes que mos va brindar ahir es senyor Sentve dins es metro L3 (i totes ses parides anteriors i posteriors a aquest moment...Manti volem es vídeo!), algo d'info més sobre es fenomen "niñato del metro".
Es fenomen acaba d'arribar a Gresca. Com a bons frikis, sempre van un punt més enllà. Un d'ells (Mondy, Kapo de Seguretat) ha mandat això a sa llista de correu. He pensat que N.P.F.G.M. compartir-ho amb tots voltros.

"Estos son todos los videos relacionados con el niñato del metro.
http://www.youtube.com/watch?v=vcuHxKDX-GU el original

http://www.youtube.com/watch?v=G7fO4exO5R4 terminator
http://www.youtube.com/watch?v=G-30d7tO4qc troy mcClure
http://www.youtube.com/watch?v=9CLFgHwdSPw Schumann
http://www.youtube.com/watch?v=fHR5bnRbFWk v de vendetta
http://www.youtube.com/watch?v=GrT5Ev9GuBA&NR Reginaldo
http://www.youtube.com/watch?v=WOQc8yxzjB0 Maradona
http://www.youtube.com/watch?v=pcz2OiS9RkE&NR Zidane
http://www.youtube.com/watch?v=7bTHtoeUUlw Chuck Norris
http://www.youtube.com/watch?v=Oba6BbTrPTw Darth Vader
http://www.youtube.com/watch?v=BiJxa9PUAco Victoria Beckham
http://www.youtube.com/watch?v=pK_wC_yTnwA&NR Franco
http://www.youtube.com/watch?v=t9g7ls69pOs M.A. Barrakus
http://www.youtube.com/watch?v=4u8Xw70abtI Popeye
http://www.youtube.com/watch?v=Gx9YUZ5Cqow&NR Lopera
http://www.youtube.com/watch?v=NOl2YSfZ_ys Art Attack
http://www.youtube.com/watch?v=04VhFIPG3m0&NR solid Snake
http://www.youtube.com/watch?v=Xh8_HP059nQ Tony el Gitano
http://www.youtube.com/watch?v=w7jLp3lxM3k El Fary
http://www.youtube.com/watch?v=pd9ces6JDs0&NR Don Limpio
http://www.youtube.com/watch?v=y86aVLH-EgA&NR Vieja
http://www.youtube.com/watch?v=TMiYEPnvYfg&NR Manolo Escobar
http://www.youtube.com/watch?v=0tNpReXQG4g El Padrino
http://www.youtube.com/watch?v=FW-lfNRbOvw&NR Son Goku
http://www.youtube.com/watch?v=9oQ74RvBrqw Don Lorenzo
http://www.youtube.com/watch?v=GXaX5aayCJg&NR Steven Seagal
http://www.youtube.com/watch?v=rsJsjpQ9pHk hitler
http://www.youtube.com/watch?v=0_IxsRAfpZY Niño loco alemán
http://www.youtube.com/watch?v=v7xkhRJIBXo bruce lee"

I acabam amb música, que ja toca...
No se si estau tots enterats, però sa cofradia, que està en constant moviment, té plantejat fer una sèrie de moviments tàctics per tal s'afiançar sa seva posició de lideratge dins es món bloggeràceo (i s'extern també...). Per començar, volem començar una campanya de merchandising, creant tot tipus d'artilugis amb sa D.O. Cans Vells...Metxeros, llaveros, xapes (ti ru ri tu ti!), gorres... Bueno, això no s'havia pensat, lo que sí s'ha pensat sèriament és fer unes camisetes relacionades amb es Blog i sa Cofradia... Si qualcú té idees brillants per aplicar a aquesta iniciativa, no dubteu en fer-les saber a tota sa cofradia.
Bueno, a lo que anàvem, a part d'això, també s'està commentant sa possibilitat de crear un himne de sa cofradia... Sa cosa està en sus inicios, però no dubteu que mos basarem en ets acords d'aquest hit...(aquí un poc versionat....)


14 de març del 2007

CANS VELLS NEWS

Una mica de notícies d'actualitat no poden fer gaire mal:

1. Notícies galàctiques:
Amb perles tals com: "existe una certeza matemática absoluta de que el asteroide 'Apophis' pasará enormemente cerca de la Tierra en 2029, con la posibilidad de derribar satélites comerciales y siete años después, podría caer en la superficie marítima originando un inmenso tsunami, infinitamente más grande que el que asoló Indonesia en 2004" -> I avon eres!!!!
"la Agencia Espacial Europea (ESA) está evaluando la posibilidad de desplegar una misión centrada en el lanzamiento de dos satélites, uno para alejar el asteroide, bautizado como Don Quijote, y otro para dar cobertura en órbita el primer satélite, denominado Sancho". -> Olé, estam salvats, llàstima que no n'hi hagi un altre anomenat Rodríguez Galindo...

"Un bloc de gel d'uns 20 quilos i 50 centímetres de diàmetre va caure ahir del cel i va foradar la teulada d'una nau industrial de Mejorada del Campo (Madrid)." -> Zapaterooo Traidooor!!
"Reneix així el desconcertant misteri dels aeròlits que va sorgir el 2000, va quedar en l'oblit i va ressuscitar després durant unes setmanes del 2002." -> A qualcú li va interessar realment aquesta notícia?
"
La caiguda dels blocs de gel ha augmentat els últims 10 anys a tot el món i que alguns han arribat a pesar 200 quilos. Des del 1950 se n'han comptabilitzat un centenar." -> Una altra de ses maldats des canvi climàtic???
"Es tracta d'un fenomen meteorològic i la seva formació a la troposfera i la seva posterior caiguda podrien estar relacionades amb les anomalies atmosfèriques i de l'ozó lligades al canvi climàtic." -> Oooooh yessssss.......

2. Notícies polítiques:
  • Los catalanes son Nazis..PÁSALO!!
Lo important és que ses notícies que mireu siguin objectives, al·lots... Com a mostra, aquest vídeo...

Qui aguanti tot es vídeo que m'avisi, si us plau...

3. Notícies esportives
"Bojan Krkic debutará dentro de unas semanas con el primer equipo ya que el conjunto azulgrana tiene previsto disputar una serie de partidos amistosos tras su eliminación de la Champions League." -> Patètic es tema amistosos per guanyar qualque duro...La Sexta estarà allà...
"Bojan se convertirá en uno de los jugadores más jóvenes en debutar con el primer equipo. El futbolista cumple en verano los diecisiete años y va por el camino de Leo Messi que debutó en un partido amistoso en Oporto con dieciséis años, los mismos que Bojan." ->Ufffffff.....

  • Valdano, ese sabio...No comments...
4. Entreteniment
  • Ressaca + Peresa: Tato

13 de març del 2007

Grave herejía en el Blog

Aguas turbias se acercan al Blog.

Apenas 2 minutos antes de escribir estas líneas, leo lo siguiente en un comment de Tofito a un post de Rufirestone:

"realmente yo creo que maradona esta sobrevaloradísimo"

Recuperándome de la conmoción, estoy dispuesto a ayudar a Tofito a superar este grave, gravísima confusión. Antes de que pueda hacer declaraciones tipo "Pelé es uno de los grandes" o "El Mundial del 86 no lo ganó Maradona, sinó Argentina", tomaré cartas en el asunto...

Juanca dixit

No pot fer gaire mal desembafarmos de tant de futbol... avui he llegit a n'es diari això, i m'he quedat un poc "a cuads":

El Rey Don Juan Carlos destaca en su visita a Argel la urgencia de una solución para el Sáhara que prevea la "libre determinación"

Font: elpais.com [link]

Crec que això fa que un se plantegi certes questions...
???

(abans de tot dir que jo no hi estic ni a favor ni en contra, només és per moure un poc de lio)

Messi

Que tal senyors? Després de bastant de temps sense aportar res a nes blog (MASSA STRESSSSSSSSSS) i amb es Barça Madrid encara ben calent, vos deix un video des jugador que està destinat a ser "s'abanderado" o "buque insignia" des nostro estimat club blaugrana: Lionel "la Pulga" Messi. És increible com un home que fa poc més de metre i mig és tan explosiu, que només amb 20 anys ja deixi per enterra a jugadors veterans i amb experiencia, que tengui tanta sang freda davant sa porteria... Bueno, crec que ja sabeu el que és capaç de fer. Els que diuen que és el successor de Maradona sembla que no van mal encaminats. Després vos deix una foto que a alguns mos va emocionar d'una manera espectacular (o no Cuads?) Au ido a disfrutar....







PD: hi ha un colega a nes youtube que sa cegat amb en Messi hi ha penjat un video d'uns 35 minuts. Si cercau per Messi a nes Youtube ja el veureu


Des de el curro con amor, Rufire

NOTICIÓN!


Al·lots, me llena de orgullo y satisfacción postear aquesta notícia: MANU CHAO A VIÑAROCK 2007!!!Radio bemba sound KIN PUTA SYSTEM

12 de març del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

un dilluns més, un cap de setmana menys i una nova entrega de sa secció Resultats de s'enquesta. Avui no ho faré per punts més que res perquè no ho faig mai.
Per començar, sa vida des confrare mig en es 35 anys és sa següent: Estarà casat/da i amb fills (52%), no té massa idea d'on viurà (53%), encara que s'estima més Mallorca que Barcelona, viurà en parella (62,5%), tendrà un bon sou (71%, quin optimisme!), estarà visquent a una casa de lloguer (48%) i, per un escàs marge de vots (16 vs 15), sa cofradia encara seguirà viva.
S'ha de destacar que ha estat una enquesta amb una àmplia participació, ja que, segons es meus càlculs, fins a un total de 31 persones l'han realitzada. Quin puta system!, com sempre, ha estat s'opció més votada de sa llista (26 vots). També s'ha de fer menció a que fins a 6 confrares (un 19%) creuen que encaran estudiaran quan tenguin 35 anyets... Finalment, hem de mencionar que sa cofradia descarta sa participació paterna a sa seva economia, ja que ningú ha votat que viurà amb es pares ni que aquests encara el mantendran. Meam si se cumpleix, això...
Au idò, avui capvespre una nova entrega de s'Enquesta de sa setmana, així com de s'Uabeubist...

Una de Varios

iepale, començament de setmana = sa puta peresa des dilluns = Una de Varios (per punts como no)...

1.- FC Barcelona

Dissabte tots esperavem una victòria a davant el Madrid que fes tornar sa confiança, tots esperavem que s'equip donés un cop d'autoritat a sa lliga però no va poder ser. S'empat del València i sa derrota del Sevilla a davant el Nàstic (i avon ereeeeees?) makillen i donen un sobrevalor a s'empat però no mos podem deixar enganar. Sa veritat és que el Barça encara no ha guanyat cap partit contra un gran en tota sa temporada i lo pitjor de tot és ja s'han acabat akests partits, no en keda cap! només he conseguit una victòria contra el Sevilla adins es Camp Nou i tots els altres partits importants les hem perdut o empatat, només ens keda un possible encreuament amb el Sevilla a ses semifinals de Copa o trobarnosels a una hipotètica final. Pot ser akesta temporada encara guanyem dos títols però haurem trobat a faltar alguna victòria històrica. Anem a parlar des partit de dissabte: un robo i punt, penalti no pitat al darrer minut, grande Lionel grande, que bueno que viniste!

2.- System de varios

a.- estaba perdido desde que te lo pusiste (una mica de futurama dedicat a judas)
b.- chinito circense garganta profunda
c.- una mica de trailer per es més frikis
d.- una mica més de trailer per es no tan frikis

3.- una mica de www.goear.com

R
ecord akells temps en que te ficaven tots es temazos de sa temporada en una cançó...



4.- Derribots (dedicat a tothom que tengui un mínim de conciència social i bon humor)

a.- i avon ereeeees?
b.- no so creu ni ell... ademés comentari:

"Lo curioso... es que no se lo crée ni su padre. Puedo creerme lo de que trabaja gratis (porque pruebas no tengo) pero n me creo ni de coña el rollo SGAE = ONG solidaria.
Querido Ramoncín: Cuando los de la SGAE te llamaron buscaron al más tonto del corral. Y lo encontraron, cazurro!! Te hubiera gustado vender la mitad de lo que vendieron esos ejemplos que has puesto. Así no andarías prostituyéndote de plató en plató.
Panoli..."

m
os feim uns Lingos?

c.- kina fauna q te trobes per akests llocs...

Au idò! i no ho olvideu: Digan lo que digan los pelos del culo abrigan!

11 de març del 2007

REMEMBERS TERRAZZS...



(Retocat by Puça)

i per acabar; un vídeo de ses grans nits de Risk on en puça ho passa puta i en feme li fa un derribo en tota regla i s'emprenya amb so camara que no en tenia cap culpa
Per desgràcia aquestes partides ja han passat a s'història,,, o no,,, (systema de comilles):

Declaracions Andreu Servera: -Tota sa informació anterior és "bazura del otro barrio", els hi feia ràbia que anés guanyant. I amb tot això arrib amb una gran fortalesa fins al final! Tots estaven en contra meva!